-913

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

KONTAKT

Vijesti

arhiv vijesti

 Požar

Ugroženo Mlinište i susjedna sela

Metković, 31.7.2007. - Nakon što je preksinoć i tijekom jučerašnjeg jutra veliki požar što je harao Dobranjama i Vidonjama stavljen pod kontrolu, sinoć je zapuhao jak vjetar i vatra se ponovno razbuktala. Na nesreću vrlo brzo ke probila crtu obrane prema Mliništu i protegnula se pet kilometara širokom frontom sve do Vukova klanca.

 Maraton lađa

Trening na skraćenoj stazi

Metković, 30.7.2007. - Jučer su četiri lađarske posade održale trening utrku na skraćenoj stazi maratona dugoj 18.600 metara od mosta u Metkoviću do rogotinskog mosta na Crnoj rijeci. Uvjerljivo su pobijedili Kominjani predvođeni trenerom Ivanom Šabijanom koji je lani sa Rogotinjanima osvojio prvo mjesto.

 Požar

Vatra na Vidonjama i Dobranjama

Metković, 30.7.2007. - Već nekoliko dana na hercegovačkoj strani gori na planini Žaba. Kako je nitko nije gasio vatra se jučer proširila na Malu Žabu na čijim obroncima se nalaze Vidonje i Dobranje. U večernjim satima zaprijetila je kućama.

 Maraton lađa

10. maraton lađa u subotu, 11. kolovoza

Metković, 28.7.2007. - Približava se 10. maraton lađa na Neretvi na kojem će startati 33 posade. Boje Metkovića branit će Sveti Nikola-Metković i ženska ekipa Metkovke kojima možemo pridodati i dvije momčadi Vida, od kojih je jedna kandidat za prva tri mjesta. Ove godine Prud se nije prijavio, a na Maratonu prvi put nastupaju momčadi Bjelovarski vatrogasci i Žrnovski galijoti sa Korčule. Evo ukratko još nekoliko važnih informacija tipa kada-gdje-što:

 Mediji

Tko je lud, a tko još luđi

Metković, 28.7.2007. - Možda nije normalno hranu kupovati u trgovini kućnim ljubimcima, ali mi se, daleko bolesnijim, zbog ubijenog praščića čini dizati državu na noge. Cijeli tekst

 

 Fotovijest

Osvježenje u Neretvi

Metković, 27.7.2007. - Nakon jučerašnjih vatrenih fotografija evo jedne vodene sa kupališta kod mosta, gdje se svako poslijepodne okupi mlađi naraštaj. Što se tiče jučerašnjeg požara na Šibovnici, on je sinoć ugašen, a na terenu i dalje dežuraju vatrogasci JVP Metković.

 

 Požar

Ponovno vatre oko Metkovića

Metković, 26.7.2007. - Danas oko 15 sati izbio je požar uza samu cestu na Dubravici. Vatra nošena vjetrom brzo se popela uz obronke Šibovnice na čijem vrhu je gusta borova šuma. Vatrogasci JVP Metković brzo su ugasili požar oko kuća na Dubravici. Od zapovjednika JVP Metković Jure Pilja saznali smo da su na Šibovnicu povučene snage što su gasile požar u Pojezerju te da su nakon dva sata penjanja započeli s gašenjem.

 Požar

Požar zaustavljen pred Glušcima

Metković, 26.7.2007. - Požar, što se jučer sa hercegovačke strane približavao selu Glušci, pilanjem stabala i makije uspješno su zaustavili metkovski vatrogasci skupa sa mještanima.

 

 Gradske vijesti

Bor pao preko ulice

Metković, 26.7.2007. - Jučer oko 14 sati već napukli bor, koji se naslanjao na rasvjetni stup unutar dvorišta PP Metković, pukao je i prevrnuo se na Ulicu kneza Domagoja na kojoj u tom trenutku, na svu sreću, nije bilo nikoga. Bor su u kratkom roku uklonili vatrogasci iz JVP Metković.

 Folklor

Zapažen nastup u Muću

Metković, 25.7.2007. - Evo još jedne vijesti vezane uz folklor. Mali folkoloraši metkovskog KUD-a nastupili su na 6. smotri folklora u Muću na kojoj su dobili sve pohvale za nastup, ali i za nošnje, frizure i sl. Sve to ih je ohrabrilo jer u listopadu se spremaju u Kutinu na 5. festival dječjeg folklora Hrvatske, gdje su pozvani kao pobjednici Prvoga festivala.

 

 Glazba

Biseri Jadranskoga mora

Metković, 25.7.2007. - Diskografska kuća „Aquarius Records“ izdala je ovih dana CD „Biseri Jadranskoga mora“ kojem u podnaslovu stoji „Južnohrvatska tradicijska instrumentalna glazba“. Nama je CD zanimljiv po to me što su na njemu glazbeni zapisi iz Dubrovačko-neretvanske županije, a najviše njih je u izvođenju mandolinske sekcije KUD-a "Metković".

 Komentar

Pazite što Vam je u kusuru

Metković, 24.7.2007. - Ako vidite što piše na skeniranom reversu ove dvadesetice, i ako ste bili upoznati da od 1. travnja ove godine ona više nije zakonsko sredstvo plaćanja, onda spadate među malobrojne Hrvate koji će je odbiti primiti među kusurom Mi nismo znali, promaklo nam, pa smo pitali dvadesetak naših sugrađana znaju li oni za to. Samo troje je znalo.

 Zanimljivosti

Morska čudovišta

Metković, 24.7.2007. - Pritisnuti vrućinama što ovih dana vladaju cijelom državom mnogi maštaju o moru, a neki do njega i dođu. Brčkajući se u našem Jadranu niti ne pomišljamo na kakav neugodan susret s njegovim domicilnim stanovništvom, jer naše ribe su, uglavnom, bezazlene. Pogledajte kakve sve beštije žive po drugim svjetskim morima i oceanima. Možda će Vam biti jasnije otkud filmaši crpe inspiraciju u raznim horror science-fiction filmovima. Uz svako stvorenje na stranici je Wikipedijin link pa možete saznati nešto više.

 

 Požar

JVP Metković intervenirala u Doljanima

Metković, 24.7.2007. - Jedan krak požara što je prije nekoliko dna opustošio Šibanicu i Gledavac sinoć se približio selu Doljani koje od Metkovića dijeli tek granična crta. Vatra se počela penjati uz brdo Popina obraslo borovom šumom i zaprijetila je kućama.

 Fotovijest

Jedan od kamenovanih autobusa bio je iz Metkovića

Metković, 23.7.2007. - Na poziv Stipe Matića, vlasnika firme za prijevoz putnika „Matić“, načinili smo fotografije njegovog autobusa kojim je prije nekoliko dna prevozio Hajdukove navijače iz Mokošice u Podgoricu.

 Požar

Ipak mirnija noć

Metković, 22.7.2007. - Požar što se u popodnevnim satima sa sjevernih padina Šibanice spustio prema Doljanima s druge strane državne granice izgleda da je stavljen pod kontrolu.

 Tradicija

Blagdan sv. Ilije

Metković, 22.7.2007. - Danas je u Metkoviću bio najtopliji dan ovoga ljeta. Čak 39 °C. A mi smo između dva požara konačno uspjeli kompletirati reportažu sa proslave Blagdana sv. Ilije. Pogledajte! Ako vam ne otvori novi sadržaj pomaže F5.

 

 Požar

Požar bez putovnice

Metković, 22.7.2007. - Nakon što je prošla dramatična noć i požar stavljen pod kontrolu, u poslijepodnevnim satima vatra je izbila iznad sela Doljani s druge strane državne granice.

 Rukomet

Udruge rukometnih trenera DNŽ

Metković, 22.7.2007. - U organizaciji Rukometnog saveza Dubrovačko neretvanske županije danas je u hotelu „Narona“ održana Osnivačka i Izborna skupština Udruge rukometnih trenera Dubrovačko-neretvanske županije.

 Požar

Zaustavljena vatrena stihija

Metković, 22.7.2007. - Noćas su vatrogasci uspjeli zaustaviti požar na padinama Šibanice, dvjestotinjak metara od lovačke kućice između Predolca i Šibanice. Ugašen je požar i na drugom kraju na predjelu Izvori.

 Požar

Požar se približava kućama

Metković, 22.7.2007. - Grad Metković, prema podacima iz popisa 2001., sada bi mogao imati oko 17.000 stanovnika. Na rubu grada gori nam park šuma Predolac-Šibanica s tendencijom da ujutro požar ugrozi prve kuće. I sve to je prepušteno brizi pedesetak vatrogasaca iz JVP Metković i njihovih kolega iz Stona i Državne interventne postrojbe iz Dubrovnika u sklopu koje su vatrogasci sa kontinenta.

 Obljetnice

Deset godina mature

Metković, 21.7.2007. - Ove godine iz metkovske Gimnazije izašao je pedeseti naraštaj maturanata, a naraštaj deset godina stariji od njih večeras u Restoranu „Domagoj“ okupio se na proslavi desetogodišnjice maturiranja. Vjerojatno tada nisu bili svjesni kako deset godina u životi začas proleti. S njima su razrednici Lidija Puljan, Ruža Šakota i Erik Toth.

 

 Požar

Ugrožena park šuma Šibanica-Predolac

Metković, 21.7.2007. - Požar što se danima približavao iz susjedne BiH noćas je prešao vrh Šibanice i u poslijepodnevnim satima došao na rub županijske ceste prema općini Zažablje.

 Tradicija

Proslavljen Blagdan sv. Ilije

Metković, 21.7.2007. - Ovogodišnja proslava Blagdana sv. Ilije, čini se, bila je raznovrsna prema ponuđenim sadržajima pa je svatko mogao pronaći nešto za sebe. Evo što smo zabilježili:

 

 Požar

Gori blizu državne granice na Šibanici

Metković, 21.7.2007. - Požar što već nekoliko dana gori jugoistočno od Metkovića u susjednoj BiH približio se državnoj granici i prijeti brdu Šibanici s hrvatske strane. Izgleda da ga s druge strane granice nitko ne gasi pa je JVP Metković je u pripravnosti.

 Gradske vijesti

Četrdeset osam novih stanova invalidima

Metković, 20.7.2007. - Danas su u metkovskom naselju Unka četrdeset osmorici hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata uručeni ključevi novih stanova.

 Fotovijest

Vjeverica

Metković, 20.7.2007. - Danas Metković slavi Blagdan sv. Ilije, zaštitnika Grada (o čemu ćemo integralnu reportažu donijeti sutra). Kao i uvijek na taj dan u središtu grada velike su gužve, naročito u gradskom parku pa je ova vjeverica potražila mir preko puta u kestenu pred kazalištem. Donju fotografiju možete klikom uvećati.

 Koncert

Orguljaški koncert u crkvi Sv. Ilije

Metković, 20.7.2007. - Jednosatnim orguljaškim koncertom u srijedu se domaćoj publici predstavio Miloš Lalošević orguljaš, pijanist i glazbeni pisac sa statusom zaslužnog umjetnika Republike Hrvatske.

 Šport

Metkovska Torcida otputovala u Podgoricu

Metković, 19.7.2007. - Jutros je skupina od dvadesetak pripadnika metkovske Torcide otputovala u Podgoricu na utakmicu Budućnost - Hajduk. Želimo im sretan povratak.

 

 Kazalište

„Mali raj“ na kazališnim daskama

Metković, 19.7.2007. - U sklopu Metkovskog kulturnog ljeta sinoć je na ljetnoj pozornici GKS-a gostovao Epilog teatar s predstavom „Mali raj“. Predstavu režirala Ivana Peroš, a glumili su Nada Abrus, Marino Matota, Suzana Nikolić, Boris Miholjević i Zorko Rajčić.

 

 Rukomet

Humanitarna rukometna utakmica

Metković, 19.7.2007. - Jučer je metkovska rukometna publika ponovno mogla vidjeti na okupu gotovo sve igrače koji su branili boje RK Metkovića u zlatno vrijeme metkovskog rukometa.

 Akcija

Čišćenje korita Neretve

Metković, 18.7.2007. - Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH, podružnica Dubrovačko-neretvanske županije, danas je u suradnji sa Ronilačkim klubom „Neretva“ iz Metkovića i lađarskim udrugama organizirala čišćenje dijela korita Neretve od mosta do vodomjera na lijevoj obali.

 Tradicija

Preko 2000 gledatelja pratilo skokove

Metković, 18.7.2007. - Jučer poslijepodne u Metkoviću je održano tradicionalno natjecanje u skokovima u Neretvu, ovaj put u potpuno izmijenjenu izdanju.

 Gradske vijesti

Hardware na dnu Neretve

Metković, 17.7.2007. - Jučer su ronioci pretražili riječno dno oko skakaonice s koje će se danas izvoditi skokovi u Neretvu.

 Izložba

Na skalama izlagali mladi umjetnici

Metković, 17.7.2007. - Nakon što su prošle godine Skale II otkrivene kao mjesto na kojemu se mogu priređivati koncerti i večeri poezije sinoć su postale i galerijski prostor.

 Obljetnice

50 godina glazbenog djelovanja

Metković, 17.7.2007. - U Gradskom kulturnom središtu sinoć je promocijom CD-a „S Predolca spušta se večer“ 50 godina svoga glazbenog djelovanja obilježio metkovski glazbenik Branko Bebić.

 Natječaj

Traže se turistički informatori

Metković, 16.7.2007. - Turistička zajednica grada Metkovića objavila je danas Natječaj za zapošljavanje turističkih informatora na određeno vrijeme, do 10. rujna 2007. Na Natječaj se mogu javiti punoljetne osobe koje zadovoljavaju uvjete iz Natječaja. Pogledajte više!

 

 Rukomet

Balić, Metličić, Kaleb, Dominiković… u Metkoviću

Metković, 16.7.2007. - U srijedu, 18. srpnja u 20 sati, u metkovskom rukometnom domu odigrat će se utakmica na kojoj će Metkovci ponovno vidjeti mnoge zvijezde hrvatskog rukometa.

 Iz susjedstva

Proslava Gospe Karmelske

Krvavac - Kula Norinska, 16.7.2007. - Jučer je u Kuli Norinskoj održana Svečana sjednica Općinskog vijeća, a u Krvavcu Treći lađarski kup župe Bagalović. Sudjelovalo je četrnaest ekipa na dvokružnoj stazi dugoj oko sedam kilometara. Prema predviđanjima prva tri mjesta podijelili su favoriti. Prva je bila posada Komina, druga Domagojevi gusari iz Vida, a treći mlada posada Rogotina.

 Koncert

Luka i Lana oduševili mlade

Metković, 16.7.2007. - Sinoćnjim koncertom na Ljetnoj pozornici GKS-a Luka Nižetić i Lana Jurčević oduševili su oko tisuću djece i mladih iz Metkovića i okolice. Koncert je organiziran u sklopu Metkovskog kulturnog ljeta.

 

 Vjerski život

Dijamantna misa

Metković, 16.7.2007. - Svoju dijamantnu Misu jučer je u crkvi Sv. Ilije u Metkoviću rekao don Fabijan Veraja, obilježivši tako 60 godina svećeništva koje je većinom, igrom sudbine ili Božjom providnosti, kako bi on rekao, proveo izvan Hrvatske. Pred vjernicima iz Metkovića i okolice u misnom slavlju pridružili su mu se splitsko-makarski nadbiskup u miru msgr. Ante Jurić i župnik fra Dušan Džimbeg te Metkovci fra Josip Repeša i bogoslov Mato Brečić.

 Gradske vijesti

Zavod za zapošljavanje na novoj adresi

Metković, 13.7.2007. - Prije nekoliko dana Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ispostava Metković, iz neadekvatna prostora u ul. Stjepana Radića preselio se na adresu Kralja Zvonimira 22, odnosno, u prostorije što se nalaze uz Zgradu političkih stranaka, nekada poznatiju pod nazivom Komitet. Brojevi telefona ostali su isti!

 Fotovijest

Nekoliko friških

Metković, 13.7.2007. - Sezona je godišnjih odmora, uskoro će u Metković i studenti te brucoši što su ovih dana polagali prijamne. Ipak, mnogi Metkovci raseljeni diljem svijeta, ove godine neće moći posjetiti svoj grad. Njima za utjehu evo nekoliko friških motiva iz grada.

 Folklor

Australski Hrvati nastupili u Metkoviću

Metković, 13.7.2007. - Marina i Marko Krstičević, čiji su korijeni su vezani uz Metković, drugi put u životu posjetili su Hrvatsku. Kao članovi HKUD-a „Lado“ iz Geelonga u Australiji sinoć su, sa ostalima, na daskama ljetne pozornice pjevali i plesali pred metkovskom publikom.

 Tradicija

Pripreme za skokove

Metković, 12.7.2007. - Sportsko-kulturna udruga „Ispod mosta“, koja svake godine organizira natjecanje u skokovima u Neretvu, obavlja posljednje pripreme pred natjecanje što će se održati 17. srpnja u 19 sati.

 Maraton lađa

Trening za brzinsku utrku

Metković, 12.7.2007. - Što se više bliži 10. maraton lađa na Neretvi to su češće slike kakvu ovdje donosimo. Ova ekipa večeras je uvježbavala brzinsku utrku kojom će se odrediti raspored lađa ispod mosta u Metkoviću. Vježbali su na stazi od Veslačkog kluba na granici s BiH do Lučkog mosta.

 

 Kriminalitet

Napadnut bejzbolskom palicom u po bijela dana

Metković, 12.7.2007. - Jutros oko 9 sati u ulici Mobine, kraj pomoćnog igrališta NK Neretva, napadnut je Mišo Veraja, nekadašnji vijećnik HSP-a u Županijskoj skupštini, zbog čijega mandata su se svojedobno sukobile političke stranke u Skupštini pa je i srušena županijska vlast.

 Gradske vijesti

Rasvjeta Jaslinama i Slatinama

Metković, 12.7.2007. - Dvije metkovske ulice, koje do sada nisu imale adekvatnu uličnu rasvjetu, od večeras bi trebale zasvijetliti.

 Kultura

Nikoli Vučkoviću Grand prix za crtež

Metković, 12.7.2007. - Na Analu Udruge likovnih umjetnika BiH, izložbi što se svake godine održava u Mostaru, Grand prix za crtež dobio je Nikola Vučković.

 Fotografija

Fotoprasak iz Budve

Metković, 10.7.2007. - Rolling Stonesi nikad nisu bili bliže Metkoviću. Legendarni rock metuzalemi sinoć su održali koncert na Jaz plaži crnogorske Budve, tek 125 km zračne linije od Metkovića. Stoga se među 35.000 posjetitelja našlo i podosta naših sugrađanki i sugrađana. Jedna od njih uspjela je prošvercati digitalac i snimiti ovu fotografiju iz poprilične blizine. Zahvaljujemo na ustupljenoj fotografiji.

 Rad udruga

Zajednički do „dostupnijeg Metkovića“

Metković, 10.7.2007. - Prijavivši se na Natječaj za dodjelu lutrijskih sredstava u Ministarstvu zdravstva i socijalne skrbi projektom „Za dostupniji Metković“, Udruga osoba s invaliditetom „Prijatelj“ (bivši UTIM) iz Metkovića dobila je 135 tisuća kuna.

 Gradske vijesti

Sanacija odlagališta otpada

Metković, 10.7.2007. - Iz Ureda gradonačelnika dobili smo dokument Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost u kojem se nalazi Izvješće o realizaciji programa sanacije odlagališta komunalnoga otpada „Dubravica“. Dokument možete
klikom ovdje uvećati.

 

 Iz susjedstva

Magistrala sv. Liberana

Metković, 7.7.2007. - Mnogi vjernici koji će uoči i na sam blagdan sv. Liberana (23. srpnja) pješke krenuti put kapelice posvećene tom svecu, pješačit će novom asfaltnom cestom širine 5.5 m. Stariji i nemoćni moći će do kapelice i automobilom.

 Gradske vijesti

30 u hladu

Metković, 6.7.2007. - Iako su nas globalne klimatske promjene nekoliko dana poštedjele vrućina kakve su vladale do prije koji dan, u Metkoviću je, ipak, danas bilo 30 u hladu. Poslijepodne se na rivi kod Lučkog mosta okupilo podosta svijeta kako bi promatralo javljanje uživo iz Metkovića što ga je realizirala ekipa HTV-a u sklopu emisije „30 u hladu“.

 Rukomet

Draganu Jerković titula najboljega vratara

Metković, 4.7.2007. - Dragan Jerković, bivši vratar RK Metkovića, koji je posljednju sezonu odigrao je švicarskom Kadetten Schaffhausenu, proglašen je najboljim vratarom švicarskog prvenstva. Radi se o izboru švicarskog magazina HAndBall u kojem su sudjelovali novinari, treneri i sportski direktori prvoligaških klubova. Čestitamo!

 

 Gradske vijesti

Sjednica Gradskog vijeća

Metković, 3.7.2007. - Na danas održanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Metkovića prihvaćen je prijedlog Odluke o izboru članova vijeća mjesnih odbora na području Grada Metkovića.

 Zanimljivosti

Osvježenje na kanalu

Metković, 3.7.2007. - Prolazeći prije nekoliko dana novom cestom prema Dubravici, nismo mogli ne zastati i fotografirati djecu koja su spas od vrućine tražila u natapnom kanalu što vodu iz Neretve tunelom kroz Predolac vodi u donjoneretvanska polja.

 

 EU

Šengenski jendek

Metković, 2.7.2007. - Ulaskom Hrvatske u EU 2009. ovaj mirni jendek, što ga je narod oduvijek zvao Vlaški, dobit će zvučno ime - Šengenski.

 Maraton lađa

Domagojevi gusari dobili teretanu

Metković, 2.7.2007. - Pripreme za jubilarni 10. Maraton lađa na Neretvi svi su, izgleda, ove godine shvatili ozbiljnije. Osim „mokrog“ treninga sve više se trenira i u teretanama. Prije nekoliko dana teretanu je dobio i Vid.

 Festival

Glas Neretve 2007.

Metković, 2.7.2007. - Reportaža sa ovogodišnjeg Glasa Neretve, što se u petak održao na ljetnoj pozornici GKS-a, gotova je. Možda sutra dodamo još koju fotografiju, ali i sad je već dovoljno. Pogledajte.

 

 Požar

Nedjeljno prijepodne na požarištu

Metković, 1.7.2007. - Posljednjih dana donosili smo vijesti o požaru što je opustošio padine Šibovnice i Gladavca kraj Metkovića. Danas prije podne krenuli smo fotoaparatom zabilježiti što je ostalo.

 

Vijesti iz 7. 2007.
ukupno 61

Ugroženo Mlinište i susjedna sela

Trening na skraćenoj stazi

Vatra na Vidonjama i Dobranjama

10. maraton lađa u subotu, 11. kolovoza

Tko je lud, a tko još luđi

Osvježenje u Neretvi

Ponovno vatre oko Metkovića

Požar zaustavljen pred Glušcima

Bor pao preko ulice

Zapažen nastup u Muću

Biseri Jadranskoga mora

Pazite što Vam je u kusuru

Morska čudovišta

JVP Metković intervenirala u Doljanima

Jedan od kamenovanih autobusa bio je iz Metkovića

Ipak mirnija noć

Blagdan sv. Ilije

Požar bez putovnice

Udruge rukometnih trenera DNŽ

Zaustavljena vatrena stihija

Požar se približava kućama

Deset godina mature

Ugrožena park šuma Šibanica-Predolac

Proslavljen Blagdan sv. Ilije

Gori blizu državne granice na Šibanici

Četrdeset osam novih stanova invalidima

Vjeverica

Orguljaški koncert u crkvi Sv. Ilije

Metkovska Torcida otputovala u Podgoricu

„Mali raj“ na kazališnim daskama

Humanitarna rukometna utakmica

Čišćenje korita Neretve

Preko 2000 gledatelja pratilo skokove

Hardware na dnu Neretve

Na skalama izlagali mladi umjetnici

50 godina glazbenog djelovanja

Traže se turistički informatori

Balić, Metličić, Kaleb, Dominiković… u Metkoviću

Proslava Gospe Karmelske

Luka i Lana oduševili mlade

Dijamantna misa

Zavod za zapošljavanje na novoj adresi

Nekoliko friških

Australski Hrvati nastupili u Metkoviću

Pripreme za skokove

Trening za brzinsku utrku

Napadnut bejzbolskom palicom u po bijela dana

Rasvjeta Jaslinama i Slatinama

Nikoli Vučkoviću Grand prix za crtež

Fotoprasak iz Budve

Zajednički do „dostupnijeg Metkovića“

Sanacija odlagališta otpada

Magistrala sv. Liberana

30 u hladu

Draganu Jerković titula najboljega vratara

Sjednica Gradskog vijeća

Osvježenje na kanalu

Šengenski jendek

Domagojevi gusari dobili teretanu

Glas Neretve 2007.

Nedjeljno prijepodne na požarištu

Tražite u vijestima

 

Kalendar

2020

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2019

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2018

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2017

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2016

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2015

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2014

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2013

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2012

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2011

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2010

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2009

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2008

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2007

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2006

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2005

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2004

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2003

 12   11   10   09   08   07   05   04   03   02   01