-913

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

KONTAKT

Vijesti

arhiv vijesti

 Šport

Slabi nastupi Metkovaca

Metković, 31.10.2011. - Protekli vikend naši sportaši nastavili su s natjecanjima, ali osim RK Metkovića 1963, koji je jedini zabilježio pobjedu, ostali nisu imali previše sportske sreće.

 Politika

22 godine HDZ-a u Metkoviću

Metković, 31.10.2011. - GO HDZ-a Metković prigodnim skupom u Galeriji Gradskog kulturnog središta Metković proslavio je 22. obljetnicu postojanja.

 Šport

Neretvi bod kod kuće

Metković, 29.10.2011. - Nogometaši Neretve danas su na igralištu Iza vage u sklopu 13. kola III. HNL jug odigrali utakmicu protiv Jadrana iz Kaštel Sućurca koja je završila neriješenim rezultatom 0:0.

 Ekologija

Radionica za jačanje nadzorne službe

Metković, 29.10.2011. - Protekla dva dana u Metkoviću je održana radionica za jačanje nadzorne službe za rad u ekološkoj mreži. Na radionici je bilo tridesetak predstavnika nadzornih i stručnih službi iz dalmatinskih županijskih javnih ustanova za upravljanje zaštićenim prirodnim vrijednostima, nacionalnih parkova i parkova prirode te Udruge Sunce iz Splita, a naglasak je stavljen na ekološku mrežu EU, odnosnu Naturu 2000.

 Tradicija

Dani kruha u OŠ Stjepana Radića

Metković, 28.10.2011. - Danas je i OŠ Stjepana Radića obilježila Dane kruha. Već tradicionalno u atriju škole održana je prigodna priredba tijekom koje se uz pjesmu, recitacije, igrokaze posvećene kruhu i molitvu zahvalilo Bogu na plodovima zemlje, ali i svemu onome lijepome čime nas je darivao tijekom godine.

 Gradske vijesti

Radovi na Gradskom groblju Sv. Ivana

Metković, 28.10.2011. - Lijepo vrijeme djelatnici Komunalnog poduzeća Metković iskoristili su za uređenje okoliša na Gradskom groblju Sv. Ivana. U sklopu radova gradi se i zid u novom dijelu groblja. Radove izvode djelatnici metkovske građevinske tvrtke Dobranje-ing. Gradnja zida dio je projekta kojega je Komunalno poduzeće Metković izgradilo u okviru tridesetogodišnjeg plana izgradnje groblja kojim je obuhvaćena izgradnja novih ukopnih mjesta, prilaznih putova i pratećih objekata te uređenje okoliša.

 

 Gradske vijesti

Zgrada Suda do sredine 2012.

Metković, 27.10.2011. - Započeli su radovi na rekonstrukciji bivše Upravne zgrade TP Razvitak u koju će preseliti Općinski sud u Metkoviću, Prekršajni sud i Općinsko državno odvjetništvo. Posao je na natječaju dobila bjelovarska tvrtka Elektrometal, a kooperant im je metkovska tvrtka MGA. Trenutno se radi na izradi dvaju novih stubišta i otvora za dizalo. Dovršetak radova planiran je za kraj proljeća 2012.

 In memoriam

Sjećanje na poginule branitelje

Metković, 27.10.2011. - Kao i svake godine pred blagdane Svih svetih i Dan mrtvih u Metkoviću se posebno sjetimo naših branitelja poginulih u Domovinskome ratu. Dana 31. listopada u 19 sati prigodnim programom bit će obilježen 1. studenoga, Spomen-dan na poginule branitelje, a samoga 1. studenoga u crkvi Sv. Ilije u 8 sati bit će za njih služena misa. Nakon mise na Gradskome groblju i pred Spomenik na rivi bit će položeni vijenci.

 

 Izložba

Tihomir Lončar u Galeriji GKS-a

Metković, 26.10.2011. - U organizaciji Ogranka Matice hrvatske Metković sinoć je u Galeriji metkovskog GKS-a otvorena izložba slika zagrebačkog akademskog slikara Tihomira Lončara.

 Gradske vijesti

U Metkoviću odstrijeljena lisica

Metković, 26.10.2011. - Prije nekoliko dana u trokutu Put Narone – Put Vida – Neretvanskih gusara, u neposrednoj blizini kuća, odstrijeljena je lisica. O pojavi divlje životinje u naseljenom području izvijestio nas je lovočuvar Mate Brečić.

 Zanimljivosti

Metkovska flotila na vezu

Metković, 26.10.2011. - Završetkom ljeta okupila se na rivi u Metkoviću mala flota koja će možda tamo i prezimiti, no do zime ima još vremena, a kako nam meteorolozi najavljuju bit će još toplih dana pa će se neki od ovih brodova sljedećega vikenda otisnuti od obale.

 

 Gradske vijesti

Zbog radova na Platanu otežan promet

Metković, 26.10.2011. - Nakon što je završeno polaganje novoga cjevovoda u Ulici Petra Krešimira IV, djelatnici tvrtke MGA započeli su izgradnju glavnog vodovodnog okna na Platanu. U okno će biti smještena četiri ventila koja će regulirati opskrbu vodom u naseljima uz ulice koje se sastaju na tome raskrižju.

 Rad udruga

Kontejneri za stare lampione

Metković, 26.10.2011. - Članovi Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj u suradnji s djelatnicima Komunalnog poduzeća Metković na Gradskom groblju Sv. Ivana postavili su šest kontejnera za prikupljanje plastičnog otpada koji zaostaje od lampiona koji će se u velikim količinama paliti za vrijeme nadolazećih blagdana.

 Šport

Boćari bolji od Zrinjevca

Metković, 24.10.2011. - Prikupili smo rezultate koje su metkovski sportski klubovi ostvarili na natjecanjima prošloga vikenda, među kojima svakako ističemo pobjedu domaćih boćara protiv momčadi Zrinjevca iz Zagreba:

 Gradske vijesti

Dani kruha u Domu za starije i nemoćne

Metković, 24.10.2011. - U Domu za starije i nemoćne osobe i tjelesno ili mentalno oštećene osobe Metković održana je manifestacija Dani kruha - dani zahvalnosti za plodove zemlje. Već tradicionalno u sklopu manifestacije održana je prigodna priredba u kojoj su sudjelovali korisnici s posebnim potrebama. U kraćem programu izveli su igrokaz posvećen kruhu, nekoliko recitacija i pjesama, a svi okupljeni pozdravljeni su neretvanskom zdravicom.

 Obavijest

Nude se berači mandarina

Metković, 24.10.2011. - Naš Mali oglasnik u zadnje je vrijeme zatrpan ponudama u kojima ljudi traže posao na berbi mandarina. Očito su medijski napisi o nedostatku berača učinili svoje pa smo iz Oglasnika izdvojili sve ponude, onako kako su napisane:

 Rad udruga

Kako do savršenog proizvoda

Metković, 21.10.2011. - U radionici Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj održan je dvodnevni tečaj keramike, a održala ga je predsjednica Udruge žena Prospero iz Gračaca Slavica Miličić.

 Gradske vijesti

Dani kruha u metkovskim vrtićima

Metković, 21.10.2011. - Mališani iz Dječjeg vrtića Metković obilježili manifestaciju Dani kruha - dani zahvalnosti za plodove zemlje. Za tu prigodu mali vrtićani su zajedno sa svojim tetama pripremili prigodne molitve i pjesme kojima su zahvalili za darove prirode.

 Poziv

Predlaganje programa javnih potreba u 2012.

Metković, 20.10.2011. - Grad Metković objavio je pozive za predlaganje programa javnih potreba koje će se godine 2012. sufinancirati iz Gradskoga proračuna. Pozive za predlaganje programa u kulturi, športu, socijalnoj skrbi i programa rada udruga možete preuzeti u lijevom izborniku.

 

 Gradske vijesti

Lakši pristup javnim prostorima

Metković, 20.10.2011. - Jučer je u Dubrovniku zamjenik gradonačelnika grada Metkovića Mato Mustapić potpisao Povelju o pristupačnosti javnih prostora osobama s invaliditetom.

 Gradske vijesti

Osniva se Prirodoslovni muzej

Metković, 20.10.2011. - Na sjednici Gradskog vijeća metkovski gradonačelnik Gabrić podnio je izvješće o radu u prvih pola godine, odnosno za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja 2011. Podnoseći izvješće Gabrić je između ostaloga rekao kako je Grad, unatoč lošim prihodima, zahvaljujući izuzetno dobroj suradnji s Vladom RH i premijerkom Kosor uspio pokrenuti nekoliko važnih projekata te osigurati sredstva za projekte koji su u tijeku.

 Gradske vijesti

Tri ugovora vrijedna 600 tisuća kuna

Metković, 20.10.2011. - Jučer su u Metkoviću potpisana još tri ugovora s Ministarstvom regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva RH vrijedna 600 tisuća kuna.

 Kazalište

Mali princ u GKS Metković

Metković, 19.10.2011. - Kazalište Merlin iz Zagreba jučer je u metkovskom Gradskom kulturnom središtu za učenike OŠ Don Mihovila Pavlinovića izvelo predstavu Mali princ. Predstava je nastala prema istoimenom poznatom Saint-Exupéryjevom klasiku, a režirali su je Ana i Luka Merlin.

 Požar

Požar na Predolcu pod kontrolom

Metković, 18.10.2011. - Prema najnovijim informacijama požar na Predolcu je pod kontrolom, iako vatra još nije u potpunosti ugašena. Prema riječima zapovjednika JVP Metković Jure Pilja cijelo je požarište osigurano, a noć je prigoda da se bolje uoče moguća žarišta i na vrijeme saniraju.

 

 Požar

Gori Predolac

Metković, 18.10.2011. - Dok su se metkovski vatrogasci borili s velikim požarom između Metkovića i Vida koji je ugrozio plastenike s povrtlarskim kulturama buknuo je požar na južnim padinama park šume Predolac.

 Šport

Šarolik uspjeh metkovskih klubova

Metković, 17.10.2011. - Već smo objavili rezultate košarkaša i NK Neretve, a uspjeli smo prikupiti i rezultate ostalih metkovskih klubova koji su se prošloga vikenda natjecali na raznim stranama pa evo i njih.

 Seminar

Plesne tradicije Neretve

Metković, 17.10.2011. - U organizaciji KUD-a Metković i pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture RH protekloga je vikenda održan dvodnevni seminar pod nazivom Plesne tradicije Neretve. Seminar je u gimnazijskoj sportskoj dvorani održan pod vodstvom prof. Vidoslava Bagura, a pohađalo ga je pedesetak polaznika iz četiri neretvanske skupine koje u dolini Neretve njeguju folklornu baštinu.

 Obavijest

Od utorka knjižnica za korisnike radi jutrom

Metković, 16.10.2011. - Od 18. listopada korisnici Gradske knjižnice Metković moći će ponovno posuđivati knjige radnim danom (ponedjeljak – petak) u vremenu od 7,30 do 14,30.

 

 Šport

Neretva bolja od Zmaja

Metković, 15.10.2011. - U 11. kolu III. HNL – jug Neretva je na domaćem terenu odigrala utakmicu protiv NK Zmaj iz Blata koja je završila rezultatom 2:1 za domaće. Metkovci su već u 10. minuti poveli golom Prce, a gosti su izjednačili u 30. minuti preko Dos Santosa. Za konačnih 2:1 gol je postigao Milinković u 52. minuti.

 

 Rad udruga

Izviđači na Dubravici

Metković, 15.10.2011. - Izviđači UI Neretvanski gusari danas su boravili na poludnevnom izletu na Dubravici. Unatoč jakoj buri okupljanje je proteklo u mnogim aktivnostima, igri i smijehu, a prepričavale su se i zgode s logorovanja koje je održano početkom kolovoza na Baćinskim jezerima.

 Turizam

Turistička posezona u Metkoviću

Metković, 15.10.2011. - Dvjestotinjak raspjevanih slovenskih turista na dvama brodovima danas je doplovilo Neretvom do Metkovića te se iskrcalo na Velikoj rivi. Da šušur bude veći pobrinuli su se dubrovački umirovljenici koji su se na Trgu kralja Tomislava iskrcali iz dvaju autobusa.

 Televizija

'Hrvatski kraljevi' od večeras na HTV-u

Metković, 14.10.2011. - Večeras u 20,10 na prvom programu HTV-a počinje emitiranje dugo najavljivanoga serijala Božidara Domagoja Burića koji je sniman na više lokacija u Hrvatskoj, između ostaloga i u dolini Neretve. Statisti su tada bili neretvanski lađari, a lađe su 'glumile' stara hrvatska plovila.

 

 Gradske vijesti

Jozo Bozo zabavljao mališane

Metković, 14.10.2011. - Poznati zabavljač i mađioničar za djecu Jozo Bozo danas je posjetio Dječji vrtić Metković. Djecu je zabavljao svojim trikovima i šalama, a na kraju im je podijelio i čarobne darove.

 Tradicija

Dani kruha

Metković, 14.10.2011. - OŠ Don Mihovila Pavlinovića obilježila je Dane kruha. Kao i obično u dvorištu škole upriličena je prigodna prodajna izložba kruha, peciva, različitih slastica te darova prirode, a u sklopu manifestacije u školskim učionicama prigodno su uređeni panoi na kojima su izloženi likovni i literarni radovi učenika.
     Blagoslov darovima prirode obavio je župnik župe Sv. Nikole don Senko Antunović.

 

 Šport

Neretva bez bodova iz Biograda

Metković, 13.10.2011. - Nogometaši NK Neretve već se drugi put za redom iz gostiju vraćaju bez bodova. Ovaj put to i nije bilo neočekivano jer su na ogled išli drugoplasiranome Primorcu iz Biograda koji do sada nije izgubio ni jednu utakmicu na domaćem terenu.

 Šport

Košarkaši strartali pobjedom

Metković, 13.10.2011. - S prvim hladnim danima započinju i košarkaška natjecanja. Metkovski drugoligaš KK Metković u prvome je kolu A2 lige – jug ugostio KK Trogir i zabilježio prvu pobjedu.

 Šport

Metkovski boćari treći u Zagrebu

Metković, 12.10.2011. - Dobili smo i jednu sportsku vijest iz Zagreba. Na Dan neovisnosti, 8. listopada BK Neretva iz Zagreba organizirao je Kup kneza Domagoja u boćanju na kojem je među osam momčadi sudjelovao i BK Metković i osvojio treće mjesto, dok je Vedran Crnčević bio najbolji u bližanju i izbijanju bulina. Više o natjecanju pogledajte na blogu Sportskoga društva 'Pleter'.

 

 Obavijest

Napustila nas je učiteljica Snježana Bebić

Metković, 12.10.2011. - Prije nekoliko dana u Metkovskom vjesniku objavili smo fotografije svih naših prvašića, među njima i 1. E razreda koji je sljedeće četiri godine trebala voditi učiteljica Snježana Bebić. Danas smo primili tužnu vijest da Snježana Bebić, učiteljica-mentorica razredne nastave, više nije među nama.

 Gradske vijesti

Bubašpara posjetila mališane

Metković, 12.10.2011. - Raiffeisen stambena štedionica jučer je u dječjem vrtiću Radost promovirala popularnu dječju štednju Bubašpara. Riječ je o štednji namijenjenoj djeci od rođenja do navršene 16. godine.

 Gradske vijesti

Otkazana sjednica Gradskog vijeća

Metković, 12.10.2011. - Za danas zakazana sjednica Gradskog vijeća Grada Metkovića nije se održala zbog nedostatka kvoruma. Od ukupno sedamnaest vijećnika na sjednici se pojavilo samo sedmero vijećnika sa zajedničke liste HSS-HNS-HSLS-a te jedna vijećnica HDZ-a, a ostali su se ispričali neodgodivim obvezama.
  Predsjednica Gradskog vijeća dr. Darka Volarević novu sjednicu s istim dnevnim redom zakazala je za utorak 18. listopada.

 

 Folklor

KUD Metković vratio se iz Makedonije

Metković, 11.10.2011. - Članovi KUD-a Metković vratili su se iz Makedonije gdje su na poziv Folklornog ansambla Ljupčo Santov iz mjesta Orizari kraj Kočana boravili tri dana.

 Rad udruga

I mi možemo čuvati okoliš

Metković, 11.10.2011. - Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj započela je realizaciju projekta zbrinjavanja plastičnog otpada od svijeća pod nazivom I mi možemo čuvati okoliš za koji im je Ministarstvu zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva odobrilo 33 tisuće kuna, a koji realiziraju u suradnji s Komunalnim poduzećem Metković.

 Gradske vijesti

Rekonstrukcija raskrižja

Metković, 10.10.2011. - Na skretanju s državne ceste D-9 u Ulicu Franje Asiškoga u tijeku je rekonstrukcija postojećeg križanja. Rekonstrukcija je započela nakon što je kontinuiranim praćenjem prometa na tom dijelu utvrđeno kako križanje nije adekvatno projektirano za povećani promet koji se odvija tzv. malom obilaznicom koja magistralu preko Klade spaja s Dubravicom.

 Gradske vijesti

Djelatnici KB 'Sveti Duh' u Metkoviću

Metković, 10.10.2011. - Tijekom vikenda u Metkoviću je boravilo 34 djelatnika Klinike za očne bolesti Kliničke bolnice Sveti Duh. Dvodnevni izlet upriličio im je predstojnik Klinike Metkovac doc. dr. sc. Mladen Bušić, dr.med. želeći ih na taj način pobliže upoznati s ljudima i krajem iz kojega dolazi on, ali i mnogi pacijenti o kojima su se u proteklih dvadesetak godina djelatnici Klinike za očne bolesti skrbili.

 Šport

Prva pobjeda kod kuće

Metković, 9.10.2011. - U 9. kolu III. HNL – jug Neretva je napokon zabilježila pobjedu kod kuće. U zanimljivoj i do kraja neizvjesnoj utakmici Metkovci su rezultatom 2:1 pobijedili Raštane, prošlogodišnjeg prvaka.

 Gradske vijesti

Obilježen Dan nezavisnosti

Metković, 8.10.2011. - Povodom Dana nezavisnosti Republike Hrvatske ispred Središnjeg križa na Gradskom groblju Sv. Ivana župnik župe Sv. Ilije fra Petar Gulić održao je kratki obred za sve poginule i umrle nakon čega su položeni vijenci i upaljene svijeće. Vijence su položili gradonačelnik Gabrić sa suradnicima, predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskog rada te predstavnici političkih stranaka. Istim povodom u crkvi Sv. Nikole služena je misa za poginule metkovske branitelje koju je predvodio župni vikar don Franko Prnjak.

 

 Šport

Nogometom protiv droge

Metković, 7.10.2011. - Finalnim utakmicama i dodjelom priznanja danas je završen 10. nogometni turnir Nogometom protiv droge koji se posljednjih mjesec dana igrao na terenu ONK Metković.

 Tisak

Metkovski vjesnik br. 49

Metković, 6.10.2011. - Zbog novoga ritma izlaženja od jednom mjesečno Metkovski vjesnik broj 49 u grad stiže sutra. Što se sve događalo u proteklih pet tjedana i još ponešto što nismo objavljivali možete vidjeti već sada.

 

 Predstavljanje knjige

Predstavljena 'Hajdučka priča'

Metković, 6.10.2011. - U organizaciji Nogometnog centra Metković i Ustanove Sportski objekti Metković i pod pokroviteljstvom Grada Metkovića u atriju GKS-a Metković predstavljena je knjiga Ivan Gudelj - Hajdučka priča splitskog novinara Blaža Duplančića.

 Gradske vijesti

Radovi u Ulici put Narone

Metković, 6.10.2011. - U Ulici put Narone, na izlazu iz Metkovića prema Vidu, u tijeku su radovi na izgradnji priključnog cjevovoda kojim će se vodosprema Metković priključiti na Regionalni vodovod NPKLM. Radovi se izvode u dužini od 300 metara, a izvode ih djelatnici dubrovačke tvrtke Darant.

 Gradske vijesti

Geotehnički istražni radovi

Metković, 6.10.2011. - Na dijelu trase budućega nasipa za obranu od poplave desne strane grada obavljeni su geotehnički istražni radovi.

 Predstavljanje knjige

Hajdučka priča

Metković, 5.10.2011. - U organizaciji Ustanove Športski objekti i pod pokroviteljstvom Grada Metkovića večeras će u Gradskom kulturnom središtu s početkom u 19 sati biti predstavljena knjiga Blaža Duplančića „Ivan Gudelj: hajdučka priča“.

 

 

Vijesti iz 10. 2011.
ukupno 52

Slabi nastupi Metkovaca

22 godine HDZ-a u Metkoviću

Neretvi bod kod kuće

Radionica za jačanje nadzorne službe

Dani kruha u OŠ Stjepana Radića

Radovi na Gradskom groblju Sv. Ivana

Zgrada Suda do sredine 2012.

Sjećanje na poginule branitelje

Tihomir Lončar u Galeriji GKS-a

U Metkoviću odstrijeljena lisica

Metkovska flotila na vezu

Zbog radova na Platanu otežan promet

Kontejneri za stare lampione

Boćari bolji od Zrinjevca

Dani kruha u Domu za starije i nemoćne

Nude se berači mandarina

Kako do savršenog proizvoda

Dani kruha u metkovskim vrtićima

Predlaganje programa javnih potreba u 2012.

Lakši pristup javnim prostorima

Osniva se Prirodoslovni muzej

Tri ugovora vrijedna 600 tisuća kuna

Mali princ u GKS Metković

Požar na Predolcu pod kontrolom

Gori Predolac

Šarolik uspjeh metkovskih klubova

Plesne tradicije Neretve

Od utorka knjižnica za korisnike radi jutrom

Neretva bolja od Zmaja

Izviđači na Dubravici

Turistička posezona u Metkoviću

'Hrvatski kraljevi' od večeras na HTV-u

Jozo Bozo zabavljao mališane

Dani kruha

Neretva bez bodova iz Biograda

Košarkaši strartali pobjedom

Metkovski boćari treći u Zagrebu

Napustila nas je učiteljica Snježana Bebić

Bubašpara posjetila mališane

Otkazana sjednica Gradskog vijeća

KUD Metković vratio se iz Makedonije

I mi možemo čuvati okoliš

Rekonstrukcija raskrižja

Djelatnici KB 'Sveti Duh' u Metkoviću

Prva pobjeda kod kuće

Obilježen Dan nezavisnosti

Nogometom protiv droge

Metkovski vjesnik br. 49

Predstavljena 'Hajdučka priča'

Radovi u Ulici put Narone

Geotehnički istražni radovi

Hajdučka priča

Tražite u vijestima

 

Kalendar

2020

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2019

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2018

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2017

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2016

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2015

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2014

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2013

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2012

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2011

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2010

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2009

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2008

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2007

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2006

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2005

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2004

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2003

 12   11   10   09   08   07   05   04   03   02   01