vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Male Metkovke prve i treće u Splitu

Metković, 12.5.2015. - Prošle su subote djevojčice ŽRK Metković sudjelovale na turniru Sveti Duje 2015, koji se igrao povodom Dana grada Splita, i postigle izvrsne rezultate. Djevojčice rođene 2004. osvojile su prvo mjesto, a njihove godinu mlađe kolegice bile su treće.
    Za ekipu 2004. nastupile su Sara Vatović, Marija Anković, Andrea Jarak, Lea Medak, Ana Medak, Lucija Družijanić, Katarina Mikulić, Glorija Čotić, Ana Taslak i Lara Lovrić. Najbolja igračica turnira je bila Lea Medak, no budući da je na prethodnom turniru također bila proglašena najboljom igračicom, zamolila je da to bude netko drugi pa je za najbolju proglašena Ana Medak, a Lea je svakako zaslužila nagradu far play, koja nije dodjeljivana. Igračice Andrea Jarak i Marija Anković izabrane su u petorku turnira.
    Za ekipu 2005. nastupile su Maja Dragobratović, Martina Vištica, Anđela Jurković, Lea Erceg, Barbara Majić, Laura Majić, Korina Raguž, Željka Jerković, Karla Bokan i Klara Grmoja. U petorku turnira izabrana je Korina Raguž.
    Trenerica objema ekipama je Nataša Ćopić pa čestitamo i njoj i njezinim igračicama.