vijesti www.metkovic.hr

 Rad udruga

Hajdukovci posjetili 'Prijatelje'

Metković, 20.2.2014. - Svoj dolazak u Metković na utakmicu s ONK Metković igrači i vodstvo NK Hajduk započeli obilaskom su radionice Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj gdje su ih uz domaćine Prijatelje dočekale zamjenica župana Marija Vučković i zamjenica gradonačelnika Metkovića Katarina Ujdur te u ime Uprave ONK Metković predsjednik Željko Parmać sa suradnicima. Gostima iz Splita na dolasku je zahvalio predsjednik Prijatelja Antiša Puljević koji ih je ukratko upoznao s radom Udruge i suvenirima koje proizvode njeni članovi.
    – Dolaskom u naše prostorije pokazali ste da podržavate osobe s invaliditetom, a činjenica da nisu zaboravljeni našim članovima biti će dodatni impuls da nastave s radom i stvaranju uvjeta za uključivanje u svakodnevni život – rekao je između ostaloga tom prigodom Puljević.Za uspomenu na druženje prigodno su razmijenjeni darovi, a susret je ovjekovječen i zajedničkom fotografijom.
– Mislim da mladim nogometašima može biti jako poticajno kada dođu u jednu ovakvu udrugu. Što se sportskoga dijela tiče mislim da je bitno obratiti pozornost na ove, nazovimo ih, male klubove kao što je ONK Metković jer tu sigurno ima talentirane djece kojima treba pružiti šansu da pokažu što znaju. Moram reći da je nama velika čast što smo ovdje, kako u Udruzi Prijatelj tako i na utakmici koju ćemo poslijepodne odigrati s Metkovićem – rekao nam je trener Bilih Stipe Balajić.
    U okviru programa koji su im priredili domaćini iz ONK Metković, Splićani su boravak u Metkoviću iskoristili i za posjet Arheološkome muzeju Narona u Vidu.