vijesti www.metkovic.hr

 Aktualno

Gradonačelnik Milan pozitivan na koronavirus

Metković, 26.11.2020. - Gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan objavio je na svome Facebook profilu da je pozitivan na koronavirus.

Njegovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

„Dragi ljudi,

sinoć sam dobio rezultate testa i želim vas obavijestiti da sam pozitivan na COVID -19.

Moji simptomi su blagi, osjećam se dobro i u kućnoj samoizolaciji sam od pojave prvih simptoma. Sve svoje radne obveze obavljat ću od kuće, poštujući upute liječnika i epidemiologa.

Nažalost, posljednjih tjedana u našem gradu je zabilježen sve veći broj oboljelih od koronavirusa i zato vas, još jednom, želim pozvati na oprez i zamoliti za odgovorno ponašanje.

Odgovornim ponašanjem štitimo svoje, ali i zdravlje naših sugrađana. Odgovornim ponašanjem pomažemo zdravstvenim djelatnicima koji, vjerujte mi, rade herojski posao! I vrlo važno, odgovornim ponašanjem zajednički možemo pobijediti ovaj virus i vratiti se normalnom životu koji nam svima nedostaje!

Mjere socijalnoga distanciranja ne moraju značiti da smo daleko jedni od drugih. Dapače, trenutno nas povezuje isti cilj, a to je zdravlje svih nas! Neka nam to sada bude na prvom mjestu, a za sve ostalo ćemo imati vremena!

Čuvajmo naš grad! Čuvajmo jedni druge!“, napisao je Milan.