vijesti www.metkovic.hr

 Šport

'Jerkovčanke' druge

Metković, 14.2.2013. - Prošli vikend u Opuzenu je održan jednodnevni turnir u mini rukometu. Nastupilo je oko 400 dječaka i djevojčica u kategorijama 2002. i 2003., među kojima su bili i mladi rukometaši i rukometašice iz RK Jerkovac.
     Djevojčice iz ŽRK Jerkovac nastupile su u kategoriji 2002. i mlađe, a svoj nastup završile su sa osvojenim drugim mjestom. Bolje od njih u finalnoj utakmici bile su rukometašice ŽRK Zadra. Treće mjesto u toj kategoriji zauzela je ekipa RK Orkan. Za najboljeg strijelca turnira u spomenutoj kategoriji proglašena je Ivana Begić iz ŽRK Jerkovac.
     Za ekipu Jerkovca, koju je vodila trenerica Martina Nikolić, igrale su: Lana Batinović, Antonia Cvitković, Antonela Begić, Lucija Crnčević, Mihaela Pehar, Lana Jurković, Tomislava Brečić, Barbara Dropuljić, Ivana Begić, Ana Mandić, Karla Dodig, Nada Dragović, Matea Zekušić, Filipa Zekušić i Elena Zekušić.
     Na turniru su pod vodstvom trenera Dalibora Mateljka nastupili i dječaci RK Jerkovac u kategoriji 2002. i mlađi koji su na kraju osvojili 8. mjesto.