vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Boćarima prvi bodovi

Metković, 7.2.2010. - Boćari Metkovića u 3. kolu I. HBL napravili su pravi podvig pobijedivši BK Benčić Vargon iz Rijeke rezultatom 15:11. Dva vrlo vrijedna boda izborili su protiv momčadi koja je po kvaliteti odmah iza klubova Trio Buzet i Zrinjevac iz Zagreba, protiv kojih su Metkovci u prva dva kola zabilježili poraze.
   Po jedan poen za Metković ubilježili su Mile Vidović u disciplini pojedinačno, Željko Vladimir i Ante Juka u disciplini par te Vedran Crnčević u disciplini brzinsko izbijanje. Dva poena za Metković osigurali su Vedran Crnčević i Mile Vidović u disciplini bliženje i izbijanje u krug, a Crnčević je osvojio i dva boda u disciplini pojedinačno. Dva boda osigurali su i Željko Vladimir i Ivica Krstičević u disciplini par. Za konačnu pobjedu Metkovića pobrinuli su se Mile Vidović i Ante Juka u disciplini precizno izbijanje koja je domaćim boćarima osigurala četiri boda.
   Sljedeću subotu Metkovci gostuju u Poreču gdje će snage odmjeriti s momčadi Istra Poreč koja nakon tri odigrana kola zauzima prvo mjesto na tablici sa sto postotnim učinkom.