vijesti www.metkovic.hr

 Obrazovanje

Dani otvorenih vrata Dječjeg vrtića Metković

Metković, 26.5.2015. - Jučer su započeli Dani otvorenih vrata Dječjeg vrtića Metković koji će trajati do 29. svibnja. Otvorili su ih mali vrtićani koji su na svome igralištu zaplesali sa svojim tetama, a u poslijepodnevnom satima odgojiteljica mentorica Davorka Šutalo vodila je radionicu Roditeljstvo se može učiti.
    Danas je u prostorijama središnjega vrtića organiziran otvoreni sat Tko pita ne skita namijenjen individualnim razgovorima sa stručnim timom vrtića koji čine pedagog i logoped. Poslijepodne će u Gradskome parku biti održana likovna radionica Vrtić u parku.
    Sutra od 9.30 do 11.30 u dogovoru s odgojiteljima u vrtiću mogu boraviti roditelji. U 18 sati u Gradskom kulturnom središtu bit će otvorena izložba plakata svih uzrasnih skupina, a u 19 sati vrtićani će izvesti završnu priredbu Igram se i učim, kroz igru sve naučim.
    U četvrtak ujutro lutkarska skupina odgojitelja za svoje će mališane izvesti predstavu Tko sam, što sam, a popodne će na vrtićkom igralištu biti sportska igraonica djece i roditelja.
    Petak popodne ostavljen je za završnu priredbu polaznika engleskoga jezika, nakon koje će biti radionica s roditeljima na temu oplemenjivanja vanjskoga prostora.