vijesti www.metkovic.hr

 Kazalište

Danas počinje pretprodaja ulaznica za predstavu 'metODA ZA BRAK'

Metković, 26.3.2018. - U petak, 6. travnja u našem kazalištu gostuje HIT Teatar s komedijom 'metODA ZA BRAK'. Zbog velikoga zanimanja publike od danas počinje pretprodaja ulaznica, koja će trajati do četvrtka, 5. travnja.

Od 9:30 do 13:30 ulaznice se mogu po cijeni od 45 kn kupiti na blagajni GKS-a. Ako rezervirate ulaznicu, morate je doći kupiti najkasnije do četvrtka, 5. travnja, inače na dan predstave ide u slobodnu prodaju, kada će ulaznice stajati 55. kn. Za skupni posjet od 20 i više posjetitelja cijena ulaznice u pretprodaji je 40 kn.

Što žene misle, što muškarci žele, kako riješiti bračne probleme i pritom se odlično zabaviti vidjet ćete u 70 minuta komedije 'metODA ZA BRAK' u kojoj nas gospodin i gospođa Mikić uz pomoć bračne savjetnice na duhovit i originalan način vode kroz sve korake poznate metode za brak.

Predstava je bila dio službenog programa Festivala glumca u RH u 2016, i u godini dana odigrana je više od 60 puta. Uvijek zanimljiva tema muško ženskih odnosa uspješno je izbjegla klišeje u ovoj predstavi i ponudila publici jednostavan i iskren pravi humor.