-913

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

KONTAKT

Vijesti

arhiv vijesti

 Fotografija

Duga nad gradom

Metković, 31.5.2010. - Prema svim prognozama još ćemo pričekati do pravoga ljeta. Današnji popodnevni pljusak, osim što je donio buru i pad temperature, na odlasku nam je donio i dugu nad gradom. Sigurno je bilo i onih koji su se u tom trenutku našli na boljim pozicijama, no i ova naša fotografija može stat.

 

 Zanimljivosti

Darijo Srna među vrtićanima

Metković, 31.5.2010. - Središnji vrtić Dječjeg centra Metković danas je posjetio proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativac Darijo Srna. Djeca su mu izvela kratak prigodan program i predale dar, a kada su tete na početku djeci objašnjavale kako je i Darijo nekada bio u vrtiću, isto kao i oni sada, Darijo je dodao – I bio sam dobar!

 Gradske vijesti

Novi raspored dostave vode

Metković, 31.5.2010. - Od 1. lipnja 2010. pitka voda će se građanima s lijeve strane grada dostavljati prema novom rasporedu:

 Šport

'Neretva Open 2010'

Metković, 31.5.2010. - Oko pet stotina karataša u subotu se natjecalo na 4. međunarodnom karate turniru Neretva Open 2010. Među 27 klubova iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine nastupila su i dva Metkovska kluba.

 Šport

Neretva pobjedom zaključila sezonu

Metković, 30.5.2010. - NK Neretva pobjedom nad NK Jadran (KS) oprostila se s ovogodišnjom sezonom. Utakmica 34. kola III. HNL-jug, odigrana jučer na igralištu Iza Vage, završena je rezultatom 3:2.

 Akcija

Humanitarna prodaja slika

Metković, 29.5.2010. - Danas je u organizaciji UOSI Prijatelj u sklopu humanitarnu akcije Neretvansko srce ispred TC Mercator upriličena prodajna izložba slika koje su Udruzi za spomenutu akciju donirali slikari iz Dubrovačko-Neretvanske i Hercegovačko-Neretvanske županije. Prihod ostvaren prodajom utrošit će se za pomoć u liječenju bolesnih članova.

 

 Rukomet

Zagrebaši prejaki za Metkovce

Metković, 29.5.2010. - Sinoć je RK Metković protiv RK Croatia osiguranja odigrao posljednju utakmicu ovogodišnje rukometne sezone, a susret je završen rezultatom 23:40. Riječ je o zaostaloj utakmici 23. kola Premijer lige koja je odgođena radi obaveza zagrebačkog kluba.

 Obrazovanje

Proslavljen Dan OŠ Don M. Pavlinovića

Metković, 29.5.2010. - OŠ Don Mihovila Pavlinovića jučer je proslavila Dan škole. Tom prigodom održana je Svečana sjednica na kojoj je o proteklom razdoblju kraće izvješće dao ravnatelj Petar Jakić.

 Gradske vijesti

Čeka se isporuka ventila

Metković, 28.5.2010. - Unatoč tome što je tlak u cijevima nešto niži desna strana Metkovića koristi vodu s izvorišta Prud. Oni s lijeve strane morat će se strpjeti još koji dan.

 Turizam

'Buy Croatia'

Metković, 28.5.2010. - Dolinu Neretve nedavno je posjetila oveća skupina od 26 predstavnika španjolskih i japanskih turoperatora i turističkih agencija koji su se došli upoznati s turističkom i gastronomskom ponudom našega kraja.

 Obrazovanje

Koncert učenika glasovira

Metković, 28.5.2010. - Osnovna glazbena škola Metković održala je i drugi koncert učenika koji uče glasovir, ovaj put u klasi prof. Iride Oršulić Antić. Nastupilo je po troje učenika prvog, i drugog razreda, petero trećeg i jedan učenik petog razreda.

 Gradske vijesti

U Doljanima i dalje značajno povišeni kloridi

Metković, 27.5.2010. - Voditelj Službe za epidemiologiju DNŽ dr. Miljenko Ljubić poslao nam je rezultate jučerašnje analize vode iz Metkovskog vodovoda iz kojih se vidi da su vrijednosti klorida u Doljanskoj vodi i do 30 puta više od onih u vodi iz Pruda.

 Obrazovanje

Sretno maturantima

Metković, 27.5.2010. - Danas je u dvjema metkovskim srednjim školama testom iz matematike nastavljeno polaganje državne mature.

 Obrazovanje

Koncert mladih pijanista

Metković, 26.5.2010. - Sinoć je u Galeriji GKS-a Metković održan samostalan koncert učenika Osnovne glazbene škole Metković koji glasovir uče u klasi profesorica Karmen Stojić i Slađane Knežević.

 Gradske vijesti

Neretvom po cvijeću

Metković, 25.5.2010. - Zaslanjena voda iz vodovoda stvara probleme i održavanju zelenih površina u gradu pa gdje se to može za zalijevanje se koristi voda iz Neretve, a na drugim mjestima se dovozi voda iz Pruda.

 

 Turizam

Preustrojena Turistička zajednica

Metković, 25.5.2010. - U skladu s novim Zakonom o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma, na jučer održanoj Skupštini preustrojena je Turistička zajednica Grada Metkovića.

 Gradske vijesti

Vatrogasci dovoze vodu

Metković, 24.5.2010. - JVP Metković pokrenula je akciju dostave pitke vode građanstvu na lijevoj obali Neretve. Njihova autocisterna s pitkom vodom u večernjim satima dostavljat će vodu prema sljedećem rasporedu:

 Maraton lađa

Generalka za Italiju

Metković, 24.5.2010. - Lađari koji će sudjelovati u projektu Tragovima pradjedova - lađom preko Jadrana jučer su obavili cjelodnevni trening simulurajući taktiku kojom će preveslati Jadran.

 Gradske vijesti

Uskoro voda iz Pruda i na lijevoj strani grada?

Metković, 24.5.2010. - Od petka u 13 sati desna strana Metkovića priključena je na regionalni vodovod s izvorišta u Prudu, s tim da tlak vode u sustavu nije dovoljno visok pa stanovnici viših katova na desnoj strani grada mogu imati manjih problema.

 Folklor

Završena 26. smotra folklora

Metković, 23.5.2010. - Večerašnjim Koncertom marijanskih pučkih napjeva u crkvi Sv. Ilije u Metkoviću završena je 26. smotra folklora Na Neretvu misečina pala.

 Svoje ne damo, tuđe hoćemo

U Dubrovniku 26. smotra folklora!?

Metković, 22.5.2010. - Dnevnik Nove TV večeras je donio vijest kako se u Dubrovniku održala prvoklasna folklorna manifestacija – 26. smotra folklornih skupina. Doušnik Nove TV navodi kako su pred crkvom Sv. Vlaha nastupile skupine iz cijele Hrvatske koje žele očuvati tradiciju svojega kraja. Kako onda vjerovati i ostalim vijestima?

 

 Folklor

Danas druga folklorna večer Smotre

Metković, 22.5.2010. - Sinoćnjim nastupom 16 folklornih skupina Dalmacije i gostiju završena je prva večer 26. smotre folklora Na Neretvu misečina pala. Večer je započela nastupom Folklorne skupine Mali linđo iz OŠ Slano, a nakon nastupa Ženske pjevačke skupina KUD-a Metković s pjesmom Na Neretvu misečina pala usljedilo je svečano otvaranje Smotre.

 Gradske vijesti

Maturalne zabave srednjoškolaca

Metković, 21.5.2010. - U Metkoviću su večeras održane maturalne zabave obiju srednjih škola. Gimnazijalci su slavili u Restoranu Domagoj, a srednjoškolci u su morali u 'prekogranični' Jura Shop. Mi smo uspjeli stići do obližnje Taverne i načiniti nekoliko fotografija.

 Šport

Predstavljeni prvaci u krosu

Metković, 21.5.2010. - Danas su u OŠ Don Mihovila Pavlinovića na prigodnom okupljanju u školskoj sportskoj dvorani predstavljena četvorica učenika te škole koji su na Završnom natjecanju školskih športskih klubova osnovnih škola RH osvojili ekipno prvo mjesto u disciplini kros - 1500 metara.

 Zanimljivosti

Metkovski maturanti u lovu na Guinnessa

Metković, 21.5.2010. - Danas su metkovski maturanti sudjelovali u pokušaju obaranja Guinnessova rekorda u sinkroniziranom plesanju četvorke.

 Priroda

'Baštinici' posjetili škole i vrtiće

Metković, 21.5.2010. - Povodom Međunarodnog dana biološke raznolikosti koji se obilježava 22. svibnja te Dana zaštite prirode koji se u Republici Hrvatskoj obilježava istoga dana metkovski Dječji centar i dvije osnovne škole posjetilo je dvočlano izaslanstvo Udruge za promicanje zaštite prirodne i kulturne baštine Neretve Baštinik iz Metkovića.

 Folklor

Izložbom otvorena 26. smotra folklora

Metković, 20.5.2010. - Izložbom slika 'Zavičaj obojen sjetom i sjećanjima neretvanskih slikara Ante Dragobratovića i Željka Ružičanina večeras je otvorena 26. smotra folklora 'Na Neretvu misečina pala'. O radu dvojice slikara govorio je Mato Mustapić, a izložbu je otvorio Zdravko Obradović. Izložba ostaje otvorena do 31. svibnja.

 Gradske vijesti

Ribanje trga

Metković, 20.5.2010. - Prekjučer smo objavili vijest o gimnazijalcima koji su proslavljali zadnji dan nastave, zadovoljni da osim buke i malo prskanja vodom iz fontane na trgu nije bilo većeg nereda.

 Gradske vijesti

I dalje problem s vodom iz Doljana

Metković, 20.5.2010. - Od dr. Miljenka Ljubića, voditelja Službe za epidemiologiju, dobili smo podatke jučerašnje analize vode koji kažu da su kloridi i dalje gotovo dvostruko viši od najviše dopuštene vrijednosti.

 Akcija

Za ljepši školski okoliš

Metković, 20.5.2010. - Mlade prirodnjake 4. a razreda iz OŠ Stjepana Radića jučer smo zatekli u uređenju cvjetnih leja s južne strane školske zgrade. Pod vodstvom učiteljice Ane Barbir pokupili su zatečeno smeće, a zasađene biljke oplijevili od korova i okopali ih.

 Folklor

Od sutra do nedjelje Metković grad folklora

Metković, 19.5.2010. - Povodom održavanja 26. smotre folklora Na Neretvu misečina pala u prostorijama KUD-a Metković, koji je uz GKS Metković organizator Smotre, konferencija za medije koju su vodili umjetnički voditelj i selektor Smotre prof. Vidoslav Bagur i tajnik KUD-a Zdravko Obradović.

 Gradske vijesti

Najnoviji rezultati analize vode

Metković, 18.5.2010. - Od voditelja Službe za epidemiologiju DNŽ dobili smo rezultate laboratorijske analize vode koji pokazuju da voda iz Doljana i dalje nije pogodna za piće.

 Gradske vijesti

Građevinari prešli na prvi kat Vage

Metković, 18.5.2010. - Građevinari metkovske tvrtke MGA započeli su radove na rušenju stare AB ploče na prvome katu zgrade bivše Vage. Radovi idu dosta brzo jer se pokazalo da se radi o nekvalitetnom betonu (zato se i ruši) pa će vrlo skoro uslijediti i izlijevanje nove ploče. Paralelno s rušenjem uklanjaju se i stari prozorski otvori.

 

 Obrazovanje

Maturanti proslavili kraj nastave

Metković, 18.5.2010. - Za nešto više od tristo maturanata metkovskih srednjih škola danas je bio posljednji dan nastave koji oni tradicionalno proslave po gradu.

 Šport

OŠ Don M. Pavlinovića državni prvak u krosu

Metković, 18.5.2010. - Iz OŠ Don Mihovila Pavlinovića stigla nam je vijest da su jutros u Jelenju njihovi učenici postali ekipni državni prvaci u krosu.

 Internet

'Prijevod' na engleski

Metković, 17.5.2010. - Postavili smo na naše stranice i prijevod na engleski koristeći Google prevoditelja. Prijevod služi kako bi strani posjetitelji mogli dobiti osnovne informacije i mora se priznati da Google to brzo i relativno dobro obavlja, mada često puta bude smiješnih situacija.

 Folklor

U susret 26. smotri folklora

Metković, 17.5.2010. - Od 20. do 23. svibnja u Metkoviću će se održati tradicionalna smotra folklora 'Na Neretvu misečina pala', 26. po redu. Program Smotre je sljedeći:

 Gradske vijesti

Voda ponovno nepogodna za piće

Metković, 17.5.2010. - Jutros smo pred Odjelom za hemodijalizu Doma zdravlja Metković zatekli autocisternu koja je tamo dovezla vodu s izvorišta Prud jer je doljanska ponovno boćata.

 Rukomet

Pobjede metkovskih rukometaša

Metković, 17.5.2010. -
RK Metković – RK Karlovačka banka 29:24 (17:12)
  
Susret između RK Metković i RK Karlovac završio je pobjedom domaćina 29:24. Ako se izuzme prvih devet minuta tijekom kojih su gosti uspjeli parirati domaćim igračima, pobjeda Metkovića ni u jednom trenutku nije bila upitna.

 Šport

Neretva protiv lidera izgubila 1:2

Metković, 17.5.2010. - Na igralištu Iza Vage u subotu je odigran susret 32. kola III. HNL - jug između NK Neretva i NK Dugopolje koji je završio rezultatom 1:2 za goste.

 Gradske vijesti

Stanje s vodom se popravlja

Metković, 15.5.2010. - Premda još nisu stigli najnoviji rezultati laboratorijske analize vode iz izvorišta Doljani već se temeljem mjerenja vodljivosti da zaključiti da se stanje jako popravilo pa doljansku vodu već koriste na hemodijalizi u Domu zdravlja.

 Šport

Olimpijada vrtićana

Metković, 15.5.2010. - Na nogometnom igralištu ONK Metković jučer je održan IV. Olimpijski festival dječjih vrtića grada Metkovića na kojem je sudjelovalo oko 120 predškolaca iz vrtića Dječjeg centra Metković.

 Rad udruga

Osnovana Udruga 'Narenta'

Metković, 15.5.2010. - Na sinoćnjoj Osnivačkoj skupštini u Metkoviću je osnovana Udruga 'Narenta' čija glavna zadaća je povratak na općeljudske i moralne vrjednote naše kršćanske tradicije.

 Tisak

Metkovski vjesnik br. 30

Metković, 13.5.2010. - Sutra u Metković stiže i 30. broj Metkovskog vjesnika koji je trebao izaći prije sedam dana, ali je zbog urednikova puta s Gradskom glazbom u Italiju malo prolongiran. Kako je Glazba predstavljala Metković i još dosta toga možete pročitati i u elektronskom izdanju .

 

 Narona

Međunarodni dan muzeja

Metković, 13.5.2010. - Arheološki muzej Narona i ove godine sudjeluje u obilježavanju Međunarodnog dana muzeja koji će se pod nazivom Muzeji i društveni sklad obilježiti 18. svibnja.

 Obrazovanje

Gradonačelnik primio Ivana Pavlovića

Metković, 13.5.2010. - Danas je metkovski gradonačelnik Stipo Gabrić u svome uredu primio Ivana Pavlovića koji je na nedavnom Državnom natjecanju mladih tehničara osvojio prvo mjesto u kategoriji petih razreda.

 Obavijest

Priopćenje Zavoda za javno zdravstvo DNŽ

Metković, 13.5.2010. - Od dr. Miljenka Ljubića, epidemiologa Zavoda za javno zdravstvo DNŽ, dobili smo priopćenje o kakvoći vode s izvorišta u Doljanima. Pogledajte ga ovdje u PDF formatu.

 

 Gradske vijesti

Tjedan Crvenog križa

Metković, 13.5.2010. - Od 8. do 15. svibnja GD Crvenog križa Metković različitim akcijama obilježava Tjedan Crvenog križa.

 Obavijest

Voda mikrobiološki ispravna

Metković, 11.5.2010. - Voda iz vodovoda i dalje ima slankast okus što je posljedica povećanja klorida u izvorskoj vodi na crpnoj stanici Doljani iz koje se vodom opskrbljuje Metković, općina Zažablje i dio općine Kula Norinska. Je li voda ispravna za piće upitali smo dr. Miljenka Ljubića, epidemiologa Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije. Prema njegovim riječima koncentracija klorida u vodi je iznad maksimalno dopuštenih, ali su ostali parmetri uredni. To znači da je bez obzira na promjenu okusa voda mikrobiološki ispravna pa na njoj juhu možete kuhati ali je malo manje posolite.

 

 Obavijest

Voda bakteriološki ispravna, ali…

Metković, 10.5.2010. - Danas je zamijećeno da je voda s vodocrpilišta u Doljanima slankasta, tj. da ima klorida. Voda je bakteriološki ispravna no zbog okusa nije ugodna za piće pa se preporuča koristiti vodu iz trgovina.

 Izložba

Ivana Ćavar izlaže u GKS-u

Metković, 10.5.2010. - Akademska slikarica sa Širokog Brijega Ivana Ćavar svojim djelima predstavila se Metkovcima u subotu u Galeriji GKS-a. Izložba u Metkoviću jedanaesta je samostalna izložba mlade umjetnice, a organizirao ju je Ogranak Matice hrvatske Metković.

 Rad udruga

Međunarodni dan plesa

Metković, 8.5.2010. - Kako bi na prigodan način obilježili Međunarodni dan plesa Folklorna skupina Dječjeg centra Metković s voditeljicom Anom Volarević posjetila je korisnike Dnevnog boravka koji djeluje u sklopu Udruge Otac Ante Gabrić.

 Priroda

Dan ptica selica

Metković, 7.5.2010. - Svi oni koji jesu ili se sutra i prekosutra zateknu u Zagrebu mogu poći do Maksimira gdje će se u tamošnjem Zoološkom vrtu obilježiti Svjetski dan ptica selica po kojima je poznata i dolina Neretve.

 Gradske vijesti

Eko Jadran 2010.

Metković, 7.5.2010. - Ispred hladnjače Eko Jadran u Metkoviću jučer je izvedena vježba pod nazivom Eko Jadran 2010. u kojoj su uz djelatnike Eko Jadrana sudjelovali još i djelatnici tvrtki Jambo d.d. i Konzum – Fructusa te pripadnici JVP Metković i DVD Slivno, Hitna medicinska pomoć Doma zdravlja Metković i djelatnici PP Metković.

 Preporuka

Poplava u Nashvilleu

Metković, 6.5.2010. - U rujnu prošle godine objavili smo vezu prema stranicama www.boston.com/bigpicture na kojima su bile fotografije kako se Amerikanci bore s velikom poplavom Crvene rijeke. Nekima je to dobro došlo da obrane svoj dom kada je u siječnju potonula desna strana Metkovića. Sada pogledajte kako izgleda kada poplavi grad kao što je Nashville, poznat kao prijestolnica američke country glazbe.

 

 

Vaga dobiva prizemnu AB ploču

Metković, 6.5.2010. - Danas će u zgradi Vage biti izlivena AB ploča u prizemlju pa će se građevinari konačno izvući iznad zemlje.

 Šport

Novosti iz VK Neretvanski gusar

Metković, 5.5.2010. - VK 'Neretvanski gusar' iz Metkovića nedavno je sudjelovao na III. kup regati koja se održavala u Dubrovniku. Tom prigodom im je HVK 'Gusar' iz Splita darovao skif marke Filipi star jednu godinu.

 Gradske vijesti

Vatrogasci među osnovcima

Metković, 5.5.2010. - Pripadnici JVP Metković jučer su prigodnim prezentacijama vatrogasne opreme u dvije metkovske osnovne škole obilježili Sv. Florijana, Dan svoga zaštitnika.

 Zanimljivosti

Videosnimke iz Metkovića oko 1970.

Metković, 5.5.2010. - Na YouTube stavljen je amaterski uradak snimljen 8 milimetarskom kamerom u kojem su tri scene iz Metkovića oko 1970.

 Gradske vijesti

Glazbari - metkovski ambasadori u Ortoni

Metković, 4.5.2010. - S trodnevnog gostovanja u talijanskoj Ortoni danas se vratila Gradska glazba 'Klement Visković'. Metkovci su Talijanima uzvratili posjet jer je Gradska glazba iz Ortone u Metkoviću gostovala za prošloga Svetog Iliju.

 

Vijesti iz 5. 2010.
ukupno 60

Duga nad gradom

Darijo Srna među vrtićanima

Novi raspored dostave vode

'Neretva Open 2010'

Neretva pobjedom zaključila sezonu

Humanitarna prodaja slika

Zagrebaši prejaki za Metkovce

Proslavljen Dan OŠ Don M. Pavlinovića

Čeka se isporuka ventila

'Buy Croatia'

Koncert učenika glasovira

U Doljanima i dalje značajno povišeni kloridi

Sretno maturantima

Koncert mladih pijanista

Neretvom po cvijeću

Preustrojena Turistička zajednica

Vatrogasci dovoze vodu

Generalka za Italiju

Uskoro voda iz Pruda i na lijevoj strani grada?

Završena 26. smotra folklora

U Dubrovniku 26. smotra folklora!?

Danas druga folklorna večer Smotre

Maturalne zabave srednjoškolaca

Predstavljeni prvaci u krosu

Metkovski maturanti u lovu na Guinnessa

'Baštinici' posjetili škole i vrtiće

Izložbom otvorena 26. smotra folklora

Ribanje trga

I dalje problem s vodom iz Doljana

Za ljepši školski okoliš

Od sutra do nedjelje Metković grad folklora

Najnoviji rezultati analize vode

Građevinari prešli na prvi kat Vage

Maturanti proslavili kraj nastave

OŠ Don M. Pavlinovića državni prvak u krosu

'Prijevod' na engleski

U susret 26. smotri folklora

Voda ponovno nepogodna za piće

Pobjede metkovskih rukometaša

Neretva protiv lidera izgubila 1:2

Stanje s vodom se popravlja

Olimpijada vrtićana

Osnovana Udruga 'Narenta'

Metkovski vjesnik br. 30

Međunarodni dan muzeja

Gradonačelnik primio Ivana Pavlovića

Priopćenje Zavoda za javno zdravstvo DNŽ

Tjedan Crvenog križa

Voda mikrobiološki ispravna

Voda bakteriološki ispravna, ali…

Ivana Ćavar izlaže u GKS-u

Međunarodni dan plesa

Dan ptica selica

Eko Jadran 2010.

Poplava u Nashvilleu

Vaga dobiva prizemnu AB ploču

Novosti iz VK Neretvanski gusar

Vatrogasci među osnovcima

Videosnimke iz Metkovića oko 1970.

Glazbari - metkovski ambasadori u Ortoni

Tražite u vijestima

 

Kalendar

2020

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2019

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2018

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2017

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2016

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2015

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2014

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2013

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2012

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2011

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2010

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2009

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2008

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2007

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2006

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2005

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2004

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2003

 12   11   10   09   08   07   05   04   03   02   01