vijesti www.metkovic.hr

 Gradske vijesti

Skupština DVD-a odgođena za 15 dana

Metković, 2.2.2014. - Sinoć se u prostorijama JVP Metković trebala održati Izvanredna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Metković koja je sazvana kako bi se popunila upražnjena mjesta nekolicine članova koji su na vlastiti zahtjev napustili DVD.
     U uvodnom dijelu prisutnima se obratio predsjednik DVD-a Stipe Bebić koji se osvrnuo na trenutnu situaciju koja vlada među članstvom. Govorio je i o kritikama na njegov račun istaknuvši pri tome da je sve što je radio, radio u želji da DVD opstane, a njegovi članovi što bolje izvršavaju povjerene im zadatke.
     Prije prelaska na dnevni red uslijedilo je prozivanje članova Skupštine što je izazvalo burnu reakciju starijih članova koji su velik dio svog života proveli u DVD-u, a čija imena više nisu na popisu. Nakon burne rasprave zaključeno je da je problem nastao zbog neusklađenosti stare i nove matične knjige članstva pa je odlučeno da se Izvanredna skupština odgodi za 15 dana, a za to vrijeme da se ažuriraju podaci te da se provjeri tko je u kojem statusu (članovi, počasni članovi, veterani i sl.).