-913

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

KONTAKT

Vijesti

arhiv vijesti

 Fotografija

Sretna nova godina

Metković, 31.12.2008. - Hvala što ste tijekom 2008. pratili naš rad. U ime uredništva www.metkovic.hr, Metkovskog vjesnika i Gradskog kulturnog središta želimo Vam uspješnu 2009.

 

 Tradicija

Božićno-novogodišnji koncert

Metković, 30.12.2008. - Svoj tradicionalni Božićno-novogodišnji koncert sinoć je u Gradskom kulturnom središtu održala Gradska glazba Klement Visković.

 Gradske vijesti

Sanacija gradskog parka

Metković, 30.12.2008. - Započeli su radovi na sanaciji stabala u gradskome parku prema Studiji o valorizaciji stanja zelenila koju je načinila firma Acanthus iz Dubrovnika.

 Gradske vijesti

Darijo posjetio vrtić

Metković, 29.12.2008. - Božićne blagdane prigodnom priredbom obilježilo je i četrdeset polaznika vrtića Leut  koji su različitim igrokazima, plesom i pjesmom roditeljima pokazali sve ono što su u proteklom razdoblju naučili boraveći sa svojim tetama u vrtiću.

 Internet

Još dva dana u 2008.

Metković, 29.12.2008. - Izmiče nam 2008. tijekom koje smo na ovim stranicama objavili preko petsto vijesti, točnije do Nove moglo bi ih biti 520. Tomu treba dodati i oko 1100 objavljenih fotografija. Završio je i naš mini godišnji odmor koji smo uzeli za Božić pa se nadamo da ćemo nastaviti sa svakodnevnim objavljivanjem informacija. Za desetak dana izlazi i 8. broj Metkovskog vjesnika zbog kojega su ove stranice ponekad pomalo neažurne.
Svim našim posjetiteljima i čitateljima Metkovskog vjesnika želimo zdravlja, sreće i uspjeha u 2009. Izdržali smo mi i gorih stvari od recesije kojom nas plaše.

 

 Iz Poglavarstva

Šesnaest novih stipendija

Metković, 23.12.2008. - Gradsko poglavarstvo Grada Metkovića, na danas održanoj sjednici, donijelo je Odluku prema kojoj će se u akademskoj 2008/09. stipendirati šesnaest novih studenata koji su na natječaju dobili stipendiju u jednoj od tri kategorije (pet u kategoriji za uspješne i darovite, pet za studente iz obitelji lošijeg imovinskog stanja te šest u kategoriji deficitarnih zanimanja).

 Zabava

Božićna plesna večer

Metković, 23.12.2008. - U Domu športova u Pločama u nedjelju navečer plesna škola Calypso iz Metkovića održala je božićnu plesnu večer naziva Moj prvi ples.

 Rad udruga

Kolendajmo zajedno!

Metković, 23.12.2008. - U Dnevnom boravku Udruge Otac Ante Gabrić u ponedjeljak je organizirano druženje starijih osoba životne dobi s članovima KUD-a Metković pod nazivom „Kolendajmo zajedno“.

 Rad udruga

Izborna skupština

Metković, 23.12.2008. - Udruga roditelja i udovica poginulih branitelja u Domovinskom ratu grada Metkovića održala je redovnu Izbornu skupštinu. Za predsjednika ponovo je izabran Ivo Jadreško, a isti članovi ostali su i u drugim tijelima Udruge.

 Promet

Otvorena dionica Karamatići – Čeveljuša

Metković, 23.12.2008. - Nakon što je u promet svečano puštena dionica autoceste Šestanovac-Zagvozd-Ravča u dužini od 41 kilometra, jučer je otvorena i dionica brze ceste čvor Ploče – Luka Ploče u dužini od 7,5 km od čeonog cestarinskog prolaza (ČCP) Karamatići do čvora Čeveljuša.

 Zanimljivosti

Velike jaslice na Trgu

Metković, 22.12.2008. - Danas su na Trgu kralja Tomislava postavljene velike jaslice koje je na inicijativu gradonačelnika Gabrića izradio ravnatelj Dječjeg centra prof. Ivica Gabrić sa suradnicima. Jaslice su izrađene u stilu tradicionalne neretvanske kućice od šaša ispred koje su postavljene velike figure.

 Šport

U utorak finalne borbe

Metković, 22.12.2008. - Pred više od 1500 gledatelja u Gradskoj športskoj dvorani u obje konkurencije odigrane su utakmice drugoga dana poluzavršnice 16. božićnog malonogometnog turnira Metković 2008.

 Kazalište

Otkazan SHAKEspeare na exit

Metković, 22.12.2008. - Kazališna predstava SHAKEspeare na exit zagrebačkog Teatra Exit, što se večeras trebala igrati u metkovskom kazalištu, otkazana je zbog bolesti glavnoga glumca. O novom terminu predstave obavijestit ćemo vas i na ovim stranicama.

 

 Tradicija

KUD 'Metković' koncertom čestitao blagdane

Metković, 22.12.2008. - Božićno-novogodišnjim koncertom svake godine članovi KUD-a Metković u Gradskom kulturnom središtu svojim sugrađanima čestitaju dolazeće blagdane.

 Gradske vijesti

Betlehemsko svjetlo u Metkoviću

Metković, 22.12.2008. - Betlehemsko svjetlo, koje se tradicionalno pali u mjestu Kristova rođenja, u subotu je stiglo i u Metković. Svijetlo su tijekom mise održane u Katedrali Sv. Duje u Splitu, koju je predvodio katedralni župnik don Tomislav Čubelić, preuzeli Andija Janković i Vesela Vištica, predstavnici Odreda izviđača Poriječana Metković.

 Šport

Turnir stigao do poluzavršnice

Metković, 21.12.2008. - U petak i subotu odigrane su utakmice drugoga dana četvrtfinala i prvoga dana polufinala MNT Metković 2008.

 Izdavaštvo

Promocija fotomonografije 'Hrvatska'

Metković, 20.12.2008. - U organizaciji Gradske knjižnice Metković u četvrtak navečer predstavljena je prva fotomonografija o Hrvatskoj autora Maria Novaka, rodom iz Ludbrega, koji već dvadeset i dvije godine živi u američkom Atlantic Beachu gdje uspješno radi karijeru umjetničkog fotografa i galerista.

 Tisak

Osmi broj Lijepe Naše

Metković, 19.12.2008. - Vrlo aktivna pločanska Udruga Lijepa Naša izdala je osmi broj istoimenoga lista koji se bavi edukacijoma mladih u području zaštite okoliša.

 Folklor

Proba KUD-a

Metković, 19.12.2008. - Metkovski KUD započeo je pripreme za svoj Božićno-novogodišnji koncert što će se u GKS-u održati u subotu s početkom u 19,30. Prvi će nastupiti najmlađi koje smo snimili kako pred probu s čuđenjem razgledavaju za njih veliku pozornicu metkovskoga kazališta.

 

 Šport

Prvi dan četvrfinalnih borba

Metković, 19.12.2008. - Sinoć su u Gradskoj športskoj dvorani pred preko tisuću gledatelja u obje konkurencije odigrane utakmice prvoga dana četvrtine završnice.

 Tragedija

Smrt u polju

Metković, 19.12.2008. - Jutros oko 8,20 na polju u predjelu Jasenska kraj Opuzena pri prevrtanju traktora poginuo je Mišo Jelčić (49) iz Komina.

 Kazalište

Hotel Babilon

Metković, 19.12.2008. - U GKS-u Metković sinoć je gostovala Mladena Gavran s  monodramom Hotel Babilon  u režiji Aide Bukvić, a koja je nastala po tekstu književnika Mire Gavrana. Predstava je osvojila tri nagrade na tri kazališna festivala, a upravo s njom je u jesen 2002. s radom otpočeo Teatar Gavran.

 Rukomet

Demanti iz RK 'Metkovića'

Metković, 19.12.2008. - Iz Rukometnog kluba Metković u stečaju stigla nam je obavijest da njihov bivši trener Tomislav Mišo Veraja nije podnio ostavku nego je smijenjen zbog, kako kažu, nekorektnog i neprimjerenog ponašanja prema Upravi kluba.
   Metković u ovome dijelu sezone treba odigrati još jednu utakmicu koju će s klupe voditi trener druge momčadi Mojmir Majić.

 

 Gradske vijesti

Usvojen proračun

Metković, 19.12.2008. - Gradsko vijeće grada Metkovića na sjednici održanoj 17. prosinca usvojilo je sve prijedloge koji su iznijeti na prošloj Sjednici Gradskog poglavarstava te prihvatilo  odluku o izboru ravnatelja Dječjeg centra Metković koju je Upravno vijeće te ustanove donijelo 8. prosinca. Za ravnatelja Centra ponovno je imenovan dosadašnji ravnatelj prof. Ivica Gabrić.

 

 Gradske vijesti

Vodostaj Neretve u porastu

Metković, 18.12.2008. - Nakon jutros izmjerenih 200 cm vodostaj Neretve večeras je porastao na 240 cm s tendencijom daljnjeg rasta pa bi se mala riva noćas mogla naći vodom.

 

 Fotografija

Duga

Metković, 18.12.2008. - Danas, nešto prije 10 sati, vjerojatno su mnogi u Metkoviću posegnuli za fotoaparatom kako bi slikali dvostruku dugu što se pojavila sjeverozapadno od Metkovića.

 

 Internet

Sigurnosni propust u IE

Metković, 18.12.2008. - Otkriven je sigurnosni propust u Internet Exploreru koji omogućuje izvršavanje nekog programskog koda na računalu korisnika ukoliko on posjeti neke internetske stranice posebno kreirane za takvu namjenu. Microsoft je jučer izdao alat koji rješava taj problem.

 Rukomet

RK 'Metković' ipak lako preko 'Splita'

Metković, 17.12.2008. - U dalmatinskom derbiju 14. kola rukometne Dukat Premijer lige RK Metković ugostio je RK EMC-Split koji je u prvih petnaestak minuta opasno ugrozio domaće što se ne vidi iz konačnoga rezultata 30:20.

 Internet

'Postcard from Hallmark' lažni virus

Metković, 17.12.2008. - Evo još jednoga 'hoaxa'. Ovaj put lažna uzbuna je podignuta zbog navodnog virusa koji po otvaranju slike obriše sve što je na disku C. U e-mailovima koji kruže piše još da je o tome izvijestio CNN, Microsoft kaže da je to do sada najopasniji virus, a McAfee da se taj virus ne može obrisati s računala.

 

 Šport

Poznati četvrfinalisti MNT 'Metković 2008'

Metković, 17.12.2008. - U ponedjeljak i utorak odigrane su sve utakmice osmine završnice 16. božićnog malonogometnog turnira „Metković 2008“. Pogledajte rezultate:

 Fotografija

Južina

Metković, 17.12.2008. - Južina, kakvu imamo i danas, mogla bi potrajati sve do subote kada bi sjeveroistočnjak trebao rastjerati oblake. Unatoč lošem vremenu, koje nam je već dosadilo, ima i jedna dobra stvar. Vodostaj Neretve već duže vrijeme kreće se oko 150 cm.

 

 Kriminalitet

Druga pljačka iste banke

Metković, 16.12.2008. - Danas oko 9,30 dvoje pljačkaša upalo je poslovnicu Kreditne banke koja se nalazi u krugu otkupne stanice tvrtke Konzum u Opuzenu. Ukradena je za sada neutvrđena količina novca, a počinitelji su osobnim vozilom s mjesta događaja pobjegli u nepoznatom smjeru.

 Akcija

Oprez s petardama

Metković, 16.12.2008. - Na poziv vodstva Odreda izviđača Porječana Metković djelatnici PP Metković, odnosno PU Dubrovačko-neretvanske, održali su edukativno predavanje za tridesetak malih izviđača na temu droga i eksplozivne naprave.

 Šport

Odigrane sve utakmice 1/16 završnice

Metković, 15.12.2008. - Četvrtoga dana 1/16 završnice 16. božićnog malonogometnog turnira „Metković 2008“ postignuti su sljedeći rezultati:

 Rad udruga

Mjerenje krvnog tlaka i šećera u krvi

Metković, 15.12.2008. - Među mnogim aktivnostima koje se provode tijekom prosinca u Dnevnom boravku Udruge Otac Ante Gabrić, danas je u vremenu od 9 do 12 sati organizirano mjerenje krvnoga tlaka i šećera u krvi. Preventivnu kontrolu obavilo je dvadesetak korisnika, a rezultati su uglavnom bili u granicama normalnoga.

 

 Šport

1/16 završnice Božićnog turnira

Metković, 14.12.2008. - Jučer su u Gradskoj športskoj dvorani pred ispunjenim tribinama odigrane utakmice 1/16 završnic16. božićnog malonogometnog turnira „Metković 2008“.

 Promet

Završeno autobusno stajalište u Vidu

Metković, 12.12.2008. - Radovi na izgradnji autobusnog stajališta u Vidu, započeti početkom studenoga, u srijedu su privedeni kraju.

 Koncert

Večer solo pjesama i opernih arija

Metković, 12.12.2008. - Koncertom baritona Ronalda Brausa i pijanista Jakše Zlatara, koji je sinoć održan u atriju OŠ Stjepana Radića, nastavljena je sedma sezona koncerata Hrvatske glazbene scene mladih.

 Tisak

Metkovski vjesnik br. 7

Metković, 12.12.2008. - Novi broj Metkovskoga vjesnika od danas je dostupan u trgovinama i drugim javnim mjestima u gradu. Svi oni koji trenutno nisu u Metkoviću mogu ga čitati u elektronskom izdanju. Zbog božićno-novogodišnjih praznika sljedeći broj izlazi 9. siječnja 2009.

 

 Gradske vijesti

Most ponovno osvijetljen

Metković, 11.12.2008. - Nakon što su u dva navrata ukrasna svjetla na Lučkom mostu bila pokidana, večeras je on ponovno zasvijetlio cijelom dužinom. Možda bi trebalo saznati tko uporno kida svjetleće ukrase.

 

 Rad udruga

Druženje u Dnevnom boravku

Metković, 11.12.2008. - U Dnevnom boravku Udruge Otac Ante Gabrić jučer su se učenici 4e razreda OŠ Stjepana Radića i njihova učiteljica Anika Raič družili sa starijim osobama, korisnicima Boravka.

 Gradske vijesti

Slobodan Zlojić predsjednik GD C. križa

Metković, 11.12.2008. - Gradsko društvo Crvenog križa Metković u Zgradi političkih stranaka održalo je jučer redovnu Izbornu skupštinu na kojoj su uz predsjednika i dva dopredsjednika izabrani i članovi odbora i nadzornog odbora kao i ostalih radnih tijela skupštine. Za predsjednika je izabran Slobodan Zlojić, koji je do sada preko 70 puta darovao krv, dok su za potpredsjednice izabrane Marija Zovko Topić i Žana Dodig.

 Koncert

S Predolca spušta se večer

Metković, 11.12.2008. - Nakon što lani izdao svoj prvi CD „S Predolca spušta se večer“ prošle srijede u Gradskom kulturnom središtu kantautor Branko Bebić održao je i svoj prvi samostalan koncert istoga imena.

 Gradske vijesti

Radovi na zgradi 'Vage'

Metković, 11.12.2008. - Nakon što je u prostorijama tvrtke MGA iz Metkovića 22. studenoga s tom tvrtkom potpisan ugovor o izvođenju radova na adaptaciji zgrade Vage radovi su odmah započeli. Mi smo prije nekoliko dana posjetili gradilište i načinili nekoliko fotografija.

 Ekologija

Izrada kazete za azbest

Metković, 11.12.2008. - Gradsko odlagalište otpada Dubravica u jučer je obišla delegacija predstavnika Fonda za zaštitu okoliša i energentsku učinkovitost, tvrtki Sirovina odlagalište iz Zadra i Conex-ST iz Splita, predstavnici Grada Metkovića na čelu s gradonačelnikom Gabrićem te predstavnici Komunalnog poduzeća Metković.

 Iz Poglavarstva

Rebalans proračuna

Metković, 10.12.2008. - Poglavarstvo grada Metkovića na sjednici održanoj 9. prosinca usvojilo je prijedlog Odluke o porezima grada Metkovića.

 Obrazovanje

Proslavljeno otvaranje Glazbene škole

Metković, 10.12.2008. - Osnovna glazbena škola Metković, kao samostalna ustanova, s radom je započela 1. rujna, a jučer je svečano proslavljeno njeno otvaranje.

 Šport

Zbog prsnuća table odgođena utakmica

Metković, 8.12.2008. - Košarkaška utakmica, što se sinoć trebala odigrati između KK Metkovića i KK Poličnika iz Poličnika kraj Zadra, odgođena je zbog prsnuća staklene table na konstrukciji koša. Uprave klubova izjavile su da će naknadno dogovoriti termin odigravanja utakmice.

 

 Rad udruga

Pčelari proslavili Sv. Ambrozija

Metković, 8.12.2008. - Svake godine na Sv. Ambrozija (7. prosinca) Pčelarska udruga Kadulja iz Metkovića organizira okupljanje svojih članova kako bi proslavili blagdan toga zaštitnika pčelara. Proslava je započela misom koju je ove godine u crkvi Sv. Franje na Kladi održao župnik fra Dušan Džimbeg. Poslije mise metkovski pčelari okupili su se na zajedničkom ručku u Restoranu Adria u Metkoviću.

 Fotografija

Boje jeseni

Metković, 7.12.2008. - Nakon nekoliko tmurnih i kišnih dana nedjelja je osvanula sunčana. Iako meteorolozi predviđaju još dva ovako lijepa dana mi smo odlučili ne čekati i uhvatiti posljednje boje zlatne jeseni. Gornja slika prikazuje bajer uz cestu na Repu.

 Gradske vijesti

Vandalizam na groblju

Metković, 6.12.2008. - U noći sa petka na subotu na Gradskom groblju Sv. Ivana u Metkoviću nepoznati počinitelj, ili više njih, oštetio je dvanaest obiteljskih grobnica među kojima su zajednička grobnica metkovskog gradonačelnika Stipe Gabrića Jambe i njegovog oca Ive, grobnica brata Bože Gabrića te grobnica oca gradske vijećnice dr. Višnje Bukvić.

 Vjerski život

Slavlje u župi Sv. Nikole

Metković, 5.12.2008. - Večerašnjom misom u crkvi Sv. Nikole u Metkoviću započela je proslava blagdana Sv. Nikole Biskupa po kojemu župa na desnoj strani Metkovića nosi ime. Misu je predvodio župnik don Senko Antunović uz koncelebraciju don Tomislava Bašića, a u crkvi je bilo mnoštvo djece koja sigurno s nestrpljenjem očekuju sutrašnje jutro.
Vjernicima župe Sv. Nikole čestitamo dan njihova nebeskoga zaštitnika.

 

 Tradicija

Otvorimo bakinu škrinju

Metković, 5.12.2008. - Povodom Međunarodnog dana volontera Udruga Otac Ante Gabrić danas je u Dnevnom boravku Udruge predstavila projekt „Otvorimo bakinu škrinju“ ili škrinju mudrosti i iskustva.

 Socijalna skrb

Darovi osobama s posebnim potrebama

Metković, 5.12.2008. - U sklopu obilježavanja blagdana Sv. Nikole danas je u Domu za starije i nemoćne osobe i tjelesno ili mentalno oštećene osobe u Metkoviću upriličena prigodna priredba u kojoj su uz korisnike sudjelovali svi zaposlenici Doma.

 Kultura

Započele Prosinačke svečanosti

Metković, 5.12.2008. - Sinoć su otvaranjem izložbe slika Frane Radaka u Galeriji Gradskog kulturnog središta započele ovogodišnje prosinačke svečanosti.

 Iz susjedstva

Dan otvorenih peljeških podruma

Metković, 5.12.2008. - Jučer je Pelješac bio u središtu zanimanja ljubitelja dobroga vina. Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Dubrovnik, Obrtnička komora Dubrovačko-neretvanske županije te udruge Plavac mali, Dingač i Pelješki vinski puti organizirali su „Dan otvorenih peljeških podruma“.

 Zdravstvo

Kako riješiti probleme Doma zdravlja

Metković, 3.12.2008. - Kako bi se pokušalo pronaći rješenje za probleme koji muče metkovski Dom zdravlja jučer su u toj zdravstvenoj ustanovi organizirana dva sastanaka. Na prvom sastanku ravnateljica dr. Dubravka Smajić s problematikom je upoznala predstavnike gradske vlasti na čelu s gradonačelnikom Gabrićem, nakon čega se o problemima i mogućim rješenjima razgovaralo i s delegacijom županijske vlast na čelu sa županicom Mirom Buconić u kojoj su još bili i pročelnica za zdravstvo, socijalnu skrb i branitelje Ankica Džono Boban, član Županijskog poglavarstva dr. Andro Vlahušić i dožupan Mišo Galjuf.

 Fotografija

Nebeski znak

Metković, 1.12.2008. - Ušli smo u prosinac, mjesec u kojem je sve nekako drukčije. Osjeća se Božić pa je i večerašnji nebeski znak nekako u tome duhu. Iako zvijezda nije baš repatica, kroz granje stabala gradskoga parka uhvatili smo predvečer susret osvijetljenoga zvonika crkve Sv. Ilije s mjesecom i zvijezdama.

 

 Iz Poglavarstva

Nova uredba o radu trgovina

Metković, 1.12.2008. - Gradsko poglavarstvo usvojilo je Prijedlog odluke o radnom vremenu prodavaonica i drugih oblika trgovine koja se temelji na Zakonu o trgovini, čl. 58. – 62. Zakon trgovinama propisuje radno vrijeme radnim danom od 6 do 21 sat, a u ljetnom periodu od 6 do 22 sata.

 Rad udruga

Lovci na misi

Metković, 1.12.2008. - Na jutarnjoj misi, što ju je prošle subote u župnoj crkvi Gospe Snježne u Vidu služio župnik don Stanko Vrnoga, bio je i dio članova lovačkog društva Muflon iz Metkovića koji su tako, mada sa zakašnjenjem, obilježili blagdan svoga zaštitnika sv. Huberta. Druženje lovaca nakon misnog slavlja nastavilo se u prostorima ONK Metković gdje se njih četrdesetak počastilo lovačkim gulašom i pečenom kozletinom.

 

 Tradicija

Skupština Festivala žudija

Metković, 1.12.2008. - U kninskom samostanu Sv. Ante u subotu, 29. studenoga održana je Skupština Festivala žudija koji će se u Kninu održati 13. travnja 2009. Radi se o svojevrsnoj smotri uskršnjih običaja kršćana s prostora dalmatinskoga priobalja, otoka i zaleđa.

 Obrazovanje

Educiranje roditelja

Metković, 1.12.2008. - U organizaciji metkovske Podružnice Hrvatskog logopedskog društva Dubrovačko-neretvanske županije u OŠ Stjepana Radića održana je radionica za edukacija roditelja za rad s djecom usporena govorno-jezičnog razvoja.

 

Vijesti iz 12. 2008.
ukupno 62

Sretna nova godina

Božićno-novogodišnji koncert

Sanacija gradskog parka

Darijo posjetio vrtić

Još dva dana u 2008.

Šesnaest novih stipendija

Božićna plesna večer

Kolendajmo zajedno!

Izborna skupština

Otvorena dionica Karamatići – Čeveljuša

Velike jaslice na Trgu

U utorak finalne borbe

Otkazan SHAKEspeare na exit

KUD 'Metković' koncertom čestitao blagdane

Betlehemsko svjetlo u Metkoviću

Turnir stigao do poluzavršnice

Promocija fotomonografije 'Hrvatska'

Osmi broj Lijepe Naše

Proba KUD-a

Prvi dan četvrfinalnih borba

Smrt u polju

Hotel Babilon

Demanti iz RK 'Metkovića'

Usvojen proračun

Vodostaj Neretve u porastu

Duga

Sigurnosni propust u IE

RK 'Metković' ipak lako preko 'Splita'

'Postcard from Hallmark' lažni virus

Poznati četvrfinalisti MNT 'Metković 2008'

Južina

Druga pljačka iste banke

Oprez s petardama

Odigrane sve utakmice 1/16 završnice

Mjerenje krvnog tlaka i šećera u krvi

1/16 završnice Božićnog turnira

Završeno autobusno stajalište u Vidu

Večer solo pjesama i opernih arija

Metkovski vjesnik br. 7

Most ponovno osvijetljen

Druženje u Dnevnom boravku

Slobodan Zlojić predsjednik GD C. križa

S Predolca spušta se večer

Radovi na zgradi 'Vage'

Izrada kazete za azbest

Rebalans proračuna

Proslavljeno otvaranje Glazbene škole

Zbog prsnuća table odgođena utakmica

Pčelari proslavili Sv. Ambrozija

Boje jeseni

Vandalizam na groblju

Slavlje u župi Sv. Nikole

Otvorimo bakinu škrinju

Darovi osobama s posebnim potrebama

Započele Prosinačke svečanosti

Dan otvorenih peljeških podruma

Kako riješiti probleme Doma zdravlja

Nebeski znak

Nova uredba o radu trgovina

Lovci na misi

Skupština Festivala žudija

Educiranje roditelja

Tražite u vijestima

 

Kalendar

2020

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2019

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2018

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2017

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2016

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2015

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2014

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2013

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2012

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2011

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2010

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2009

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2008

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2007

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2006

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2005

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2004

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2003

 12   11   10   09   08   07   05   04   03   02   01