vijesti www.metkovic.hr

 Maškare

Nadzorna kamera otkrila sumnjivce

Metković, 3.2.2013. - Kako smo već bili izvijestili, sinoć se na Platanu dogodio strašan čin o kojemu je jutros brujao cijeli grad, no građani mogu mirno spavati jer su počinitelji vrlo brzo otkriveni.
   Na dojavu nekih savjesnih građana da neki nesavjesni građani na Platanu ilegalno postavljaju Marka Krnjevala promptno su reagirale sve nadležne službe i tamo zatekle šestoricu koji su tvrdili da su samo svjedoci koji ništa nisu vidjeli. No, nadzorne kamere na Platanu sve su snimile pa je istina ubrzo izašla na vidjelo. Pritisnuti dokazima sve su priznali, čak su odali i one koji nisu bili na fotografiji. Svi osim jednoga pripadaju tzv. zlatnoj metkovskoj mladeži koja se zbog viška novca i manjka pameti (jedan je čak držao psa) obijesno ponaša.
   Protiv šestorice osumnjičenika podignut je optužni prijedlog pa su zbog opasnosti ponavljanja istoga nedjela zadržani u pritvoru.
   Inače, danas su i službeno započele Poklade, no ne možemo vas večeras o tome izvijestiti. Naime, prema novome Zakonu o radu tjedno smijemo skupiti najviše osam prekovremenih sati pa ćemo reportažu donijeti sutra, kako ne bismo pali pod udar sankcija.