-913

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

KONTAKT

Vijesti

arhiv vijesti

 Policija

Oštetila HZMO za iznos veći od 124 tisuće kuna

Metković, 28.2.2019. - Policijski službenici Policijske postaje Metković su dovršili kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjom hrvatskom državljankom s prebivalištem u Bosni i Hercegovini osumnjičenom za kazneno djelo prijevare.

 Projekti

Uskoro početak radova na rotorima

Metković, 28.2.2019. - Županijska uprava za ceste Dubrovačko-neretvanske županije provodi nekoliko vrijednih projekata diljem županije. Početkom sljedećeg tjedna očekuje se potpisivanje ugovora za izgradnju dva kružna raskrižja na županijskoj cesti u Metkoviću. Vrijednost investicije je 6 milijuna kuna, a natječaj za izvođača radova raspisan je u siječnju.

 

 Film

Pogledajte film Preporučena posveta

Metković, 28.2.2019. - U sklopu Dana oca Ante Gabrića danas će se, s početkom u 19:30, u Gradskom kulturnom središtu Metković održati projekcija igrano-dokumentarnoga filma Gorana Matića Preporučena posveta, koji je 20. listopada 2018. premijerno prikazan povodom obilježavanja 30. godišnjice Gabrićeve smrti.

 Maškare

Jelo se, pilo, pjevalo i plesalo

Metković, 27.2.2019. - Večer neretvanskih maškaranih mjesta i ove je godine privukla brojne maškarane i nemaškarane pa se pokazalo da bi trebala postati tradicijom metkovskih Pokladnih svečanosti.

 Koncert

U Galeriji GKS-a muzicirali Marko Zavišić i Domagoj Gušćić

Metković, 27.2.2019. - Uz potporu Ministarstva kulture Osnovna glazbena škola Metković organizirala je u Galeriji GKS-a koncert klarinetista Marka Zavišića i pijanista Domagoja Gušćića. Mladi glazbenici na svome su repertoaru imali djela Johannesa Brahmsa, Carla Marije von Webera, Petra Bergama i Francisa Poulenca.

 Maškare

Večer neretvanskih maškaranih mjesta

Metković, 26.2.2019. - Večeras, s početkom u 17:30 u velikome šatoru na Trgu počinje Večer neretvanskih maškaranih mjesta. Uz svakovrsnu besplatnu spizu i piće po niskim cijenama zabavlja Vas DJ Ruđo.

 

 Zdravstvo

GI Sinovi i kćeri Neretve: Nećemo se zadovoljiti mrvicama

Metković, 26.2.2019. - Građanska inicijativa Sinovi i kćeri doline Neretve održala je jučer u Gradskoj knjižnici konferenciju za medije, na kojoj se novinarima obratio predsjednik GI Ivo Matičević.

 Rekreacija

Odlični rezultati metkovskih biciklista u Otoku

Metković, 26.2.2019. - Prošle je subote u Otoku Dalmatinskom održano 10. kolo XC zimske lige Dalmacije, u sklopu koje su domaćini iz BK Kamešnica organizirali MTB utrku Uspon na Kamešnicu. Velik uspjeh napravio je član BK Metković Dado Talajić, popevši se na najvišu stepenicu postolja u kategoriji 30-40. Prije glavne utrke vozila se i dječja utrka, u kojoj su najmlađi članovi BK Metković okupirali postolje i okitili se pregršću medalja.

 

 Rad udruga

Dani oca Ante Gabrića u Udruzi Otac Ante Gabrić

Metković, 26.2.2019. - Projekcijom dokumentarnog filma Girđa Korači u Udruzi Otac Ante Gabrić obilježeni su 'Dani oca Ante Gabrića 2019.'

 Naši u svijetu

Što drugo reći nego: Čestitamo!

Metković, 25.2.2019. - Neviđeni uspjeh Matije Vuice: Oskarovskim crvenim tepihom prošetale dvije dame u njezinim kreacijama – naslov je članka koji donosi tportal.hr. Sve čestitke Matiji na njezinu upornu radu! Sigurni smo da će joj drugi put znati točno pročitati ime.

 

 Rad udruga

Radionice u sklopu Projekta Aktiva - pozitiva br. 2

Metković, 25.2.2019. - U prostorijama Volonterskog centra Dobra 26. veljače, s početkom u 15 sati organizira se prva u nizu radionica u sklopu projekta AKTIVA – POZITIVA br. 2. Riječ je o radionicama za djecu i mlade pod nazivom 'Radionica starih zanata', na kojima će se četirima radionicama mladima omogućiti da dobiju uvid u povijest svojega kraja te će ih motivirati da prihvate svoje običaje i tradiciju.

 

Od utorka do petka prekidi u Borovcima i Rastočićima

Metković, 25.2.2019. - Zbog potpune rekonstrukcije dalekovoda DV 10(20) kV Nova Sela – Borovci bez električne energije bit će naselja Borovci i Rastočići prema sljedećem rasporedu:

 Elektroopskrba

Sutra neće biti prekida isporuke el. energije Rastočićima i Borovcima

Metković, 24.2.2019. - Zbog sanacije kvarova uzrokovanih olujnim vjetrom odgađa se najavljeni prekid isporuke električne energije potrošačima u selima Rastočići i Borovci koji je najavljen za ponedjeljak, 25. veljače.

 

 Maškare

Milan maškarama predao ključ grada tek nakon Grmojine intervencije

Metković, 24.2.2019. - Maškarana povorka djece iz metkovskih vrtića danas je prošla gradom u pratnji Gradske glazbe Metković i Marka Krnjevala. Odredište im je bila Gradska športska dvorana, u kojoj je za njih upriličen maškarani ples, a gradonačelnik Dalibor Milan predao je na 10 dana ključ grada meštru od maškara Iviću Dva u Jedan.

 Maškare

Danas počinju Pokladne svečanosti

Metković, 24.2.2019. - Danas su Male poklade, dan kada se maškaraju metkovski vtićani i kada se puku prikaže Marko Krnjeval. Okupljanje ispred Središnjega vrtića je u 14 sati, nakon čega će se povorka uputiti ka Gradskoj športskoj dvorani, u kojoj će za mališane od 15 sati biti priređen maškarani ples. Evo maloga pregleda kako je sve izgledao Marko Krnjeval.

 

 Manifestacije

Predavanje o ocu Ani Gabriću

Metković, 24.2.2019. - U tijeku je sedmodnevna manifestacija Dani oca Ante Gabrića, u sklopu koje je jučer u Galeriji GKS-a održano predavanje 'Otac Ante Gabrić na Božjem putu' te projekcija fotografija i videozapisa iz Indije.

 Predavanje

Čudesna moć hormona

Metković, 24.2.2019. - Predavanje dr. Sanje Toljan 'Čudesna moć hormona' privuklo je u Gradsku knjižnicu Metković brojnu publiku, u kojoj su mahom bile žene.

 Vrijeme

Bura rastresla šator na Trgu

Metković, 23.2.2019. - Premda bura u Metkoviću puše kudikamo slabije nego na nekim dijelovima obale, ipak je stvorila manje probleme.

 Poziv

Perom o Neretvi

Metković, 22.2.2019. - Ogranak Matice hrvatske Metković u suradnji s OŠ don Mihovila Pavlinovića Metković povodom 22. travnja, Dana hrvatske knjige i Dana planeta Zemlje, poziva učenike neretvanskih osnovnih škola na sudjelovanje u 2. Literarnom natječaju Perom o Neretvi. Natječaj je otvoren do petka, 1. travnja 2019. godine.

 

 Šport

Na pripreme stigla kajakaška reprezentacija

Metković, 22.2.2019. - Danas poslijepodne u Metković je na pripreme stigla hrvatska kajakaška reprezentacija, a mi smo već u predvečernjim satima zabilježili njihov prvi trening na Neretvi.

 

 Elektroopskrba

Sljedećih dana bez struje u Borovcima u Rastočićima

Metković, 22.2.2019. - Zbog potpune rekonstrukcije dalekovoda DV 10(20) kV Nova Sela – Borovci bez električne energije bit će naselja Borovci i Rastočići prema sljedećem rasporedu:

 Poljoprivreda

Poziv na demonstraciju rezidbe maslina

Metković, 22.2.2019. - Ministarstvo poljoprivrede (Hrvatska poljoprivredno šumarska savjetodavna služba) organizira stručnu demonstraciju rezidbe maslina te poziva sve zainteresirane maslinare i uljare na usavršavanje tehnike rezidbe maslina.

 Šport

Bruni uz čestitke

Metković, 22.2.2019. - Evo malo našega sportskog vremeplova.

 

 Obavijest

Bez vode u Marka Marulića

Metković, 22.2.2019. - Danas od 8:30 do 11 sati građani u ulicama Marka Marulića i S. S. Kranjčevića neće imati vode zbog saniranja puknute vodovodne cijevi.

 

 Šport

Borovac i Šutić putuju na Grand Prix Slovakia

Metković, 21.2.2019. - Dvoje natjecatelja Karate-kluba Metković, junior Petar Borovac i kadetkinja Lina Šutić, ovaj vikend u organizaciji Hrvatskoga karate-saveza odlaze u Bratislavu na Grand Prix Slovakia. Na natjecanju će nastupiti 2016 natjecatelja iz 22 zemlje. Petar će u kategoriji juniori -76 kg imati 29 protivnika iz osam nacionalnih saveza, dok će Lina u kategoriji kadetkinje +54 kg imati 54 protivnice iz 10 nacionalnih saveza.

 

 Gradske vijesti

Sanitarna rezidba stabala

Metković, 21.2.2019. - U tijeku je sanitarna rezidba stabala u Splitskoj ulici, uz parkiralište pokraj parka. Radovi će biti gotovi sutra, a nakon toga će se stabla rezati i na drugim mjestima, o čemu će građani biti pravovremeno obaviješteni.

 

 Rekreacija

U Vidu održana MTB utrka XCP Stipe Čamber

Metković, 21.2.2019. - U Vidu je BK Metković u nedjelju bio domaćinom odgođenoga 8. kola XC zimske lige Dalmacije. Vozila se tradicionalna, četvrta po redu, Čamberica na kojoj se okupilo se više od 100 natjecatelja.

 

 Zabava

Pjacari ukupni pobjednici MTKviz lige

Metković, 21.2.2019. - Četvrta sezona popularne MTKviz lige sinoć je u Cafe-baru Ćakula okončana 12. kolom, koje nije utjecalo na poredak na ljestvici. Ukupni pobjednik s 9630 bodova je ekipa Pjacari u sastavu: Donald Čavar, Ivica Brnas, Ante Komazin te Sanja i Frane Pivac.

 Obavijest

Privremeno se zatvara parkiralište uz park

Metković, 19.2.2019. - Iz Grada Metkovića obavještavaju sudionike u prometu da će zbog sanitarne rezidbe stabala od 19. veljače (utorak) do 22. veljače (petak) za promet i parkiranje biti zatvoren dio Ulice Stjepana Radića - Gradski park. Mole se vlasnici motornih vozila da u navedeno vrijeme svoja vozila ne ostavljaju i parkiraju na navedenoj lokaciji.

 

 Obavijest

Bez vode u ulicama oca Ante Gabrića i Petra Svačića

Metković, 19.2.2019. - U ulicama oca Ante Gabrića i Petra Svačića danas će od 11:30 do 14 sati doći do prekida u isporuci vode zbog puknuća na vodovodnoj mreži. Stoga se neće moći prometovati na dionici Ulice oca Ante Gabrića od kućnog broja 8 do raskrižja s Ulicom Antuna Gustava Matoša.

 

 Prenosimo

Ovo je Warrior Ante, car ženskoga baluna

Metković, 19.2.2019. - Uskoro će metkovski prvoligaš ŽNK Neretva proslaviti petu godišnjicu svoga osnutka i više nego uspješna djelovanja. Tko zna kako bi sve to izgledalo da nije Ante Borasa, zaljubljenika u nogomet i njegova promotora pa je gotovo nemoguće zamisliti Antu bez kluba i klub bez Ante. Upućujemo vas na članak koji je prije nekoliko dana o njemu objavila Slobodna Dalmacija, a jučer je izašao i članak o Neretvinoj nogometašici Veroniki Terzić.

 Obavijest

Ulica Slatine sutra ujutro zatvoren za promet

Metković, 18.2.2019. - Zbog puknuća cjevovoda na raskrižju ulica Slatine i don Mihovila Pavlinovića sutra, 19. veljače od 8 do 11 sati za cijeli promet bit će zatvorena Ulica Slatine. Iz tvrtke Metković d.o.o. mole građane da prema tome usklade svoje obveze.

 

 Izbori

Što Europa čini za mene?

Metković, 18.2.2019. - Od petka, 15. veljače počelo je odbrojavanje 100 dana do slijedećih izbora za Europski parlament. Tim povodom Gimnazija Metković, kao Škola ambasador Europskog parlamenta, poziva vas da se informirate o kampanji „ovajputglasam.eu“, da potražite razlog i način da glasate na ovim vrlo važnim izborima.

 Šport

ŽNK Neretva ugostio prvakinje Crne Gore

Metković, 17.2.2019. - Nogometašice ŽNK Neretva danas su na Igralištu Iza Vage ugostile višestrukoga prvaka Crne Gore, ekipu Ekonomist iz Nikšića, te oslabljene negiranjem nekoliko ključnih igračica izgubile 0:2.

 Šport

Veteranima Neretve i bronca i zlato

Metković, 17.2.2019. - Lijepo bi bilo da su veterani NK Neretva na 17. Dvoranskom prvenstvu Hrvatske u Metkoviću danas obranili lanjsko zlato, no i bronca je velik uspjeh. Zato im čestitamo, a zlato im ionako pripada za domaćinstvo natjecanja.

 Kazalište

MAK premijerno izveo predstavu Bog masakra

Metković, 17.2.2019. - Nakon nešto više od godinu dana glumci Amaterskoga kazališta Metković premijerno su odigrali još jednu predstavu, ponovno u režiji Jasne Jukić, s time da je ovaj put domaćega autora Gorana Matića „zamijenila“ Yasmina Reza.

 

Veterani Neretve u polufinalu

Metković, 17.2.2019. - Veterani Neretve jučer su u utakmici osmine finala 17. Dvoranskog prvenstva Hrvatske za veterane pobjedom nad ekipom Zaprešića 5:0 izborili četvrtfinale protiv veterana Bilica iz Šibenika, koje su sinoć pobijedili s 3:1. Pogotke su postigli Boris Galov (3) i Josip Galov (2). U polufinalu se danas sastaju s veteranima Kašine, a pobijede li u 13 sati ih čeka finalna utakmica, inače u 11:50 igraju za treće mjesto.

 

 Šport

Veterani Neretve potvrđuju prošlogodišnju formu

Metković, 16.2.2019. - Prošlogodišnji prvaci Hrvtatske, Veterani NK Neretva jučer su na 17. Dvoranskom prvenstvu Hrvatske ubilježili dvije pobjede te izborili nastup u osmini završnice.

 Gradska uprava

Održana uvodna konferencija u sklopu Projekta Zaželi i ostvari

Metković, 16.2.2019. - Prošle je srijede predstavljen Projekt 'Zaželi i ostvari', koji je financiran EU sredstvima iz Europskoga socijalnog fonda u okviru Poziva na dostavu prijedloga 'Zaželi - program zapošljavanja žena.

 Gradska uprava

Zamjenik gradonačelnika Damir Raić primio učenike i nastavnike u sklopu ERASMUS+ projekta

Metković, 16.2.2019. - Zamjenik gradonačelnika Damir Raić u Galeriji GKS-a primio je 12 učenika i sedmero nastavnika iz Italije, Slovenije i Turske, koji u sklopu ERASMUS+ projekta G.E.O.P.A.R.K.S.- Curtural Heritage gostuju u Srednjoj školi Metković te im uručio prigodne darove.

 Obavijest

Biciklijada u čast oca Ante Gabrića

Metković, 13.2.2019. - U sklopu Dana oca Ante Gabrića u subotu, 23. veljače održat će se biciklijada, čiji će start biti s Trga kralja Tomislava u 15 sati.

 Sponzorirana vijest

Dani rasvjete u prodajnom centru AT Kerametal Ljubuški

Metković, 13.2.2019. - Ne propustite veliko sniženje rasvjete u prodajnom centru AT Kerametal. Posjetite naš odjel rasvjete od 14. do 21. veljače, u kojemu Vas očekuju popusti i do 50 %. Unesite svjetlo u svoj dom!

 Vjerski život

Na Gluhu nedjelju u Borovcima uprizorenje Muke Gospodinove

Metković, 13.2.2019. - Glumačka skupina iz Župe sv. Nikole biskupa pod vodstvom Branka Medaka u Borovcima priprema spektakularno uprizorenje Muke Gospodinove, koju će izvesti u nedjelju, 7. travnja.

 Obavijest

Prijavite se na Program stručne prakse u Bruxellesu

Metković, 13.2.2019. - Predstavnički ured Dubrovačko-neretvanske županije poziva sve zainteresirane da se prijave na Program stručne prakse u Bruxellesu. Stažiranje u Predstavničkom uredu prilika je za učenje o europskim institucijama i donošenju odluka na međunarodnoj razini, stvaranje poznanstava i prijateljstava te život u multikulturnom okruženju u srcu Europske unije.

 

 Poziv

Pridružite se Udruzi mladih Kolektiv

Metković, 13.2.2019. - Udruga mladih Kolektiv udruga je koja ima misiju umrežiti sve mlade koji žele razvijati svoje sposobnosti, stjecati nova znanja, družiti se, zabavljati i stvarati zajednicu po mjeri mladih.

 Županija

Župan Dobroslavić u Metkoviću održao sastanke na temu poboljšanja zdravstvene zaštite i provedbe Intervencijskog plana

Metković, 13.2.2019. - Župan Nikola Dobroslavić sa zamjenicom Žaklinom Marević te v.d. pročelnice UO za društvene djelatnosti Jelenom Dadić kao i gradonačelnikom Metkovića Daliborom Milanom, gradonačelnikom Opuzena Ivom Mihaljevićem, ravnateljem OB Dubrovnik Marijom Bekićem, ravnateljem Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije Lukom Lulićem te ravnateljem Doma zdravlja Metković Mihovilom Štimcem održao je u Domu zdravlja Metković sastanak s liječnicima pedijatrima, internisticom, ginekologom i doktoricom hitne medicine, a slijedom dogovora sa sastanka građanskih inicijativa s ministrom zdravstva Milanom Kujundžićem koji je 31. siječnja održan na temu uspostavljanja boljeg standarda u zdravstvenoj zaštiti za dolinu Neretve.

 Obavijest

Metković opet ima dimnjačara

Metković, 13.2.2019. - Grad Metković je s tvrtkom BRU-FRA j.d.o.o. iz Ivanovca sklopio Ugovor o privremenom obavljanju dimnjačarskih poslova. Dimnjačar je Miljenko Fišter i dostupan je putem mobitela 097 681 3368.

 

 Šport

Metkovcima 16 medalja iz Čitluka

Metković, 11.2.2019. - Karate-klub Metković s 18 je natjecatelja nastupio na Karate-ligi Hercegovina, koja je u Čitluku okupila više od 350 natjecatelja, i osvojio po četiri zlata, srebra i bronce.

 Politika

Tiskovna konferencija Biljane Borzan na temu ugradnje liftova

Metković, 11.2.2019. - Tijekom svoga posjeta dolini Neretve SDP-ova europarlamentarka Biljana Borzan održala je u sjedištu GO SDP-a Metković tiskovnu konferenciju na temu ugradnje liftova u zgrade u koje prema zakonu nisu bili ugrađeni ili je riječ o starijim zgradama.

 Radionica

Ježincova škrapica u kazalištu sjena

Metković, 11.2.2019. - U Gradskoj knjižnici Metković održana je zanimljiva radionica s predstavljanjem knjige Ježincova škrapica autorice Tonke Alujević, ujedno i voditeljice radionice.

 Elektroopskrba

Sutra bez struje od Potkraja prema Zažablju

Metković, 7.2.2019. - Zbog planiranih radova na dvostrukom DV 10(20) kV Metković Hum i Metković - Opuzen u petak, 8. veljače bez električne energije će od 11 do 12 sati biti potrošači u dijelu Dubrovačke ulice, na Putu Predolca i Slatinama, u naseljima Dubravica i Glušci te na području općine Zažablje. U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije.

 

 stanovanje

Lista reda prvenstva najam stanova POS-a

Metković, 7.2.2019. - Agencija za pravni promet i posredovanje nekretnina objavila je Listu reda prvenstva za najam stanova iz Programa društveno poticajne stanogradnje na lokaciji Metković.

 

 Intervju

Bolji dani za ptičji svijet doline Neretve

Metković, 7.2.2019. - Prije nekoliko dana iz tiska je izašla knjiga Ptice močvarice i grabljivice ušća Neretve, čija je vrijednost i u tome što donosi stvarne podatke prikupljene terenskim istraživanjima o vrstama i brojnosti tih ptica na ušću Neretve, jednome od najvažnijih europskih područaja za razmnožavanje i zimovanje ptica te odmorištu na njihovu dugom putu u toplije krajeve. Stoga smo za razgovor zamolili autora knjige Barišu Ilića, suradnika Zavoda za ornitologiju te predsjednika Ornitološkoga društva Brkata sjenica iz Metkovića.

 Šport

Metković domaćin malonogometnom prvenstvu veterana

Metković, 6.2.2019. - U Metkoviću se od 15. do 17. veljače igra 17. dvoransko prvenstvo veterana HNS-a. Donosimo ždrijeb skupina, raspored igranja i propozicije toga natjecanja, koje će se održati Gradskoj športskoj dvorani. Napominjemo da veterani NK Neretva brane prošlogodišnji naslov prvaka Hrvatske.

 

 Radionica

Ježincova škrapica u Gradskoj knjižnici

Metković, 5.2.2019. - Sutra, 6. veljače u Gradskoj knjižnici održat će se radionica Ježincova škrapica, koju će voditi Tonka Alujević. Radionica počinje u 18 sati i namijenjena djeci od 1. do 4. razreda osnovne škole, uz prisutnost roditelja. Svoje mjesto možete rezervirati na telefon 020 681 715, a prijave se primaju do popunjenja mjesta.

 Obavijest

Voda iz Doljana ispravna, onu iz Pruda prokuhavati

Metković, 5.2.2019. - Iz metkovskoga Vodovoda javljaju da je prema današnjim rezultatima Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije voda iz izvorišta Doljani, kojom se opskrbljuje grad Metković, Krvavac II, Dubravica, Glušci, općina Zažablje i naselje Doljani u BIH, u potpunosti ispravna te se može koristiti za piće.

 Obavijest

Vodu za piće prokuhati prije uporabe

Metković, 5.2.2019. - Prema jučerašnjim rezultatima Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije u uzorcima vode za ljudsku potrošnju iz vodoopskrbne mreže s izvorišta Prud i Doljani (uzorci uzeti iz vodovodne mreže u Prudu i Doljanima) vrijednosti parametara su iznad zadanih vrijednosti te kao takvi zbog povećane mutnoće ne ispunjava parametre sukladnosti propisane Pravilnikom o parametrima sukladnosti, metodama analize, monitoringu i planovima sigurnosti vode za ljudsku potrošnju te načinu vođenja registra pravnih osoba koje obavljaju djelatnost javne vodoopskrbe.

 Poduzetništvo

Poziv na edukaciju Osnove financija za poduzetnike

Metković, 4.2.2019. - U sklopu projekta Novim znanjem do uspjeha, Centar za poduzetništvo d.o.o. organizira besplatnu edukaciju Osnove financija za poduzetnike koja će se održati 7. veljače 2019. s početkom u 10 sati u prostorijama Učilišta Mijoč na adresi Kralja Zvonimira 5 u Metkoviću.

 Projekti

Napreduje Ulicom hrvatskih iseljenika

Metković, 4.2.2019. - Unatoč ne baš povoljnim vremenskim uvjetima nastavljaju se radovi na rekonstrukciji dijela Ulice hrvatskih iseljenika koji se proteže duž Male rive.

 vodostaj Neretve

Neretva se nakratko približila granici od 240 cm

Metković, 4.2.2019. - Neretva je noćas u četiri sata nakratko dosegla 237 cm, tj. tri cm niži vodostaj od onoga kada na snagu stupa pripremno stanje za obranu od poplave. Vodostaj je trenutno (10 h) u opadanju, a u Mostaru se s više od osam metara spustio na šest metara. Dobro je da ni more više nije visoko pa se za sada ne očekuju problemi.

 Manifestacije

Metkovski muzeji bili krcati posjetiteljima

Metković, 4.2.2019. - Oba metkovska muzeja i ove su se godine uključila u manifestaciju Noć muzeja, čija je ovogodišnja tema Muzeji – inovacije i digitalna budućnost i koja širom Hrvatske privlači na desetke tisuća posjetitelja.

 Zdravstvo

DZ Metković uveo sustav kontrole kvalitete i zatražio certificiranje ISO-9001 standarda

Metković, 1.2.2019. - Dom zdravlja Metković je još jednom kvalitetno iskoristio sredstva iz EU fondova. Sukladno zakonskim propisima i direktivi EU uveo jesustav kontrole kvalitete i zatražio certificiranje ISO-9001 standarda. Projekt vrijedan 85.000 kuna ostvarenje kroz projekt prekogranične suradnje INTERREG IPA CBC Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Crna Gora.

 Projekti

Metkoviću dnevna bolnica, podvožnjak kroz središte i spoj na autocestu

Metković, 1.2.2019. - Realizacija triju Metkoviću životno važnih projekata jučer je obećana tijekom posjeta našem gradu ministra zdravstva Milana Kujundžića i premijera Andreja Plenkovića.

 

Vijesti iz 2. 2019.
ukupno 63

Oštetila HZMO za iznos veći od 124 tisuće kuna

Uskoro početak radova na rotorima

Pogledajte film Preporučena posveta

Jelo se, pilo, pjevalo i plesalo

U Galeriji GKS-a muzicirali Marko Zavišić i Domagoj Gušćić

Večer neretvanskih maškaranih mjesta

GI Sinovi i kćeri Neretve: Nećemo se zadovoljiti mrvicama

Odlični rezultati metkovskih biciklista u Otoku

Dani oca Ante Gabrića u Udruzi Otac Ante Gabrić

Što drugo reći nego: Čestitamo!

Radionice u sklopu Projekta Aktiva - pozitiva br. 2

Od utorka do petka prekidi u Borovcima i Rastočićima

Sutra neće biti prekida isporuke el. energije Rastočićima i Borovcima

Milan maškarama predao ključ grada tek nakon Grmojine intervencije

Danas počinju Pokladne svečanosti

Predavanje o ocu Ani Gabriću

Čudesna moć hormona

Bura rastresla šator na Trgu

Perom o Neretvi

Na pripreme stigla kajakaška reprezentacija

Sljedećih dana bez struje u Borovcima u Rastočićima

Poziv na demonstraciju rezidbe maslina

Bruni uz čestitke

Bez vode u Marka Marulića

Borovac i Šutić putuju na Grand Prix Slovakia

Sanitarna rezidba stabala

U Vidu održana MTB utrka XCP Stipe Čamber

Pjacari ukupni pobjednici MTKviz lige

Privremeno se zatvara parkiralište uz park

Bez vode u ulicama oca Ante Gabrića i Petra Svačića

Ovo je Warrior Ante, car ženskoga baluna

Ulica Slatine sutra ujutro zatvoren za promet

Što Europa čini za mene?

ŽNK Neretva ugostio prvakinje Crne Gore

Veteranima Neretve i bronca i zlato

MAK premijerno izveo predstavu Bog masakra

Veterani Neretve u polufinalu

Veterani Neretve potvrđuju prošlogodišnju formu

Održana uvodna konferencija u sklopu Projekta Zaželi i ostvari

Zamjenik gradonačelnika Damir Raić primio učenike i nastavnike u sklopu ERASMUS+ projekta

Biciklijada u čast oca Ante Gabrića

Dani rasvjete u prodajnom centru AT Kerametal Ljubuški

Na Gluhu nedjelju u Borovcima uprizorenje Muke Gospodinove

Prijavite se na Program stručne prakse u Bruxellesu

Pridružite se Udruzi mladih Kolektiv

Župan Dobroslavić u Metkoviću održao sastanke na temu poboljšanja zdravstvene zaštite i provedbe Intervencijskog plana

Metković opet ima dimnjačara

Metkovcima 16 medalja iz Čitluka

Tiskovna konferencija Biljane Borzan na temu ugradnje liftova

Ježincova škrapica u kazalištu sjena

Sutra bez struje od Potkraja prema Zažablju

Lista reda prvenstva najam stanova POS-a

Bolji dani za ptičji svijet doline Neretve

Metković domaćin malonogometnom prvenstvu veterana

Ježincova škrapica u Gradskoj knjižnici

Voda iz Doljana ispravna, onu iz Pruda prokuhavati

Vodu za piće prokuhati prije uporabe

Poziv na edukaciju Osnove financija za poduzetnike

Napreduje Ulicom hrvatskih iseljenika

Neretva se nakratko približila granici od 240 cm

Metkovski muzeji bili krcati posjetiteljima

DZ Metković uveo sustav kontrole kvalitete i zatražio certificiranje ISO-9001 standarda

Metkoviću dnevna bolnica, podvožnjak kroz središte i spoj na autocestu

Tražite u vijestima

 

Kalendar

2020

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2019

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2018

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2017

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2016

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2015

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2014

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2013

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2012

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2011

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2010

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2009

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2008

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2007

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2006

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2005

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2004

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2003

 12   11   10   09   08   07   05   04   03   02   01