-913

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

KONTAKT

Vijesti

arhiv vijesti

 Komentar

Nema sjedit 'nako

Metković, 30.6.2012. - Nema toga grad(ić)a koji u svome povijesnome pregledu neće navesti kada se u njemu otvorio poštanski ured ili kada je (ako jest) do njega stigla željeznička pruga. Dva su to prevažna događaja u povijesti svakoga mjesta koja su mu dokinula epitet vukojebine.

 Maraton lađa

Lađe na Neretvi

Metković, 29.6.2012. - Da se bliži 15. maraton lađa na Neretvi, koji će se veslati 11. kolovoza, podsjeća i gornja fotografija s Unke. Prijave lađarskih posada traju do 1. srpnja, dakle još samo sutra. Više na stranicama Maratona.

 

 Izložba

„Egipćani“ u Vidu

Metković, 28.6.2012. - U Vidu je prostorijama Arheološkoga muzeja Narona otvorena izložba Egipatska zbirka Arheološkoga muzeja u Dubrovniku. Izloženo je 123 predmeta među kojima se mogu vidjeti mnoge figure egipatskih božanstava, amuleta, skarabeja, posuda, a među njima posebnu pažnju plijeni mumija. Izložene predmete s opisima posjetitelji će u Muzeju moći vidjeti do 31. kolovoza.

 

 Dijaspora

Dan državnosti RH u Argentini

Metković, 28.6.2012. - Od vjerne posjetiteljice naših stranica i velike promotorice hrvatskoga jezika u Argentini gđe Marije Galian dobili smo fotografiju snimljenu prošloga ponedjeljka, na Dan državnosti RH. Na fotografiji su uz gđu Galian (skroz lijevo) i članovi obitelji Stipinović.

 

 Obavijest

Očekujete li poštu iz Velike Britanije?

Metković, 27.6.2012. - Hrvatska pošta primila je obavijest od Poštanske uprave Velike Britanije da je došlo do određenih problema u zrakoplovnom prijevozu poštanskih pošiljaka na relaciji London-Zagreb, kao i na relacijama prema drugim državama regije.

 Obrazovanje

I mi Aleriće za trku imamo

Metković, 26.6.2012. - Alerić i Sirovatka postigli su dogovor. Maturantima će se točnima priznati odgovori na osam „spornih“ pitanja, bez obzira što su kao točno oni bili označili. Izgleda da je i ovoga puta (politička) moć nadjačala struku. Više o tome donosi Jutarnji list. Istovremeno dnevnik.hr kaže da je čitalačka pismenost hrvatskih učenika ispod prosjeka. Ako i jest, i mi Aleriće za trku imamo.

 

 Zanimljivosti

Selo veselo

Metković, 26.6.2012. - Ima jedno njemačko selo koje se odaziva na ime Wildpoldsried. U njemu žive neki čudni ljudi koji su si umisliti da je Njemačka bogata sunčevom energijom pa su 1997. pokrenuli projekt kojim danas pokrivaju 321% svojih potreba za električnom energijom i pri tom godišnje zarade 4 milijuna eura. Cijelu priču prenosi obnovljivi.com. Važno je znati da im sve to nije napravila država. Odluku je donijelo Seosko Vijeće, a podržali su je sami seljani. Država je tu bila samo okvir za djelovanje.

 

 Promet

Još jedan rekorder u Metkoviću

Metković, 26.6.2012. - Prema izviješću PU Dubrovačko-neretvanske u Metkoviću su u petak, 22.lipnja oko 16 sati u Ulici Petra Krešimira IV policijski službenici zaustavili 29-godišnjaka koji je upravljao automobilom pod utjecajem alkohola. Nakon što mu je izmjereno 3,05 promila, vozač je uhićen i doveden u prostorije policije, a potom je uz odgovarajući optužni prijedlog doveden u Prekršajni sud u Metkoviću.

 

 Gradske vijesti

Vatrogasci vježbali

Metković, 26.6.2012. - U prošli petak na padinama Gledavca održana je vježba gašenja šumskog požara s opremom za desantiranje. U vježbi su sudjelovali djelatnici JVP Metković i članovi DVD Metković.

 Čestitka

Dan državnosti

Metković, 25.6.2012. - Svim posjetiteljima naših stranica čestitamo 25. lipnja – Dan državnosti Republike Hrvatske!

 

 Izložba

'Pera' Ive Donellija

Metković, 24.6.2012. - U organizaciji Galerije Ave Arte atelier sinoć je u Vidu otvorena izložba akvarela Ive Donellija koju je autor posvetio pticama Neretve, tj. njihovim perima, pa izložba i nosi naziv Pera.

 Tradicija

Ivanjski krijesovi

Metković, 23.6.2012. - Večeras smo po Metkoviću obišli nekoliko mjesta na kojima su se dosadašnjih godina uoči Svetoga Ivana palile vate preko kojih su preskakala djeca, ali i odrasli, želeći se time vratiti u svoju mladost.

 Šport

Vid slavio s prvacima

Metković, 23.6.2012. - Tugu zbog ispadanja hrvatske nogometne reprezentacije iz daljnjega natjecanja na Euru 2012. Vidonjci su sinoć ublažili velikim slavljem u čast nogometu. Kako i ne bi kada je njihov MNK Vid osvojio naslov prvaka Malonogometne lige grada Metkovića.

 Gradske vijesti

Završna priredba vrtića 'Leut'

Metković, 22.6.2012. - U Dječjem vrtiću Leut jučer je održana završna priredba naziva Planet je čudo, močvara je čudo, Dalmatinka je čudo.

 Vrijeme

Jučer 36,6 °C

Metković, 22.6.2012. - Prvi dan ljeta donio nam je i rekordnu temperaturu službeno izmjerenu ove godine. Prema svemu sudeći i danas će biti slična, a da se ne radi o nikakvim iznimkama uvjerili smo se kada smo od motritelja Meteorološke postaje Metković Dragana Tolića dobili podatke o lipanjskim temperaturama zadnjih petnaest godina.

 Zanimljivosti

Maleni labud udomljen u Podrujnici

Metković, 21.6.2012. - Novi stanovnik Podrujnice maleni je labud imena Kvako koji je na obalu Norina stigao zahvaljujući Davorki Kitonić, članici Hrvatskog društva za zaštitu ptica i prirode.

 Gradske vijesti

Obilježena dva predstojeća praznika

Metković, 21.6.2012. - Povodom dvaju predstojećih praznika danas su na trima mjestima u gradu pred odgovarajuće spomenike položeni vijenci.

 Gradske vijesti

Pokazali što su naučili

Metković, 20.6.2012. - Polaznici Škole folklora KUD-a Metković sinoć su održali svoj Završni koncert. U programu je sudjelovalo oko 160 polaznika, od predškolskog do srednjoškolskog uzrasta.

 Projekti

Mladi na djelu

Metković, 20.6.2012. - Jučer je u Caffe baru Ćakula upriličen inicijalni sastanak mladih koji sudjeluju u projektu Zdrav duh u zdravu tijelu za koji im je Agencija za mobilnost i programe EU na natječaju Mladi na djelu odobrila 5.600 €. Ukupna vrijednost Projekta je oko 50 tisuća kuna pa će se u njegovu realizaciju uključiti Županija, Grad, vatrogasci i drugi.

 Obavijest

Poziv na Festival klapa

Metković, 20.6.2012. - Blatski fižuli pozivaju na ovogodišnji Festival klapa Dubrovačko-neretvanske županije koji će se u okviru XX. Blatskog ljetaodržati 5. kolovoza (nedjelja), na Dan domovinske zahvalnosti.
    Prijave se primaju do 25. lipnja na adresu Blatski fižuli-ustanova u kulturi, Trg dr. Franje Tuđmana 2, 20271 Blato o/Korčula ili na tel./fax (020) 851 346.

 Obrazovanje

Najbolji su od svih

Metković, 20.6.2012. - Mada se ministar Jovanović i dalje drži svoga nesmotrena zalijetanja u pitanja oko Državne mature (hrvatski jezik) te kaže kao se ne kani ispričati (kao da to tko od njega traži jer se nijedan hrvatski političar do sada nije ispričao ni za što, barem sve dok je bio na vlasti) ovih je dana pokazao da je nešto, ipak, shvatio.

 Euro 2012

Sve bih ja te Kineze vratio u Japan

Metković, 20.6.2012. - Da se ja pitam, ja bih sve Kineze vratio u Japan – legendarna je izjava nekoga tipa s prostora bivše nam Nevolj(e)ne Naše kojemu su se Kinezi bili nešto zamjerili. A, Kinezi k'o Kinezi, proizvode li ga, proizvode. I na Zapad šalju svega i svačega, od čega većina vrlo brzo završi na otpadu. Jedna od njihovih brzopoteznih umotvorina svakako je ova lopta sa srčanom manom koja se, valjda, trebala k'o luda prodavati na Euru 2012.

 

 Gradske vijesti

Prezentacija LEADER programa i LAG-a

Metković, 19.6.2012. - U organizaciji Regionalne razvojne agencija DUNEA danas je u Zgradi političkih stranaka održana radionica čija je tema bila LEADER program i LAG (Lokalna agencijska grupa).

 Obavijest

Završni koncert Škole folklora

Metković, 19.6.2012. - Večeras, s početkom u 20 sati Škola folklora koja djeluje pri KUD-u Metković održat u Gradskom kulturnom središtu svoj Završni koncert. Na koncertu sudjeluju sve folklorne skupine KUD-a, mandolinski sastav i svirači na tradicijskim glazbalima.

 

 Koncert

Gradska glazba na Trgu kralja Tomislava

Metković, 18.6.2012. - Gradska glazba Metković sinoć je na Trgu kralja Tomislava izvela koncert na kojemu se okupio popriličan broj građana. Pod ravnanjem Dražena Laskača glazbari su odsvirali niz popularnih melodija pa su svi oni kojima nogomet nije najvažnija sporedna stvar na svijetu imali prigodu provesti ugodnu večer. Kako je, obraćajući se publici, rekao predsjednik glazbe Vatroslav Vugdelija, takvi koncerti bi ubuduće mogli biti češći.

 Euro 2012

Za njih nema dileme

Metković, 17.6.2012. - Tko će sutra pobijediti? Za njih nema dileme – Hrvatska. Ako i ne uđemo u četvrtfinale, s njima Hrvatska svakako ide dalje.

 

 Rad udruga

Dan otvorenih vrata

Metković, 16.6.2012. - U radionici Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj danas je u vremenu od 10 do 13 sati upriličen Dan otvorenih vrata.

 Šport

Pletikosa iz Metkovića

Metković, 16.6.2012. - Ovih nam dana nogometne vijesti stižu iz Poljske i Ukrajine, a mi donosimo jednu iz Metkovića. Četrnaestogodišnji vratar NK Neretve Bruno Šutalo danas je otputovao u Francusku gdje će tjedan dana boraviti u kampu francuskog prvoligaša FC Sochaux iz Montbéliarda.

 Obavijest

Koncert na Trgu

Metković, 16.6.2012. - Sutra (nedjelja) u 21 sat na Trgu kralja Tomislava svoj će koncert održati Gradska glazba Metković. I slušanje i gledanje potpuno su besplatni.

 

 Tisak

Metkovski tek u ponedjeljak

Metković, 15.6.2012. - Novi, 56. broj Metkovskoga vjesnika tiskan je, ali je došlo do određenih problema pa se za danas nije mogla osigurati dostava. Budući da je dostava subotom 50% skuplja odlučili smo da to bude u ponedjeljak. Do tada, čitajte ga ovdje.

 

 Euro 2012

Nove fotografije iz Poznanja

Metković, 15.6.2012. - Pristigle su nam nove fotografije naših fotoreportera iz Poznanja koje su nastale pred samu utakmicu s Italijom. Želimo im što dulji ostanak u Poljskoj, a dabogda završili u Ukrajini.

 Obrazovanje

Adio školo

Metković, 15.6.2012. - Posljednji dan nastave najveselije su proveli metkovski četvrtaši i osmaši. Cijeli razredi u prepoznatljivim majicama razmiljeli su se gradom, a mnogima je krajnje odredište bio gradski park i skakaonice kraj mosta.

 

 Požar

Izbjegnuta katastrofa

Metković, 15.6.2012. - Danas oko jedanaest sati buknuo je požar u stubištu zgrade na početku Ulice kneza Domagoja čoje su posljedice mogle biti katastrofalne. Na svu sreću izbjegnuta je katastrofa.

 Poljoprivreda

Kako zaposliti sezonce?

Metković, 15.6.2012. - Kako u Metkoviću, a još više u dolini Neretve, mnogi koji žive od poljoprivrede nerijetko trebaju sezonske radnike, ovdje prenosimo odredbe koje je propisalo Ministarstvo rada i mirovinskog sustava i koje se tiču sezonskoga rada u poljoprivredi.

 

 Euro 2012

Goool!

Metković, 15.6.2012. - Trebalo se načekati i naživcirati, ali uz puno sreće ipak smo uspjeli. Možemo sada govoriti da smo bili bolji u drugome poluvremenu, no da su Talijani uspjeli u naumu da nam u prvome poluvremenu uvale dva-tri komada, iz takve „marijanske brazde“ teško bi se izvukle i jače reprezentacije od naše. Imali smo sreće (i Pletikose), a Mario je u 72. minuti na noge podigao cijelu Hrvatsku, pa tako i ove naše navijače koje smo fotografirali u Caspera.

 Euro 2012

Metković „corner“ u Poljskoj

Metković, 15.6.2012. - Jučer smo dobili još nekoliko fotografija iz Poljske. Poslao nam ih je Jure Barbir, a na njima je skupina metkovskih navijača s našim reprezentativcima, a da sve bude još metkovskije pridružio im se i Nikša Martinac iz HNS-a.

 Euro 2012

Metkovci na Euru 2012.

Metković, 14.6.2012. - Da se Metkovcima teško sakriti, pa makar otišli i na kraj svijeta pokazalo se na kraju utakmice Hrvatska – Irska kada smo već otupjeli od nagomilanog adrenalina krajičkom oka na ekranu uhvatili nekoliko poznatih lica. Tko je sve otišao put Poljske i je li istina da je čak i jedan autobus pun navijača otputovao iz Metkovića bodriti Vatrene nismo doznali. Ono što sa sigurnošću možemo reći, a o čemu svjedoči i fotografija koju nam je uputio Tihomir Bubalo, na utakmici Hrvatska – Irska navijačkom ludilu priključila se i ova mala, ali sigurno glasna skupina.

 Vjerski život

Veliko slavlje na Dubravici

Metković, 14.6.2012. - Blagdan Sv. Ante ove je godine posebno svečano proslavljen u župi Sv. Ilije jer se osim samoga blagdana obilježavala 160. godišnjica gradnje crkvice Sv. Ante na Repu koji je dio Dubravice.

 Gradske vijesti

Sajam knjiga na Trgu

Metković, 13.6.2012. - Kroz drugu polovinu lipnja i prvu polovinu srpnja na južnom dijelu Trga kralja Tomislava u Metkoviću bit će postavljen šator pod kojim će građani moći razgledati i kupovati knjige. Koliko smo mogli vidjeti knjiga ima za svačiji ukus i džep. Sajam organizira solinska tvrtka Marjan tisak d.o.o..

 

 Komentar

Procijenite sami

Metković, 12.6.2012. - Svaki put kažem: „Neću više“, ali ponovi mi se. Isto kao kada se ujutro probudim s groznim posljedicama prethodnoga dana popušenih cigareta, a već pri prvoj kavi tražim gdje mi je kutija.

 Obrazovanje

Završni koncert OGS Metković

Metković, 12.6.2012. - Nakon pet koncerata iz Ciklusa malih koncerata i samostalnog koncerta učenika Jurije Jerković i Ante Šiljega, Osnovna glazbena škola Metković sinoć je upriličila i svoj Završni koncert koji je, već tradicionalno, održan u Galeriji GKS-a Metković. Uz 22 solista tijekom programa publici se predstavio školski Gitarski ansambl, duo gitara i dječji pjevački zbor koji je otpjevao tri pjesme.

 Obrazovanje

Dan škole OŠ Stjepana Radića

Metković, 12.6.2012. - Svoj Dan škole, 11. lipnja, proslavila je i OŠ Stjepana Radića. Tim je povodom u Gradskom kulturnom središtu upriličen prigodan program koji su izveli učenici, a onima koji su tijekom godine na različitim školskim natjecanjima dostojno predstavljali svoju školu uručena su priznanja i nagrade.

 Internet

Vrijedimo čak tri deve

Metković, 11.6.2012. - Prema webArbiteru naš www.metkovic.hr dosegao je komercijalnu vrijednost od čak tri deve. Prevedeno u „domaćije“ životinje ekvivalent je tomu devet koza, šest ovaca i tri magarca.

 Vjerski život

Blagoslov kapelice u Rastočićima

Metković, 11.6.2012. - U prisutnosti većeg broja vjernika u subotu je u zaseoku Rastočići u župi Nova Sela blagoslovljena kapelica podignuta u čast Blaženoj Djevici Mariji.

 Komentar

O mentalnom zdravlju naših nogometaša

Metković, 11.6.2012. - Bio sam u Oświęcimu još davne 1985. Bilo je to vrijeme Jaruzelskoga, poljskoga generala s tamnim naočalama na kojega me pet godina kasnije posjetio JNA general Veljko Kadijević. Razvitkov Sindikat nam je ponudio sedam dana u Krakovu za samo 100 maraka, pa tko ne bi išao?

 Obrazovanje

Učenici izveli predstavu na engleskome

Metković, 11.6.2012. - Predstavom na engleskom učenici 8. e razreda OŠ Don Mihovila Pavlinovića na najbolji su se način oprostili sa osmogodišnjim učenjem engleskoga jezika. Riječ je o projektu u kojem je sudjelovalo svih 28 učenika spomenutog razreda, a koji je na inicijativu samih učenika osmislila i provela njihova profesorica engleskog jezika Ana Tot.

 Euro 2012

Izostala pobjednička euforija

Metković, 10.6.2012. - Hrvatska je preskočila prvu prepreku dobrom igrom u prvome poluvremenu te svojim trećim golom u samome nastavku. Kako to kod nas obično biva, ne samo u nogometu, svoju nadmoć nismo iskoristili da u drugome poluvremenu deklasiramo protivnike, mada smo imali prilika.

 Euro 2012

Za Irce spremni

Metković, 10.6.2012. - Dugo očekivani nastup Hrvatske na Euru 2012. večeras će milijune prikovati uz TV ekrane. U Metkoviću su vlasnici kafića već uključili svoje velike plazma televizore ili digitalne projektore i izvjesili nacionalne simbole želeći time dočarati ugođaj stadiona. Nadamo se da će imati puno više gostiju nego sinoć kada je Njemačka igrala protiv Portugala. U cijeloj Športskoj u svim kafićima nabrojili smo tada samo stotinjak gostiju.

 

 Komentar

Nek' smo i to odradili

Metković, 9.6.2012. - Uz sveopću medijsku podršku (možete si misliti koliko im je stalo do podrške, a koliko do stranica s bombastičnim naslovima) LGBT povorka promarširala je pustim splitskim ulicama i završila na isto tako pustoj Rivi. Svesrdnu podršku dalo im je i 900 specijalaca, stasitih momaka s kojima bih se usudio na stotu obljetnicu NK Dinama s Hajdukovom zastavom promarširati Maksimirom. Nije to ništa, usudio bih se i s Dinamovom promarširati Terazijama, ili sred Prištine nositi transparent s natpisom „Ovo je Srbija“.

 Rad udruga

Akcija mladih Vidonjaca

Metković, 8.6.2012. - Tridesetak mladih Vidonjaca, odlučnih da svojim radom doprinesu kvaliteti života u Vidu, krajem svibnja osnovalo je Udrugu mladih Vid. Svrha novosnovane Udruge je organiziranje raznih manifestacija i turnira, humanitarnih akcija, po potrebi uređivanje sela i slično.

 Komentar

Linea di Schengen

Metković, 7.6.2012. - Obilazim metkovske dućane. „Imate li crveno-narančasto-žuto-zeleno-plavo-ljubičastu trobojnicu“ – pitam prodavačicu. „Pa to vam nije trobojnica“ – ne da se zbuniti prodavačica. „Dobro, šeterobojnicu.“ – odgovaram ja.

 Komentar

U Vladi nema mjesta za „vanzemaljce“

Metković, 7.6.2012. - Vlada je ostala bez još jednoga neprilagođena člana. Nakon Komadine otišla je i ministrica Holy. Upućeniji će reći da je bilo samo pitanje vremena kada će se to dogoditi.

 Vjerski život

Misama i procesijama proslavljeno Tijelovo

Metković, 7.6.2012. - Večeras su metkovskim župama nakon svečanih misa prošle tijelovske procesije u kojima tradicionalno sudjeluje velik broj vjernika. Mi smo ove godine popratili procesiju u župi sv. Nikole Biskupa na desnoj strani grada.

 Šport

Iz Dubrovnika sa 15 medalja

Metković, 6.6.2012. - U prošlu nedjelju u Dubrovniku je održano deveto izdanje Međunarodni karate turnira Dubrovnik Open na kojem je nastupilo oko 350 natjecatelja iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Na turniru je nastupio i KK Knez Domagoj iz Metkovića sa 14 natjecatelja koji su osvojili 15 medalja - 4 zlatne, 3 srebrne i 8 brončanih.

 Iz tiska

Citius, altius, fortius

Metković, 6.6.2012. - Citius, altius, fortius – olimpijsko je geslo koje već desetljećima propušta na sve strane. Suvremeni sport doveden je do apsurda, roditelji svoju dječicu tjeraju da treniraju preko svake mjere. I uspjeh i neuspjeh nosi stresove. Oni koji su zastali često se prepuste alkoholu i drogi, a one koji su „uspjeli“ čekaju slična sredstva kako bi se othrvali konkurenciji. Još je gore u poslovnome svijetu. O tome piše Deutsche Welle.

 

 Komentar

Melting pot

Metković, 6.6.2012. - Na hrvatski jezik nalijeću valovi što ih nosi sad jugo, a sad tramuntana. Podvodni su dio lukobrana kamen po kamen nasipali naraštaji, a nadvodni su fino klesanim kamenom počeli slagati Marul i njegovi suvremenici. Kroz povijest jedni su ga dograđivali, a drugi pokušavali srušiti. Unatoč tome što cijeli milenij nismo imali državu, u tome nisu uspjeli. No, stigla su druga vremena. Uz jezik sada nam treba oduzeti i povijest.

 Gradske vijesti

Održano Gradsko vijeće

Metković, 5.6.2012. - Na danas održanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Metkovića usvojeno je Izvješće o izvršenju proračuna Grada Metkovića od 1. siječnja do 31. prosinca 2011. kao i Prijedlog Odluke o raspodjeli rezultata proračuna ostvarenih u 2011.

 Rad udruga

Vožnja lađom i fotografiranje za kraj

Metković, 5.6.2012. - Udruga Otac Ante Gabrić je za sudionike projekta Radost zajedništva – učimo iz života upriličila vožnju lađom Norinom te zajedničko fotografiranje u Gradskom parku čime su u potpunosti završene sve planirane aktivnosti iz spomenutoga projekta.

 Gradske vijesti

S helikoptera u akciju

Metković, 4.6.2012. - U petak je u Pločama za pripadnike Javnih vatrogasnih postrojbi Ploče i Metković te članove Dobrovoljnih vatrogasnih društava Kula Norinska, Slivno i Opuzen održana trenažna vježba. Vježbali su oni koji su već prije bili osposobljeni za rad s helikopterom, a takvih je ovaj put iz JVP Metković u Ploče otišlo šestero.

 

Bugatijima kroz Metković

Metković, 4.6.2012. - Danas je kroz Metković prošao konvoj od dvadesetak oldtimera, većinom marke Bugati, koji su se zaustavili u Vidu.

 Domovinski rat

21. obljetnica osnutka satnije ZNG-a

Metković, 3.6.2012. - Dvadeset prva obljetnica osnutka Samostalne „A“ satnije ZNG-a u Metkoviću jučer je obilježena polaganjem vijenaca pred Spomenik poginulim Metkovcima u Domovinskome ratu i misom u crkvi sv. Ilije za sve poginule i preminule branitelje.

 Izložba

Anton Cetín ponovno u Metkoviću

Metković, 2.6.2012. - Sinoć je u organizaciji Ogranka Matice hrvatske Metković otvorena izložba hrvatskoga slikara Antona Cetína koji preko četrdeset godina živi i stvara u kanadskome Torontu.

 Gradske vijesti

Dan OŠ Don Mihovila Pavlinovića

Metković, 1.6.2012. - OŠ Don Mihovila Pavlinovića danas je proslavila Dan škole. Tom prigodom održana je i svečana priredba na početku koje je prisutne pozdravio ravnatelj Petar Jakić.

 

Vijesti iz 6. 2012.
ukupno 63

Nema sjedit 'nako

Lađe na Neretvi

„Egipćani“ u Vidu

Dan državnosti RH u Argentini

Očekujete li poštu iz Velike Britanije?

I mi Aleriće za trku imamo

Selo veselo

Još jedan rekorder u Metkoviću

Vatrogasci vježbali

Dan državnosti

'Pera' Ive Donellija

Ivanjski krijesovi

Vid slavio s prvacima

Završna priredba vrtića 'Leut'

Jučer 36,6 °C

Maleni labud udomljen u Podrujnici

Obilježena dva predstojeća praznika

Pokazali što su naučili

Mladi na djelu

Poziv na Festival klapa

Najbolji su od svih

Sve bih ja te Kineze vratio u Japan

Prezentacija LEADER programa i LAG-a

Završni koncert Škole folklora

Gradska glazba na Trgu kralja Tomislava

Za njih nema dileme

Dan otvorenih vrata

Pletikosa iz Metkovića

Koncert na Trgu

Metkovski tek u ponedjeljak

Nove fotografije iz Poznanja

Adio školo

Izbjegnuta katastrofa

Kako zaposliti sezonce?

Goool!

Metković „corner“ u Poljskoj

Metkovci na Euru 2012.

Veliko slavlje na Dubravici

Sajam knjiga na Trgu

Procijenite sami

Završni koncert OGS Metković

Dan škole OŠ Stjepana Radića

Vrijedimo čak tri deve

Blagoslov kapelice u Rastočićima

O mentalnom zdravlju naših nogometaša

Učenici izveli predstavu na engleskome

Izostala pobjednička euforija

Za Irce spremni

Nek' smo i to odradili

Akcija mladih Vidonjaca

Linea di Schengen

U Vladi nema mjesta za „vanzemaljce“

Misama i procesijama proslavljeno Tijelovo

Iz Dubrovnika sa 15 medalja

Citius, altius, fortius

Melting pot

Održano Gradsko vijeće

Vožnja lađom i fotografiranje za kraj

S helikoptera u akciju

Bugatijima kroz Metković

21. obljetnica osnutka satnije ZNG-a

Anton Cetín ponovno u Metkoviću

Dan OŠ Don Mihovila Pavlinovića

Tražite u vijestima

 

Kalendar

2020

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2019

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2018

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2017

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2016

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2015

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2014

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2013

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2012

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2011

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2010

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2009

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2008

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2007

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2006

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2005

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2004

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2003

 12   11   10   09   08   07   05   04   03   02   01