vijesti www.metkovic.hr

 Politika

Vinko Dragović na čelu metkovskoga HNS-a

Metković, 26.10.2013. - Metkovski HNS izabrao je inženjera informatike Vinka Dragovića za novog predsjednika podružnice. Za potpredsjednike su izabrani magistra ing. građevinarstva Željana Glavinić te inženjer arhitekture Vicko Krešić, dok je tajnica i dalje magistra prava Paulina Šiljeg.
    Skupštini je nazočio i tajnik Dalmatinskog regionalnog saveza Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata Valentin Dujmović koji je pozdravio okupljene članove te poželio uspjeh u radu novom vodstvu podružnice Metković.
    Nakon što je izabran na čelo metkovskog HNS-a, novi je predsjednik izjavio kako je njegov cilj u slijedeće četiri godine organizacijsko jačanje gradskoga HNS-a. U svom govoru nakon izbora Vinko Dragović je najavio revitalizaciju podružnice, kao i nove snažne aktivnosti na privlačenju članstva.
    Uz izbor predsjednika i njegovih zamjenika na dnevnome redu našla su se izvješća o radu podružnice, a skupštinari su izabrali i nove članove Predsjedništva, Nadzornoga odbora i Županijske skupštine te članove Sabora HNS-a.
Tekst i foto: HNS Metković