-913

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

KONTAKT

Vijesti

arhiv vijesti

 Koncert

Ugodna večer uz Gradsku glazbu Metković

Metković, 30.6.2019. - Ustalilo se da Gradska glazba Metković početkom ljeta održi koncert na Trgu kralja Tomislava. Sinoć je to bilo ispred Hotela Narona, što se također pokazalo dobrom mjestom jer su se posjetitelji rasporedili na terasi hotela i vrtnim stolicama gledališta, ali ponovno je bio pun i nekada poznati zidić.

 Obavijest

U subotu i nedjelju zatvorene neke ulice u starome dijelu grada

Metković, 28.6.2019. - Obavijest o privremenoj regulaciji prometa povodom održavanja biciklističkih utrka XCE Metković 29. lipnja i XCO Predolac (Neretvanski đir) 30. lipnja.

 Obavijest

Zbog koncerta Gradske glazbe Metković u subotu bez parkiranja pred Hotelom 'Narona'

Metković, 28.6.2019. - Obavještavaju se građani da u subotu, 29. lipnja od 13 sati do 23 sata neće moći parkirati automobile na Trgu kralja Tomislava jer će se na tome mjestu održati tradicionalni koncert Gradske glazbe Metković. U navedeno vrijeme bit će uspostavljena privremena regulacija prometa pa se sudionici u prometu mole za razumijevanje i njezino poštivanje. Koncert počinje u 21 sat.

 

 Koncert

Ivan Vidović sugrađanima zahvalio koncertom

Metković, 28.6.2019. - Nakon više nego uspješna nastupa u RTL-ovu glazbeno-natjecateljskom šou Zvijezde – ljetni hit, Ivan Vidović je sinoćnjim koncertom u Gradskome parku zahvalio svojoj vjernoj publici.

 Obavijest

Dio Z. i Frankopana te okolne ulice i danas bez vode

Metković, 27.6.2019. - Metković d.o.o. obavještava korisnike vodnih usluga u ulicama Z. i Frankopana (od raskrižja sa Zagrebačkom do kraja ulice na Duvratu), Jerkovačka te Kneza Trpimira (od raskrižja s Jerkovačkom do raskrižja sa Z. i Frankopana) da će u danas, 27. lipnja od 10 sati do 13 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

 

 Kazalište

Kako se slon s djecom učio bontonu

Metković, 27.6.2019. - U bogat program Metkovskoga ljeta Ustanova za kulturu i sport svake godine nastoji uvrstiti i sadržaje za najmlađe i tako ih pripremati da jednoga dana postanu dijelom kazališne publike. Uglavnom je riječ o simpatičnim lutkarskim mjuziklima s porukom, koji u Gradski park privuku brojnu malu publiku u pratnji mama, tata i baka pa čak i djedova.

 Koncert

Koncert zahvale Ivana Vidovića

Metković, 26.6.2019. - Ivan Vidović odlučio je sutra (četvrtak) zahvaliti publici iz Metkovića i okolice na velikoj podršci u RTL-ovu šou 'Zvijezde - ljetni hit'. U organizaciji Ustanove za kulturu i sport Ivan će u Gradskom parku od 21 sat uz pratnju benda svirati i pjevati za domaću publiku.

 Šport

Veslači na pretposljednjoj regati Kupa Dalmacije

Metković, 26.6.2019. - Prošle je subote u Kaštelima održana pretposljednja, 5. regata Kupa Dalmacije. Nešto slabiji ostvareni rezultati na regati posljedica su izostanka dijela veslača zbog bolesti.

 Obavijest

Dio Z. i Frankopana te okolne ulice danas bez vode

Metković, 26.6.2019. - Metković d.o.o. obavještava korisnike vodnih usluga u ulicama Z. i Frankopana (od raskrižja sa Zagrebačkom do kraja ulice na Duvratu), Jerkovačka te Kneza Trpimira (od raskrižja s Jerkovačkom do raskrižja sa Z. i Frankopana) da će u srijedu 26. lipnja od 10 sati do 13 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

 

 In memoriam

Poginulim braniteljima vijenci i svijeće povodom Dana državnosti

Metković, 25.6.2019. - Predstavnici udruga proizašlih iz Domovinskoga rata, Grada Metkovića, političkih stranaka, policije i vatrogasaca jutros su pred Središnjim križem na Gradskom groblju i pred Spomenikom hrvatskim braniteljima iz Metkovića poginulima u Domovinskom ratu položili vijence i zapaljene svijeće. Na Groblju je molitvu odrješenja molio fra Ante Bilokapić.

 Maraton lađa

Ne lancarice, nego lađarice!

Metković, 25.6.2019. - Dva dana prije XXII. Maratona lađa, u četvrtak, 8. kolovoza veslat će se od Metkovića do Opuzena VI. Maraton lađarica. 'Metkovke' su lani bile treće, iza Opuzenka i pobjednica Bjelovarčanka, pa se trude da ove godine budu još bolje.

 Tradicija

Zakrijesila Marušića gradina

Metković, 24.6.2019. - Marušića gradina, dominantan vrh u Dragoviji na sjeverozapadu Metkovića, uoči Svetoga Ivana tradicionalno zasvijetli velikom vatrom. Na našoj fotografiji zbog udaljenosti i ne izgleda tako velika, ali oni koji su se penjali na taj vrh znaju kako je teško drva iznijeti posljednje metre do vrha.

 

 Koncert

Četvorica tenora napunila park

Metković, 24.6.2019. - Metkovsko ljeto nastavilo se sinoć koncertom četiriju pjevača, koji ove sezone nastupaju pod nazivom '4 tenora'. Marko Pecotić, Đani Stipaničev, Vlado Garić i Filip Hozjak dva su sata svojim glasovima plijenili pozornost brojne publike popularnim domaćim pjesmama, stranim evergrinima i arijama iz klasičnih djela.

 Šport

Živkoviću i Krstičević prvo kolo Noćne lige trčanja

Metković, 24.6.2019. - Metkovski promotor trčanja, Udruga Neretva run, pokrenula je Noćnu ligu trčanja čije se prvo kolo sinoć trčalo uz Neretvu do kraja Šetališta 116. brigade HV-a, sa startom i ciljem pokraj Lučkoga mosta. Slavili su Ante Živković (SAK FIT Zaprešić) s vremenom 8:47 i Lukrecija Krstičević (RK Jerkovac), kojoj je za tri kilometra trebalo 10:46.

 Šport

U prijateljskoj utakmici NK Neretva s 5:1 svladao Cambera FC

Metković, 24.6.2019. - Gostovanje australskoga nogometnog kluba Canberra FC u Hrvatskoj iskorišteno je da se taj klub, što su ga 1958. pod nazivom Croatia Soccer Club osnovali hrvatski iseljenici, predstavi metkovskoj sportskoj javnosti. Tako su Neretva i Canberra u subotu na Igralištu Iza Vage odigrale prijateljsku utakmicu u kojoj je domaćin slavio s 5:1.

 In memoriam

Obilježen Dan antifašističke borbe

Metković, 23.6.2019. - Pred spomenikom u Gradskome parku, na kojemu su s jedne strane uklesana imena poginulih partizana, a s druge imena civilnih žrtava fašističkoga terora, jučer su povodom Dana antifašističke borbe položeni vijenci i zapaljene svijeće. Položili su ih predstavnici Grada Metkovića, političkih stranaka, gradskih tvrtki i ustanova te policije.

 Izložba

'Skriveni stanovnici doline Neretve' u HPM-u u Zagrebu

Metković, 21.6.2019. - Izložba 'Skriveni stanovnici doline Neretve', čije je otvorenje u siječnju bilo u Prirodoslovnome muzeju Metković, u utorak je otvorena u Hrvatskome prirodoslovnom muzeju u Zagrebu.

 Obavijest

Privremeno omogućeno skretanje lijevo u Ulicu Matice hrvatske

Metković, 20.6.2019. - Iz Grada Metkovića javljaju da će u Ulici Matice hrvatske zbog radova na izgradnji kružnih tokova doći do promjene regulacije prometa te da se ukidaju parkirna mjesta s istočne strane ulice, tj. uz trgovinu Varteks.

 Obavijest

U petak bez vode dio središta grada

Metković, 20.6.2019. - Metković d.o.o. obavještava korisnike vodnih usluga da će u petak, 21. lipnja od 11 sati do 13 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode u ulicama Ivana Gundulića i Hrvatskih iseljenika, na Trgu kralja Tomislava i dijelu Trga bana J. Jelačića.

 

 Koncert

Dobre ženske vibracije

Metković, 20.6.2019. - U organizaciji Turističkoga ureda TZ grada Metkovića sinoć je u Gradskome parku otvorena ovoljetna sezona koncerata. Pet je domaćih dama, odreda izvrsnih pjevačica, među publikom širilo dobre vibracije, kako je koncert i bio nazvan.

 Gospodarstvo

E-savjetovanje za Poziv na dostavu projektnih prijedloga

Metković, 19.6.2019. - Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta pokrenulo je provođenje e-savjetovanja sa zainteresiranom javnošću za Poziv na dostavu projektnih prijedloga „Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja - faza II“, u kojem je moguće sudjelovati do 15. srpnja 2019. putem poveznice: savjetovanje.

 Obavijest

Sutra ujutro bez vode u Ul. oca A. Gabrića

Metković, 18.6.2019. - Iz tvrtke Metković d.o.o. obavještavaju korisnike vodnih usluga u Ulici oca A. Gabrića da će sutra, 19. lipnja od 8:30 do 11 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode te ih mole za razumijevanje.

 

 Obavijest

Od 1. srpnja Ustanova za kulturu i sport Metković prima samo e-Račune

Metković, 18.6.2019. - Sukladno Zakonu o elektroničkom izdavanju računa u javnoj nabavi (NN 94/18) i u skladu s Direktivom Europskog parlamenta od 1. srpnja 2019. godine na snagu stupa obveza izdavanja elektroničkih računa prema obvezniku javne nabave, i to za sve robe, usluge i radove koji su nabavljeni u postupcima javne nabave, uključujući i jednostavne nabave, te nabave putem narudžbenica.

 Obavijest

Omogućite prolaz Tijelovskim procesijama

Metković, 18.6.2019. - Iz Grada mole vlasnike vozila koji ih parkiraju u ulicama Vladimira Nazora, Paške Baburice, Oca Ante Gabrića i Ante Starčevića (od Trga do staroga kina) da na Tijelovo, u četvrtak, 20. lipnja od 17 sati do 22 sata ne ostavljaju svoja vozila u gore navedenim ulicama radi nesmetanoga i dostojanstvenoga prolaska Tijelovske procesije u Župi sv. Ilije.

 Izložba

Vice Tomasović izlaže u GKS-u

Metković, 18.6.2019. - Prvi događaj ovogodišnjega Metkovskog ljeta bilo je sinoćnje otvorenje izložbe omiškoga slikara Vice Tomasovića, koji se domaćoj publici predstavio s desetak akrilika velikoga formata iz ciklusa 'Ex Nihilo'.

 Projekti

Polaznicima Projekta 'Uključi se!' dodijeljeni certifikati

Metković, 18.6.2019. - Trideset dvoje polaznika završilo je osposobljavanja za asistente za EU fondove i knjigovođe u sklopu Projekta 'Uključi se!' pa su im jučer u Galeriji GKS-a svečano uručena uvjerenja o osposobljavanju.

 Folklor

I folkloru započeli ljetni praznici

Metković, 18.6.2019. - Polaznici Škole folklora KUD-a 'Metković' održali su u kazališnoj dvorani GKS-a svoj tradicionalni Završni koncert, na kojemu pokažu što su sve naučili od prošle jeseni. Plesom i pjesmom, uz pratnju svirača iz Mandolinskoga orkestra, veselo su se na tri mjeseca oprostili od svoje škole.

 Gradska uprava

Gradsko vijeće prihvatilo prijedloge Odbora za javna priznanja

Metković, 18.6.2019. - Na XIX. Sjednici Gradskoga vijeća prihvaćeni su prijedlozi Odbora za javna priznanja Grada Metkovića, prema kojima će se uoči Dana grada i Sv. Ilije dodijeliti osam nagrada Grada Metkovića.

 Manifestacije

'Metkovsko ljeto' danas počinje izložbom slika

Metković, 17.6.2019. - Večerašnjim otvorenjem izložbe slika Vice Tomasovića ‘Ex nihilo’, u 19:30 u Galeriji GKS-a, počinje ovogodišnji program Metkovskog ljeta 2019.

 

 Folklor

Završni koncert KUD-a 'Metković'

Metković, 16.6.2019. - Završila je nastava u školama pa tako i u školi folklora KUD-a 'Metković'. Večeras će dječje skupine u pratnji mandolinskoga orkestra na pozornici GKS-a pokazati što su naučile proteklih devet mjeseci. Završni koncert počinje u 19:30, a vi ih dođite podržati.

 

 Izložba

'Skriveni stanovnici doline Neretve' u zagrebačkom HPM-u

Metković, 14.6.2019. - Evo jedne obavijesti svim našim Nertvanima u Zagrebu i onima koji se u njemu zateknu 18. lipnja. Toga će dana u Hrvatskom prirodoslovnom muzeju, Demetrova 1, u 18:30 biti otvorenje izložbe Skriveni stanovnici doline Neretve. Izložbu će otvoriti zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

 

 Obrazovanje

Predstavljena nova monografija OŠ don Mihovila Pavlinovića

Metković, 14.6.2019. - U srijedu je u OŠ don Mihovila Pavlinovića upriličeno predstavljanje monografije koja pokriva razdoblje 2004. – 2019. Naime, prije 15 godina je povodom 25. obljetnice škole tiskana prva monografija, a povodom je povodom 40. obljetnice tiskan svojevrstan njezin nastavak.

 

 Obrazovanje

Dan OŠ Stjepana Radića

Metković, 14.6.2019. - Osnovna škola Stjepana Radića svoj Dan škole obilježava 11. lipnja, na nadnevak kada se 1871. rodio jedan od najvećih hrvatskih političara Stjepana Radić. Tako je bilo i ove godine u Gradskom kulturnom središtu Metković, gdje je nakon otvorenja izložbe učeničkih radova upriličen prigodan program sa svečanom dodjelom priznanja najboljima.

 Obrazovanje

Nova monografija OŠ don M. Pavlinovića

Metković, 11.6.2019. - Kako smo već pisali povodom Dana OŠ don M. Pavlinovića, iz tiska je izišla nova monografija te škole za razdoblje 2004. – 2019. Svečano predstavljanje monografije bit će sutra u školskoj knjižici s početkom u 18:30.

 

 Šport

Plodna žetva na Perući

Metković, 11.6.2019. - U subotu je na Perućkom jezeru u Vrlici održana 2. regata Mini Kupa VSD-a, na kojoj su nastupili veslači VK Neretvanski gusar te se u Metković vratili s pregršti medalja.

 Rekreacija

Noćna neretvanska liga trčanja

Metković, 11.6.2019. - Udruga Neretva Run Metković objavila je sljedeći poziv:
       Dragi sugrađani, žitelji doline Neretve, stari i mladi, kako bi se malo više vodila briga o svom zdravlju, kako bi potakli da se malo više izađe iz svojih toplih domova, bez mobitela, bez zagušljivih prostora, bez teških oboljenja, dajmo svi sebi priliku za aktivnijim i zdravijim načinom života.

 Baština

Predstavljeno stotinjak fotografija na temu bicikla u dolini Neretve

Metković, 11.6.2019. - Arhivski sabirni centar Metković-Opuzen-Ploče Državnoga arhiva u Dubrovniku jučer je povodom obilježavanja Međunarodnog dana arhiva predstavio fotomaterijal Bicikli i biciklisti Doline Neretve, budući da je 'Bicikl' tema ovogodišnjega Međunarodnog dana arhiva.

 Sponzorirana vijest

Late night shopping – AT Kerametal

Metković, 11.6.2019. - Ne propustite zabavnu noćnu kupovinu u prodajnom centru AT KERAMETAL u Ljubuškom u petak, 14. lipnja 2019. od 17 do 23 sata. Shopping ponuda koja dolazi baš u pravo vrijeme i donosi vam brojne popuste.

 Policija

Ljetno radno vrijeme policije

Metković, 8.6.2019. - Obavještavaju se građani da od ponedjeljka, 10. lipnja do 8. rujna 2019. godine Policijska uprava dubrovačko-neretvanska prelazi na ljetno radno vrijeme od 7 do 15 sati. Radno vrijeme sa strankama na upravnim poslovima u zgradi na adresi Vladimira Nazora 32 u Dubrovniku i policijskim postajama na području Županije bit će od 7:30 do 14 sati, izuzev utorka kada će šalteri za građane (poslovi prijave prebivališta, osobne iskaznice, putne isprave, registracije vozila, vozačke dozvole) biti otvoreni od 9 do 17 sati.

 

 Izložba

Komarci - najsmrtonosnije životinje na Zemlji

Metković, 8.6.2019. - Još jednom gostujućom izložbom Hrvatskoga prirodoslovnoga muzeja u Prirodoslovnome muzeju Metković nastavlja se plodna suradnja tih dviju ustanova te se tako obogaćuje ponuda naše muzejske ustanove.

 Izložba

Komarci - najsmrtonosnije životinje na Zemlji

Metković, 7.6.2019. - U Prirodoslovnome muzeju Metković danas će u 12 sati biti otvorenje gostujuće izložbe Hrvatskoga prirodoslovnog muzeja iz Zagreba Komarci - najsmrtonosnije životinje na Zemlji.

 Fotovijest

Gruss aus Metković!

Metković, 7.6.2019. - Jutros, malo poslije šest sati na Maloj rivi u Metkoviću.

 

 Zaštita prirode

130 tisuća kuna udrugama koje provode projekte zaštite okoliša i prirode

Metković, 7.6.2019. - Župan Nikola Dobroslavić potpisao je jučer ugovore s udrugama koje su se prijavile za sufinanciranje programa/projekata iz područja zaštite okoliša i prirode. Riječ je o ukupno 13 udruga, a vrijednost ugovora je oko 130 tisuća kuna.

 Gradska uprava

Gradonačelnik primio brončanoga Duju Mihaljevića

Metković, 7.6.2019. - Metkovski gradonačelnik Dalibor Milan jučer je u svome uredu primio Duju Mihaljevića iz Karate-kluba Metković, koji je na nedavno održanom Prvenstvu Balkana u Banjoj Luci kao hrvatski reprezentativac osvojio brončanu medalju.

 Obrazovanje

Dan Osnovne glazbene škole Metković

Metković, 6.6.2019. - Svoj Dan škole i 11. obljetnicu samostalnoga djelovanja jučer je u Galeriji GKS-a podjelom priznanja najboljima i koncertom svojih učenika obilježila Osnovna glazbena škola Metković.

 Elektroopskrba

Sutra prekidi u radu odašiljača na Predolcu

Metković, 5.6.2019. - Zbog radova na unapređenju mjerenja u prostoriji s brojilima potrošnje energije odašiljača na Predolcu, sutra će od 12 do 15 sati doći prekida njihova rada. Riječ je o odašiljačima HTV 2, Radija Delta, Radija Narona, Policijske postaje Metković i Metković razvoja. Prekid će na svakom mjernom mjestu trajati 15 – 20 minuta.

 

 Koncert

Tradicionalni koncert zborova osnovnih škola iz doline Neretve

Metković, 5.6.2019. - Metkovska Osnovna škola don Mihovila Pavlinovića već 14. put zaredom na kraju nastavne godine organizira koncert školskih zborova doline Neretve. Sinoć ih je u Galeriji GKS-a nastupilo pet.

 Šport

Kristijan Krstičević novi predsjednik KK Metković

Metković, 5.6.2019. - U prostorijama Karate-kluba Metković u nedjelju je održana Izborna skupština Kluba, na kojoj je od devet članova nazočnih bilo osam i jednoglasno je donijelo Odluku da se za novog predsjednika Kluba na četverogodišnji mandat izabere Kristijan Krističević.

 Poduzetništvo

Kako napraviti marketing-plan u Metkoviću

Metković, 5.6.2019. - U sklopu Projekta Novim znanjem do uspjeha, Centar za poduzetništvo d.o.o. organizira besplatnu edukaciju Kako napraviti marketing-plan, koja će se održati 7. lipnja s početkom u 10 sati u prostorijama Učilišta Mijoč na adresi Kralja Zvonimira 5 u Metkoviću.

 Rekreacija

Biciklijada za žene 'Primavera' ove godine slavi svoj četvrti rođendan

Metković, 5.6.2019. - U organizaciji Biciklističkog kluba Relaks te uz potporu Grada Metkovića i TZ Grada Metkovića, biciklijada za žene Primavera održat će se u nedjelju, 9. lipnja. Prijave otvorene do 10 sati.

 Obrazovanje

1,45 milijuna kuna za energetsku obnovu Gimnazije Metković

Metković, 5.6.2019. - U palači Ranjina u utorak potpisani su ugovori o izvođenju radova na energetskoj obnovi osnovne škole fra Ante Gnječa u Staševici, vrijedan 1,3 milijuna kuna (ukupna vrijednost projekta 1,5 milijuna kuna), i Gimnazije Metković, vrijedan 1,45 milijuna kuna (ukupna vrijednost projekta 2 milijuna kuna).

 Poziv

Ekoakcija 'Klek 2019'

Metković, 4.6.2019. - Klub podvodnih aktivnosti i sportskog ribolova (KPASR) Metković organizira ekoakciju čišćenja podmorja na području Kleka, Općina Slivno. Akcija će se održati u subotu, 8. lipnja, a u njoj sudjeluju i članovi iz drugih prijateljskih ronilačkih klubova te volonteri.

 Rekreacija

Promoviranje biciklizma u našem kraju

Metković, 4.6.2019. - Iz Biciklističkoga kluba Metković skrenuli su nam pozornost na videomaterijal Neretvanski đir promo, što ga je izradila R media. Pogledajte i razmislite o seljenju na dva kotača.

 Projekti

Povećanje razine zapošljivosti u dolini Neretve

Metković, 4.6.2019. - Projekt Povećanje razine zapošljivosti u dolini Neretve predstavljen je javnosti jučer u Galeriji Gradskoga kulturnog središta Metković u sklopu Poziva Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III.

 

Edukativno predavanje službenika PP Metković u Dječjem vrtiću Služavki Malog Isusa

Metković, 4.6.2019. - Policijski službenici Policijske postaje Metković prošloga su petka posjetili Dječji vrtić časnih sestara – Služavki Malog Isusa u Metkoviću i, na djeci zanimljiv i prihvatljiv način, održali predavanje na temu sigurnog sudjelovanja u prometu.

 Policija

U prometnoj nesreći U Prudu teže ozlijeđeno dijete

Metković, 3.6.2019. - U jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se u 14,15 dogodila u mjestu Prud u Metkoviću teže je ozlijeđeno dijete.

 Šport

Duje Mihaljević brončani na Prvenstvu Balkana

Metković, 3.6.2019. - Kao reprezentativac Hrvatske, borac Karate-kluba Metković Duje Mihaljević s Balkanskog prvenstva doma donosi četvrtu medalju koju natjecatelji KK Metković osvajaju za našu Hrvatsku.

 Domovinski rat

U Metkoviću obilježena 28. obljetnica ustroja A satnije ZNG-a

Metković, 3.6.2019. - Kada je 2. lipnja 1991. u Metkoviću ustrojena A satnija ZNG-a bila je to prva djelatna postrojba u našoj županiji, kroz koju je prošlo oko 200 branitelja, od kojih su trojica poginuli kao njezini pripadnici, trojica kasnije u drugim postrojbama, a 26 ih je bilo ranjeno. U organizaciji Udruge veterana IV. Gardijske brigade, podružnice DNŽ, svečano je obilježena 28. obljetnica ustroja te postrojbe i 11. obljetnica osnivanja Udruge.

 Šport

Duje Mihaljević danas u Banjoj Luci nastupa za Hrvatsku

Metković, 1.6.2019. - Duje Mihaljević, natjecatelj Karate-kluba Metković, prošao je službeno vaganje za Prvenstvo Balkana u mlađim uzrastima te danas u Banjoj Luci u borbama nastupa za reprezentaciju Hrvatske.

 Projekti

Država Metkoviću darovala zemljište površine 1,8 ha

Metković, 1.6.2019. - Ministar državne imovine Goran Marić jučer je posjetio Metković kako bi s gradonačelnikom Daliborom Milanom potpisao Ugovor kojim Republika Hrvatska gradu Metkoviću daruje zemljište u Vrbovcima površine 1,8 ha, na kojemu će se graditi kompostana.

 

Vijesti iz 6. 2019.
ukupno 60

Ugodna večer uz Gradsku glazbu Metković

U subotu i nedjelju zatvorene neke ulice u starome dijelu grada

Zbog koncerta Gradske glazbe Metković u subotu bez parkiranja pred Hotelom 'Narona'

Ivan Vidović sugrađanima zahvalio koncertom

Dio Z. i Frankopana te okolne ulice i danas bez vode

Kako se slon s djecom učio bontonu

Koncert zahvale Ivana Vidovića

Veslači na pretposljednjoj regati Kupa Dalmacije

Dio Z. i Frankopana te okolne ulice danas bez vode

Poginulim braniteljima vijenci i svijeće povodom Dana državnosti

Ne lancarice, nego lađarice!

Zakrijesila Marušića gradina

Četvorica tenora napunila park

Živkoviću i Krstičević prvo kolo Noćne lige trčanja

U prijateljskoj utakmici NK Neretva s 5:1 svladao Cambera FC

Obilježen Dan antifašističke borbe

'Skriveni stanovnici doline Neretve' u HPM-u u Zagrebu

Privremeno omogućeno skretanje lijevo u Ulicu Matice hrvatske

U petak bez vode dio središta grada

Dobre ženske vibracije

E-savjetovanje za Poziv na dostavu projektnih prijedloga

Sutra ujutro bez vode u Ul. oca A. Gabrića

Od 1. srpnja Ustanova za kulturu i sport Metković prima samo e-Račune

Omogućite prolaz Tijelovskim procesijama

Vice Tomasović izlaže u GKS-u

Polaznicima Projekta 'Uključi se!' dodijeljeni certifikati

I folkloru započeli ljetni praznici

Gradsko vijeće prihvatilo prijedloge Odbora za javna priznanja

'Metkovsko ljeto' danas počinje izložbom slika

Završni koncert KUD-a 'Metković'

'Skriveni stanovnici doline Neretve' u zagrebačkom HPM-u

Predstavljena nova monografija OŠ don Mihovila Pavlinovića

Dan OŠ Stjepana Radića

Nova monografija OŠ don M. Pavlinovića

Plodna žetva na Perući

Noćna neretvanska liga trčanja

Predstavljeno stotinjak fotografija na temu bicikla u dolini Neretve

Late night shopping – AT Kerametal

Ljetno radno vrijeme policije

Komarci - najsmrtonosnije životinje na Zemlji

Komarci - najsmrtonosnije životinje na Zemlji

Gruss aus Metković!

130 tisuća kuna udrugama koje provode projekte zaštite okoliša i prirode

Gradonačelnik primio brončanoga Duju Mihaljevića

Dan Osnovne glazbene škole Metković

Sutra prekidi u radu odašiljača na Predolcu

Tradicionalni koncert zborova osnovnih škola iz doline Neretve

Kristijan Krstičević novi predsjednik KK Metković

Kako napraviti marketing-plan u Metkoviću

Biciklijada za žene 'Primavera' ove godine slavi svoj četvrti rođendan

1,45 milijuna kuna za energetsku obnovu Gimnazije Metković

Ekoakcija 'Klek 2019'

Promoviranje biciklizma u našem kraju

Povećanje razine zapošljivosti u dolini Neretve

Edukativno predavanje službenika PP Metković u Dječjem vrtiću Služavki Malog Isusa

U prometnoj nesreći U Prudu teže ozlijeđeno dijete

Duje Mihaljević brončani na Prvenstvu Balkana

U Metkoviću obilježena 28. obljetnica ustroja A satnije ZNG-a

Duje Mihaljević danas u Banjoj Luci nastupa za Hrvatsku

Država Metkoviću darovala zemljište površine 1,8 ha

Tražite u vijestima

 

Kalendar

2020

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2019

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2018

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2017

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2016

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2015

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2014

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2013

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2012

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2011

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2010

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2009

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2008

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2007

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2006

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2005

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2004

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2003

 12   11   10   09   08   07   05   04   03   02   01