vijesti www.metkovic.hr

 Šport

Prinova u VK 'Neretvanski gusar'

Metković, 14.5.2015. - U klupske prostorije VK Neretvanski gusar prekjučer je stigao još jedan čamac. Riječ je o dvojcu na pariće njemačkoga proizvođača Empacher što ga je Klubu darovao HVK Gusar i to na inicijativu Željane Musulin, tajnice Veslačkoga saveza Dalmacije i članice VK Neretvanski gusar.
   Iako polovan, čamac je dobru stanju i jako će dobro poslužiti natjecateljskomu pogonu pa metkovski veslači i Uprava Kluba zahvaljuju na daru. U Klubu kažu da se sada stvaraju normalni uvjeti za trening te da se natjecateljski pogon polako povećava pa tamo vlada izrazito pozitivna i motivirajuća atmosfera, a tome svakako doprinose i ovakvi događaji.
    Kao što je već najavljeno, Klub uskoro namjerava kupiti novi natjecateljski skif, što iziskuje dosta novca kojega je veći dio osiguran, no još treba naći ostatak. Stoga, veslači i Uprava mole sve one koji žele doprinijeti kupnji toga čamca da se obrate predsjedniku ili tajniku kluba. Kontakt-podaci nalaze se na klupskoj web-stranici http://vk-ngusar.hr.
    Narednoga vikenda naše veslače očekuje regata u Makarskoj u koju putuju s prikolicom punom čamaca. Regatu će moći gledati i oni najmlađi koji pohađaju Školu veslanja, kako bi bili podrška starijim kolegama, ali i vidjeli što ih očekuje u budućnosti.