vijesti www.metkovic.hr

 Šport

NK Neretva – NK Hrvatski dragovoljac 2:2

Metković, 7.2.2013. - U okviru priprema za proljetni dio ovogodišnje natjecateljske sezone NK Neretva je na domaćem terenu odigrala prijateljsku utakmicu protiv NK Hrvatski dragovoljac koja je završila neriješenim rezultatom 2:2. Golove za Neretvu postigli su Čačić u 40. i Rako u 45. minuti, a za Dragovoljac Rašić u 13. i Bektaši u 32. minuti.
NK Neretva: Buzov, Vrnoga, Dodig, Ajduković, Borzić, Radnić, Čačić, Čelić, Milinković, Rako, Petrović, Hodžić, Miličević, Buljubašić, Jelčić, Ereš, Plečaš, Brajković, Komazin. Trener: Damir Borovac.
NK Hrvatski dragovoljac: Šušković, Ivanković, Bektaši, Čekić, Rašić, Giovani, Crepulja, Štefanec, Mršić, Bulat, Jurina, Topić, Pejović, Mužek, Eller, Brtan, Meglaj, Jajčinović, Luis. Trener: Krešimir Sunara.
     Pripreme za nastavak Metkovci su u bitno izmijenjenim sastavu započeli 10. siječnja pod vodstvom novog trenera Damira Borovca i pomoćnog trenera Duška Mijoča. Kako bi provjerili formu u proteklom razdoblju odigrali su i dvije prijateljske utakmice u gostima, a obje su završile neriješenim rezultatom. Na gostovanju u Mostaru protiv HŠK Zrinjski rezultat je bio 1:1, a u utakmici s HNK Čapljina, koja je odigran u Višićima, rezultat je bio 2:2. Sljedeću prijateljsku utakmicu Metkovci igraju protiv Jadran LP u subotu u Pločama.