vijesti www.metkovic.hr

 Kino

Ovaj tjedan tri dobra filma

Metković, 6.3.2018. - Na današnji dan prije tri godine u tadašnjem je GKS-u, danas Ustanovi za kulturu i sport pokrenuta kinoprikazivačka djelatnost. Drugim riječima, otvoreno je obnovljeno Kino Pobjeda, u kojemu ovaj tjedan možete gledati tri filma.

Projekcije počinju u četvrtak, 8. ožujka kada je u sklopu Ženijalnoga vikenda, a povodom Dana žena na repertoaru glazbeni dokumentarni film Whitney: Biti svoja. O kojoj Whitney je riječ ne treba govoriti. Sutradan, u petak prikazuje se romantična komedija Isabellino sunce, koja govori o razvedenoj majci u potrazi za ljubavi. Obje su projekcije u 20 sati i ulaz je slobodan. U petak dođite ranije i od 19 sati družite se u predvorju kina uz glazbu i simboličnu kapljicu vina. Naravno, i to je besplatno, a ne zaboravite povesti i svoje supruge i supruge, djevojke i momke, prijateljice i prijatelje…

U subotu je standardna projekcija u 19:30, kada se prikazuje novi film Kuća duhova, koji govori o Sarah Winchester, supruzi Williama Winchestera koji je napravio poznatu istoimenu pušku. Ona je bila umislila da će je ubiti duhovi ljudi što ih je ubila ta puška pa je u Kaliforniji 38 godina gradila vilu Winchester mystery house, u kojoj je i živjela. U vili su napravljene mnoge zamke, stubišta, hodnici koji nigdje ne vode, sve kako bi se obranila od duhova.