vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Poznati finalisti malonogometnog turnira

Metković, 27.12.2006. - Igranje u završnici Božićnog malonogometnog turnira Metković 2006. izborile su momčadi CB Trenk (Metković) i KUD Gradina (Podgradina) u juniorskoj te Žrnjevo-Hit (Neum) i CB Carpe Diem (Metković) u seniorskoj konkurenciji.
U juniorskoj konkurenciji jučer je KUD Gradina pobijedio CB Tony iz Kruševa sa 6:2. U drugoj utakmici, nakon izvođenja kaznenih udaraca, CB Trenk pobijedio je momčad HMK Branitelj iz Mostara rezultatom 9:8 (4:4 u regularnom dijelu).
Kod seniora Žrnjevo-Hit i Otrić-Seoci igrali su 3:2, a CB Carpe Diem i CB Jerry Hettrick iz Opuzena 4:1.
Pred dvije tisuće gledatelja u Gradskoj športskoj dvorani sudili su Joško i Goran Proleta (obojica iz Opuzena) te Ćustović iz Dubrovnika. U stanci je odigrana revijalna utakmica između Majstora s Neretve i Majstora s mora u kojoj su nogometne legende doline Neretve i splitskoga Hajduka igrali 3:3 iako su Neretveni u jednom trenutku vodili sa 3:1. Na neretvanskoj strani igrali su Jakirovič, Borovac, Popović (2), Mioč, Lučić (1), Ereš, Paponja, Krstičević i Oršulić,

a na morskoj Balić, Jurić, Šušnjara, Brailo, Džoni, Andrijašević (1), Vujičić (2), Šećer, Vukas i Borozan uz vodstvo Dragana Holcera.

Završnica Božićnog malonogometnog turnira igra se u četvrtak, 28. prosinca. Utakmica u juniorskoj konkurenciji na rasporedu je u 18,30, a veliko seniorsko finale je u 20,15.