-913

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

KONTAKT

Vijesti

arhiv vijesti

 vodoopskrba

Bez vode na Putu Narone

Metković, 31.8.2020. - Metković d.o.o. obavještava korisnike vodnih usluga na Putu Narone (od kružnoga toka do kraja ulice) da će u utorak, 1. rujan od 8:30 do 9:30 zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

 

 Izložba

U AM Narona otvorena izložba „Zambratija – prapovijesni šivani brod“

Metković, 30.8.2020. - „Zambratija – prapovijesni šivani brod“ naziv je gostujuće izložbe Arheološkoga muzeja Istra iz Pule koju su u petak u Arheološkome muzeju Narona u Vidu uz ravnatelja Muzeja Tonija Glučinu otvorili autori Ida Koncani Uhač te Marko Uhač.

 Šport

MNK-u Crni put – Autoagent turnir u Prudu

Metković, 30.8.2020. - MNK Crni put – Autoagent pobjednik je ovogodišnjega Malonogometnog turnira Prud. Oni su u finalnoj utakmici s 2:1 pobijedili MNK Vid te tako osvojili novčanu nagradu od pet tisuća kuna, pehar i zlatne medalje koje im je uručio predsjednik Sportske zajednice grada Metkovića Ante Zovko.

 Obavijest

Igrač Neretve zaražen koronavirusom – u samoizolaciji cijela ekipa i stručni stožer

Metković, 28.8.2020. - Iz Nogometnoga kluba Neretva obavijestili su javnost da je jedan igrač pozitivan na koronavirus, a cijela seniorska ekipa te stručni stožer upućeni su u samoizolaciju do 6. rujna. Izuzet od samoizolacije je Frane Jerković jer zbog ozljede nije u Dubrovniku igrao s GOŠK-om u finalu županijskoga nogometnog kupa te s ekipom nije bio u posljednjih tjedan dana.

 

DV Metković – obavijesti za roditelje i raspored odgojnih skupina

Metković, 28.8.2020. - U utorak, 1. rujna započinje nova pedagoška godina u Dječjem vrtiću Metković. Zbog epidemioloških razloga neće se održati najavljeni roditeljski sastanak, ali su na službenoj stranici vrtića objavljene obavijesti za roditelje te raspored odgojnih skupina.

 

 vodoopskrba

Bez vode dio Hercegovačke, Marulićeve i Kranjčevićeve

Metković, 27.8.2020. - Metković d.o.o. obavještava korisnike vodnih usluga u ulicama Hercegovačka (od nadvožnjaka do graničnog prijelaza), M. Marulića i S. S. Kranjčevića da će sutra, 28. kolovoza od 8 sati do 10 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

 

 Zdravlje

Županijski Stožer CZ od Nacionalnoga zatražio uvođenje dodatnih mjera za sprječavanje širenja koronavirusa

Metković, 27.8.2020. - Županijski Stožer civilne zaštite zatražio je od Nacionalnoga uvođenje nužnih epidemioloških mjera, među kojima je ograničavanje broja ljudi na svadbama, proslavama, sprovodima i drugim većim okupljanjima ljudi.

 Projekti

Započeli radovi na preuređenju gledališta Ljetnoga kina

Metković, 27.8.2020. - Sukladno planiranim kapitalnim aktivnostima Ustanove za kulturu i sport Metković započeli su građevinski radovi na preuređenju gledališta Ljetnoga kina.

 Priopćenje za javnost

Ostavke u Upravi rukometa

Metković, 27.8.2020. - Stiglo nam je priopćenje četvorice članova Upravnoga odbora RK Metković-Mehanika, koje u cijelosti objavljujemo.
   

Poštovani ljubitelji i zaljubljenici rukometa u Gradu Metkoviću,

ovim vas priopćenjem obavještavamo da smo 14. kolovoza 2020. dali neopozive ostavke kao članovi Upravnog odbora Rukometnog kluba RK Metković-Mehanika.

 Obrazovanje

U DV Metković nabavljene nove Reynell razvojne jezične ljestvice

Metković, 26.8.2020. - Provedbom projekta „Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ financirana je dvodnevna edukacija Reynell NRDLS_HR logopedice Dječjeg vrtića Metković i Nove Reynell razvojne jezične ljestvice (NRDLS-HR). Edukaciju je 24. i 25. kolovoza u Zagrebu provela Naklada Slap.

 Poljoprivreda

Suzbijanje maslinine muhe

Metković, 26.8.2020. - Obavještavamo maslinare da se nakon perioda u kojem smo bilježili smanjenje populacije maslinine muhe ( 7-20 kom/feromonskoj lovci), ovih dana bilježi ponovno značajniji porast odraslih jedinki maslinine muhe druge generacije ( 30-60 kom/feromonskoj lovci).

 

 Šport

Naši veslači ponovno zapaženi na regati

Metković, 25.8.2020. - Prošle je subote na splitskom Spinutu održana III. kup regata, ujedno i posljednja provjera pred nadolazeće prvenstvo Hrvatske što će se sredinom rujna održati u Zagrebu. Veslači VK Neretvanski gusar i na toj su regati postigli zapažene uspjehe.

 Koncert

Suvremena duhovna glazba uz Neretvu

Metković, 25.8.2020. - Bend mladih Župe sv. Ilije proroka sinoć je sa svojim gostima na splavi kraj Veslačkoga kluba Neretvanski gusar na Unki održao koncert duhovne glazbe „Tu sam da Te slavim“.

 Obavijest

Na svim plažama, osim u Sreseru, more je izvrsne kakvoće

Metković, 24.8.2020. - Prema Programu utvrđivanja kakvoće mora na morskim plažama Dubrovačko-neretvanske županije za 2020. godinu, Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije obavio je sedmo redovno ispitivanje mora na 120 plaža u razdoblju od 11. do 21. kolovoza 2020. godine.

 Policija

Najveća novčana kazna izrečena je u Metkoviću

Metković, 24.8.2020. - Najveća novčana kazna u iznosu od 15 tisuća kuna izrečena je 22-godišnjem vozaču osobnog vozila koji je u ranim jutarnjim satima 22. kolovoza zaustavljen tijekom redovne prometne kontrole u Opuzenu kada je odbio testiranje na droge te je kod njega tom prilikom pronađena i manja količina marihuane.

 Obljetnice

Trinaestero iz 13. naraštaja gimnazije na proslavi mature

Metković, 23.8.2020. - Kada su naljeto te 1970. maturirali, na radijskim se postajama vrtjela pjesma In the summertime, izvedena je prva rock-opera, Tommy grupe The Who, najesen su umrli Jimi Hendrix i Janis Joplin, a oni su se razmiljeli po hrvatskim sveučilištima. Jučer su se učenici 4. a i 4. b razreda metkovske gimnazije okupili na obilježavanju 50. obljetnice mature.

 Javni poziv

Pomoć sufinanciranja troškova nabave školskog pribora i radnih materijala

Metković, 23.8.2020. - Odlukom gradonačelnika Grad Metković je osigurao sredstva od pola milijuna kuna za nabavu školskog pribora i radnog materijala učenicima osnovnih škola s prebivalištem na području Grada Metkovića za nastavnu godinu 2020./2021. Jednokratna pomoć sufinanciranja školskog pribora u iznosu od 300 kuna po djetetu/učeniku isplatit će se temeljem zahtjeva na račun roditelja/skrbnika.

 In memoriam

Vijenci i svijeće u spomen žrtvama totalitarnih režima

Metković, 21.8.2020. - Povodom Europskog dana sjećanja na žrtve totalitarnih i autoritarnih režima jutros su predstavnici Grada Metkovića, gradskih ustanova, političkih stranaka, udruga, policije i vatrogasaca položili vijence i zapalili svijeće na Gradskome groblju te pred spomenicima na rivi i u parku.

 In memoriam

Preminula je Zdenka Draženović

Metković, 20.8.2020. - Danas je nakon duge borbe sa zloćudnom bolešću u 67. godini preminula magistra farmacije Zdenka Draženović, osnivačica i vlasnica Ljekarna „Draženović“.

 Obljetnice

Pilj: „Izrasli smo u postrojbu koja je spremna suočiti se sa svim nevoljama“

Metković, 20.8.2020. - Dodjelom priznanja bivšim i sadašnjim zaposlenicima, članovima upravnih vijeća te predstavnicima županijskih i gradskih vlasti jučer je kraj Vatrogasnoga doma na Unki obilježeno 20 godina od osnivanja Javne vatrogasne postrojbe Metković.

 Kazalište

Komičari 'SpliCke scene pod zvizdama' nasmijali brojne Metkovce

Metković, 19.8.2020. - Stand-up komičari SpliCke scene ponovno su na jednome mjestu okupili brojne Metkovce. Nakon što su prošle zime gostovali u kazališnoj dvorani GKS-a, Tomislav Primorac, Josip Škiljo, Ivica Lazaneo i Ante Travizi sinoć su nastupali na Ljetnoj sceni i nasmijali brojnu publiku.

 Gradska uprava

Gradonačelnik Milan primio osvajače brončanih medalja na maratonima lađa

Metković, 18.8.2020. - Metkovski gradonačelnik Dalibor Milan danas je primio predstavnike lađarskih udruga Sv. Ilija i Gusarice iz Metkovića, koje su osvojile brončane medalje na ovogodišnjemu Maratonu lađa i Maratonu lađarica.

 Projekti

U tijeku realizacija projekata na koje je Metković godinama čekao

Metković, 17.8.2020. - Radovi na infrastrukturnim projektima u Gradu Metkoviću u punome su jeku. Kvalitetna priprema projektnih dokumentacija i odgovorno postupanje s proračunom u protekle tri godine doprinijeli su da se neki projekti, na koje je Metković godinama čekao, nastave realizirati i u ovome kriznome razdoblju uzrokovanome pandemijom koronavirusa.

 Vjerski život

Tradicionalna misa na Svetoga Roka

Metković, 17.8.2020. - Na Gradskome groblju sv. Ivana Nepomuka jučer je održana tradicionalna sveta misa povodom blagdana Sv. Roka. Misu je predvodio župni vikar fra Darijo Sinković, a slavlje je pjesmom uveličao Mješoviti zbog Župe sv. Ilije proroka.

 Koncert

Nastupom Kvarteta ‘Papandopulo’ završeno Metkovsko ljeto

Metković, 15.8.2020. - Koncertom Kvarteta ‘Papandopulo’ sinoć je na terasi Ljetne scene GKS-a završen program ovogodišnjega Metkovskog ljeta. Saksofonisti Nikola Fabijani, Gordan Tudor, Goran Jurković i Tomislav Žužak tako su treći put u Metkoviću u posljednjih pet godina oduševili istinske ljubitelje klasične i suvremene komorne glazbe.

 Izložba

Izložba slika 'Propusnica' Ivana Listeša u Galeriji GKS-a

Metković, 14.8.2020. - U Galeriji GKS-a sinoć je otvorena izložba slika akademskoga slikara Ivana Listeša pod nazivom „Propusnica“. Njome se autor metkovskoj publici predstavio s 22 ulja na platnu, na kojima dominiraju motivi Dalmacije i Hrvatske.

 Kino

U ponedjeljak projekcija filma Naš Hajduk - projekt jedne ljubavi“

Metković, 14.8.2020. - Iz metkovskoga Društva prijatelja Hajduka pozivaju na projekciju filma „Naš Hajduk - projekt jedne ljubavi“, koja će se održati će u ponedjeljak, 17. kolovoza s početkom u 20:30 sati u Ljetnom kinu Metković.

 In memoriam

Tonku Maroeviću, uvijek rado dočekivanome u našemu gradu

Metković, 14.8.2020. - Malo-pomalo napuštaju nas izabrani, nenadoknadivi ljudi-divovi koji se smrti ne boje, „boje se samo umrijeti nenačitani“, kako je jednom za sebe rekao Tonko Maroević, čiji će posljednji ispraćaj biti danas u 18 sati na Gradskome groblju u njegovu Starome Gradu. Počivat će u mjestu, možda najdalmatinskijem od svih jer svojim uvalama, morem, okolnim brdima i poljima, arhitekturom i ljudima kao da čini Dalmaciju u malom.

Emotivan oproštaj od svojega uzora, prijatelja i kolege poslao nam je Darko Matičević.

 Koncert

Brojna publika uživala uz Klapu 'Iskon'

Metković, 12.8.2020. - Program Metkovskoga ljeta sinoć je nastavljen na Ljetnoj sceni GKS-a koncertom Klape 'Iskon'. „Samo me čvrsto stisni za ruku“, „Dobra večer prijatelji“, „Kad mi dođeš ti“, „Moja posljednja i prva ljubavi“ i „Cesarica“ samo su dio glazbenoga repertoara koji je ta poznata splitska klapa izvela pred brojnom metkovskom publikom.

 Obavijest

Otkazano obilježavanje Međunarodnoga dana mladih

Metković, 11.8.2020. - Zbog epidemioloških razloga otkazano je obilježavanje Međunarodnoga dana mladih, koje se u organizaciji Udruge Dobra trebalo održati u Gradskome parku u srijedu, 12. kolovoza.

 

 Koncert

Izvrstan koncert Kvarteta 'Majstorović-Ipavec'

Metković, 11.8.2020. - Na terasi Ljetne scene GKS-a Metković, u predivnome je ambijentu sinoć održan koncert Kvarteta Majstorović-Ipavec, koji čine Aleksander Ipavec na harmonici, Zoran Majstorović na gitari i udu (preteči lutnje), Bojan Skočilić na kontrabasu i Rajko Ergić na bubnjevima.

 Gradska uprava

Za 14 milijuna kn umanjen Proračun Grada Metkovića – neće se rezati na zdravstvu, socijalnoj skrbi, poduzetnicima i sportu

Metković, 11.8.2020. - Na jučer održanoj Sjednici Gradskoga vijeća vijećnici su usvojili Prijedlog izmjena i dopuna Proračuna Grada Metkovića za 2020. godinu, kojim je on umanjen za 14 milijuna kuna.

 Šport

ŽNK Neretva ostaje u I. HNLŽ i u sljedećoj sezoni

Metković, 10.8.2020. - Nogometašice ŽNK Neretva na svome su terenu u posljednjemu kolu Lige za ostanak u utakmici s Viktorijom osvojile bod te tako i u sljedećoj sezoni osigurale nastup u I. Hrvatskoj nogometnoj ligi za žene.

 Kazalište

Metkovska publika otkrila sve o muškarcima

Metković, 10.8.2020. - 'Sve o muškarcima' naziv je predstave koja je sinoć u produkciji Teatra Gavran i u režiji Mladene Gavran odigrana na Ljetnoj sceni GKS-a u sklopu programa Metkovskoga ljeta.

 Maraton lađa

UL Neretve oglasila se povodom sudačke odluke

Metković, 9.8.2020. - Iz Udruge lađara Neretve stiglo nam je priopćenje za javnost povodom podjele prvoga mjesta na jučer održanome 23. Maratonu lađa.

 

 Maraton lađa

Zagreb i Stablina pobjednici Maratona lađa, 'Svetome Iliji' brončane medalje

Metković, 9.8.2020. - Lađari Zagreba i Stabline pobjednici su 23. Maratona lađa na Neretvi, koji se jučer veslao od Metkovića do Ploča i koji će po mnogočemu biti zapamćen, ako ni po čemu onda po tome što su dvije ekipe sudačkom odlukom podijelile prvo mjesto, a nakon njih su u cilj uplovile dvije metkovske te dvije bjelovarske lađe.

 Maraton lađa

Lađari Sv. Ilije stigli u Metković s Malim štitom kneza Domagoja

Metković, 8.8.2020. - Lađari UL 'Sveti Ilija' na današnjem su Maratonu lađa ostvarili do sada najveći uspjeh osvajanjem trećega mjesta, što su bučno proslavili na dolasku u Metković. Tome metkovskom uspjehu pridonijeli su i lađari UL 'Crni put', koji su osvojili četvrto mjesto. Čestitamo im svima, isto kao i lađarima Zagreba i Stabilne na osvajanju Velikoga štita kneza Domagoja!

 Maraton lađa

Start 23. Maratona lađa na Neretvi

Metković, 8.8.2020. - Točno u 17 sati, nakon intoniranja hrvatske himne, kuburaši su označili start 23. Maratona lađa na Neretvi. Mi vam donosim kratak videozapis starta podno Lučkoga mosta.

 Vjerski život

Večeras don Damir Stojić predvodi misu u crkvi sv. Ilije

Metković, 8.8.2020. - Sinoć je u crkvi sv. Ilije započelo Jerihonsko bdjenje, a večeras će od 20 sati misu predvoditi don Damir Stojić, uz pjevanje članova benda 'Božja pobjeda'. Ako ne možete do crkve, Misu i bdjenje uživo možete pratiti putem YouTube kanala Župe sv. Ilije.

 

 Kazalište

Jeste li spremni saznati baš „Sve o muškarcima“?

Metković, 8.8.2020. - Vedran Komerički, Tomislav Krstanović i Rade Radolović iz Teatra 'Gavran' javljaju se s puta u Metković, gdje će vam otkriti baš Sve o muškarcima. Znamo da to ne želite propustiti. Vidimo se u nedjelju na Ljetnoj sceni GKS-a u 21 sat.

 Manifestacije

Dani neretvanske kneževine u Gradskome parku

Metković, 8.8.2020. - U organizaciji Turističke zajednice grada Metkovića sinoć je u Gradskome parku održani Dani neretvanske kneževine, inače trodnevne manifestacije koja je godine zbog epidemioloških razloga radi što manje interakcije s publikom održana u manjem obujmu.

 vodoopskrba

U ponedjeljak Jadranska bez vode

Metković, 7.8.2020. - Metković d.o.o. obavještava korisnike vodnih usluga u Jadranskoj ulici (od Dječjega vrtića do kraja ulice) da će u ponedjeljak, 10. kolovoza od 8 sati do 15 sati zbog priključivanja korisnika na novu vodoopskrbnu cijev doći do prekida u isporuci vode.

 

 Maraton lađa

Donjanke pobjednice Maratona lađarica

Metković, 7.8.2020. - Ženska lađarska posada Donjanke iz Općine Slivno pobjednice su VII. Maratona lađarica koji se jučer veslao od Metkovića do Opuzena. Pod vodstvom trenera Ivana Sršena, te su debitantice na ovogodišnjemu Maratonu na cilj su došle za 50 minuta i 33 sekunde te postavile rekord.

 Zdravstvo

Dodatni mobilni brojevi za ordinacije obiteljske medicine Doma zdravlja

Metković, 6.8.2020. - U svrhu unaprjeđenja komunikacije s timovima obiteljske medicine Doma zdravlja Metković, uvedeni su dodatni mobilni brojevi koje pacijenti mogu koristiti od 0 – 24.

 Vrijeme

Palo više od 60 litara kiše

Metković, 5.8.2020. - Od Dragana Tolića, motritelja Meteoroliške postaje Metković na Postružju, dobili smo podatak da je od jučer u sedam sati da jutros u sedam sati palo 55,4 litara kiše po metru četvornom, dok je danas palo još 5,4 litra.

 

 Čestitka

Gradonačelnikova čestitka

Metković, 5.8.2020. - Metkovski gradonačelnik Dalibor Milan uputio je svojim sugrađanima čestitku povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja.

 Domovinski rat

Sjećanja naših sugrađana sudionika Oluje

Metković, 4.8.2020. - U prigodi ove jubilarne 25. obljetnice VRO Oluja, nakon prijema kod gradonačelnika željeli smo čuti i sjećanja naših sugrađana pripadnika IV. gardijske brigade na tu veličanstvenu operaciju. Iz njih isijava ponos, sjećanja naviru iz svakog od njih, nisu željeli da ikoga ističemo. Kažu, kao da je jučer bilo.

 Gradska uprava

Gradonačelnik Milan primio hrvatske branitelje sudionike Oluje

Metković, 4.8.2020. - Gradonačelnik Dalibor Milan danas je sa zamjenikom Robertom Dokom primio hrvatske branitelje sudionike Vojno-redarstvene operacije Oluja, u kojoj je oslobođena gotovo petina teritorija Republike Hrvatske.

 Domovinski rat

Položeni vijenci i upaljene svijeće za poginule branitelje

Metković, 4.8.2020. - Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja jutros su pred Središnjim križem na Gradskom groblju sv. Ivana Nepomuka predstavnici Grada Metkovića, političkih stranaka, udruga proizašlih iz Domovinskoga rata, policajaca i vatrogasaca položili vijence i zapalili svijeće za poginule hrvatske branitelje.

 Javni poziv

Poziv za zapošljavanje putem Javnih radova

Metković, 4.8.2020. - Grad Metković objavio je Javni poziv za prijavu kandidata na Program zapošljavanja nezaposlenih osoba u Javnim radovima.

 

 Maraton lađa

UL Neretve predstavila način održavanja ovogodišnjega Maratona lađa

Metković, 3.8.2020. - Predstavnici Udruge lađara Neretve održali su konferenciju za medije na kojoj su predstavili sve novosti i način održavanja ovogodišnjega, 23. po redu Maratona lađa na Neretvi.

 Izložba

Greben: 'Energiju koju ste mi darovali večeras, upotrijebit ću za nove ideje i radove'

Metković, 3.8.2020. - U organizaciji Građanske udruge 'Metković 600' sinoć je na Ljetnoj sceni GKS-a otvorena izložba fotografija i skulptura O'Greben Jelenka Ujdura, poznatijega pod umjetničkim imenom Koraljko Greben.

 Šport

NK Neretva u Županijskome kupu svladao gradskoga rivala ONK Metković

Metković, 3.8.2020. - Nogometaši Neretve pobijedili su ONK Metković u četvrtfinalu Županijskoga nogometnog kupa, u utakmici koja se bez gledatelja jučer igrala na Igralištu 'Iza Vage'.

 Koncert

Metković se koncertom prisjetio Olivera

Metković, 3.8.2020. - Mandolinski orkestar KUD-a 'Metković' u subotu je koncertom sa svojim gostima u Gradskome parku pokazao da Oliver Dragojević nikada neće biti zaboravljen.

 Šport

ŽNK Neretva ostaje u I. HNLŽ

Metković, 3.8.2020. - Nogometašice ŽNK Neretva na svome su terenu pobijedile Lepoglavu s visokih 6:0 te tako, dva kola prije kraja Lige za ostanak, i u sljedećoj sezoni osigurale nastup u 1. Hrvatskoj nogometnoj ligi za žene.

 Domovinski rat

Veterani Četvrte obilježili 25. obljetnicu VRO 'Oluja'

Metković, 3.8.2020. - Članovi Udruge veterana IV. gardijske brigade HV-a Dubrovačko-neretvanske županije u Metkoviću su obilježili jubilarnu 25. obljetnicu vojno-redarstvene operacije Oluja.

 Narona

Izložba „Rimska noć u Naroni – prvih deset godina“

Metković, 1.8.2020. - U Arheološkom muzeju Narona u Vidu sinoć je otvorena izložba „Rimska noć u Naroni – prvih deset godina“. Na izložbi su izloženi plakati koji služe kao podsjetnik na protekle godine održavanja jedne od najmasovnijih manifestacija u dolini Neretve, koja svake godine u Vid privuče posjetitelje sa svih strana.

 Izložba

Greben o umjetnost koju su stvorile volja i energija

Metković, 1.8.2020. - „Ustvari, ja sam Jelenko. S godinama je došao Greben i to je sada jedna simbioza kojom se nadopunjavamo. Ja, Jelenko, sam ozbiljniji. Imam obitelj, posao i sve ono što nosi život, a s druge strane, tu je Greben koji je kvalitetan ispušni ventil i bez kojega jednostavno ništa ne bi funkcioniralo“, riječi su kojima sebe opisuje Jelenko Ujdur, mladi umjetnik iz doline Neretve kojega poznajemo pod umjetničkim imenom Koraljko Greben.

 

Vijesti iz 8. 2020.
ukupno 58

Bez vode na Putu Narone

U AM Narona otvorena izložba „Zambratija – prapovijesni šivani brod“

MNK-u Crni put – Autoagent turnir u Prudu

Igrač Neretve zaražen koronavirusom – u samoizolaciji cijela ekipa i stručni stožer

DV Metković – obavijesti za roditelje i raspored odgojnih skupina

Bez vode dio Hercegovačke, Marulićeve i Kranjčevićeve

Županijski Stožer CZ od Nacionalnoga zatražio uvođenje dodatnih mjera za sprječavanje širenja koronavirusa

Započeli radovi na preuređenju gledališta Ljetnoga kina

Ostavke u Upravi rukometa

U DV Metković nabavljene nove Reynell razvojne jezične ljestvice

Suzbijanje maslinine muhe

Naši veslači ponovno zapaženi na regati

Suvremena duhovna glazba uz Neretvu

Na svim plažama, osim u Sreseru, more je izvrsne kakvoće

Najveća novčana kazna izrečena je u Metkoviću

Trinaestero iz 13. naraštaja gimnazije na proslavi mature

Pomoć sufinanciranja troškova nabave školskog pribora i radnih materijala

Vijenci i svijeće u spomen žrtvama totalitarnih režima

Preminula je Zdenka Draženović

Pilj: „Izrasli smo u postrojbu koja je spremna suočiti se sa svim nevoljama“

Komičari 'SpliCke scene pod zvizdama' nasmijali brojne Metkovce

Gradonačelnik Milan primio osvajače brončanih medalja na maratonima lađa

U tijeku realizacija projekata na koje je Metković godinama čekao

Tradicionalna misa na Svetoga Roka

Nastupom Kvarteta ‘Papandopulo’ završeno Metkovsko ljeto

Izložba slika 'Propusnica' Ivana Listeša u Galeriji GKS-a

U ponedjeljak projekcija filma Naš Hajduk - projekt jedne ljubavi“

Tonku Maroeviću, uvijek rado dočekivanome u našemu gradu

Brojna publika uživala uz Klapu 'Iskon'

Otkazano obilježavanje Međunarodnoga dana mladih

Izvrstan koncert Kvarteta 'Majstorović-Ipavec'

Za 14 milijuna kn umanjen Proračun Grada Metkovića – neće se rezati na zdravstvu, socijalnoj skrbi, poduzetnicima i sportu

ŽNK Neretva ostaje u I. HNLŽ i u sljedećoj sezoni

Metkovska publika otkrila sve o muškarcima

UL Neretve oglasila se povodom sudačke odluke

Zagreb i Stablina pobjednici Maratona lađa, 'Svetome Iliji' brončane medalje

Lađari Sv. Ilije stigli u Metković s Malim štitom kneza Domagoja

Start 23. Maratona lađa na Neretvi

Večeras don Damir Stojić predvodi misu u crkvi sv. Ilije

Jeste li spremni saznati baš „Sve o muškarcima“?

Dani neretvanske kneževine u Gradskome parku

U ponedjeljak Jadranska bez vode

Donjanke pobjednice Maratona lađarica

Dodatni mobilni brojevi za ordinacije obiteljske medicine Doma zdravlja

Palo više od 60 litara kiše

Gradonačelnikova čestitka

Sjećanja naših sugrađana sudionika Oluje

Gradonačelnik Milan primio hrvatske branitelje sudionike Oluje

Položeni vijenci i upaljene svijeće za poginule branitelje

Poziv za zapošljavanje putem Javnih radova

UL Neretve predstavila način održavanja ovogodišnjega Maratona lađa

Greben: 'Energiju koju ste mi darovali večeras, upotrijebit ću za nove ideje i radove'

NK Neretva u Županijskome kupu svladao gradskoga rivala ONK Metković

Metković se koncertom prisjetio Olivera

ŽNK Neretva ostaje u I. HNLŽ

Veterani Četvrte obilježili 25. obljetnicu VRO 'Oluja'

Izložba „Rimska noć u Naroni – prvih deset godina“

Greben o umjetnost koju su stvorile volja i energija

Tražite u vijestima

 

Kalendar

2020

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2019

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2018

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2017

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2016

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2015

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2014

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2013

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2012

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2011

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2010

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2009

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2008

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2007

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2006

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2005

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2004

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2003

 12   11   10   09   08   07   05   04   03   02   01