vijesti www.metkovic.hr

 Humanost

Prikupljeno 5500 kuna za Čepirla i Grmoju

Metković, 14.5.2015. - Sinoć je na ljetnoj pozornici GKS-a održan humanitarni koncert u svrhu prikupljanja novca za teško oboljeloga Franu Čepirla iz Krvavca i Mirka Grmoju iz Kobiljače, koji je prije nekoliko godina nastradao u teškoj prometnoj nesreći.
    Organizatori koncerta, sportaš Edo Čavrk i pločanski glazbenik Zoran Parmać, kojima su se priključili Vinko Vuković Liska i Vice Bošković, okupili su četrnaest izvođača, uglavnom s područja doline Neretve koji su se, prema riječima organizatora, rado odazvali koncertu, isto kao i tonci Frane Mozetić, Milenko Družijanić Druja i Mario Erceg, dok je Ustanova za sport i kulturu besplatno ustupila ljetnu pozornicu.
    Program je vodila Jadranka Bulić, a okupljenima se na početku koncerta obratio Edo Čavrk, zahvalivši na dolasku i dobrome djelu. Karte su se prodavale po cijeni od 20 kuna, a kako nam je rečeno prikupljeno je oko 5500 kuna.
    Donosimo fotoreportažu s koncerta na kojem su redom nastupali: Klapa „Mindel“, Grupa „Versi“, Branko Medak, Maja Jerković, Antonela Osmanović, Grupa „Narona“, Grupa „Prima Vista“, Danijel Boto, Grupa „Dudov Svilac“, Zoran Parmać i Grupa „Kompas“, Stipe Glasović, Pero Križanović i Grupa „Gusari“.
I. Leko, Z. Mateljak