-913

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

KONTAKT

Vijesti

arhiv vijesti

 Anketa

Prema anketi izlaznost 84 %

Metković, 30.11.2013. - Na anketi o izlasku na sutrašnji referendum u tri dana se izjasnio 231 posjetitelj. Iako smo očekivali da će rezultat biti visok, ipak nas je iznenadilo da će 84 posto njih izaći na referendum. No, radi se samo o internetskoj anketi čiji rezultati mogu jako odstupati od stvarnosti.

 

 Vjerovali ili ne

Za Ripleya

Metković, 30.11.2013. - Evo jednoga obraćanja puna milosrđa i ljubavi što ga pred sutrašnji referendum većinskome vjerničkom hrvatskom puku upućuje poznata borkinja za manjinska prava Sanja Sarnavka. Uključite zvučnike.

 

 Rad udruga

Novosti iz Dnevnoga boravka Metković

Metković, 30.11.2013. - U okviru različitih aktivnosti koje se svakodnevno provode u prostorijama Dnevnog boravka za starije Metković obilježen je i Međunarodni dan tolerancije.

 Rad udruga

'Leptirići' izrađuju božićne čestitke

Metković, 29.11.2013. - Članovi i volonteri Udruge cerebralne i dječje paralize doline Neretve Leptirići pokrenuli su u Vidu, Pločama i Metkoviću radionice na kojima izrađuju prigodne božićne čestitke – donosi eMetkovic.

 

 Zaštita okoliša

Što je Aarhuška konvencija

Metković, 29.11.2013. - Hrvatski sabor je 8. prosinca 2006. donio Odluku o proglašenju zakona o potvrđivanju konvencije o pristupu informacijama, sudjelovanju javnosti u odlučivanju i pristupu pravosuđa u pitanjima okoliša, a pet dana kasnije tadašnji predsjednik Mesić donio je Odluku kojom taj Zakon potvrđuje. Nažalost, i danas građani o tome vrlo malo znaju pa vas upućujemo na spomenutu Odluku.

 

 Poziv

Poziv na prethodnu provjeru znanja

Metković, 28.11.2013. - Povjerenstvo za provedbu natječaja za prijam u službu višeg stručnog suradnika u Upravni odjel za financije Grada Metkovića, dana 28. studenoga 2013. godine objavljuje Poziv na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti.

 

 Predavanje

GI 'U ime obitelji' poziva građane da glasuju ZA

Metković, 28.11.2013. - Sinoć je u organizaciji Građanske inicijativa Roditelji doline Neretve u Gradskome kulturnom središtu održano predavanje na temu Obitelj - temelj zdravog društva . Predavači su bili sveučilišni profesor dr. sc. Ivica Grković i Tomislav Poljak iz Građanske inicijative U ime obitelji.

 Humanost

Donacije Leptirićima i dvama Caritasima

Metković, 28.11.2013. - Prihod od humanitarne akcije Zidić jedne mladosti raspodijeljen je na jednake dijelove pa je po tisuću kuna uručeno Udruzi Leptirići koja skrbi o djeci oboljeloj od cerebralne paralize te Caritasima župa sv. Ilije i sv. Nikole. Novac su predali zamjenica gradonačelnika Katarina Ujdur, v. d. ravnatelja GKS-a Ivica Puljan i prof. Milan Kapović.

 Obavijest

Budite i vi zvijezda

Metković, 28.11.2013. - Svima onima koji se na svadbama smrtno dosađuju dok drugi plešu, evo prigode da to promijene. Coco Club i Plesna škola Calypso organiziraju plesne tečajeve za mlade, odrasle i bračne parove (oglas lijevo). Iskoristite duge zimske večeri i po povoljnijoj cijeni naučite plesati standardne, latino i druge plesove.

 

 Obavijest

Sutra uredna elektroopskrba

Metković, 27.11.2013. - Mada je bilo najavljeno da će radovi na TS 110/35 kV Opuzen potrajati i sutra, danas su oni uspješno okončani pa sutra neće biti prekida u isporuci električne energije.
  
  
  
  

 

 Gradska uprava

Petrov u Predsjedništvu Udruge gradova

Metković, 27.11.2013. - Iz Udruge gradova u Republici Hrvatskoj stigla nam je obavijest da je metkovski gradonačelnik Božo Petrov izabran za člana Predsjedništva tē udruge. Iz svake županije svoje članove u Predsjedništvo daju po dva grada. Za razdoblje 2013.-2017. iz Dubrovačko-neretvanske županije to su gradovi Dubrovnik i Metković. Udruga gradova je nestranačka organizacija koja okuplja 115 gradova iz cijele Hrvatske.

 

 Kazalište

Podijeljeno šest nagradnih ulaznica

Metković, 27.11.2013. - Završavamo nagradnu igru za besplatne ulaznice za komediju Vlaška posla koja će se igrati u GKS-u u petak, 29. studenoga s početkom u 19.30.
    Svih šest nagradnih ulaznica je podijeljeno, a dobitnici su o tome obaviješteni putem elektroničke pošte. Ostalima zahvaljujemo na sudjelovanju i želimo im više sreće drugi put.

 

 Kazalište

I treća predstava Dramske skupine

Metković, 27.11.2013. - Djeca Dječjeg vrtića Metković jučer su gledala lutkarsku predstavu Dobar dan strašilo, treću u izvođenju teta iz Dramske skupine Vrtića.

 Anketa

Hoćete li izaći na referendum?

Metković, 26.11.2013. - Postavili smo anketu kojom tražimo odgovor hoćete li 1. prosinca glasovati na referendumu o braku. Veza prema anketi nalazi se desno od stupca s vijestima. Možete glasovati do petka u ponoć.

 

 Zanimljivosti

Petrov među kandidatima za 'Facu godine'

Metković, 26.11.2013. - Jedan od najposjećenijih hrvatskih portala net.hr u svome je izboru za Facu godine, među petnaest kandidata, uvrstio i metkovskoga gradonačelnika Božu Petrova. Pogledajte, uz kratke opise, tko su predloženici, a na dnu stranice možete dati svoj glas.

 

 Kazalište

Osvojite ulaznicu za 'Vlaška posla'

Metković, 26.11.2013. - Gradsko kulturno središte Metković podijelit će šest ulaznica za komediju Vlaška posla koja će se u GKS-u odigrati u petak, 29. studenoga s početkom u 19.30. Da biste ušli među potencijalne dobitnike pošalite e-mail na adresu gks@metkovic.hr. Ulaznice će dobiti pošiljatelji čiji e-mailovi stignu prvi, sedmi, trinaesti, devetnaesti, dvadesetpeti i tridesetprvi po redu.

 

 Obavijest

Doljani ispravni, Prud zamućen

Metković, 25.11.2013. - Voda s vodocrpilišta u Doljanima ispravna je za piće, tj. koncentracija klorida u njoj je u granicama dopuštenoga, ali je uslijed velikih oborina došlo do zamućenja izvorišta u Prudu.

 Obrazovanje

Nagrada OŠ Stjepana Radića

Metković, 25.11.2013. - Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva dodijelila je deset nagrada za najinovativnije volonterske inicijative učenika i učenica u osnovnim školama Republike Hrvatske. Među dobitnicima je OŠ Stjepana Radića kojoj je pripala nagrada Otisak srca.

 Policija

Prevaranti vrebaju starije osobe

Metković, 25.11.2013. - U subotu, 23. studenog policijskim službenicima u Policijskoj postaji Dubrovnik starija ženska osoba prijavila je kako su prethodnog dana, u popodnevnim satima, u njenu kuću u Ulici Bana Josipa Jelačića u Dubrovniku došla dva nepoznata muškarca starosti oko 25-30 godina koji su se predstavili kao djelatnici T-COM-a.

 Elektroopskrba

Pola doline bez struje

Metković, 25.11.2013. - Zbog hitne intervencije na postrojenju TS 110/35 kV Opuzen, u dane 26., 27. i 28. studenoga (utorak, srijeda i četvrtak) u vremenu od 13 do 14.30 bez struje će biti područja gradova Metković i Opuzen te općinā Kula Norinska, Slivno i Zažablje. Isto tako bez struje će biti Gabela Polje, Put Doljana i Crnići u BiH.
    U slučaju prijevremena završetka radova napon će biti pušten ranije.

 

 Šport

NK Neretva – NK Zmaj 0:0

Metković, 25.11.2013. - U 16. kolu 3. HNL- jug Neretva je protiv Zmaja iz Makarske odigrala neriješenim rezultatom 0:0.

 Zdravlje

Edukacijom protiv raka dojke i debeloga crijeva

Metković, 24.11.2013. - U organizaciji Udruge za solidarnost među sugrađanima Vita Ploče u Zgradi političkih stranaka održano je predavanje o prevenciji karcinoma dojke.

 Priopćenje za javnost

HSLS protiv otkaza trudnicama

Metković, 24.11.2013. - Međunarodni dan protiv nasilja nad ženama obilježava se odlukom Ujedinjenih naroda od 17. prosinca 1999. godine u znak sjećanja na sestre Mirabal ubijene 25. studenoga 1960. godine u Dominikanskoj Republici po nalogu diktatora Rafaela Trujilla.

 Gradska uprava

Petrov na konferenciji u Italiji

Metković, 24.11.2013. - U talijanskome gradu Senigallia u Regiji Marche održana je Konferencija o jedinstvenoj regionalnoj politici te suradnji između institucija i poduzeća tē regije i Hrvatske. Grad Metković predstavljao je gradonačelnik Božo Petrov.

 Rukomet

RK Metković 1963 – RK Jelsa 26:19

Metković, 24.11.2013. - Sedmo kolo II. HRL – jug u Metkoviću je prošlo prema planu. Domaći RK Metković 1963 samo je u nekoliko navrata dopustio gostima iz RK Jelsa da se primaknu na dva gola razlike, kao što je to bilo nakon početnoga vodstva od 7:1 na 7:5.

 Jezik

Oj, Metkovče metkovski

Metković, 24.11.2013. - Etnici Metkovac i Metkovka te ktetik metkovski prvi put se, kao jedini ispravni, javljaju u Školskom rječniku hrvatskoga jezika što ga je 2012. izdao Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje. Tako je, konačno, i struka postupila prema pravilu da je ispravan onaj lik koji rabi lokalno stanovništvo.

 Vrijeme

U 24 sata palo 73 kiše

Metković, 23.11.2013. - Prema podacima s Meteorološke postaje Metković, od sedam sati jučer ujutro do sedam sati jutros palo je 73 litra kiše po metru četvornom. Vodostaj Neretve danas u 10 sati iznosio je 165 cm.

 

 Obavijest

Problemi s mail-serverom metkovic.hr

Metković, 23.11.2013. - Obavještavamo sve koji imaju e-mail na serveru metkovic.hr (xxx@metkovic.hr) da je jučer došlo do tehničkih problema na serveru pa im e-mailovi ne rade. To znači da ne radi ni e-mail na koji ste, eventualno, uputili neke informacije za objavu na ovim stranicama. Od firme koja održava server dobili smo informaciju da rade na otklanjanju kvara, ali još ne znamo kada će navedeni server proraditi.

 

 Predstavljanje knjige

Novi pravopis izazvao zanimanje građana

Metković, 22.11.2013. - Svečano predstavljanje novoizišloga Hrvatskoga pravopisa u izdanju Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje sinoć je u Galeriju Gradskoga kulturnog središta Metković privuklo dosta prosvjetnih radnika i učenika te zainteresiranih građana.

 Kazalište

Mahaluša nasmijala Metkovce

Metković, 22.11.2013. - U okviru Festivala bosanskog humora sinoć je u Gradskom kulturnom središtu Metković odigrana predstava Ja, mahaluša, koju je prema bestseleru Indire Kučuk-Sorguč režirala Mirele Trepanić.

 Rad udruga

Članovi Hrvatskoga domobrana u Vukovaru

Metković, 22.11.2013. - Povodom obilježavanja 22. obljetnice stradanja Vukovara, vukovarskim žrtvama za slobodnu Hrvatsku poklonili su se i članovi Udruge Hrvatski domobran, Ogranak Metković, Mirko Šiljeg, Mile Sokol i Andrija Bubalo koji su u dvodnevnom posjetu Vukovaru boravili u organizaciji Turističke agencije Žabac iz Metkovića.

 Referendum

Gdje ćemo glasovati na referendumu

Metković, 21.11.2013. - Od povjerenstvo za provedbu državnog referenduma grada Metkovića dobili smo popis glasačkih mjesta na referendumu koji će se održati 1. prosinca 2013. U odnosu na dosadašnje izbore ima nekih promjena.

 Akcija

Besplatni kontrolni pregledi vozila

Metković, 21.11.2013. - Hrvatski autoklub, Centar za vozila Hrvatske i tehničke stanice i ove će godine u razdoblju od 25. do 30. studenoga provesti preventivno-sigurnosnu akciju Dani tehničke ispravnosti vozila. Akcija se provodi pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa za sigurnost cestovnog prometa, a pregledi su besplatni.

 Poziv

Oštetio automobile i pobjegao

Metković, 21.11.2013. - Građani iz Ulice put Narone tragaju za vozačem plavoga automobila koji je u noći između 20. i 21. studenoga na početku te ulice udario u osobni automobil marke Seat Toeledo i pobjegao s mjesta događaja. Osim toga automobila stradalo ih je još nekoliko. Mole se svi oni koji o tome nešto znaju da se jave na mobitel 098 174 55 52.

 

 Komentar

Ususret novome Pravopisu

Metković, 21.11.2013. - Neću (ne ću) se poput srednjovjekovnih flagelanata samoišibati, ali naletio sam na minu, samo tako. Pod dojmom tužne obljetnice vukovarske tragedije, ćiriličnih ploča, referenduma, najnovijih zaduženja i mladih koji sreću traže izvan Hrvatske, otupio mi je instinkt sumnje pa sam gnjevno nasrnuo na „informaciju“ da je nekakva Arbitražna komisija (povjerenstvo) odlučila Piranski zaljev dati Slovencima.

 Domovinski rat

Crvene beretke i Vidonjci u Vukovaru

Metković, 20.11.2013. - Povodom obilježavanja 22. obljetnice stradanja Vukovara članovi raznih podružnica Udruge veterana IV. gardijske brigade posjetili su Vukovar gdje su se poklonili žrtvama za slobodnu Hrvatsku.

 Kazalište

Raspjevano putovanje Lijepom našom

Metković, 20.11.2013. - Za učenike nižih razreda OŠ Stjepana Radića danas je lutkarsko kazalište Produkcija Z iz Splita izvelo lutkarski mjuzikl Lijepo putovanje Lijepom našom. Autor priče je Duško Mucalo, glazbu je napisao Ivo Lesić, a autorica scenografije i lutaka je Luči Vidanović.

 Rad udruga

Međunarodni dan prava djeteta

Metković, 20.11.2013. - Povodom obilježavanja Međunarodnog dana prava djeteta, 20. studenoga, Udruga Prijatelj promiče poštivanje prava djeteta te promiče koncept rane dijagnostike intervencije.

 Predstavljanje knjige

Sutra predstavljanje Hrvatskoga pravopisa

Metković, 20.11.2013. - Sutra će u 18 sati u Galeriji Gradskoga kulturnog središta Metković biti predstavljen upravo otisnuti Hrvatski pravopis Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje koji je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta preporučilo za uporabu u osnovnim i srednjim školama Republike Hrvatske.

 Šport

Pozdrav iz Metkovića

Metković, 19.11.2013. - Što reći nego: Darijo, bravo i pozdrav iz rodnoga Metkovića.

 

 Folklor

Susret lijeričara i zdravičara DNŽ

Metković, 19.11.2013. - U Domu kulture u Pridvorju održat će 22. studenoga 2013. (petak) s početkom u 18 sati XIV. Susret lijeričara i zdravičara Dubrovačko-neretvanske županije.

 Obrazovanje

Golubice mira i pano u sjećanje na Vukovar

Metković, 19.11.2013. - Jučer su se Vukovara i ratnih strahota koje su u Domovinskom ratu proživjeli njegovi stanovnici prisjetile i na prigodan način obilježile i dvije metkovske odgojno-obrazovne ustanove, Dječji vrtić Leut i OŠ Stjepana Radića.

 Zdravlje

Početak cijepljenja protiv sezonske gripe

Metković, 19.11.2013. - Iz Zavoda za javno zdravstvo DNŽ dobili smo obavijest da cijepljenje protiv sezonske gripe za sezonu 2013/14. u Dubrovačko-neretvanskoj županiji počinje danas, 19. studenoga.

 Šport

Zlato i bronca za 'KK Knez Domagoj'

Metković, 19.11.2013. - Na nedavno održanom Karate Prvenstvu Dalmacije u borbama za kadete, juniore i seniore, s dvama natjecateljima je nastupio je i metkovski Karate klub Knez Domagoj.
    Zlatnu medalju osvojio je Vedran Ćupurdija u kategoriji juniori +76 kg, dok je Petar Jeramaz u kategoriji mlađi seniori -78 kg osvojio broncu.

 

 Domovinski rat

Svijeće za vukovarske stradalnike

Metković, 19.11.2013. - Kao i dosadašnjih godina Metkovke i Metkovci su se navečer 18. studenoga okupili u Gradskome parku kako bi se paljenjem svijeća i prigodnim programom prisjetili strašnih događanja od prije 22 godine.

 Domovinski rat

Mali Metkovci s hrvatskim generalima

Metković, 19.11.2013. - Jučer su mnogu naši sugrađani bili u Koloni sjećanja koja je iz središta Vukovara kretala prema Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata. Ovim našim malim sugrađanima taj će dan sigurno ostati u posebnom sjećanju jer su se uspjeli fotografirati s generalima Gotovinom, Marakčom i Čermakom.

 

 Šport

Nogometaši i rukometaši uspješni u gostima

Metković, 18.11.2013. - Nakon teško izborene pobjede u prošlome kolu protiv RK Solin, rukometaši RK Metković 1963 u Zadru su uvjerljivo pobijedili domaćina RK Arbanasi 23:39 i zaslužili pljesak domaćih navijaća. Nadamo se da će im to dati dodatno samopouzdanje u utakmici protiv RK Jelsa koja se igra u subotu i na kojoj se ponovno očekuje puno gledatelja.

 Komentar

Tudi tukaj je Slovenija

Metković, 17.11.2013. - Gilbert Guillaume, predsjednik Arbitražne komisije koja odlučuje o hrvatsko-slovenskom graničnom sporu, objavio je kako je Komisija usuglasila mišljenja i odlučila da Piranski zaljev ipak povijesno i geografski pripada Sloveniji. Francuski sudac navodi kako je to bila najopsežnija arbitraža u njegovu životu. Analizirano je više od 5000 povijesnih spisa i državnih ugovora, za što je bilo angažirano 30 vanjskih suradnika – piše Kvarnerski. com.

 Kazalište

'Dovitljivi pomorac' ponovno ispunio gledalište

Metković, 17.11.2013. - Prije dva tjedna predstava Dovitljivi pomorac Kulturno-amaterskog kazališta Župa sv. Nikole prepunila je kazališnu dvoranu Gradskoga kulturnog središta, a večerašnja je repriza pokazala da se predstava svidjela publici pa je u gledalištu bilo tek nekoliko praznih mjesta.

 Domovinski rat

Sjećanje na poginule pripadnike 116. brigade

Metković, 17.11.2013. - Povodom 22. obljetnice ustroja 116. brigade HV-a jutros je na Gradskome groblju sv. Ivana Nepomuka pred Središnjim križem položen vijenac i zapaljene svijeće za sve poginule pripadnike te brigade. U ime Grada Metkovića vijenac je s veteranima 116. brigade položio zamjenik gradonačelnika Nikola Grmoja.

 

 Šport

Maja Žderić prvakinja Dalmacije

Metković, 17.11.2013. - Danas je u Splitu održano Prvenstvo Dalmacije u karateu za uzraste kadeta, juniora i mlađih seniora na kojem je Karate klub Metković nastupio s tri kadetkinje. Maja Žderić je u kategoriji -54 kg osvojila zlato i postala prvakinja Dalmacije.

 Domovinski rat

Prije 22 godine ustrojena 116. brigada HV-a

Metković, 17.11.2013. - Danas se navršava 22 godine od ustroja 116. brigade HV-a čiji ratni put počinje donošenjem zapovijedi o ustrojavanju postrojbe 17. studenoga 1991., nakon čega u njezin sastav ulazi većina manjih, već ustrojenih postrojba kao i „A“ satnija ZNG-a Metković, prva djelatna postrojba ustrojena na jugu Hrvatske.

 Šport

Iz Unešića s tri boda

Metković, 17.11.2013. - Na ogled protiv NK Zagore igrači Neretve otputovali su sa željom da poprave bodovnu zalihu, ali malo je tko očekivao da će do tri gostujuća boda doći trima pogodcima. Više o utakmici donosi eMetkovic.

 

 Izložba

Otvorena izložba 'Narona 2013'

Metković, 16.11.2013. - Danas je u Vidu otvorena zajednička izložba radova nastalih na petodnevnoj kiparskoj radionici naziva Narona koja je održana u organizaciji Udruge PowerProgressiveArt (Snažna progresivna umjetnost) i u suradnji s Arheološkim muzejom Narona.

 Humanost

Grad se odužuje babi Ivi

Metković, 16.11.2013. - Danas je na Sjednici Gradskoga vijeća usvojen prijedlog Odluke o osnivanju Humanitarne zaklade „Iva Petrušić“ čija će namijenjena biti socijalno ugroženim osobama i obiteljima s područja grada Metkovića pružati jednokratnu novčanu pomoć.

 Gradska uprava

Izvješće sa V. sjednice Gradskoga vijeća

Metković, 16.11.2013. - Danas je održana V. sjednica Gradskoga vijeća Grada Metkovića na čijem se Dnevnom redu našlo 12 točaka, o kojima je raspravljalo 14 od 17 vijećnika.

 Policija

Velike zapljene droge na Kleku

Metković, 16.11.2013. - Tijekom ovog tjedna na graničnom prijelazu Klek u dva navrata spriječen je pokušaj krijumčarenja 46 380 gr droge marihuane, a koja droga je otkrivena u prerađenim prostorima prtljažnika dva osobna vozila. Tim povodom u sjedištu Policijske uprave dubrovačko-neretvanske danas je održana konferencija za medije kojoj su nazočili Đuro Đurković, voditelj Službe kriminalističke policije i Zoran Pulić, načelnik Postaje granične policije Metković.

 Šport

Gdje su ovoga vikenda metkovski klubovi?

Metković, 16.11.2013. - Ovoga vikenda samo jedan metkovski klub igra na domaćem terenu. U 6. kolu 2. HRL jug ŽRK Metković dočekuje ŽRK Sinj. Utakmica je danas u 16 sati u Gradskoj dvorani.

 Koncert

Gostovanje učenika GŠ Pavla Markovca

Metković, 16.11.2013. - Osnovnoj glazbenoj školi Metković u posjet je došlo šestero učenika drugih razreda Glazbene škole Pavla Markovca iz Zagreba, koji su sinoć u Galeriji Gradskog kulturnog središta Metković održali koncert.

 Rad udruga

Po treći put kiparska radionica 'Narona'

Metković, 15.11.2013. - Tijekom ovoga tjedna u Vidu se održava kiparska radionica naziva Narona 2013 koju je organizirala Udruga PowerProgressiveArt ili Snažna progresivna umjetnost u suradnji s Arheološkim muzejom Narona.

 Seminar

Tradicijska kultura naselja donje Neretve

Metković, 15.11.2013. - KUD Metković poziva voditelje i članove KUD-ova u neretvanskoj dolini da dođu na Seminar Tradicijska kultura naselja donje Neretve koji će se 19. i 20. studenoga (utorak i srijeda) u vremenu od 19 do 22 sata održavati u Gradskom kulturnom središtu Metković.

 Gradske vijesti

Uređena zelena površina uz Neretvu

Metković, 15.11.2013. - Sa 10.000 kuna dobivenima na natječaju Hrvatske turističke zajednice uređena je zelena površina i zasađena stabla ispred zgrade na Maloj rivi pa će dogodine gosti koji brodovima stižu u Metković imati nešto ljepšu sliku. Još bi trebalo naći načina da se uredi i stara fasada same zgrade koja je građena prije više od pola stoljeća te još dosta detalja u Ulici hrvatskih iseljenika. Turistička zajednica će i dalje nastaviti suradnju s Gradom Metkovićem kako bi se malo-pomalo uklanjali ružni detalji.

 

 Domovinski rat

Godinu dana od oslobađanja hrvatskih generala

Metković, 14.11.2013. - U Galeriji GKS-a Metković večeras se više od stotinu posjetitelja okupilo na projekciji filma Časni sude, nisam kriv, koja je u organizaciji Udruge veterana IV. gbr. upriličena povodom prve obljetnice oslobođenja hrvatskih generala Gotovine i Markača. Prisjetimo se kako je to proslavljeno u Metkoviću.

 Akcija

Cjelodnevno čitanje priča u DV Metković

Metković, 14.11.2013. - Danas se u Dječjem vrtiću Metković održava maratonsko čitanje priča, što je još jedno događanje kojim Vrtić obilježava manifestaciju Mjesec knjige. Priče se pojedinim skupinama djece čitaju u trajanju od 15 minuta, a u čitanje su se uključili svi djelatnici Vrtića, od ravnateljice i teta do kuharica i spremačica. Priče čitaju i roditelji, a sudjelovala je i ravnateljica Gradske knjižnice Metković Vesna Vidović.

 Zdravlje

Obilježen Svjetski dan šećerne bolesti

Metković, 14.11.2013. - Udruga dijabetičara grada Metkovića danas je u TC Mercator upriličila akciju mjerenja šećera u krvi i krvnog tlaka, a sve povodom Svjetskog dana šećerne bolesti koji se obilježava danas, 14. studenoga.

 Poljoprivreda

Egzotično voće i povrće

Metković, 14.11.2013. - Grad Korčula poziva sve zainteresirane na predstavljanje egzotičnoga voća i povrća uzgojenoga u Hrvatskoj. Prezentacija proizvoda i degustacija bit će u petak, 15. studenoga u 16 sati u Gradskoj vijećnici Korčula. Ulaz je slobodan. Prezentacija se održava u sklopu programa Promocija projekta hrvatski otočni proizvod , a danas će na Prvome programu HTV-a u 21.15 biti prikazana emisija Labirint u kojoj možete čuti i vidjeti više o toj proizvodnji.

 

 Film

Časni sude, nisam kriv

Metković, 14.11.2013. - Večeras će u 19 sati u Galeriji GKS-a Metković, u organizaciji Udruge veterana IV. gardijske brigade, biti projekcija filma Časni sude, nisam kriv. Radi se o filmu novinarke Nade Prkačin u kojemu su kronološki poredani događaji od uhićenja hrvatskoga generala Ante Gotovine u prosincu 2005. pa do njegova povratka u rodne Pakoštane 2012. Film se prikazuje povodom prve obljetnice donošenja oslobađajuće presude i puštanja Gotovine iz haškoga zatvora.

 

 Domovinski rat

22. obljetnica 116 brigade HV-a

Metković, 13.11.2013. - Sljedeće nedjelje, 17. studenoga navršit će se 22 godine od osnutka 116. brigade HV-a, čiji su pripadnici bili iz Metkovića, Opuzena i Ploča te okolnih neretvanskih mjesta.
   Obilježavanje 22. obljetnice počinje već sutra u 18 sati u crkvi sv. Ilije misom zadušnicom za poginule branitelje, a 17. studenoga u 9 sati će na Gradskom groblju sv. Ivana pred Središnjim križem biti položeni vijenci i zapaljene svijeće.

 Tribina

Izaberi život!

Metković, 13.11.2013. - Danas je u prepunoj kazališnoj dvorani GKS-a Metković održana javna tribina pod nazivom Droga - alkohol, te njihov utjecaj na društvo u cjelini. Tribinu je organizirala Služba policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

 Zdravlje

Provjerite svoj krvni tlak i šećer

Metković, 13.11.2013. - Udruga dijabetičara grada Metkovića će u suradnji s Domom zdravlja povodom Svjetskoga dana šećerne bolesti provesti akciju mjerenja krvnoga tlaka i razine šećera u krvi. Mjerenja će se održati u prizemlju Trgovačkog centra Mercator u četvrtak, 14. studenoga u vremenu od 8 do 10 sati.

 

 Komentar

Jesu li starini Novaku vrane popile mozak?

Metković, 13.11.2013. - Na svijetu ne postoji, niti je ikada živjelo ni jedno jedino ljudsko biće kojemu nije bila – dekretom sudbine – uskraćena većina ljudskih prava... Tako je svoj tekst, naslovljen Kad dvojica ili dvije tepaju 'dijete moje' – licemjerno lažu!, započeo najveći živući hrvatski književnik Slobodan Novak, a jučer ga je objavio Večernji list.

 Predavanje

Neretvanska baština

Metković, 12.11.2013. - U okviru Mjeseca knjige u Gradskoj knjižnici Metković održano je još jedno zanimljivi predavanje koje su pod nazivom Neretvanska baština održali Meri Rogošić i arheolog Ivan Volarević iz Udruge Divina Natura.

 Domovinski rat

Kad umreš, više nisi branitelj

Metković, 11.11.2013. - „Reci ćaća, jesi li se zato borija? Borija si se s dijabetesom, glavoboljama, PTSP-om, otkazali ti bubrezi, moždani udar, da bi ti na kraju srce doslovno puklo. I onda jedan dan samo si poša...u onaj bolji, pošteniji svit, tamo di te čekaju tvoja braća, tvoja mrtva garda Hrvatska...“ Riječi su ovo Sanje Knežević koja je svu tugu za izgubljenim ocem, hrvatskim braniteljem Duškom Kneževićem, ali i nepravdama nakon njegove smrti, pretočila u dirljivu poruku – kad umreš, više nisi branitelj .

 

 Zanimljivosti

Na čijim je prsima stajao ovaj medaljon?

Metković, 11.11.2013. - Od neumornoga Marija Talajića, koji strastveno traga za ostacima (bolje) metkovske prošlosti, stigla nam je fotografija medaljona na čijoj je emajliranoj površini poznati motiv Metkovića.

 Rad udruga

Život s kamena i vode

Metković, 11.11.2013. - U organizaciji Udruge mladih Vid jučer je za djecu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta održana edukativna radionica pod nazivom Život s kamena i vode, a vodio ju je Ivan Volarević.

 Obavijest

Predavanje i crtić u Knjižnici

Metković, 11.11.2013. - U Gradskoj knjižnici Metković 12. studenoga (utorak) u 19,30 Meri Rogošić iz Udruge Divina Natura održat će multimedijalno predavanje Neretvanska baština.
    Sutradan, u srijedu u 17 sati bit će projekcija crtanoga filma Knjiga o Džungli koji je sinkroniziran na hrvatski. Besplatne ulaznice možete preuzeti na porti knjižnice.

 

 Obavijest

Od danas svima ispravna voda za piće

Metković, 11.11.2013. - Kompletan Vodoopskrbni sustav grada Metkovića od danas ima ispravnu vodu za piće. To se odnosi na sljedeća naselja: Grad Metković s prigradskim naselji Dubravica, Glušci, Prud i Vid, Krvavac 2 i Doljani (BIH) te na općinu Zažablje. Metković d.o.o. konstantno prati stanje na čitavom području vodoopskrbne mreže i korisnici će o svim promjenama biti pravovremeno obaviještemani.

 

 Šport

Mršav sportski vikend

Metković, 11.11.2013. - Sportski vikend je za metkovske klubove prošao uglavnom slabo. Već smo objavili pobjedu rukometaša te poraz NK Neretve, a dobra vijest je da je ONK Metković na svome terenu sa 2:0 pobijedio NK Župa Dubrovačka golovima Josipa Lešića i Josipa Plećaša. Pregled ostalih rezultata pripremio je Nikica Medak.

 Predavanje

Glagoljica kao važan dio hrvatske kulture

Metković, 10.11.2013. - Sinoć je u Gradskoj knjižnici Metković održano zanimljivo predavanje pod nazivom Hrvatska glagoljaška bašćina u kontekstu europske kulture s kratkim tečajem glagoljice. Održao ga je dr. sc. Dark Žubrinić, prof. matematike na Fakultetu računarstva i elektrotehnike u Zagrebu i priznati stručnjak za glagoljicu koji je jedan od osnivača Društva prijatelja glagoljice.

 Šport

NK Neretva – NK Kamen 0:1

Metković, 10.11.2013. - U 14. kolu III. HNL - jug Neretva je na domaćem terenu poražena od NK Kamen iz Ivanbegovine rezultatom 0:1.

 Predavanje

Kako pomoći pticama tijekom zime

Metković, 10.11.2013. - U okviru manifestacije Mjesec knjige u Gradskoj knjižnici Metković za djecu nižih razreda osnovne škole upriličeno je predavanje pod nazivom Leteći prijatelji koje je održala Ivana Baće.

 Šport

Hoće li košarkaši uknjižiti prve bodove?

Metković, 10.11.2013. - Za one koji preferiraju dvoranske sportove evo podsjetnika da se danas u 16 sati u Gradskoj športskoj dvorani Metković sastaju KK Metković i KK Poličnik. Zanimljivo je da su se oba kluba do sada natjecala u A2 ligi (Poličnik je u sezoni 2011./12. bio prvak i nastupio u kvalifikacijama za A-1 ligu) ali su uprave obaju klubova odlučile zbog financijske situacije ovu sezonu odigrati u nižemu rangu, tj. B-1 ligi – jug, dajući pri tome mlađima šansu za stjecanje iskustva.

 

 Šport

Metković ugošćuje neugodnu Župu

Metković, 9.11.2013. - Isto kao i NK Neretvi, ONK Metkoviću potrebna je domaća bodovna infuzija. Sutra će (nedjelja) u 9. kolu 1. ŽNL na svome terenu ugostiti NK Župa Dubrovačka, kojemu je do sada puno bolje išlo u prvenstvu. Zato je Metkovcima itekako potreban 12. igrač, tj. brojna publika koja će ih bodriti ne bi li pobijedili Župu, kao što je to bilo na proslavi desete godišnjice Jajana. Utakmica počinje u 13.30.

 

 Rukomet

Bodovi teškom mukom ostali u Metkoviću

Metković, 9.11.2013. - Večeras je u Gradskoj športskoj dvorani odigrana rukometna utakmica 2. HRL – jug u kojoj je RK Metković teškom mukom sa 24:23 svladao borbenu momčad RK Solina.

 Šport

Može li Neretva zakotrljati Kamen?

Metković, 9.11.2013. - Sutra, u nedjelju 9. studenoga na Igralištu Iza Vage NK Neretva ugošćuje NK Kamen Podbablje. Metkovci imaju 14 bodova i tek su se malo odlijepili od dna tablice. S druge strane, Podbabljani tj. Ivanbegovljani za vodećim zaostaju samo dva boda i sigurno imaju visoke ambicije pa će domaćinu svaki navijač dobro doći. Utakmica počinje u 14 sati.

 

 Tribina

Javna tribina o drogi i alkoholu

Metković, 9.11.2013. - Policijska uprava dubrovačko-neretvanska poziva građane na javnu tribinu pod nazivom Droga - alkohol, te njihov utjecaj na društvo u cjelini koja će se održati u srijedu, 13. studenoga s početkom u 12,30 sati u Gradskom kulturnom središtu Metković.

 Policija

Dva kaznena djela u Metkoviću

Metković, 8.11.2013. - Policijski službenici Policijske postaje Metković dovršili su kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom osumnjičenim za kazneno djelo krađe.
    Njega se sumnjiči da je 24. listopada u vremenu od 8 do 15 sati iz kuće u ulici Put grada u Metkoviću, iskoristivši nepažnju ukućana, otuđio novac i zlatni nakit, oštetivši 61-godišnju vlasnicu za iznos od oko 4000 kuna.
    Protiv osumnjičenog slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

 Predavanje

Zažablje - povijest, stanovništvo i prezimena

Metković, 8.11.2013. - U Gradskoj knjižnici Metković sinoć je dr. sc. Domagoj Vidović s Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje održao predavanje Zažablje od Popa Dukljanina do Branka Barišića.

 Obavijest

Na Predolcu sutra sat vremena bez vode

Metković, 7.11.2013. - Ako još niste čuli/pročitali, a živite na Predolcu iznad crkve sv. Ilije, sutra (petak) od 7.30 do 8.30 nećete imati vode zbog radova gornjoj (novoj) vodospremi.

 

 Priopćenje za javnost

Zašto se odustalo od Projekta 'Jadran 2'

Metković, 7.11.2013. - Danas se metkovski gradonačelnik Božo Petrov oglasio priopćenjem za javnost u kojemu objašnjava zašto je Grad Metković odustao od planiranoga Projekta Jadran 2 i kako ga Gradska uprava kani nadomjestiti.

 

 Policija

Policija pojačava nadzor prometa

Metković, 7.11.2013. - Iz PP Metković obavještavaju građane da se približava Martinje - narodni običaj proslave krštenja mošta. S obzirom da to tradicionalno prati povećana konzumacija alkoholnih pića te da se nemali broj sudionika u prometu u alkoholiziranom stanju upušta na vožnju, Policijski službenici PP Metković će u razdoblju od 8. do 11. studenoga na prometnicama pojačano nadzirati sudionika u prometu.

 Vrijeme

U 24 sata 87 litara kiše

Metković, 7.11.2013. - Prema podacima Meteorološke postaje Metković, od utorka u sedam sati ujutro do srijede u sedam sati palo je čak 87 litara kiše po metru četvornom. Iako se radi o vrlo velikoj količini to je daleko od rekorda koji je zabilježen pedesetih godina prošloga stoljeća i iznosi 155 litara u 24 sata.

 

 Obavijest

Uskoro svima voda iz Pruda

Metković, 6.11.2013. - Voda s izvorišta Doljani i dalje nije za piće, a dobra vijest je da će kompletan vodoopskrbni sustav grada Metkovića najkasnije u ponedjeljak, 11. studenoga biti spojen na sustav NPKL (izvorište Prud), tako da će svi korisnici imati ispravnu vodu za piće.

 Šport

Osnovan Stolnoteniski klub 'Metković'

Metković, 6.11.2013. - Prošlog je ponedjeljka u Gradskoj športskoj dvorani održana Osnivačka skupština Stolnoteniskog kluba Metković na kojoj je za predsjednika izabran Zoran Šutalo, za dopredsjednika Niko Matičević, a za tajnika Paviša Magzan, koji je imenovan i za trenera u Klubu.

 Kazalište

'Cosa nostra' odgođena za 9. prosinca

Metković, 6.11.2013. - Već smo vas bili obavijestili, ali još jednom ponavljamo da je predstava Cosa nostra, koja se u GKS-u trebala odigrati sutra, odgođena za 9. prosinca.

 

 Rukomet

Metković 1963 uvjerljiv protiv Kamička

Metković, 6.11.2013. - Jučerašnjom pobjedom na domačem terenu od 38:26 protiv RK Kamičak iz Sinja, rukometaši RK Metković 1963 plasirali su se u šesnaestinu finala Rukometnoga kupa Hrvatske, u kojemu ih čeka splitski RK Hrvatski dragovoljac.

 Politika

Jambo ponovno predsjednik HSS-a

Metković, 5.11.2013. - Na sinoć održanoj Izbornoj skupštini Gradske organizacije HSS-a Metković Stipo Gabrić Jambo jednoglasno je izabran za novoga predsjednika – vijest donosi metkovic-news.

 

 Prevencija

Zdrav za 5

Metković, 4.11.2013. - Kako bi djeca i mladi bili što bolje informirani o štetnosti konzumiranja alkohola i opojnih droga te o opasnostima kockanja, Policijska postaja Metković započela je s provođenjem preventivnoga projekta Zdrav za 5.

 Policija

Pronađeni kradljivci zlatnoga nakita

Metković, 4.11.2013. - Policijski službenici Policijske postaje Metković dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom mladića u dobi od 21 i 22 godine osumnjičenima za kazneno djelo teške krađe.

 Kazalište

Dovitljivi pomorac prepunio gledalište

Metković, 4.11.2013. - Sinoć je kazališna dvorana GKS-a, unatoč svojih 450 mjesta, bila premala za sve one koji su htjeli vidjeti predstavu Dovitljivi pomorac u izvođenju Kulturno-amaterskog kazališta Župa sv. Nikole pa ju je pedesetak posjetitelja odgledalo stojeći.

 Domovinski rat

Sjećanje na suborce

Metković, 3.11.2013. - Kao i svake godine povodom Dana mrtvih, veterani IV. gardijske brigade Dubrovačko-neretvanske županije posjetili su u Dubrovniku, Metkoviću, Pločama, Peračkom Blatu, Bagalovićima, Bijelome Viru, Borovcima, Slivnu, Vidu, Doljanima, Gabeli i Ljubuškome grobove poginulih i preminulih suboraca na kojima su zapalili svijeće.

 

 Šport

Neretva iščupala bod, Metković se nada trima

Metković, 3.11.2013. - NK Neretva iz Sinja se vratila s važnim bodom, odigravši protiv domaćega NK Junak 0:0 te se na ljestvici mrvicu pomaknula naviše.
   Metkovski županijski ligaš ONK Metković danas putuje na Lastovo u goste NK Omladinac, s kojim se do sada nije susretao. Trener Metkovaca Jozo Veraja najavljuje agresivnu igru od prve minute.

 

 Prenosimo

Sva naša groblja

Metković, 2.11.2013. - Ekipa eMetkovića jučer je obišla Gradsko groblje u Metkoviću te sva mjesna groblja u okolici i načinila veliku fotogaleriju.

 

 In memoriam

Vijenci i svijeće za pokojne sugrađane

Metković, 2.11.2013. - Danas je Dan mrtvih kada se na poseban način sjećamo svojih najmilijih i posjećujemo njihove grobove. Tim je povodom jučer na Gradskome groblju sv. Ivana fra Petar Gulić molio odrješenje za njihove duše, a građani i predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskoga rata pred Središnjim križem položili su vijence i zapalili svijeće. U ime Grada Metkovića to je učinio gradonačelnik Božo Petrov. Vijenci i svijeće postavljeni su i pred Spomenikom osamnaestorici metkovskih branitelja poginulih u Domovinskome ratu.

 Projekti

Uređuje se šetnica uz Neretvu

Metković, 1.11.2013. - Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Dubrovačko-neretvanske županije obavještava građane Metkovića da je Grad Metković podnio zahtjev za provedbu postupka Ocjene o potrebi procjene utjecaja na okoliš zahvata Izgradnja šetnice i uređenje lijeve obale rijeke Neretve u Metkoviću u duljini od oko 1200 m.

 Predavanje

Motociklom do Zanzibara

Metković, 1.11.2013. - U Gradskoj knjižnici Metković sinoć je multimedijalno predavanje Motociklom do Zanzibara održao Davor Rostuhar, slobodni pisac i fotograf koji već 12 godina putuje svijetom i objavljuje reportaže u National Geographicu, Meridijanima i drugim medijima, a do sada je objavio i četiri uspješne knjige.

 In memoriam

Spomen na poginule branitelje

Metković, 1.11.2013. - U Galeriji metkovskoga GKS-a sinoć je u organizaciji Grada Metkovića i Udruge roditelja i udovica poginulih branitelja obilježen Spomendan na poginule hrvatske branitelje u Domovinskome ratu iz grada Metkovića. Nakon što se njihove žrtve i njezina značenja prisjetio gradonačelnik Božo Petrov izveden je prigodan komemorativni program u kojemu su pjesmom sudjelovali Župni zbor Župe sv. Ilije i Klapa Sveti Nikola, a recitacijama učenici Gimnazije Metković Iva Jadreško, Martina Živkušić, Ante Marević i Andrea Jerković.

 

Vijesti iz 11. 2013.
ukupno 107

Prema anketi izlaznost 84 %

Za Ripleya

Novosti iz Dnevnoga boravka Metković

'Leptirići' izrađuju božićne čestitke

Što je Aarhuška konvencija

Poziv na prethodnu provjeru znanja

GI 'U ime obitelji' poziva građane da glasuju ZA

Donacije Leptirićima i dvama Caritasima

Budite i vi zvijezda

Sutra uredna elektroopskrba

Petrov u Predsjedništvu Udruge gradova

Podijeljeno šest nagradnih ulaznica

I treća predstava Dramske skupine

Hoćete li izaći na referendum?

Petrov među kandidatima za 'Facu godine'

Osvojite ulaznicu za 'Vlaška posla'

Doljani ispravni, Prud zamućen

Nagrada OŠ Stjepana Radića

Prevaranti vrebaju starije osobe

Pola doline bez struje

NK Neretva – NK Zmaj 0:0

Edukacijom protiv raka dojke i debeloga crijeva

HSLS protiv otkaza trudnicama

Petrov na konferenciji u Italiji

RK Metković 1963 – RK Jelsa 26:19

Oj, Metkovče metkovski

U 24 sata palo 73 kiše

Problemi s mail-serverom metkovic.hr

Novi pravopis izazvao zanimanje građana

Mahaluša nasmijala Metkovce

Članovi Hrvatskoga domobrana u Vukovaru

Gdje ćemo glasovati na referendumu

Besplatni kontrolni pregledi vozila

Oštetio automobile i pobjegao

Ususret novome Pravopisu

Crvene beretke i Vidonjci u Vukovaru

Raspjevano putovanje Lijepom našom

Međunarodni dan prava djeteta

Sutra predstavljanje Hrvatskoga pravopisa

Pozdrav iz Metkovića

Susret lijeričara i zdravičara DNŽ

Golubice mira i pano u sjećanje na Vukovar

Početak cijepljenja protiv sezonske gripe

Zlato i bronca za 'KK Knez Domagoj'

Svijeće za vukovarske stradalnike

Mali Metkovci s hrvatskim generalima

Nogometaši i rukometaši uspješni u gostima

Tudi tukaj je Slovenija

'Dovitljivi pomorac' ponovno ispunio gledalište

Sjećanje na poginule pripadnike 116. brigade

Maja Žderić prvakinja Dalmacije

Prije 22 godine ustrojena 116. brigada HV-a

Iz Unešića s tri boda

Otvorena izložba 'Narona 2013'

Grad se odužuje babi Ivi

Izvješće sa V. sjednice Gradskoga vijeća

Velike zapljene droge na Kleku

Gdje su ovoga vikenda metkovski klubovi?

Gostovanje učenika GŠ Pavla Markovca

Po treći put kiparska radionica 'Narona'

Tradicijska kultura naselja donje Neretve

Uređena zelena površina uz Neretvu

Godinu dana od oslobađanja hrvatskih generala

Cjelodnevno čitanje priča u DV Metković

Obilježen Svjetski dan šećerne bolesti

Egzotično voće i povrće

Časni sude, nisam kriv

22. obljetnica 116 brigade HV-a

Izaberi život!

Provjerite svoj krvni tlak i šećer

Jesu li starini Novaku vrane popile mozak?

Neretvanska baština

Kad umreš, više nisi branitelj

Na čijim je prsima stajao ovaj medaljon?

Život s kamena i vode

Predavanje i crtić u Knjižnici

Od danas svima ispravna voda za piće

Mršav sportski vikend

Glagoljica kao važan dio hrvatske kulture

NK Neretva – NK Kamen 0:1

Kako pomoći pticama tijekom zime

Hoće li košarkaši uknjižiti prve bodove?

Metković ugošćuje neugodnu Župu

Bodovi teškom mukom ostali u Metkoviću

Može li Neretva zakotrljati Kamen?

Javna tribina o drogi i alkoholu

Dva kaznena djela u Metkoviću

Zažablje - povijest, stanovništvo i prezimena

Na Predolcu sutra sat vremena bez vode

Zašto se odustalo od Projekta 'Jadran 2'

Policija pojačava nadzor prometa

U 24 sata 87 litara kiše

Uskoro svima voda iz Pruda

Osnovan Stolnoteniski klub 'Metković'

'Cosa nostra' odgođena za 9. prosinca

Metković 1963 uvjerljiv protiv Kamička

Jambo ponovno predsjednik HSS-a

Zdrav za 5

Pronađeni kradljivci zlatnoga nakita

Dovitljivi pomorac prepunio gledalište

Sjećanje na suborce

Neretva iščupala bod, Metković se nada trima

Sva naša groblja

Vijenci i svijeće za pokojne sugrađane

Uređuje se šetnica uz Neretvu

Motociklom do Zanzibara

Spomen na poginule branitelje

Tražite u vijestima

 

Kalendar

2020

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2019

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2018

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2017

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2016

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2015

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2014

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2013

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2012

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2011

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2010

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2009

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2008

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2007

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2006

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2005

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2004

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2003

 12   11   10   09   08   07   05   04   03   02   01