vijesti www.metkovic.hr

 Akcija

Uljepšaj baki Božić

Metković, 29.12.2018. - U organizaciji udruge DOBRA i Gradskoga društva Crvenog križa Metković u Metkoviću je od 12. do 21. prosinca održana tradicionalna akcija Uljepšaj baki Božić, tijekom koje je prikupljeno 80-ak paketa s minimalnim higijenskim potrepštinama i hranom.

Paketi su podijeljeni socijalno ugroženim osobama manjih mogućnosti i korisnicima Programa Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Pomoć u kući na području općina Kula Norinska, Pojezerje i Zažablje. Pakete su dijelili volonteri udruge DOBRA s gerontodomaćicama i njegovateljicama, a kako je odziv građana bio veći od očekivanoga, neki paketi podijeljeni i u ostalim gradovima i naseljima doline Neretve.

– Zahvaljujemo uime korisnika svim građanima doline Neretve te osnovnim i srednjim školama koje su se odazvale akciji i tako pomogle onima kojima je pomoć najpotrebnija. Veliko hvala i Crossfit 20350, koji su organizacijom humanitarne akcije u svojim prostorijama doprinijeli ovom događaju – kažu organizatori akcije.