-913

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

KONTAKT

Vijesti

arhiv vijesti

 Prirodne nepogode

Neretva stagnira, ali građani su oprezni

Metković, 30.11.2010. - Obišavši večeras najugroženije dijelove grada vidjeli smo da situacija nešto gora nego prije nekoliko dana. Ipak voda ne raste toliko da bi noćas mogla ugroziti one u čije kuće do sada nije prodrla. Građani su, ipak, oprezni što smo mogli zaključiti po vrećama pijeska koje su pripremili za svaki slučaj.

 Prirodne nepogode

Neretva neznatno pala, ali desna strana plavi

Metković, 30.11.2010. - S 330 cm, što je danas bio maksimum, Neretva je u 15,30 pala na 325 cm, a to je oko metar više nego jučer u 11 sati kada je Neretva bila najniža. Promjena vodostaja se počela osjećati na desnoj strani grada gdje su stanovnici nekih ulica već odsječeni.

 Prirodne nepogode

Neretva na 320, pune se vreće s pijeskom

Metković, 30.11.2010. - Neretva je opet narasla pa je oko 11 sati vodostaj iznosio 320 cm i stabilizirao se na toj razini. Bili smo i na ušću Norina  koji sada teče uzvodno, ali će se posljedice toga osjetiti tek večeras i sutra, što znači da će se voda ponovno vratiti na područja s kojih se posljednjih nekoliko dana povukla.

 Šport

Košarkaši bježe s dna tablice

Metković, 29.11.2010. - U 8. kolu A2 lige – jug košarkaši KK Metkovića na domaćem terenu ostvarili su i drugu pobjedu te najavili vedrije dane i bijeg s dna tablice. Nažalost nismo stigli na tu utakmicu pa ovdje donosimo samo osnovne podatke.

 Šport

Fantastičnih 42:0

Metković, 29.11.2010. - Prednatjecatelji (U12) ONK Metkovića, pod vodstvom trenera Josipa Ćužića, u Ligi Metković – Ploče ostvarili su izvrstan uspjeh. U odigranih pet utakmica imali su stopostotan učinak što im je uz fantastičnu gol razliku od 42:0 donijelo 15 bodova.

 Vrijeme

Duga nad gradom

Metković, 29.11.2010. - Danas nam se pojavilo malo sunaca, pa čak i duga. Ipak, sve prognoze kažu da će i dalje biti oblačno s kišom. Neretva se drži na oko 230 cm pa Norin prilično dobro utječe u nju. Unatoč tome trebat će još dani da se voda povuče s poplavljenih površina.

 

 Prirodne nepogode

Matije Gupca još pod vodom

Metković, 29.11.2010. - Od stanovnika Ulice Matije Gupca dobili smo upozorenje da njihovu ulicu stalno preskačemo pri davanju informacija o poplavi. Točno je to jer nam u našim (neslužbenim) ophodnjama uvijek ostane sa strane.

 Vandalizam

Svjetiljke u parku ponovno na udaru

Metković, 29.11.2010. - Nije novost da su svjetiljke u parku česta meta vandala, ali prošloga vikenda stradalo ih je pet u nizu. Policija je napravila očevid pa će protiv nepoznatog počinitelja biti podnesena kaznena prijava, s obzirom da jedna svjetiljka bez postavljanja košta 1200 kn.

 

 

Započeo 18. božićni malonogometni turnir

Metković, 29.11.2010. - U nedjelju je utakmicama 1. pretkola započeo Božićni malonogometni turnir. Pogledajte rezultate i najavu današnjih utakmica:

 Kultura

Što znaju pokazali i mali pijanisti

Metković, 28.11.2010. - Drugi interni koncert učenika Osnovne glazbene škole Metković sinoć je održan u Galeriji GKS-a Metković. Nastupilo je 14 učenika koji glasovir uče u klasi prof. Iride Oršulić Antić.

 Televizija

Kako je Knjaz vidio dolinu

Metković, 27.11.2010. - Oni koji nisu imali prigodu pogledati RTL-ovu emisiju 'Slučajni turist' što je od Ploča prošla do Metkovića mogu to učiniti ovdje posredstvom kanala internetske stranice www.peracko-blato.com. Materijal je u pet dijelova i na kraju jednoga automatski se nastavlja drugi.

 

 Prirodne nepogode

Voda na ulicama otežava promet

Metković, 27.11.2010. - Jutros smo obišli neke dijelove grada i uvjerili se da su neke ulice mjestimično poplavljene pa se ne preporuča njima prolaziti osobnim automobilima. Tako je poplavljeno raskrižje Neretvanskih gusara i Norinske (prema Glibuši) te prvi metri Zagrebačke na spoju s Ulicom Zrinskih i Frankopana (Jerkovac).

 

 Šport

Izvučeni parovi BMNK Metković 2010

Metković, 27.11.2010. - Sinoć su u Gradskoj športskoj dvorani izvučeni juniorski i seniorski parovi 18. božićnog malonogometnog turnira 'Metković 2010'.

 Koncert

Mladi puhači pokazali što znaju

Metković, 27.11.2010. - U Galeriji GKS-a Metković održan je interni koncert učenika Osnovne glazbene škole Metković koji klarinet i saksofon uče u klasi profesorica Antonije Čelan i Erne Čizmić Rebić.

 Prirodne nepogode

Vreće - zlu ne trebalo

Metković, 26.11.2010. - Svi su odahnuli kada je Neretva počela opadati, ali situacija još nije najbolja pa djelatnici JVP Metković za svaki slučaj pripremaju vreće s pijeskom.

 Televizija

Snimljena emisija 'Lijepom našom'

Metković, 26.11.2010. - Sinoć je u Gradskoj športskoj dvorani snimljen materijal za dvije emisije 'Lijepom našom' koje će se sljedeće dvije nedjelje emitirati na drugom programu HRT-a s početkom u 17,45.

 Obavijest

Prokuhavati vodu iz Pruda

Metković, 25.11.2010. - Iz Zavoda za javno zdravstvo DNŽ dobili smo obavijest da je voda na crpilištu u Prudu zamućena te da, prema Pravilniku o zdravstvenoj ispravnosti vode nije izravno pogodna za piće.

 Televizija

Potražnja za kartama

Metković, 25.11.2010. - Večerašnje snimanje emisije 'Lijepom našom' izgleda da je izazvalo velik interes građana Metkovića i okolnih mjesta. Koliko znamo karte u pretprodaji 'planule' su, a oni koji ih nisu uspjeli kupiti to će moći na blagajni Športske dvorane koja bi se trebala otvoriti u 17,30. U prodaju nije pušten pun kapacitet dvorane jer je velika pozornica u dužinu zauzela cijelo igralište.

 

 Prirodne nepogode

Neretva opala, ali Norin plavi

Metković, 24.11.2010. - Večeras u 20 sati vodostaj Neretve u Metkoviću iznosio je 298 cm pa je Norin na ušću u Kuli Norinskoj počeo lagano teći u Neretvu. Tome je vjerojatno doprinijela i oseka na moru. Ipak, na desnoj strani grada poplavljena su mnoga dvorišta i gospodarski objekti, a voda se kraj Vrtnog centra Prud izlila na cestu prema Vidu kojom osobni automobili još vijek mogu proći.

 

 Fotografija

Metkovska klapa prije 37 godina

Metković, 24.11.2010. - Ovih nam dana stare kolone 'novoga' mosta služe kao najbolji orijentir je li Neretva porasla ili je opala. Od posjetitelja naših stranica Nedjeljka Jerkovića dobili smo staru fotografiju snimljenu 1973., na dan otvaranja obnovljenoga mosta. Na njoj je metkovska klapa u sastavu Tugomir Ćuže -Tugo, Drago Kežić, Mate Nikolac - Ćika, Davor Kapović, prof. Vasilj iz Mostara, Vlado Šetka, Pero Jeramaz- Mufo i Edo Petrić.

 

 Prirodne nepogode

Neretva na 308 cm

Metković, 24.11.2010. - Noćas je Neretva, kako nam je i bilo najavljeno, narasla preko tri metra pa trenutni vodostaj (9 sati)  iznosi 308 cm. Obilaskom grada utvrdili smo da je najkritičnije na Glibuši gdje se voda s desne strane ceste već polako prelijeva na lijevu, gdje je vodostaj niži oko pola metra.

 Prirodne nepogode

Neretva narasla, ali ne očekuju se problemi

Metković, 23.11.2010. - Neretva je večeras preplavila Malu rivu. Vodostaj je u 21 sat iznosio 290 cm i rezultat je ispuštanja vode iz uzvodnih akumulacija. Prema dostupnim nam informacijama maksimum od preko 3 metra dostići će se noćas oko tri sata, a umirujuća vijest je da je iz Jablaničkog jezera za svaki slučaj ispušteno više vode nego što je planirano pa će ono bez značajnijega pražnjenja moći primiti nove količine oborina.

 

 Vrijeme

70 litara u 24 sata

Metković, 23.11.2010. - U protekla 24 sata (od 7 jučer ujutro do 7 sati danas) na području Metkovića palo je 70 litara kiše po metru četvornome. Mi smo jutros djelom obišli grad i vidjeli da problema s vodom ima na uobičajenim mjestima, kao što je ovo na početku Zagrebačke.

 Vrijeme

Neretva od jučer narasla 80 cm

Metković, 23.11.2010. - Od jutros u 7 sati, kada je vodostaj Neretve iznosio 268 cm, vodostaj je lagano opao pa u 9 sati iznosi 256 cm. Nadamo se da će se taj trend nastaviti jer se Neretva već bila izlila na Malu rivu.

 

 Televizija

'Lijepom našom' u Metkoviću

Metković, 23.11.2010. - U četvrtak u 19 sati u Gradskoj dvorani u Metkoviću održat će se televizijsko snimanje HRT-ove emisije Lijepom našom koja će na drugom programu HRT-a biti emitirana u dva nastavka. Prvi je u nedjelju, 28. studenoga u 17,45, a drugi 5. prosinca u isto vrijeme.

 Rad udruga

Treći rođendan 'Burila'

Metković, 22.11.2010. - Članovi Udruge prijatelja starina i kolekcionara Burilo iz Metkovića obilježili su teću godinu od osnutka Udruge pa je u njenu sjedištu u Ulici Stjepana Radića održana i godišnja Skupština. Mi smo tim povodom posjetili Udrugu čije smo članove zatekli u veselu raspoloženju, a kako i ne bi bili kada su im u organizaciji proslave pomogli mnogi sponzori.

 

 Šport

Bronca s Državnog prvenstva

Metković, 22.11.2010. - S Prvenstva države u karateu za uzrasne kategorije kadeti, kadetkinje, mlađi seniori i mlađe seniorke, što je održano u Rijeci, natjecatelj KK Metković Dino Žderić vratio se s brončanom medaljom. Karate klub Metković prijavio je nastup triju natjecatelja, ali je zbog spriječenosti drugih nastupio je samo Dino u najtežoj kategoriji kadeta +70 kg u kojoj je bilo 19 natjecatelja.

 In memoriam

Misa za strijeljane domoljube

Metković, 22.11.2010. - U subotu je na Gradskom groblju Sv. Ivana Nepomuka služena misa zadušnica za Metkovce koji su strijeljani u vremenu od 17. do 20. studenoga 1944., tri tjedna nakon što su grad napustile njemačke postrojbe, a u nj ušle partizanske.

 Šport

NK Neretva – NK Raštane 0:4 (0:0)

Metković, 21.11.2010. - U 16. kolu 3. HNL - jug na igralištu Iza Vage vodeća momčad iz Raštana protiv bitno oslabljene Neretve izborila je uvjerljivu pobjedu od 4:0.

 Kazalište

HKM Split gostovao s 'Piturom'

Metković, 21.11.2010. - Metkovci su u petak imali prigodu pogledati predstavu Pitur koju je prema djelu Donalda Churchilla i u režiji Stojana Matavulja u metkovskom GKS-u izvelo Gradsko kazalište mladih Split.

 Izložba

Otvorena izložba Ivana Peraka

Metković, 21.11.2010. - U Galeriji GKS-a Metković otvorena je izložba dubrovačkog akademskog slikara Ivana Peraka. To je već šesta samostalna izložba mladog umjetnika, a metkovsku je organizirao Ogranak Matice hrvatske Metković.

 Šport

KK Metković - KK Voštarnica 88:66

Metković, 20.11.2010. - Radost su napokon svojim navijačima priredili košarkaši KK Metković koji su večeras na domaćem terenu u 7. kolu A2 lige – jug uvjerljivo svladali KK Voštarnica iz Zadra.

 Prijedlog

Još jedan domaći blog

Metković, 20.11.2010. - Zanimljiv blog vodi Branka Pratežina koja se uglavnom bavi kuharskim receptima, od tradicionalnih pa do onih nešto drukčijih. Svakako zanimljivo, poučno i iskoristivo. Pogledajte!

 

 Poziv

Izlet na Marin vijenac

Metković, 20.11.2010. - Hrvatsko planinarsko društvo „Gledavac“ iz Metkovića pozva sve zainteresirane da se u nedjelju, 21. studenoga priključe njihovu jednodnevnom izletu na Marin vijenac.

 Kazalište

Održan Kazališni sat

Metković, 19.11.2010. - Gradsko kazalište mladih Split danas je u metkovskom Gradskom kulturnom središtu za učenike OŠ Stjepana Radića izvelo predstavu Kazališni sat. Predstavu je prema tekstu Jasena Boke režirao Vanča Kljaković, a do sada izvedena je više od 500 puta.

 In memoriam

Svjetlo za Vukovar

Metković, 18.11.2010. - U organizaciji Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj večeras je u Gradskom parku u Metkoviću održan komemorativni skup Moje svjetlo za moj Vukovar. Nakon što je Klapa Sveti Nikola otpjevala himnu uslijedio je kratak program u kojem su se s Klapom izmjenjivali metkovski glumci amateri.

 Šport

Ivan Vujičić novi trener KK Metković

Metković, 18.11.2010. - Večeras je u Gradskoj sportskoj dvorani predstavljen novi trener KK Metković. Povjerenje Uprave dobio je Dubrovčanin Ivan Vujičić iza kojega je bogata igračka i trenerska karijera. Novi trener trebao bi pomoći Metkovcima da nakon šest kola i isto toliko izgubljenih utakmica u A2 ligi – jug pronađu pravu igru i izađu iz krize u kojoj su se našli.

 Kazalište

Izvedena Oholica

Metković, 18.11.2010. - Jučer je u metkovskom Gradskom kulturnom središtu Gradsko kazalište lutaka iz Splita izvelo predstavu Oholica za djecu Dječjeg centra Metković i za učenike prvih i drugih razreda OŠ Stjepana Radića.

 Rad udruga

Zasijana pšenica

Metković, 17.11.2010. - Povoljne vremenske uvjete iskoristili su i članovi Lovačkog društva Muflon iz Metkovića. U nekoliko organiziranih akcija, u kojima je sudjelovalo petnaestak lovaca, odradili su čišćenje i oranje oko pola hektara terena na predjelu Mali dolac na Dragoviji te Talajića njivama na Novim Selima.

 Rad udruga

Izlet u Dubravicu

Metković, 17.11.2010. - Izuzetno lijepo i toplo vrijeme proteklog vikenda članovi Udruge izviđača Neretvanski gusari iskoristili su za boravak u prirodi. Subotnje poslijepodne proveli su na izletu u Dubravici savladavajući dio izviđačkog programa kroz različite aktivnosti. Izviđači su uvježbavali podizanja šatora izviđača, a prošli su i mali tečaj prve pomoći kod manjih ozljeda. Kao i obično druženje je završeno uz logorsku vatru na kojoj su se pekle kobasice, a žar je idealno poslužio za pečenje krumpira.

 

 Radionica

Radionica o pravima djeteta

Metković, 17.11.2010. - Povodom obilježavanja Dana prava djeteta u Zgradi političkih stranaka održana je radionica za roditelje djece 7. i 8. razreda osnovne škole pod nazivom Uloga roditelja u ostvarivanju prava djeteta da raste i razvija se sretno.

 Zanimljivosti

Repa rekorderka

Metković, 17.11.2010. - Vadeći repu prije nekoliko dana, Ante Krstičević Baja iznenadio se kada je među izvađenim repama otkrio i primjerak težak pet kilograma. Da je primjerak stvarno divovske veličine govori činjenica da repa, odnosno njen korijen, u prosjeku teži 60-tak dekagrama, a prema podatcima koje smo pronašli u literaturi može doseći težinu do jednog kilograma.

 Akcija

Preuzmimo kontrolu nad dijabetesom

Metković, 16.11.2010. - Udruga dijabetičara grada Metkovića je povodom Svjetskog dana šećerne bolesti, koji se obilježava 14. studenoga, u TC Mercator provela akciju mjerenja šećera u krvi i krvnog tlaka.

 Nezgode

Kod Mercatora iscurilo gorivo

Metković, 15.11.2010. - Tijekom poslijepodneva u Ulici kneza Domagoja, kraj stražnjega ulaza u TC Mercator, došlo je do izlijevanja veće količine goriva na cestu. O akcidentu su građani su obavijestili JVP Metković čiji su djelatnici oko 16 sati izašli na teren.

 Kultura

Likovna kolonija slikara DNŽ

Metković, 15.11.2010. - Prošlu subotu i nedjelju u organizaciji Zajednice KUD-ova Dubrovačko-neretvanske županije i s potporom Likovnih umjetnika Dubrovnika u Hotelu Narona održana je 11. likovna kolonija slikara Dubrovačko-neretvanske županije.

 Obljetnice

62. srednjoškolskog stručnog obrazovanja

Metković, 15.11.2010. - Srednja škola Metković proslavila je Dan škole kojim se obilježava osnivanja Škole učenika u privredi čime je u Metkoviću 1948.  započelo srednjoškolsko stručno obrazovanje.

 Zanimljivosti

15 katova u dva dana

Metković, 13.11.2010. - Vjerojatno se malo koji pedeset ili šezdesetogodišnjak tehničke struke neće sjetiti genijalnog Mehanotehnikinog početnog kompleta koji se sastojao od različitih metalnih profila s izbušenim rupama i mnoštva vijaka s maticama od čega su se mogle sastaviti najmaštovitije konstrukcije.

 Poljoprivreda

Berba mandarina još u punom jeku

Metković, 13.11.2010. - Nakon nedavnih kiša konačno lijepi dani, koji bi mogli potrajati do ponedjeljka, dobro su došli vlasnicima nasada mandarina čija berba je još u punom zamahu. Oni koji su potpisali ugovore sretni su što će za kilogram dobiti 2,9 kn, a čuli smo da je jutros na veletržnici u Metkoviću cijena bila samo 2 kn.

 

 Narona

3D prikaz hrama u Naroni

Metković, 13.11.2010. - Nakon što je prošli tjedan u Arheološkom muzeju Narona u Vidu otvorena izložba o restauratorskim radovima na mozaicima, na YouTube je postavljen videomaterijal prikazan na otvaranju izložbe. Većini će biti zanimljiv po tome što se dobar dio materijala odnosi na 3D simulaciju mogućega izgleda hrama i okolnih zgrada na forumu.

 

 Gradske vijesti

Do zime 'Vaga' pod krovom

Metković, 12.11.2010. - Nakon što je izrađena posljednja katna AB ploča na građevini bivše Vage započeli su radovi na krovnoj konstrukciji. Radnici tvrtke 'MGA' trenutno grade stupove koji će nositi središnju gredu na koju će se naslanjati kosa krovna AB ploča.

 

 Ekologija

I na Kladi ekološka rasvjeta

Metković, 12.11.2010. - Danas smo u Ulici Petra Krešimira IV., najdužoj metkovskoj ulici zatekli radnike tvrtke Unelpo kao stare natrijeve ulične svjetiljke zamjenjuju novima.

 Tisak

I 38. Metkovski vjesnik ugledao svjetlo dana

Metković, 11.11.2010. - Da vrijeme leti vidi se i na primjeru Metkovskoga vjesnika. Jutros je otisnut i 38. broj koji sutra stiže u grad. Vratio nam se i naš Domagoj koji je unatoč pripremama za hećima našao vremena napisati nešto o harambaši Raiču. Saznajte i zašto je Kemin pršut najbolji u svemiru. Naravno sve to možete i odmah i ovdje.

 

 Vrijeme

Neretva stabilno na 225

Metković, 11.11.2010. - Već nekoliko dana vodostaj Neretve u Metkoviću varira oko 225 cm. Za većinu građana to ne predstavlja opasnost, ali potopljene su neke poljoprivredne površine pa probleme imaju vlasnici nasada mandarina koje još nisu obrane.

 

 Obavijest

U SAD ništa teže od jedne funte

Metković, 11.11.2010. - Kanite li rodbini u SAD-u poslati kavu pošiljku, recimo neku knjigu, koja je teža od 450 gr, do daljnjega to nećete moći. Ured za korporativne komunikacije Hrvatske pošta o tome je izdao sljedeće priopćenje:

 Gradske vijesti

Vandalizam u parku

Metković, 11.11.2010. - Vandalizam u našem parku i nije neka novost. Sitni sati, kada nikoga nema vani, najčešće su vrijeme događanja ekscesa kao što je noćašnji u kojem su stradale dvije svjetiljke, a jedna klupa je prevrnuta. Još smo dobro i prošli.

 

 Vrijeme

Neretva prvi put narasla ove jeseni

Metković, 10.11.2010. - Ništa alarmantno, ali Neretva je prvi put ove jeseni značajnije narasla. Jutros je u Metkoviću izmjeren vodostaj od 224 cm, što je značajno više nego jučer i najvjerojatnije je povezano s ispuštanjem vode iz uzvodnih akumulacija.

 

 Domovinski rat

Pođite s veteranima u Vukovar

Metković, 9.11.2010. - Udruga veterana 4. gardijske brigade – Podružnica za Dubrovačko-neretvansku županiju organizira odlazak u Vukovar povodom 19. obljetnice stradanja toga grada.

 Šport

KK Metković KK Poličnik 62:64

Metković, 8.11.2010. - Ni u petom kolu košarkaške lige A2 – jug, novajlije u ligi, košarkaši KK Metkovića nisu prošle nedjelje na domaćem terenu uspjeli doći do prvih bodova.

 Šport

NK Neretva - NK Uskok 4:1

Metković, 6.11.2010. - U današnjem ogledu s Uskokom Neretva je na domaćem terenu pred oko 150 gledatelja prikazala dopadljivu, ali i efikasnu igru te zasluženo došla do željene pobjede.

 Gradske vijesti

Uređenje odvodnog kanala

Metković, 5.11.2010. - Neretvanski sliv izvodi radove na uređenju staroga kanala koji se protezao duž Dubrovačke ulice i oborinske vode vodio u polje.

 Priroda

Mađarski ornitolozi ponovno u Metkoviću

Metković, 4.11.2010. - U suradnji sa Zavodom za ornitologiju HAZU i s dopuštenjem Ministarstva kulture u Metkoviću već treći tjedan boravi skupina mađarskih ornitologa koji evidentiraju i prstenuju ptice.

 Domovinski rat

Veterani 4. gbr obišli grobove suboraca

Metković, 2.11.2010. - Veterani 4. gardijske brigade – Podružnice za Dubrovačko-neretvansku županiju obišli su grobove u Dubrovniku, Metkoviću, Pločama, Slivnu, Bagalovićima, Vidu, Gabeli, Vitini i Ljubuškom gdje su zapalili svijeće.

 Narona

Izložba u AM Narona

Metković, 2.11.2010. - U Arheološkom muzeju Narona u Vidu u četvrtak, 4. studenoga u 18 sati otvorit će se izložba Konzervatorsko - restauratorski radovi na mozaicima u Naroni /Vidu. Organizator izložbe je Arheološki muzej Split.

 

 In memoriam

Dan sjećanja na najmilije

Metković, 1.11.2010. - Danas je i u Metkoviću obilježen sutrašnji Dan sjećanja na naše najmilije koji više nisu među nama.

 In memoriam

Sjećanje na poginule branitelje

Metković, 1.11.2010. - Povodom Spomendana na poginule metkovske branitelje iz Domovinskoga rata, koji se obilježava 1. studenoga, sinoć je u GKS-u Metković izveden prigodan program u čast osamnaestorice naših sugrađana čija su srca prerano prestala kucati.

 

Vijesti iz 11. 2010.
ukupno 65

Neretva stagnira, ali građani su oprezni

Neretva neznatno pala, ali desna strana plavi

Neretva na 320, pune se vreće s pijeskom

Košarkaši bježe s dna tablice

Fantastičnih 42:0

Duga nad gradom

Matije Gupca još pod vodom

Svjetiljke u parku ponovno na udaru

Započeo 18. božićni malonogometni turnir

Što znaju pokazali i mali pijanisti

Kako je Knjaz vidio dolinu

Voda na ulicama otežava promet

Izvučeni parovi BMNK Metković 2010

Mladi puhači pokazali što znaju

Vreće - zlu ne trebalo

Snimljena emisija 'Lijepom našom'

Prokuhavati vodu iz Pruda

Potražnja za kartama

Neretva opala, ali Norin plavi

Metkovska klapa prije 37 godina

Neretva na 308 cm

Neretva narasla, ali ne očekuju se problemi

70 litara u 24 sata

Neretva od jučer narasla 80 cm

'Lijepom našom' u Metkoviću

Treći rođendan 'Burila'

Bronca s Državnog prvenstva

Misa za strijeljane domoljube

NK Neretva – NK Raštane 0:4 (0:0)

HKM Split gostovao s 'Piturom'

Otvorena izložba Ivana Peraka

KK Metković - KK Voštarnica 88:66

Još jedan domaći blog

Izlet na Marin vijenac

Održan Kazališni sat

Svjetlo za Vukovar

Ivan Vujičić novi trener KK Metković

Izvedena Oholica

Zasijana pšenica

Izlet u Dubravicu

Radionica o pravima djeteta

Repa rekorderka

Preuzmimo kontrolu nad dijabetesom

Kod Mercatora iscurilo gorivo

Likovna kolonija slikara DNŽ

62. srednjoškolskog stručnog obrazovanja

15 katova u dva dana

Berba mandarina još u punom jeku

3D prikaz hrama u Naroni

Do zime 'Vaga' pod krovom

I na Kladi ekološka rasvjeta

I 38. Metkovski vjesnik ugledao svjetlo dana

Neretva stabilno na 225

U SAD ništa teže od jedne funte

Vandalizam u parku

Neretva prvi put narasla ove jeseni

Pođite s veteranima u Vukovar

KK Metković KK Poličnik 62:64

NK Neretva - NK Uskok 4:1

Uređenje odvodnog kanala

Mađarski ornitolozi ponovno u Metkoviću

Veterani 4. gbr obišli grobove suboraca

Izložba u AM Narona

Dan sjećanja na najmilije

Sjećanje na poginule branitelje

Tražite u vijestima

 

Kalendar

2020

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2019

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2018

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2017

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2016

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2015

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2014

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2013

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2012

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2011

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2010

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2009

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2008

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2007

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2006

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2005

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2004

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2003

 12   11   10   09   08   07   05   04   03   02   01