-913

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

KONTAKT

Vijesti

arhiv vijesti

 Gradska uprava

Namještenicima JUO-a povećane plaće, a srednjoškolcima četiri besplatne karte prijevoz do Dubrovnika (Splita i Makarske)

Metković, 31.1.2019. - Pod predsjedavanjem Hrvoja Bebića jučer je u Galeriji GKS-a održana XVII. Sjednica Gradskoga vijeća, na čijem se Dnevnome redu našlo 11 točaka.

 Manifestacije

Prirodoslovni muzej Metković u Noći muzeja 2019.

Metković, 30.1.2019. - Prirodoslovni muzej Metković i ove godine sudjeluje na manifestaciji Noć muzeja 2019., koja se održava 1. veljače. Muzej će biti otvoren od 18 sati do 22 sata i ulaz je slobodan za sve posjetitelje.

 Fotografija

Bajkoviti Metković

Metković, 29.1.2019. - Prije 14 godina, u noći 27./28. siječnja načinili smo jednu od najljepših fotografija Metkovića pod snijegom.

 

 Zanimljivosti

Kada Žderić na ručak pozove Čorbu, Litru, Čokalja, Papriku, Salatu i Gljivu

Metković, 29.1.2019. - TV program HRT 4 jučer je emitirao prilog o hrvatskim neobičnim prezimenima, u kojemu o njima govori Domagoj Vidović s Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje. Slično je u svojim večernjim vijestima učinio i RTL (45:24), a prije nekoliko dana o tome je s Vidovićem razgovarao Ivica Betl iz Večernjega lista.

 

 Obavijest

Bez vode na Putu Narone

Metković, 29.1.2019. - Iz Vodovoda obavještavaju korisnike vodnih usluga na Putu Narone da će danas od 8 do 10 sati biti bez vode zbog radova na vodoopskrbnoj mreži. Ako to vremenski uvjeti ne budu dopuštali, radovi se odgađaju za sljedeći dan.

 

 Elektroopskrba

Sutra Vid i Prud dijelom bez struje

Metković, 28.1.2019. - Zbog modernizacije TTS 10/0,4 kV Vid – 1 u utorak, 29. siječnja od 9 do 13 sati bez električne energije bit će potrošači dijela naselja Vid, i to od Osnovne škole do Restorana Đuđa & Mate. Istoga dana od 10 do 12 sati bez električne energije bit će potrošači dijela naselja Prud i naselje Crnići u BiH. U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije.

 

 Tradicija

Pločanski učenici skuhali najukusniju raštiku sa suhim mesom

Metković, 28.1.2019. - Gastronomska manifestacija Raštika u Naroni održala se jučer na Naronskome trgu u Vidu šesti put zaredom, a na njoj su među 19 kuharskih ekipa iz cijele doline Neretve slavili učenici pločanske Srednje škole fra Andrije Kačića Miošića.

 Kazalište

Splitski standup komičari napunili kazališnu dvoranu

Metković, 27.1.2019. - Unatoč vremenskom preklapanju s rukometnom utakmicom protiv Šveđana, standup komičari Splicke scene sinoć su u kazališnu dvoranu GKS-a privukli brojnu publiku.

 Zabava

Smokovu prva ovosezonska pobjeda

Metković, 25.1.2019. - Kako javljaju organizatori MTKviza, deveto kolo MTKviz lige odigrano je u nikad punijoj Ćakuli, a sudjelovalo je 19 ekipa. Titulu najbolje s 840 osvojenih bodova ponijela je ekipa Smokovo, kojoj je to i prva pobjeda ove sezone.

 Obrazovanje

Gradonačelnik primio zaslužne učenike

Metković, 25.1.2019. - Metkovski gradonačelnik Dalibor Milan danas je u Galeriji GKS-a primio učenike naših osnovnih i srednjih škola s njihovim mentorima i ravnateljima te im uručio nagrade za posebna postignuća u 2018. godini.

 Televizija

Pogledajte dokumentarac 'Vid – Norinom do Neretve'

Metković, 25.1.2019. - Prošloga ljeta ekipa HTV-a u Vidu je snimala dokumentarac kao dio serijala Otkrivamo Hrvatsku. Dokumentarni film Vid – Norinom do Neretve u trajanju od 25 minuta biti će prikazan u dvama terminima: danas na satelitskome kanalu HRT 5 i u nedjelju na Četvrtome.

 

 

Domu zdravlja Metković najmoderniji rendgenski uređaj

Metković, 25.1.2019. - Dom zdravlja Metković je, sukladno prethodnim projektima, iz projekta prekogranične suradnje INTERREG IPA CBC Hrvatska, Bosna i Hercegovina i Crna Gora, nabavio najmoderniji rendgenski uređaj koji će biti instaliran na proljeće.

 Obavijest

U petak bez vode dio središta grada

Metković, 24.1.2019. - Metkovski Vodovod javlja da će u petak, 25. siječnja od 8 do 12 sati bez vode biti njihovi korisnici od Trga kralja Tomislava do raskrižja ulica Ante Starčevića i Kralja Zvonimira. Razlog su radovi na vodoopskrbnoj mreži.

 

 Domovinski rat

Veterani Četvrte na Maslenici

Metković, 23.1.2019. - Ni kiša, koja ih je cijelo vrijeme pratila od Metkovića do Maslenice, ni hladno vrijeme nije spriječilo veterane IV. gardijske brigade DNŽ da i ove godine posjete Ravne kotare povodom obilježavanja 26. obljetnice veličanstvene VR akcije Maslenica.

 Rad udruga

Krajnjim korisnicima podijeljene osnovne higijenske potrepštine

Metković, 23.1.2019. - Udruga DOBRA je u sklopu Projekta Ja iz ove zemlje ne idem! svojim krajnjim korisnicima podijelila osnovne higijenske potrepštine, čija je nabava jedan od elemenata samoga projekta. Pakete su preuzele njegovateljice starijih i nemoćnih osoba koje skrbe o krajnjim korisnicima.

 Obavijest

Braniteljima dostupnija stručna i pravna pomoć

Metković, 23.1.2019. - Drugoga siječnja ove godine u Metkoviću je s radom započela Područna jedinica Ministarstva hrvatskih branitelja, čija je nadležnost, između ostaloga, pružanje stručne, savjetodavne i primarne pravne pomoći u svezi ostvarivanja prava iz Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, ne samo stradalnicima Domovinskog rata nego i hrvatskim braniteljima s područja doline Neretve.

 Predstavljanje knjige

Martina Mlinarević na predstavljanje svoje nove knjige privukla brojnu publiku

Metković, 23.1.2019. - Metkovska Udruga oboljelih od malignih bolesti Život jučer je u Galeriji GKS-a organizirala predstavljanje knjige Huzur poznate kolumnistice Martine Mlinarević, koja je iz mostarske bolnice u Metković stigla noć uoči nove operacije.

 Vrijeme

Kiša poplavila ulice

Metković, 22.1.2019. - Velika količina oborina u kratkom vremenu izazvala je mjestimično probleme u prometu te pri kretanju pješaka, a voda je prodrla i u neke podrumske prostorije.

 

 Seminar

Poziv na seminar 'Porezna reforma'

Metković, 22.1.2019. - Centar za poduzetništvo d.o.o. poziva sve zainteresirane na besplatni seminar Porezna reforma, koji će se održati 24. siječnja s početkom u 10 sati u prostorijama Učilišta Mijoč, na adresi Kralja Zvonimira 5 u Metkoviću.

 Izložba

Prirodoslovni muzej dobio vrijednu zbirku mekušaca

Metković, 22.1.2019. - Pred brojnim posjetiteljima sinoć je u Prirodoslovnome muzeju Metković gradonačelnik Dalibor Milan otvorio izložbu Skriveni stanovnici doline Neretve, na kojoj je predstavljeno više od 280 vrsta mekušaca, mahom slatkovodnih i morskih školjkaša i puževa.

 Metković 600

Metkovska biciklijada u Opuzen

Metković, 21.1.2019. - Gospođa Iva Kravar ustupila nam je ovu fotografiju snimljenu 1957. nadomak starome mostu u Opuzenu. Na njoj je skupina metkovskih mladića, koji su se susjedima došli pohvaliti svojim biciklima (i djevojkama). Budući da su tada bili dvadeset i nešto godišnjaci – pitate starije tko je na slici.

 

 Promet

Privremena regulacija prometa u Hrvatskih iseljenika

Metković, 21.1.2019. - Zbog radova na rekonstrukciji Ulice hrvatskih iseljenika započela je privremena regulacija prometa, koji će se odvijati Malom rivom pa se sudionici u prometu mole za njezino poštivanje.

 Šport

Mali veslači trenirali sa svjetskom prvakinjom

Metković, 21.1.2019. - Nikolina Šustić, aktualna svjetska prvakinja u trčanju na 100 km, subotnje je jutro na Marjanu zamijenila treningom na metkovskoj rivi i to s najmlađim veslačima VK Neretvanski gusar.

 Predstavljanje knjige

Martina Mlinarević Sopta predstavlja knjigu o svojoj borbi s rakom dojke

Metković, 21.1.2019. - Udruga oboljelih od malignih bolesti Život poziva vas na predstavljanje knjige Huzur poznate književnice i kolumnistice Martine Mlinarević Sopte, koje će se održati u utorak, 22. prosinca od 19 sati u Gradskom kulturnom središtu Metković.

 Politika

Ivan Đerek novi predsjednik GO SDP-a Metković

Metković, 21.1.2019. - U subotu, 19. siječnja 2019. održana je Izborna konvencija Gradske organizacije SDP-a Metković, na kojoj je za predsjednika Organizacije izabran profesor Ivan Đerek.

 Fotografija

Nedjeljno jutro

Metković, 20.1.2019. - U odnosu na prvi dan zime sunce je izašlo samo tri minute ranije, ali će zato zaći 29 minuta kasnije. No, već za dva tjedna dan će produžiti točno pola sata.

 

 Projekti

Novi pogled na vidonjske rive i Norin

Metković, 19.1.2019. - Metkovski gradonačelnik Dalibor Milan sinoć je sa suradnicima u Vidu predstavio Projekt uređenja vidonjskih Velike i Male rive te najavio uređenje okoliša mrtvačnice i asfaltiranje kritičnih dijelova ulica.

 Policija

Policijski službenici PP Metković u akciji spašavanja četiriju starijih osoba

Metković, 19.1.2019. - U četvrtak, 17. siječnja, nešto iza 13 sati Policijska postaja Metković zaprimila je dojavu o slijetanju osobnog vozila s državne ceste D-8 na predjelu Marinuša u Pločama. Po dojavi, vozilo je sletjelo prema kanalu s vodom, a iz vozila se čulo zapomaganje.

 Šport

Uoči ulaska u drugo stoljeće nogometa u Metkoviću

Metković, 18.1.2019. - Evo još lijepih prizora s pomoćnoga nogometnog igrališta. Dječaci iz NK Neretva u suton disciplinirano izvršavaju naloge svoga trenera Josipa Radića.

 Poziv

Natječaj EU2ME za foto, video i literarne radove

Metković, 17.1.2019. - Hrvatska zajednica županija poziva sve kreativce od 16 do 30 godina da se prijave na Natječaj EU2ME za foto, video i literarne radove. Kreativni natječaj organizira se u sklopu projekta CROSSOVER financiranog iz programa Europa za građane.

 

 Poziv

Uređenje velike i male rive u Vidu

Metković, 17.1.2019. - Grad Metković poziva sve mještane Vida na predstavljanje Projekta Uređenje velike i male rive u Vidu te na najavu i predstavljanje ostalih projekata i aktivnosti planiranih za realizaciju u narednom razdoblju, koje će se u Pastoralnom centru u Vidu održati u petak, 18. siječnja s početkom u 17 sati.

 

 Obavijest

Obavijest stanovnicima Pruda

Metković, 17.1.2019. - Zbog građevinskih radova u Prudu na djelu od Osnovne škole prema Crničima, Čistoća Metković d.o.o. nije u mogućnosti danas uredno izvršiti skupljanje otpada od svojih korisnika.

 Obavijest

Predložite svoje programe u sportu

Metković, 17.1.2019. - U Proračunu Grada Metkovića za 2019. godinu osigurana su sredstva za financijsku potporu programa udruga u sportu namijenjenih zadovoljavanju javnih potreba u području sporta, utvrđenima Programom javnih potreba u sportu Grada Metkovića za 2019. godinu. Športska zajednica grada Metkovića objavila je Javni poziv s potrebnom dokumentacijom. Klikom na poveznicu dokumenti će biti preuzeti u vašu mapu Preuzimanja/Downloads.

 

 Elektroopskrba

Sutra bez struje u Vidu i Dobranjama

Metković, 16.1.2019. - Zbog modernizacije TTS 10/0,4 kV Vid – 1 u četvrtak, 17. siječnja bit će od 10 do 13 sati obustava električne energije potrošačima dijela naselja Vid (od Osnovne škole do Restorana Đuđa & Mate). Zbog neodloživih radova na zamjeni dotrajalih stupova DV 10(20) kV Dobranje bit će istoga dana od 9 do 14 sati obustava električne energije u naselju Dobranje. U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije.

 

 Seminar

Poziv na edukaciju 'Naplata potraživanja'

Metković, 16.1.2019. - U sklopu Projekta Novim znanjem do uspjeha, Centar za poduzetništvo d.o.o. organizira besplatnu edukaciju Naplata potraživanja, koja će se održati 18. siječnja s početkom u 10 sati u prostorijama Učilišta Mijoč na adresi Kralja Zvonimira 5 u Metkoviću.

 Rad udruga

Prebrojavanje ptica u delti Neretve

Metković, 16.1.2019. - Globalno zimsko prebrojavanje ptica vodarica slatkovodnih i morskih staništa delte Neretve, jedno od najmasovnijih prebrojavanja, i ove godine tradicionalno su obavili zaposlenici Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko neretvanske županije s volonterima Ornitološkog društva Brkata sjenica.

 Kazalište

Najbolji splitski stand-up komičari stižu u Metković

Metković, 15.1.2019. - SplickaScena dolazi u Metković! Nakon 3 godine rada na širenju stand-up komedije u Splitu, došlo je vrijeme da svojim nastupima započnu redovno nasmijavati i publiku u susjedstvu. Na premijernom šou u dvorani Gradskog kulturnog središta svoje najbolje baze ispričat će vam Josip Škiljo, Tomislav Primorac, Ivica Lazaneo i Ante Travizi.

 Obavijest

I večeras bez vode više od pola Metkovića

Metković, 15.1.2019. - Iz metkovskoga Vodovoda obavještavaju građane da će se radovi na rekonstrukciji vodospreme nastaviti i danas pa će od 20 sati do ponoći bez vode biti cijela desna strana grada, a na lijevoj strani cijeli Predolac, Ulica S. Radića od mosta do graničnoga prijelaza i naselje Doljani.

 

 Putopis

Putopisna reportaža i predstavljanje knjige Nikole Horvata

Metković, 15.1.2019. - Točno godinu dana nakon što je u Gradskoj knjižnici Metković predstavio svoju knjigu Barinški Epitaf: priča s Pacific Crest Traila, Nikola Horvat, hrvatski thru-hiker, zaljubljenik u hodanje na dugačkim turama, ponovno je na istome mjestu održao putopisno multimedijalno predavanje, ovaj put pod nazivom 104 dana na Croatian Long Distance Trailu – 2200 km od Iloka do Prevlake, te predstavio novu knjigu Upoznaj Hrvatsku osobno: Teslin priručnik za hodače.

 Zdravlje

Skup potpore dr. Kaleb i traženje bolje medicinske skrbi u dolini Neretve

Metković, 15.1.2019. - Više od 500 građana Metkovića i doline Neretve jučer se na parkiralištu iza Doma zdravlja okupilo na skupu potpore dr. Kseniji Kaleb, koji je ujedno bio i prosvjedni skup kojim se tražilo rješavanje bolje opremljenosti liječničkih ordinacija i Hitne medicinske pomoći u Metkoviću te izgradnja dnevne bolnice.

 Obavijest

Pripremite zalihe vode

Metković, 14.1.2019. - Iz metkovskoga Vodovoda obavještavaju građane da će zbog rekonstrukcije vodospreme danas od 20 sati do pet sati ujutro bez vode biti cijela desna strana grada, a na lijevoj strani cijeli Predolac, Ulica S. Radića od mosta do graničnoga prijelaza i naselje Doljani.

 

 Šport

Laura Ćulum brončana u Samoboru

Metković, 14.1.2019. - Karate-klub Metković nastupio je s trima natjecateljima u Samoboru na 'Grand prix Croatia', jednom od najjačih međunarodnih klupskih turnira u Europi, koji je za većinu zemalja posljednji kontrolni turnir pred ovogodišnje Europsko karate-prvenstvo u Danskoj, a na kojemu je nastupilo 1623 natjecatelja iz 213 klubova dvadeset triju zemalja.

 Obavijest

Sutra skup potpore dr. Kaleb

Metković, 13.1.2019. - Ako ste među onima kojima je slučajno promaknulo da se u ponedjeljak, 14. siječnja u Metkoviću održava skup potpore dr. Kseniji Kaleb, on će započeti u 16 sati na parkiralištu iza Doma zdravlja Metković. Organizator je GI Sinovi i kćeri Metkovića.

 

 Metković 600

Razvitkovci na današnji dan prije 60 godina

Metković, 13.1.2019. - Gospođa Ivanka Beba Markota, rođ. Gabrić, iz Rogotina ustupila nam je seriju fotografija nastalih 13. siječnja 1959. Na njima su Razvitkovi radnici snimljeni na snijegu u luci, ispred barake u kojoj su tada radili. Vjerujemo da ćete mnoge prepoznati.

 Manifestacije

Fešta od raštike

Metković, 12.1.2019. - Vrijeme je kupusa, ili raštike, za koju kažu da je najbolja kada je 'obađe led'. Unatoč internetu i nebrojenim TV emisijama o kuhanju ta je zdrava namirnica opstala na našim jelovnicima pa se u nedjelju, 27. siječnja šesti put održava natjecanje 'Raštika u Vidu'.

 Gradske vijesti

Nastavljaju se radovi na uređenju Trga

Metković, 11.1.2019. - Nakon božićnih i novogodišnjih praznika nastavljeni su radovi na uređenju Trga kralja Tomislava i dijela Ulice hrvatskih iseljenika. Mi smo jučer zabilježili pripremu za uređenje površine ispred kioska.

 Rad udruga

Nešto staro za nešto novo

Metković, 11.1.2019. - Udruga Otac Ante Gabrić je do kraja prosinca 2018. godine provodila projekt Nešto staro za nešto novo u svrhu podizanja svijesti sudionika o važnosti, potrebi i načinu pravilnoga odlaganja tekstila, staklene i metalne ambalaže, kako bi se sprječavalo povećanje zagađenja okoliša.

 Projekti

Predstavljen projekt energetske obnove Gradske športske dvorane

Metković, 10.1.2019. - U Galeriji GKS-a danas je javnosti i predstavnicima medija predstavljen Projekt 'Energetska obnova zgrade Sportska dvorana u Metkoviću na adresi Trg doktora Franje Tuđmana 2, Metković'.

 Elektroopskrba

Sutra bez struje u Domagojevoj i Splitskoj

Metković, 10.1.2019. - Zbog radova na kabelskom ormaru u Ulici kneza Domagoja u Metkoviću u petak, 11. siječnja bez električne energije će od 13 do 14:30 biti potrošači u Ulici kneza Domagoja od kućnog broja 18. do kraja ulice i u Splitskoj ulici od kućnog broja 6 do kućnog broja 12. U slučaju prijevremenog dnevnog završetka radova, napon će biti pušten ranije.

 

 Vrijeme

Zabijeljelo, ali ništa od sanjkanja

Metković, 9.1.2019. - Noćas i jutros palo nam je nešto snijega, tek toliko da grad zabijeli. Za one koji su razočarani nudimo nekoliko prizora snijega od prije sedam godina.

 Projekti

Metkovske face u 'street artu'

Metković, 8.1.2019. - Kako bi se metkovska pročelja i javni prostori oživjeli i obogatili te ujedno naši znameniti sugrađani dobili spomen-obilježja koja nemaju, a zaslužuju, Udruga mladih 'Kolektiv' odlučila je postaviti siluete poznatih Metkovaca i postaviti ih na pročelja zgrada u dijelovima grada u kojima su živjeli.

 Obavijest

Energetska obnova Gradske športske dvorane

Metković, 8.1.2019. - Grad Metković organizira konferenciju za zainteresiranu javnost i predstavnike medija povodom predstavljanja Projekta 'Energetska obnova zgrade Sportska dvorana u Metkoviću na adresi Trg doktora Franje Tuđmana 2, Metković'. Konferencija će se održati u četvrtak, 10. siječnja u 11 sati u Galeriji Gradskoga kulturnog središta Metković, Stjepana Radića 1.

 

 Šport

Karate-klub Metković upisuje nove članove

Metković, 8.1.2019. - Tijekom siječnja 2019. Karate-klub Metković nudi besplatne treninge svim zainteresiranim od šest godina pa nadalje, kako bi se upoznali s tom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela. Jedan je to od sportova koji liječnici za mlađe uzraste preporučuju kao temeljni sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

 Šport

Hladno? Kako komu!

Metković, 7.1.2019. - Sukladno temperaturama ovih dana, ligaška sportska natjecanja uglavnom su u stanju hibernacije, no to ne znači da sve miruje. Večeras smo na pomoćnome nogometnom igralištu zabilježili trening pionirka ŽNK Neretva, koje na tek dva stupnja iznad ništice grade formu za nastavak natjecanja.

 

 Šport

Veslači posjetili Zdravka Vučićevića

Metković, 7.1.2019. - U masi različitih događanja tijekom prosinca propustili smo objaviti jedan sportski događaj pa to činimo sada.

 Obavijest

MTKviz nastavlja u novom prostoru

Metković, 7.1.2019. - Organizatori popularnoga MTKviza javljaju da će se 7. kolo natjecanja održati 9. siječnja od 19 sati u novom prostoru u Caffe-baru 'Ćakula', budući da je Restoran 'Tabakera' zatvoren. Pozivaju predstavnike ekipa koje su do sada sudjelovale da potvrde dolazak, a također pozivaju i nove ekipe koje žele sudjelovati u natjecanju, neovisno o ligi. Kontaktirati ih možete putem njihova FB profila MTKviz.

 

 Šport

Veteransko zlato opet ide Metković

Metković, 6.1.2019. - Veterani Neretve osvojili su svečarski turnir povodom 100. rođendana NK Belišće i tako na najbolji način opravdali poziv domaćina da kao prvaci Hrvatske uveličaju taj turnir.

 Obavijest

Na klizanje još danas i sutra

Metković, 5.1.2019. - Nakon što je bilo otvoreno punih mjeseca dana, popularno metkovsko klizalište 'Ledena bajka' uskoro će zatvoriti svoja vrata. Danas i sutra, posljednja dva rada, bit će otvoreno od 14 sati do 22 sata.

 

 Upozorenje

U nedjelju jako hladno

Metković, 4.1.2019. - Državni hidrometeorološki zavod objavio je upozorenje na hladnoću koja može djelovati na zdravlje. Čini se da će najjači val u nedjelju pogoditi upravo našu županiju pa još jednom provjerite kako ste zaštitili vodomjere i instalacije.

 

 Elektroopskrba

Danas odašiljači na Predolcu kratko bez struje

Metković, 4.1.2019. - Zbog ugradnje novih naprednih brojila električne energije u kabelskom ormaru uz repetitore na Predolcu u petak, 4. siječnja bez električne energije od 12 do 15 sati bit će odašiljači HTV 2, Radija Delta, Radija Narona, Policijske postaje Metković i tvrtke Metković Razvoj. Prekid će na svakom mjernom mjestu trajati 15 – 20 minuta.

 

 Projekti

Grad Metković potpisao ugovor u vrijednosti 5.329.980 kuna

Metković, 3.1.2019. - Gradu Metkoviću je Ministarstvo rada i mirovinskog sustava Odlukom o financiranju od 29. listopada 2018. godine odobrilo financiranje Projekta 'Zaželi i ostvari' u nepovratnom iznosu od 5.329.980 kuna.

 

 Obavijest

U četvrtak Zvonimirova bez vode

Metković, 2.1.2019. - Iz metkovskoga Vodovoda obavještavaju svoje korisnike u Ulici kralja Zvonimira da će u četvrtak, 3. siječnja zbog radova na vodoopskrbnoj mreži od 8 do 11 sati doći do prekida u vodoopskrbi. Ako to vremenski uvjeti ne budu dopuštali, radovi se odgađaju za sljedeći dan.

 

 Upozorenje

Zaštitite svoje vodomjere i instalacije

Metković, 2.1.2019. - Budući da bi i kod nas ovih dana moglo biti niskih temperatura, Metković d.o.o. za vodoopskrbu i odvodnju otpadnih voda poziva svoje potrošače na zaštitu vodomjera i kućnih instalacija.

 Tradicija

Veslači ispratili Staru godinu

Metković, 1.1.2019. - Tradicionalnim izlaskom na Neretvu na Silvestrovo, veslači VK Neretvanski gusar ispratili su Staru godinu i uputili svima svoju novogodišnju čestitku.

 

Vijesti iz 1. 2019.
ukupno 64

Namještenicima JUO-a povećane plaće, a srednjoškolcima četiri besplatne karte prijevoz do Dubrovnika (Splita i Makarske)

Prirodoslovni muzej Metković u Noći muzeja 2019.

Bajkoviti Metković

Kada Žderić na ručak pozove Čorbu, Litru, Čokalja, Papriku, Salatu i Gljivu

Bez vode na Putu Narone

Sutra Vid i Prud dijelom bez struje

Pločanski učenici skuhali najukusniju raštiku sa suhim mesom

Splitski standup komičari napunili kazališnu dvoranu

Smokovu prva ovosezonska pobjeda

Gradonačelnik primio zaslužne učenike

Pogledajte dokumentarac 'Vid – Norinom do Neretve'

Domu zdravlja Metković najmoderniji rendgenski uređaj

U petak bez vode dio središta grada

Veterani Četvrte na Maslenici

Krajnjim korisnicima podijeljene osnovne higijenske potrepštine

Braniteljima dostupnija stručna i pravna pomoć

Martina Mlinarević na predstavljanje svoje nove knjige privukla brojnu publiku

Kiša poplavila ulice

Poziv na seminar 'Porezna reforma'

Prirodoslovni muzej dobio vrijednu zbirku mekušaca

Metkovska biciklijada u Opuzen

Privremena regulacija prometa u Hrvatskih iseljenika

Mali veslači trenirali sa svjetskom prvakinjom

Martina Mlinarević Sopta predstavlja knjigu o svojoj borbi s rakom dojke

Ivan Đerek novi predsjednik GO SDP-a Metković

Nedjeljno jutro

Novi pogled na vidonjske rive i Norin

Policijski službenici PP Metković u akciji spašavanja četiriju starijih osoba

Uoči ulaska u drugo stoljeće nogometa u Metkoviću

Natječaj EU2ME za foto, video i literarne radove

Uređenje velike i male rive u Vidu

Obavijest stanovnicima Pruda

Predložite svoje programe u sportu

Sutra bez struje u Vidu i Dobranjama

Poziv na edukaciju 'Naplata potraživanja'

Prebrojavanje ptica u delti Neretve

Najbolji splitski stand-up komičari stižu u Metković

I večeras bez vode više od pola Metkovića

Putopisna reportaža i predstavljanje knjige Nikole Horvata

Skup potpore dr. Kaleb i traženje bolje medicinske skrbi u dolini Neretve

Pripremite zalihe vode

Laura Ćulum brončana u Samoboru

Sutra skup potpore dr. Kaleb

Razvitkovci na današnji dan prije 60 godina

Fešta od raštike

Nastavljaju se radovi na uređenju Trga

Nešto staro za nešto novo

Predstavljen projekt energetske obnove Gradske športske dvorane

Sutra bez struje u Domagojevoj i Splitskoj

Zabijeljelo, ali ništa od sanjkanja

Metkovske face u 'street artu'

Energetska obnova Gradske športske dvorane

Karate-klub Metković upisuje nove članove

Hladno? Kako komu!

Veslači posjetili Zdravka Vučićevića

MTKviz nastavlja u novom prostoru

Veteransko zlato opet ide Metković

Na klizanje još danas i sutra

U nedjelju jako hladno

Danas odašiljači na Predolcu kratko bez struje

Grad Metković potpisao ugovor u vrijednosti 5.329.980 kuna

U četvrtak Zvonimirova bez vode

Zaštitite svoje vodomjere i instalacije

Veslači ispratili Staru godinu

Tražite u vijestima

 

Kalendar

2020

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2019

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2018

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2017

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2016

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2015

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2014

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2013

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2012

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2011

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2010

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2009

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2008

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2007

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2006

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2005

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2004

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2003

 12   11   10   09   08   07   05   04   03   02   01