vijesti www.metkovic.hr

 Seminar

Računovodstvo za početnike

Metković, 27.3.2018. - Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije poziva zainteresirane na besplatni seminar Računovodstvo za početnike, koji će se održati 29. ožujka 2018. s početkom u 10 sati u Učilištu Mijoč, na adresi Kralja Zvonimira 5 u Metkoviću.

Osnovni cilj seminara je polaznicima objasniti osnovne računovodstvene pojmove kao što su poslovni događaji, glavna knjiga, imovina, temeljni kapital, rezultat poslovanja, financijski izvještaji. Također, cilj seminara je pojasniti logiku računovodstvenog praćenja poslovnih događaja i značaj odjela računovodstva za poduzeće. Svaki polaznik bi nakon seminara trebao znati pravilno interpretirati glavne financijske izvještaje poduzeća. Dakle, seminar je namijenjen onima koji namjeravaju započeti vlastito poslovanje ili su tek započeli s poslovanjem i traže informacije koje će im pomoći steći temeljna znanja iz područja računovodstva.

Zbog ograničenog broja polaznika, molimo zainteresirane da se prijave u Centar za poduzetništvo d.o.o. putem e-maila dcp@dcp.hr ili telefona 020/418-401, najkasnije do 28. ožujka 2018.