vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Nogometom protiv droge

Metković, 2.10.2009. - Završnim utakmicama i dodjelom priznanja danas je okončan osmi po redu nogometni turnir Nogometom protiv droge koji se posljednjih mjesec dana igrao na terenu ONK Metković. Ove godine nastupilo je 905 natjecatelja iz OŠ Don Mihovila Pavlinovića, područnih škola iz Vida i Pruda te polaznika Škole nogometa ONK Metković.
   Na turniru su se natjecali svi učenici OŠ Don Mihovila Pavlinovića osim djevojčica od 1. do 4. razreda. Kao i proteklih osam godina organizatori turnira su Škola nogometa ONK Metković u suradnji s OŠ Don Mihovila Pavlinovića uz logističku potporu Ustanove Športski objekti Metković.

   Najbolji strijelci u kategoriji od 1. do 4. razreda sa 7 postignutih golova su Stipe Talajić iz 2A i Filip Kežić iz 1B, najbolji vratar je Mihovil Družijanić iz 3B, a najbolji igrač je Marin Ćuže iz 4C.
   U kategoriji od 5. do 8. razreda najbolji strijelac sa 4 gola je Kristijan Ćerlek iz 5D, najbolji vratar je Marin Ćužić iz 5D, a najbolji igrač je Hrvoje Zubac iz 8E.
   U ženskoj konkurenciji s 4 postignuta gola najbolja je bila Ivana Galić iz 5B, najbolje je vrata čuvala Janja Dodig iz 8A, a najboljom igračicom proglašena je Ivana Šiljeg iz 8A. Posebno priznanje za sudjelovanje dobio je Daro Šetka iz 6D razreda.
   Pobjednici turnira po kategorijama za dječake su 2A, 4C, 5D i 8E te kod djevojčica 6E i 8A.