-914

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

KONTAKT

Vijesti

arhiv vijesti

 Humanost

20.000 AUD postradalima u poplavama

Melbourne-Metković, 29.4.2011. - Od don Tomislava Bašića iz župe sv. Nikole dobili smo vijest koja mu je pristigla iz daleke Australije. Uz nju je crno-bijela fotografija koja je loše kakvoće, vjerojatno stoga što je stigla faksom.
    Na humanitarnom ručku održanom u nedjelju 20. ožujka 2011. u dvorani Hrvatskoga katoličkoga centra Svetoga Leopolda Bogdana Mandića prikupljeno je više od 20.000 AUD za pomoć postradalima u poplavama u Metkoviću.

 Obljetnice

20 godina ponosa

Metković, 29.4.2011. - Udruga veterana 4. gardijske brigade, Podružnica za Dubrovačko-neretvansku županiju svim bivšim pripadnicima Brigade čestita 20. obljetnicu ustrojavanja 4. gardijske brigade!

 

 Gradske vijesti

Istražni radovi za sustav javne odvodnje

Metković, 28.4.2011. - Prije nekoliko dana započeli su geotehnički istražni radovi lokacija na kojima bi se u sklopu Projekta javne odvodnje grada Metkovića trebale graditi dvije crpne stanice i pročistač. Za potrebe Instituta IGH posao na terenu izvode djelatnici tvrtke Geotehnika inženjering. IGH je posao dobio na javnom natječaju što su ga raspisale Hrvatske vode.

 Gradske vijesti

Uklanjanje streljiva iz II. svj. rata

Metković, 27.4.2011. - Obavljajući radove na sanaciji urušenog dijela obale u Luci Metković djelatnici splitske tvrtke Pomgrad inženjering u Neretvi su otkrili streljivo zaostalo iz Drugog svjetskog rata, o čemu su obavijestili nadležne službe.

 Zanimljivosti

Vid više nije bez magarca

Metković, 27.4.2011. - Dok je prošle subote s prijateljima boravio u Vidu, gradonačelniku Stipi Gabriću s nesvakidašnjom zamolbom prišao je Drago Pejar, a ona je bila da pomogne nabaviti magarca. Kako je u društvu bio i makarski poduzetnik Tonći Kurilj - Jabuka, rješenje je brzo pronađeno pa je magarac jučer stigao u Vid. U prisutnosti poveće delegacije gradonačelnik Gabrić je barba Dragi predao novoga stanovnika Vida.

 Šport

Metkovskim veslačima tri medalje

Metković, 26.4.2011. - Veslači metkovskog VK Neretvanski gusar nedavno su sudjelovali na 3. regati Kupa Dalmacije koja je održana na stazi u Rijeci dubrovačkoj. Nastupivši u šest utrka sa osam posada Metkovci su osvojili tri medalje.

 Gradske vijesti

Započelo uređenje desne obale Neretve

Metković, 26.4.2011. - Po završetku planiranih radova uređenja i čišćenja lijeve obale Neretve Hrvatske vode posao su nastavile i na desnoj obali. Radovi se trenutno obavljaju na Jerkovcu, a u planu je uređenje obalnog pojasa nizvodno do Kule Norinske. Po nalogu Hrvatskih voda posao obavljaju djelatnici opuzenske tvrtke Neretvanski sliv.

 

 Tradicija

Festival žudija u Tisnom

Metković, 26.4.2011. - U Tisnom na Murteru na Uskrsni ponedjeljak održan je 11. festival žudija, smotra na kojoj je sudjelovalo oko 800 sudionika čuvara Kristova groba iz 28 župa Dalmacijt, ali i ostatka Hrvatske te jedne iz BiH. Branko Markota, urednik www.vid.hr poslao nam je fotografije na kojima su žudije iz župa Sv. Nikole i Gospe Snježne.

 Fotografija

Uskrsni ponedjeljak

Metković, 25.4.2011. - Gradske ulice na Uskrsno jutro bile su gotovo puste, no danas je grad već malo živnuo. Mi smo jutros napravili mali đir središtem i zabilježili nekoliko prizora iz parka i s Trga kralja Tomislava.

 Prijedlog

Uskrsni ponedjeljak na Ušću

Metković, 24.4.2011. - Danas Uskrs proslavljamo u obiteljskom okružju pa neka tako ostane i sutra, samo se iz doma zajedno uputimo u prirodu koju nam je Bog u našoj dolini nesebično podario. Mi smo jučer otišli u izvidnicu na Ušće i vidjeli da je dobro.

 Fotografija

Preduskrsni HDR

Metković, 23.4.2011. - Uređivanje Kristova groba u Velikom trodnevlju dio je Pasionske baštine našega naroda pa tako i u Metkoviću. Marin Veraja nam je poslao nekoliko HDR fotografija danas snimljenih u crkvi Sv. Ilije u Metkoviću od kojih objavljujemo ovu Kristova groba.

 

 Vjerski život

Tisuće vjernika u procesijama

Metković, 23.4.2011. - U dvjema procesijama što su se večeras kretale gradskim ulicama sudjelovale su tisuće građana. Teško je procijeniti koliko ih je bilo, ali najmanje pet-šest tisuća, jest jer su u vrijeme njihova održavanja ostale gradske ulice bile gotovo puste. Procesijama su prethodili obredi Velikoga petka, nakon kojih se masa vjernika uputila gradskim ulicama. Mi smo uspjeli načiniti fotoreportaže iz obiju župa.

 Tradicija

Bakalar na Veliki petak

Metković, 22.4.2011. - Kao i prijašnjih godina Grad Metković je danas, na Veliki petak građane pozvao na marendu, a na jelovniku je, kako tradicija nalaže, bio bakalar koji su skuhali kuhari metkovskoga Hotela Narona.

 

 Inicijative

Branitelji traže da se Mesiću ukine status počasno

Metković, 21.4.2011. - Danas je u Metkoviću započelo potpisivanje peticije pod nazivomOduzmimo Mesiću status počasnoga građanina Dubrovačko-neretvanske županije.

 Tisak

Stranica malo neažurna, ali tu je Metkovski

Metković, 21.4.2011. - Vjerojatno ste zamijetili da zadnja dva dana nismo bili baš ažurni. Razlog je bio novi broj Metkovskoga vjesnika koji je noćas otišao u tisak, a u Metković treba stići sutra ujutro. S obzirom da je riješeno njegovo financiranje list će nastaviti s izlaženjem kao i prije.

 

 Promet

Šizofreni semafor

Metković, 21.4.2011. - Zvalo nas je nekoliko građana da sa semaforom na prijelazu prema tržnici nešto ne valja i da je čak bilo nekoliko situacija kada su pješaci umalo stradali. Otkako je postavljen novi semafor promijenio mu se radni režim koji je u jednom dijelu, rekli bismo, šizofren.

 Fotografija

Neretva danas i 2. prosinca 2010.

Metković, 18.4.2011. - Današnji lijep proljetni dan, zelen park i modrozelena Neretva, u potpunoj je suprotnosti s onim 2. prosincem prošle godine kada je Neretva potopila desnu stranu grada i dobro zaprijetila lijevoj. Mi smo danas s istoga mjesta kao i 2. prosinca načinili fotografiju i postavili je u naše usporedne fotografije.

 

 Priopćenje za javnost

Reakcija Udruge vetarana IV. gbr. ZNG

Metković, 18.4.2011. - Priopćenjem povodom presude hrvatskim generalima oglasila se i Udruga veterana IV. gbr ZNG. Veterani izražavaju svoje ogorčenje i razočaranje tom sramotnom presudom.

 

 Koncert

Mladi Zagrepčani u svirali GKS-u

Metković, 18.4.2011. - U subotu je u GKS-u Metković održan koncert Puhačkog orkestra GŠ Vatroslava Lisinskog pod ravnanjem Metkovca Marija Komazina koji živi i radi u Zagrebu.

 Vjerski život

Cvjetnica

Metković, 17.4.2011. - Cvjetnicom počinje Veliki tjedan pa su danas u Metkoviću, kao i u cijelom kršćanskom svijetu, vjernici u crkve na posvetu donosili palmine i maslinove grančice. Znak je to sjećanja na Isusov trijumfalan ulazak u Jeruzalem kada ga je masa razdragano pozdravila. Četiri dana potom sve se stubokom promijenilo.

 

 Promet

S lijepim vremenom na cestama više motociklista

Metković, 17.4.2011. - Kao i svaki put na početku motociklističke sezone PP Metković je u suradnji s motociklističkim klubovima i AŠ Žabac provela akciju kojom se želi svim sudionicama u prometu skrenuti pozornost na motocikliste i mopediste koji u prometnom nesrećama prolaze puno gore nego vozači automobila. U akciju su se uključili metkovski motociklistički klubovi Veterani i Divlji konji kojima su se pridružile kolege iz trogirskog kluba Free riders.

 

 Promet

Drugo natjecanje 'Sigurno u prometu'

Metković, 16.4.2011. - Na školskom igralištu OŠ Stjepana Radića jučer je drugi put održano Školsko natjecanje učenika petih razreda u poznavanju prometnih i sigurnosnih pravila upravljanja biciklom pod nazivom Sigurno u prometu.

 Akcija

Prigodne prodaje u humanitarne svrhe

Metković, 16.4.2011. - Nakon povratka zime današnja subota će mnoge izvući na sunce pa će u šetnji gradom sigurno naići na jedan od priručnih štandova na kojima se u humanitarne svrhe prodaju razni predmeti. Mi smo ranije jutros naišli na dva.

 Predstavljanje knjige

Odnos RH prema BiH 1990.-1995.

Metković, 16.4.2011. - Metkovski Ogranak Matice hrvatske sinoć je u GKS-u organizirao predstavljanje knjige Odnos Republike Hrvatske prema Bosni i Hercegovini 1990. – 1995. autora prof. dr. sci. Josipa Jurčevića, hrvatskoga povjesničara koji je svojedobno bio haaški svjedok i ekspert u obrani generala Slobodana Praljka na Haaškom sudu.

 Kazalište

Pandorina kutijica

Metković, 15.4.2011. - Sinoć je u Gradskom kulturnom središtu Teatar Gavran izveo predstavu Pandorina kutijica. Predstava se bavi muško-ženskim odnosima što je najdraža tema na koju piše Miro Gavran.

 Priopćenje za javnost

Reakcije na presude iz Haga

Metković, 15.4.2011. - Stižu nam i prve reakcije na presude u Hagu. Evo priopćenja Udruge Narenta u svezi osuđujuće presude hrvatskim generalima Gotovini i Markaču:
Udruga Narenta iskazuje ogorčenje i razočaranje nepravednom osuđujućom presudom sudskog vijeća Međunarodnog krivičnog suda za bivšu Jugoslaviju(MSKJ) generalima Gotovini i Markaču i zahtijeva odlučan odgovor hrvatskih vlasti i poduzimanje svih pravnih i političkih mjera, kako bi se poništila prvostupanjska presuda sudskog vijeća MSKJ te donijela pravedna oslobađajuća presuda. Cijeli tekst…

 

 Promet

Mopedi i motocikli u prometu

Metković, 15.4.2011. - Iz Policijske postaje Metković dobili smo obavijest da će policijski službenici 16. travnja (subota) u vremenu od 10,00 do 14,00 sati, na Trgu kralja Tomislava u Metkoviću održati prezentaciju policijske opreme koja se koristi u svakodnevnom radu u nadzoru cestovnog prometa. Svrha aktivnosti je povodom početka motociklističke sezone senzibilizirati javnost, posebno vozače, ali i ostale sudionike u prometu na tolerantnije ponašanje za vrijeme upravljanja motociklom.

 

 Akcija

Neka Uskrs bude svima

Metković, 15.4.2011. - Pod motom Neka Uskrs bude svima jučer, danas i sutra Srednja škola Metković provodi akciju prikupljanja namirnica za potrebe Caritasa i Crvenog križa. Namirnice se prikupljaju ispred trgovačkih centara Tommy, Mercator i Konzum u vremenu od 8 do 19 sati. Akcija je zamišljena tako da svaki kupac, naravno tko želi, po izlasku iz dućana daruje jedan proizvod iz svoje košarice.

 Internet

Postavljeno sjedište RK Jerkovac

Metković, 14.4.2011. - Sve više udruga i sportskih društava u gradu na mrežu postavlja svoje stranice, što je svakako dobro. Obavijest o stranici RK Jerkovac stigla nam je prije desetak dana, ali nam je u gužvi promaknula.

 

 Gospodarstvo

Sanacija urušene obale

Metković, 14.4.2011. - Nastavljaju se radovi u metkovskoj luci na sanaciji lučke obale koja se nakon katastrofalne prošlogodišnje poplave u prosincu urušila 19. toga mjeseca.

 Kultura

Sajam knjiga

Metković, 13.4.2011. - Ispred zgrade Hrvatske pošte postavljen je šator nakladničke kuće Knjigotisak u kojem je otvoren sajam knjiga. Sajam će trajati mjesec dana, a ljubitelji knjiga mogu ga posjetiti svaki dan od 8 do 21. Sve izložene knjige mogu se bez obveze prelistati, a za vrijeme trajanja sajma nova i stara izdanja Knjigotiska moći će se kupiti po povoljnim cijenama.

 

 Rad udruga

Uskrsne košarice za starije i nemoćne

Metković, 12.4.2011. - U Dnevnom boravku Udruge Otac Ante Gabrić danas je provedena akcija pod nazivom Uljepšajmo starijima Uskrs. U akciji su sudjelovale Udruga Otac Ante Gabrić i Udruga Veterana i dragovoljaca Domovinskog rata RH, Podružnica DNŽ, a priključila im se i Srednja škola Metković u kojoj se od prosinca prošle godine provodi program Zajedno možemo više.

 Zanimljivosti

Crni labud na Neretvi

Opuzen, 12.4.2011. - Nakon što nas je nedavno posjetio kudravi nesit evo nam u Neretvi još jednoga rijetkog posjetitelja. Na Neretvu u Opuzenu danas je sletio crni labud (Cygnus atratus).

 Gradske vijesti

Po kućne brojeve u zgradu Grada

Metković, 11.4.2011. - Zbog popisa stanovništva koji je u tijeku, posljednjih dana može se čuti veliki broj različitih informacija vezanih uz pločice s kućnim brojem zbog čega smo kontaktirali Upravni odjel za gospodarstvo Grada Metkovića.

 Gradske vijesti

Uskoro virtualna šetnja uz audiovodstvo

Metković, 11.4.2011. - Na poziv ravnatelja Arheološkog muzeja Narona Hrvoje Manenice protekli vikend u Vidu su boravili Ervin Šilić i Goran Kuprešanin iz Studija digitalnih medija Novena iz Zagreba. Razlog njihovog dolaska je dogovor oko izrade virtualnog prikaza muzeja te promidžbenog DVD-a koji će posjetiteljima poslužiti kao podsjetnik na sve što su vidjeli u Vidu, a moći će ga pronaći na policama suvenirnice muzeja.

 Šport

Još jedan pobjednički pehar boćarima Neretve

Metković, 11.4.2011. - Od predsjednika BK Neretva iz Zagreba Mirke Volarevića dobili smo još jednu odličnu sportsku vijest. Ekipa zagrebačkih Neretvana prošle subote odnijela je prvo mjesto na Prvom memorijalnom turniru Mile Boras.

 Zanimljivosti

Igra mačke i dupina

Metković, 10.4.2011. - Mada smo skloni (s razlogom) grintati o tome da živimo u užasnome svijetu prepuno je primjera da tako i ne mora biti. Možda samo nedostaje ljubavi kakvu ćete vidjeti ovdje.

 

 Kazalište

Muka Gospodina našega Isusa Krista

Metković, 10.4.2011. - Pred potpuno ispunjenim gledalištem metkovskoga kazališta sinoć su glumci amateri iz župe Sv. Ilije Proroka premijerno izveli tročinku Muka Gospodina našega Isusa Krista za koju su se pripremali nekoliko mjeseci.

 Gradske vijesti

Predavanje o djeci Tanzanije

Metković, 8.4.2011. - Danas je u OŠ Stjepana Radića hrvatska misionarka laikinja Ivana Parlov, članica Udruga za pomoć siromašnima u domovini i svijetu Kolajna ljubavi, održala zanimljivo predavanje o djeci Tanzanije u kojoj je provela godinu dana. Boraveći u Africi pokrenula je projekt sirotišta vrijedan 100 tisuća eura za djecu bez oba roditelja u gradu Songei na jugu te afričke države.

 Gradske vijesti

Poticajno zapošljavanje

Metković, 7.4.2011. - U Programu javnih radova na području Grada Metkovića, zaposleno je 30 osoba iz evidencije Hrvatskog zavoda za zapošljavanje - Ispostava Metković. Riječ je o jednoj od mjera poticajnog zapošljavanja iz programa Nacionalni plan za poticanje zapošljavanja za 2011. i 2012. koji je Vlada RH prihvatila u veljači, a koji provoditi Hrvatski zavod za zapošljavanje.

 Kriminalitet

Uspješna akcija djelatnika PP Metković

Metković, 7.4.2011. - Jučer oko 18 sati iz Zlatarne Jeramaz dvije nepoznate ženske osobe otuđile su dva platna za izlaganje i pakiranje zlatnog nakita s ukupno 430,81 gr zlatnih lančića, privjesaka i narukvica, ukupne vrijednosti oko 108 000 kuna, nakon čega su se udaljile vozilom marke Ford Fiesta talijanskih nacionalnih oznaka.

 Šport

Uspješni karataši

Metković, 7.4.2011. - Prošli vikend u Pločama je održan prvi međunarodni karate turnir pod nazivom Kup grada Ploča. Na turniru su sudjelovala 462 natjecatelja iz 37 klubova iz Hrvatske i BiH. Među njima bili su i karataši dva metkovska karate kluba.

 Tradicija

Održan treći koncert korizmenih napjeva

Metković, 5.4.2011. - U nedjelju navečer u župnoj crkvi Gospe Snježne u Vidu održan je treći po redu koncert korizmenih pučkih napjeva župa Neretvanskog dekanata.

 Gradske vijesti

Rekonstrukcija vodovodne mreže

Metković, 4.4.2011. - U Ulici Jakova Gotovca u tijeku su radovi na rekonstrukciji vodoopskrbne mreže. Radovi se izvode u dužini od 700 metara, počevši od magistralne ceste, a obuhvaćaju polaganje novog cjevovoda promjera 110 milimetara i izgradnju novog priključka.

 Vjerski život

Održano molitveno hodočašće

Metković, 4.4.2011. - Kao što je i najavljeno, jučer je u organizaciji župe Sv. Nikole održano molitveno hodočašće za pravednu presudu hrvatskim generalima u Haagu.

 Zanimljivosti

Metković u vremenskom škripu

Metković, 4.4.2011. - Time-lapse tehnika u kinematografiji je poznata još od kraja 19. st. Radi se o svojevrsnoj „krađi“ vremena tako da se umjesto 24 filmske slike u sekundi snimi, recimo, samo jedna. Pri reprodukciji događaj se odvija 24 puta brže. Tako možemo pratiti rast biljaka i slične spore procese.

 Prvotravanjska šala

Tko se upecao na lignju

Metković, 3.4.2011. - Smisliti prvotravanjsku šalu i postaviti je na Internet baš i nije teško. Treba samo na udicu nataknuti kvalitetan mamac. Ovaj put na njega se zakačila ogromna lignja.

 Politika

Peticja za prvo zapošljavanje

Metković, 3.4.2011. - Na početku Športske ulice zatekli smo štand HSLS-a na kojem građani mogu potpisati peticiju za prvo zapošljavanje. Koliko smo doznali radi se o peticiji kojom se želi mladima omogućiti prvi ulazak u svijet rada jer danas u Hrvatskoj ima oko 30 000 visokoobrazovanih ljudi koji nemaju nikakvo radno iskustvo. Građani peticiju mogu potpisati svakoga dana u vremenu od 10 do 12 sati ili to učiniti online na stranici peticija.hsls.hr.

 

 Obavijest

Molitva za pravednu presudu generalima

Metković, 2.4.2011. - Župa svetog Nikole Biskupa sutra (nedjelja) organizira molitveno hodočašće za pravednu presudu hrvatskim generalima u Haagu.

 Akcija

1200 svijeća za žrtve potresa u Japanu

Metković, 2.4.2011. - Već smo pisali da je u Srednjoj školi Metković u tijeku akcija izrade ždralova i srca u spomen na žrtve potresa u Japanu. Sinoć je u metkovskom parku za njih zapaljeno 1200 svijeća.

 Gradske vijesti

Gradnja nasipa u svibnju

Metković, 2.4.2011. - Na 13. sjednici Gradskog vijeća pod predsjedavanjem Darke Volarević metkovski gradonačelnik Gabrić podnio je izvješće o radu za razdoblje od 1. srpnja do 31. prosinca 2010. Govoreći o spomenutom razdoblju Gabrić je istaknuo da se intenzivno radilo na realizaciji projekata koji su u tijeku, ali i na stvaranju uvjeta koji bi omogućili početak novih.

 Prvotravanjska šala

To se zove ulov

Metković, 1.4.2011. - Oni koji su jučer iza 18 sati prolazili rivom ispod mosta mogli su vidjeti nesvakidašnji događaj. Na udicu metkovskoga ribolovca Branke Jelčića Mane zakačila se ogromna lignja. Borba je trajala oko pola sata sve dok lignja nije dovučena u plićak gdje su je Branko i prijatelji uspjeli izvući na obalu.

 Turizam

Talijanski turisti u Metkoviću

Metković, 1.4.2011. - Prošlogodišnji uzvratni posjet Gradske glazbe talijanskoj Ortoni, u kojem je bilo i izaslanstvo Grada Metkovića, počeo je davati prve opipljive rezultate. Jučer je u Metković pristigla skupina od dvadesetak talijanskih turista koje je dovela neretvanska ambasadorica u Ortoni gđa Mirjana Volarević.

 

Vijesti iz 4. 2011.
ukupno 53

20.000 AUD postradalima u poplavama

20 godina ponosa

Istražni radovi za sustav javne odvodnje

Uklanjanje streljiva iz II. svj. rata

Vid više nije bez magarca

Metkovskim veslačima tri medalje

Započelo uređenje desne obale Neretve

Festival žudija u Tisnom

Uskrsni ponedjeljak

Uskrsni ponedjeljak na Ušću

Preduskrsni HDR

Tisuće vjernika u procesijama

Bakalar na Veliki petak

Branitelji traže da se Mesiću ukine status počasno

Stranica malo neažurna, ali tu je Metkovski

Šizofreni semafor

Neretva danas i 2. prosinca 2010.

Reakcija Udruge vetarana IV. gbr. ZNG

Mladi Zagrepčani u svirali GKS-u

Cvjetnica

S lijepim vremenom na cestama više motociklista

Drugo natjecanje 'Sigurno u prometu'

Prigodne prodaje u humanitarne svrhe

Odnos RH prema BiH 1990.-1995.

Pandorina kutijica

Reakcije na presude iz Haga

Mopedi i motocikli u prometu

Neka Uskrs bude svima

Postavljeno sjedište RK Jerkovac

Sanacija urušene obale

Sajam knjiga

Uskrsne košarice za starije i nemoćne

Crni labud na Neretvi

Po kućne brojeve u zgradu Grada

Uskoro virtualna šetnja uz audiovodstvo

Još jedan pobjednički pehar boćarima Neretve

Igra mačke i dupina

Muka Gospodina našega Isusa Krista

Predavanje o djeci Tanzanije

Poticajno zapošljavanje

Uspješna akcija djelatnika PP Metković

Uspješni karataši

Održan treći koncert korizmenih napjeva

Rekonstrukcija vodovodne mreže

Održano molitveno hodočašće

Metković u vremenskom škripu

Tko se upecao na lignju

Peticja za prvo zapošljavanje

Molitva za pravednu presudu generalima

1200 svijeća za žrtve potresa u Japanu

Gradnja nasipa u svibnju

To se zove ulov

Talijanski turisti u Metkoviću

Tražite u vijestima

 

Kalendar

2020

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2019

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2018

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2017

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2016

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2015

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2014

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2013

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2012

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2011

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2010

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2009

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2008

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2007

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2006

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2005

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2004

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2003

 12   11   10   09   08   07   05   04   03   02   01