-913

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

KONTAKT

Vijesti

arhiv vijesti

 Šport

Sport u Metkoviću sljedeće subote i nedjelje

Metković, 28.2.2014. - Evo najava sportskih događanja u Metkoviću za sljedeći vikend koje na m je pripremio Nikica Medak.

 Stručni skup

Dječji vrtić Metković bio domaćin stručnome skupu

Metković, 27.2.2014. - U Dječjem vrtiću Metković danas je održan cjelodnevni stručni skup za odgojno-obrazovne radnike u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. Tema skupa bila je Priprema umjetničkog konteksta u dječjem vrtiću za kvalitetno ostvarivanje odgojno-obrazovnog procesa s naglaskom na Integrirani lutkarski program odgojno-obrazovnog rada s djecom rane i predškolske dobi.

 Koncert

Maškarane note ispunile Galeriju GKS-a

Metković, 27.2.2014. - Učenici Osnovne glazbene škole Metković sinoć su u Galeriji GKS-a održali svoj drugi Koncert pod maskama na kojemu je nastupilo 36 učenika, jedanaest više nego prošle godine. Nastupili su učenici od prvoga do trećega razreda te škole, a pridružilo im se i nekoliko kolega iz viših razreda.

 Rukomet

RK 'Metković 1963' u četvrtfinalu Hrvatskoga rukometnog kupa

Metković, 27.2.2014. - Jučer je u Gradskoj športskoj dvorani u Metkoviću odigrana utakmica 1/8 završnice Hrvatskoga rukometnog kupa u kojoj je pred osamstotinjak gledatelja domaći RK Metković 1963 u teškoj utakmici uspio svladati MRK Metalac iz Zagreba i plasirati se u četvrtinu završnice.

 Šport

Juniori MNK Metkovića u borbi za prvaka Dalmacije

Metković, 26.2.2014. - Juniori Malonogometnoga kluba Metković sinoć su na domaćem terenu u uzvratnoj utakmici pobijedili ekipu Split Tommy rezultatom 5:2 i time ostvarili plasman u finale za prvaka Dalmacije. Prva utakmica, koja se igrala u Splitu, završila je neriješenim rezultatom 3:3.

 Dolina Neretve

Novi Hrvatski neretvanski zbornik bit će predstavljen na Noći Neretvana

Metković, 26.2.2014. - Upravo je iz tiska izašao 6. broj Hrvatskoga neretvanskog zbornika, publikacije koja je s tim brojem prešla 2 000 stranica na kojima se autori s različitih gledišta bave Neretvom i Neretvanima, kojom je Društvo Neretvana i prijatelja Neretve u Zagrebu nastojalo probiti nametnutu informativnu blokadu, održati vezu sa zavičajem te okupiti „domovinske“ i iseljene Neretvane barem unutar korica zajedničkoga libra, libra koji u svojemu naslovu nosi dvije temeljne odrednice na kojima počiva i naše društvo, libra koji je hrvatski i neretvanski.

 Upozorenje

Oprez pri spaljivanju korova i otpada

Metković, 26.2.2014. - Početkom sezone čišćenja poljoprivrednih i drugih površina, kada građani spaljuju biljni i drugi gorivi otpad na otvorenom prostoru, povećava se opasnost od nekontroliranog širenja požara na otvorenom.

 Obavijest

Kreativne igraonice za djecu

Metković, 26.2.2014. - Dječji vrtić Metković obavještava roditelje i djecu da će se od 1. ožujka u prostorijama vrtića svake subote u vremenu od 10 do 12 sati održavati kreativne igraonice za djecu u dobi od tri do sedam godina.

 

 Šport

Prva pobjeda metkovskih košarkaša

Metković, 25.2.2014. - Košarkaši KK Metković su u 15. kolu B-1 lige jug, koje se igralo u prošlu nedjelju, ugostili GKK Šibenik i zabilježili prvu pobjedu u ovoj natjecateljskoj sezoni.

 Inicijative

'Hrvatski domobran' pokrenuo inicijativu za spomenik žrtvama komunističkoga terora

Metković, 25.2.2014. - U Galeriji GKS-a Metković Udruga Hrvatski domobran održala je Otvorenu skupštinu čija je jedina točka dnevnoga reda bila podizanje spomenika žrtvama komunističkih zločina za što Udruga, kako je rekao predsjednik Zvonko Nikolić, ima legalitet i legitimitet.

 Obrazovanje

Filipu Kežiću prva nagrada u Subotici

Metković, 25.2.2014. - Na međunarodnom natjecanju učenika osnovnih i srednjih glazbenih škola FEMUS, održanom proteklog vikenda u Subotici u disciplinama saksofon, klarinet i flauta, prvu nagradu cjelokupnoga natjecanja Stručni žiri dodijelio je Filipu Kežiću, učeniku OGŠ Metković u klasi nastavnice Erne Čizmić-Rebić.

 Preporuka

Ojkonimija Neretvanske krajine

Metković, 24.2.2014. - Ako vam je navrh glave članaka tipa 'snimljena bez gaćica' ili 'ispala joj bradavica' (a o pasu da se i ne govori), upoznajte malo svijet oko sebe, barem onaj koji se može sagledati s Marina vijenca ili s Babine gomile. Pročitajte znanstveni rad Domagoja Vidovića koji se bavi neretvanskom ojkonimijom.

 

 Policija

Predolac – koridor za ilegalan prijelaz granice

Metković, 24.2.2014. - Prije tri dana su u popodnevnim satima u Dubrovačkoj ulici u Metkoviću zatečena dva državljana Turske koji su, nakon što im je odbijen ulazak u RH, preko brda Predolac nezakonito ušli iz pravca BiH u RH.

 Rukomet

RK 'Metković 1963' u Sinju pobijedio RK 'Kamičak'

Metković, 24.2.2014. - U izjednačenoj utakmici do 45. minute domaćini na krilima povratnika Gašpara održavaju priključak, ali zadnjih 15 minuta naši pokazuju zašto su favoriti i odlaze na pet golova razlike, što domaćin nije mogao sustići. Rezultat je na kraju bio 28:21(15:14).

 Maškare

Male maškare u slici i riječi

Metković, 24.2.2014. - Gotova je velika fotoreportaža s jučerašnjih Malih maškara. Pogledajte što smo zabilježili .

 

 Maškare

Nebo se smilovalo Malim maškarama

Metković, 23.2.2014. - Dvadeset trećega dana prevrtljive veljače kuglica na vremenskome ruletu zaustavila se na pretežito sunčano. Bilo je to dovoljno da vrijeme ne omete povorku maškarane djece koja je prošla središtem grada do Gradske športske dvorane gdje je održan dječji maskenbal na kojemu je sudjelovalo oko 280 djece iz naših vrtića i barem još toliko njih u pratnji svojih roditelja. O tome uskoro donosimo opširnu reportažu. Pola sata nakon završetka nebo sa sjeveroistoka se namrgodilo i pružilo nam ovaj nesvakidašnji prizor.

 

 Maškare

Danas započinju metkovske Pokladne svečanosti

Metković, 23.2.2014. - Mada baš ne vjerujemo da ne znate kako danas započinju Pokladne svečanosti 2014., ipak, evo podsjetnika. Danas će u 14.30 od Dječjega vrtića u Metkoviću prema Gradskoj športskoj dvorani krenuti maškarana povorka vrtićana. Program u dvorani, tijekom kojega će gradonačelnik Petrov maškarama predati ključeve grada, započinje u 15 sati, a na maškarani se ples pozivaju i sva djeca koja nisu vrtićani. Ulaz je besplatan, a na izlazu ćete dobiti banane koje daruje Frigo bonsai.

 

 Ugostiteljstvo

Konoba 'Pržun' otvorila vrata gostima

Metković, 23.2.2014. - Kako piše eMetkovic, u petak je u strogom centru grada otvorena Konoba Pržun koja će gostima nuditi dalmatinsku kuhinju s posebnim naglaskom na neretvanske specijalitete. Konoba se nalazi iza Glazbenog doma u Ulici oca Ante Gabrića.

 

 Šport

Metkovski se klubovi iz Opuzena vratili sa 22 medalje

Metković, 23.2.2014. - Jučer je u Opuzenu u organizaciji Karate kluba Metković i Karate kluba Porto Tolero iz Ploča održano Prvenstvo Dalmacije u karateu na kojemu je nastupilo 19 klubova sa 335 natjecatelja. Velik uspjeh postigla su dva metkovska kluba čiji su natjecatelji osvojili ukupno 22 medalje, od toga tri zlatne.

 Reagiranje

Petrov: Pomogli smo Makarskoj pet dana dok nisu našli privremeno rješenje

Metković, 22.2.2014. - Kada se neki grad nađe u problemu, u kakvom se našla Makarska, interventna pomoć može mu doći samo od grada prijatelja. Stoga sam Makaranima dopustio da pet dana protekloga tjedna na naše odlagalište otpada dovoze po jedan kontejner dnevno. To im je bilo dovoljno da premoste vrijeme dok im ministar Zmajlović nije dopustio privremeno odlaganje otpada u Plano.

 

I 'Metkovke' pokrenule akciju za prikupljanje pomoći poplavljenima

Metković, 22.2.2014. - Udruga lađarica Metkovke pokrenula je u suradnji s Udrugom Leptirići akciju prikupljanja pomoći za poplavom pogođena područja Siska i okolice.

 Aktualno

Jambo: Petrov je dozvolio odlaganje makarskog otpada u Metkoviću

Metković, 22.2.2014. - Kako piše portal dubrovnikpress.hr, bivši metkovski gradonačelnik Stipo Gabrić Jambo napao je gradonačelnika Božu Petrova što je dopustio da se makarski komunalni otpad odlaže na Gradskom odlagalištu otpada Dubravica te rekao da Petrov to skriva od Metkovaca.

 

 Obrana od poplave

Naći će se rješenje i za kuće na kraju Duvrata

Metković, 22.2.2014. - Jučer je u gradskoj upravi organiziran sastanak na kojemu su se u nazočnosti gradonačelnika Petrova i njegovih suradnika građani koji žive na Duvratu susreli s Tihomirom Galićem, voditeljem projekta izgradnje sustava za obranu od poplava i nadzornim inženjerom na gradilištu.

 Mediji

Politički uhljebi, učite od gradonačelnika Petrova

Metković, 21.2.2014. - Danas je portal dnevno.hr objavio poduži tekst Ive Međugorac koji započinje rečenicom „Gradonačelnik Metkovića endem je u hrvatskoj politici.“ U izvorniku je tipfeler, ali nema veze.

 

 Akcija

Poplavljivani za poplavljene

Metković, 21.2.2014. - Pod motom Poplavljivani za poplavljene Udruga lađara Domagojevi gusari u suorganizaciji Župe Gospe Snježne te župa sv. Nikole i sv. Ilije pokrenula je humanitarnu akciju za prikupljanje pomoći stanovništvu poplavama ugroženoga području Sisačke biskupije, odnosno Župe Žažina.

 Glazba

Matija i Jurica objavili novi singl

Metković, 21.2.2014. - Nakon pjesme Božić s tobom Matija Vuica i Jurica Popović objavljuju drugi singl/video pod nazivom Vatre jutarnje. Kao i prošli put, pjesmu vam daruju putem interneta gdje je možete besplatno skinuti, želite li i vidjeti sliku i čuti zvuk to možete ovdje.

 

 Šport

Prvenstvo Dalmacije u karateu

Metković, 21.2.2014. - Ljubitelji karatea sutra mogu put Opuzena gdje će se u športskoj dvorani s početkom u 11 sati održati Prvenstvo Dalmacije u karateu na kojem će nastupiti 22 dalmatinska kluba. Među njima će biti metkovski klubovi KK Metković i KK Knez Domagoj s preko 40 natjecatelja u pojedinačnim i ekipnim nastupima. Organizatori natjecanja su Dalmatinski odbor Hrvatskog karate saveza, Karate klub Metković i Karate klub Porto-Tolero iz Ploča.

 

 Šport

Veslači iz Bohinja pripremaju se na Neretvi

Metković, 21.2.2014. - Zahvaljujući lijepu vremenu veslači su na pripreme u Metković stigli nešto ranije. Sezonu su ovoga puta otvorili članovi Kajak kanu kluba Bohinj iz Solvenije. Dva tjedna bazičnih priprema odradit će pet veslača uz stručni nadzor trenera Stane Klemenca i Mihe Kordeše.

 Šport

RK 'Metković 1963' na proslavi u Visokom

Metković, 21.2.2014. - Visočki klub RK Bosna prošloga je utorka slavio 60. obljetnicu osnutka i tom je prigodom odigrana prijateljska utakmica za koju su Visočani u goste pozvali naš RK Metković 1963. U utakmici je slavio – slavljenik, a visočka TV Vi-Net je na svome Facebook profilu objavila oveću fotogaleriju.

 

 Maškare

Za tri dana znat ćemo tko je Marko Krnjeval

Metković, 20.2.2014. - Na najtajnijem mjestu u gradu privodi se kraju izrada ovogodišnjega Marka Krnjevala koji će javnosti biti prikazan u na Male maškare u nedjelju, 23. veljače.

 Predstavljanje knjige

Život između kamena i močvare

Metković, 20.2.2014. - U prostorijama Društva Neretvana i prijatelja Neretve u Zagrebu 19. veljače 2014. održano je predstavljanje knjige Radoslava Dragobratovića Život između kamena i močvare: Raba 1689. – 2012. objavljene u nakladi Neretvanske riznice umjetnina i inih vrijednosti. Predstavljanje je vodio književnik Stjepan Šešelj uz predstavljače Eneriku Bijač i Domagoja Vidovića te autora knjige Radoslava Dragobratovića.

 

 Policija

Na GP Karasovići zaplijenjeno 4,5 kg heroina

Metković, 20.2.2014. - Ulaznoj graničnoj kontroli na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Karasovići, jučer, 19. veljače oko 11.40 sati, pristupio je osobni automobil albanskih nacionalnih oznaka kojim je upravljao 25-godišnjak, a u kojem su se kao putnici nalazili 26-godišnjak i 21-godišnjakinja, svi državljani Albanije. Tijekom obavljanja granične kontrole suradnjom policijskih službenika Policijske postaje Gruda i djelatnika mobilne jedinice carine uočene su preinake u prostoru bočnog praga automobila zbog čega se posumnjalo na krijumčarenje.

 Šport

ONK Metković – HNK Hajduk 0:1

Metković, 20.2.2014. - Jučer je na igralištu ONK Metković odigrana prijateljska utakmica između mlade momčadi Hajduka, koju je vodio trener Stipe Balajić, i ONK Metković koja je završila rezultatom 1:0 za goste iz Splita. Utakmicu je pratilo petstotinjak gledatelja, a strijelac jedinoga pogotka bio je Toni Žile u 44. minuti.

 Rad udruga

Hajdukovci posjetili 'Prijatelje'

Metković, 20.2.2014. - Svoj dolazak u Metković na utakmicu s ONK Metković igrači i vodstvo NK Hajduk započeli obilaskom su radionice Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj gdje su ih uz domaćine Prijatelje dočekale zamjenica župana Marija Vučković i zamjenica gradonačelnika Metkovića Katarina Ujdur te u ime Uprave ONK Metković predsjednik Željko Parmać sa suradnicima. Gostima iz Splita na dolasku je zahvalio predsjednik Prijatelja Antiša Puljević koji ih je ukratko upoznao s radom Udruge i suvenirima koje proizvode njeni članovi.

 Komentar

Mi bismo mogli deset puta bolje, samo ne znamo ili nećemo, a ni državu nije briga

Metković, 20.2.2014. - Škotski otok Lewis i Harris proglašen je najboljim europskim otokom u 2013. po ocjeni turističkog portala TripAdvisor koji je sastavio listu najboljih otoka temeljem mišljenja putnika koji su ih posjetili. – Razmišljanje o odmoru na otoku obično sa sobom nosi slike pješčanih plaža, kristalno čistog mora i drvoreda palmi, ali ovogodišnji rezultati pokazuju da idealni bijeg na otok može izgledati i drugačije – rekao je James Kay, glasnogovornik TripAdvisora.

 Obrana od poplave

Nasip gotov do kraja 2016. godine?

Metković, 19.2.2014. - U prostorijama gradske uprave Grada Metkovića održan je sastanak vezan uz izgradnju dijela nasipa za obranu od poplava koji će se graditi na području općine Čapljina, odnosno na području Bosne i Hercegovine.

 Predavanje

Istočna Afrika i narod Maasai

Metković, 19.2.2014. - Sinoć je u Galeriji Gradskoga kulturnog središta Metković Davorka Kitonić održala zanimljivo multimedijalno predavanje o istočnoj Africi i narodu Maasai (Massai) koji živi u Keniji i sjevernoj Tanzaniji. Gotovo dvosatno predavanje ispunilo je Galeriju do posljednjega mjesta i do kraja zaokupilo pažnju prisutnih.

 Poduzetništvo

Predstavljanje Programa bespovratnih poticaja

Metković, 19.2.2014. - U petak, 7. ožujka u Autoškoli Žabac u Metkoviću u 11 sati započet će predstavljanje Programa bespovratnih poticaja iz Poduzetničkog impulsa za 2014. godinu. Više pogledajte u priloženome pozivu .

 

 Poduzetništvo

Poduzetnički impuls za 2014. godinu

Metković, 19.2.2014. - Ministarstvo poduzetništva i obrta objavljuje javne pozive u sklopu Programa poticanja poduzetništva i obrta Poduzetnički impuls za 2014. godinu usvojenog na Sjednici Vlade Republike Hrvatske 6. veljače 2014.

 Gradske vijesti

'Tikvići' oduševili vrtićane

Metković, 18.2.2014. - U Središnjem vrtiću Metković danas je za metkovske vrtićene odigrana predstava Tikvići na selu - Priča o mlinu koju su izveli Amir Sinanović i Antonija Šašo, glumci Lutkarskoga studija Kvak iz Zagreba. Maštovite lutke od tikvi izradila je Vlasta Pokrivka, koja zajedno s Ivanom Pokrivko Sinanović, potpisuje i režiju.

 Gradske vijesti

Cijela Klada pod asfaltom

Metković, 18.2.2014. - Ovih je dana asfaltiran preostali kilometar od ukupno 3,5 km Ulice Petra Krešimira IV. od raskrižja s Ulicom svetoga Franje Asiškoga do izlaza na magistralu nasuprot Kuli Norinskoj.

 Poziv

Grad poziva mnogobrojne obitelji da se upišu u evidenciju

Metković, 18.2.2014. - Grad Metković sagledava potrebe obitelji s četvero i više djece, a u cilju izrade i projekcije mogućih mjera za iste, te poziva navedene obitelji koje imaju prebivalište na području Grada Metkovića da se upišu u evidenciju Grada – stoji u pozivu gradonačelnika Petrova.

 

 Predavanje

Istočna Afrika i narod Maasai

Metković, 18.2.2014. - Večeras će u Galeriji Gradskoga kulturnog središta Metković Davorka Kitonić održati zanimljivo multimedijalno predavanje o istočnoj Africi i narodu Maasai (Massai) koji živi u Keniji i sjevernoj Tanzaniji. Predavanje počinje u 19.30.

 

 Komentar

Rastjeraj to!

Metković, 18.2.2014. - Prosvjedna tektonika je od Bosne bez Hercegovine toliko izgubila na intenzitetu u svome širenju do Zagreba da je središnji zagrebački trg izgledao upola pustiji za vrijeme nedavnoga prosvjeda u odnosu na iole značajnije zbivanje koje se na tome trgu događa tijekom godine.

 Rad udruga

Veterani održali Izvještajnu skupštinu

Metković, 17.2.2014. - Udruga veterana 4. gardijske brigade, Podružnica Dubrovačko-neretvanske županije održala je jučer u Zgradi političkih stranaka Izvještajnu skupštinu.

 Šport

95 godina organiziranoga igranja nogometa u Metkoviću

Metković, 17.2.2014. - Prošloga petka i subote obilježeno je 95 godina od osnutka NK Narone, kluba osnovanoga 1919. koji nakon Drugoga svjetskoga rata mijenja ime u NK Neretva i do danas ga tako nosi. Pogledajte što smo zabilježili.

 Gradske vijesti

Marko Veraja predsjednik DVD-a Metković

Metković, 16.2.2014. - Dobrovoljno vatrogasno društvo Metković danas je u Zgradi političkih stranaka održalo Izbornu skupštinu koju su kao gosti pratili županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović i zamjenik gradonačelnika Nikola Grmoja.

 Anketa

Velika većina podržava prosvjede, ali na bitno različite načine

Metković, 16.2.2014. - Jučer je završena naša anketa u kojoj smo tražili vaše mišljenje o prosvjedima u BiH. Najviše vas je glasovalo prvoga dana, a onda je interes naglo splasnuo. Nećemo nagađati što je razlog tomu, no glavnina vas je podržala prosvjede (ukupno preko 82%), no što se tiče metoda gotovo podjednako su zastupljene umjerena i radikalna. Za rezultate kliknite na gornji grafikon.

 

 Šport

Novo vodstvo VK Neretvanski gusar

Metković, 16.2.2014. - Na Izbornoj skupštini Veslačkoga kluba Neretvanski gusar, koja je držana u petak, izabrano je novo vodstvo Kluba na čelu s predsjednikom Vidom Jeramazom. Dosadašnji predsjednik Kluba Joško Erceg izabran je za predsjednika Upravnoga odbora, a za tajnika Kluba izabran je Davor Gnječ.

 Kazalište

Krešić oduševio malobrojnu publiku

Metković, 15.2.2014. - Šteta je što izvrsnoga mladog mostarskoga glumca sinoć u GKS-u nije vidjelo više ljudi. Možda je cijena od 40 kn bila previsoka (ne određuje ju GKS) pa je vjerojatno mnogim parovima na Valetinovo bilo primamljivije za 80 kn otići negdje vani i skromno se počastiti. Kazališna sezona ide dalje, a već 24. veljače (ponedjeljak) dolazi nam komedija Crnogorac u krevetu.

 

 Obrazovanje

Gimnazijalci vrtićanima izveli 'Vuka i sedam kozlića'

Metković, 15.2.2014. - Jučer su metkovski gimnazijalci mališanima iz Dječjega vrtića Metković izveli mjuzikl Vuk i sedam kozlića, a svojim vratolomijama predstavili su se i mladi plesači hip-hopa. Zanimljivo je da je mjuzikl izveden na mješavini hrvatskoga i njemačkoga jezika kako bi se djecu u najranijoj dobi potaknulo na učenje stranoga jezika.

 Predavanje

'U čijim je rukama naša sreća?'

Metković, 14.2.2014. - Program Ministarstva socijalne politike i mladih Dnevni boravak i pomoć u kući starijim osobama nastavio se provoditi na području našeg grada i u 2014. Jučer je u Dnevnom boravku Udruge Otac Ante Gabrić, provoditelja Programa, dr. med. Asja Palinić Cvitanović, psihoterapeut, održala zanimljivo predavanje pod nazivom U čijim je rukama naša sreća?.

 Policija

Natječaj za školovanje budućih policjaca

Metković, 14.2.2014. - Ministarstvo unutarnjih poslova raspisalo je Natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2014./2015. godini.

 Znamenitosti

Kubanske zgode i nezgode dviju Pločanki

Metković, 14.2.2014. - Zanimljiv fotoputopis prikazale su u Gradskoj knjižnici Metković Pločanke Helena Decovski i Maja Katić koje su se nedavno vratile s Kube. Osim slikom i riječima Kubu su posjetiteljima približili još glazbom i svojim videozapisima.

 Obrazovanje

Petrov gimnazijalcima uručio zahvalnice

Metković, 13.2.2014. - Danas je gradonačelnik Božo Petrov primio učenike metkovske Gimnazije na čelu s ravnateljem Jozom Jurkovićem te profesoricama Gordanom Nikolić i Svjetlanom Bebić, kako bi im uručio zahvalnice za promicanje imena Grada Metkovića.

 Turizam

Turistički vodiči s Korčule upoznali se s turističkim potencijalima Metkovića

Metković, 13.2.2014. - Da Metković postaje sve zanimljiviji turizmu pokazuje nedavni posjet dvadeset petero turističkih vodiča s otoka Korčule koji su u vlastitom aranžmanu i o vlastitu trošku došli u radno-edukativni posjet Gradu Metkoviću.

 Elektroopskrba

Sutra ponovno neka naselja bez struje

Metković, 12.2.2014. - Zbog planiranih radova na modifikaciji DV 10 kV Borovci dana 13. veljače (četvrtak) bez el. energije će u vremenu od 9 do 15 sati biti potrošači u naseljima Borovci, Nova Sela, Čarapine, Šiljegi, Jakići, Dominikovići i Pozla Gora. Dva kratka prekida od 9.00 do 9.10 i od 14.50 do 15.00 sati bit će u naseljima Matijevići, Momići, Podrujnica i Rastočići. U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije.

 

 Obrazovanje

Metkovci putuju na državni LiDraNo

Metković, 12.2.2014. - Jučer je u Kazalištu Marina Držića u Dubrovniku održana Županijska smotra LiDraNo 2014. na kojoj je sudjelovalo više od 200 učenika iz 24 osnovne i 10 srednjih škola te Učeničkoga doma u Dubrovniku. Ove godine domaćin Smotri bila je Gimnazija Dubrovnik, a najbolji prema ocjeni prosudbenih povjerenstava predstavljat će Dubrovačko-neretvansku županiju na Državnoj smotri. Među najuspješnijim učenicima i školama našli su se i učenici iz metkovske OŠ Stjepana Radića i dvije metkovske srednje škole.

 Dijaspora

Tako se promiče svoja zemlja

Metković, 12.2.2014. - U Saudijskoj Arabiji živi obitelj Nuić čiji se pater familias i naš bivši sugrađanin Ivo povazdan bavi naftom, sin Drago pohađa Dhahran British Grammar School, a majka Fani ih obojicu dočekuje u njihovu domu.

 Komentar

Tko šljivi Hrvate u BiH

Metković, 12.2.2014. - Sinoć je Četvrti HRT-a u Večernjim vijestima iz studijâ u Sarajevu i u Mostaru ugostio redatelja Dina Mustafića i Ivana Šušnjara, kolumnista portala Poskok.info, kojega su Metkovci imali prigodu u veljači prošle godine upoznati u Gradskom kulturnom središtu kada je vođena rasprava na temu „Jesu li fiktivni zaista fiktivni?“. Treća gošća javila se iz Berlina.

 Mediji

Istina o uvođenju reda:
Iživljavanje nad malima i protivnicima vlasti

Metković, 11.2.2014. - Prvo treba uvesti standarde pravednosti, pa tek onda red. Obratno je nemoguće – jer ako red uvodimo prije pravednosti, dobit ćemo tiraniju reda u nepravdi – kao najdrastičniji, vidi primjer nacizma, kao blaži – današnje Hrvatske – za index.hr piše Oleg Maštruko .

 

 Gradske vijesti

Pri kraju radovi u Ulici Petra Zoranića

Metković, 11.2.2014. - U dijelu Ulice Petra Zoranića na spoju s Ulicom Mobine završavaju se radovi na izgradnji sustava oborinske odvodnje. Naručitelj radova je Metković d.o.o. za vodoopskrbu i odvodnju otpadnih voda, a posao izvode djelatnici metkovske tvrtke Partner grupa d.o.o. Više o radovima rekao nam je suvlasnik firme i inženjer na gradilištu Josip Brečić.

 Obrazovanje

Gimnazija Metković u Njemačkoj predstavila DNŽ

Metković, 10.2.2014. - Prošli tjedan Gimnazija Metković je u njemačkom mjestu Baden Urachu pored Stuttgarta, na susretu voditelja škola koje sudjeluju u projekta Don@u-Online, uspješno predstavila Dubrovačko-neretvansku županiju. Susret je završio posjetom Europskom parlamentu u Straßburgu, gdje su voditelji škola imali priliku razgovarati s Michaelom Theurerom, jednim od njemačkih zastupnika u Europskom parlamentu.

 Fotografija

Prava veljača

Metković, 10.2.2014. - Jutros se pojavilo malo sunca pa smo to iskoristili za nekoliko zimskih fotografija Metkovića iz malo drukčijega kuta od uobičajenih. Prognoze govore da nam slijedi nekoliko dana kiše, potom opet sunčano pa kiša… Prava veljača.

 Izložba

Fotografije delte Neretve trajno izložene u Gradskoj knjižnici

Metković, 9.2.2014. - U Gradskoj knjižnici Metković postavljena je stalna izložba fotografija pod nazivom Krajobraz i biološka raznolikost delte Neretve. Radi se otprilike o polovini fotografija koje su pod istim nazivom u organizaciji Udruge Divina Natura i pod pokroviteljstvom Hrvatskih voda bile izlagane u Metkoviću, Zagrebu, Splitu i na Lokrumu, a koje je spomenuta udruga darovala Gradskoj knjižnici. Autori fotografija su: Davorka Kitonić, Ivan Ico Petrov, Ivica Puljan, Tomislav Rogošić i Marin Veraja.

 Glazba

'Versi' objavili novi glazbeno-slikokazni uradak

Metković, 9.2.2014. - Nakon Cure iz mista, Vragu malo, meni dosta i Dalmacijo moja metkovski su Versi objavili još jedan svoj glazbeno-slikokazni uradak koji nosi naziv Slomila me prošla godina. Iako je tema ljubavna, točnije ljubavni jadi, izgleda da će pjesma imati dobru prođu i u politici i u gospodarstvu i u zdravstvu i u…
    Autor glazbe i aranžer je Dragan Brnas-Fudo, dok mu brat Ivica potpisuje stihove.

 

 Komentar

Gori li baš cijela Bosna (i Hercegovina)?

Metković, 9.2.2014. - Nakon četiri minute i 21 sekundu iščekivanja čulo se – ulaze. Nevjerojatan videozapis jučerašnje paljevine u Mostaru pokazuje kako masa, najprije iščekuje, a potom mirno promatra nekoliko desetaka tipova koji ulaze u zgradu Vlade Hercegovačko-neretvanskoga kantona i zapaljuju je. Atmosfera je gotovo kazališna, stotine malih Nerona na prvu pojavu dima i vatre uredno plješće i podiže svoje smartfone, želeći ovjekovječiti taj čin.

 Humanost

Cvito Matić spasio škanjca

Metković, 8.2.2014. - Danas poslijepodne Cvito Matić iz Vida u Opuzenu je pronašao je ranjenu pticu grabljivicu o čemu je obavijestio Barišu Ilića, odnedavna predsjednika Ornitološkoga društva Brkata sjenica te voditelja Ornitološke postaje Metković Hrvatskog ornitološkog društva i suradnika Zavoda za ornitologiju HAZU. O kojoj se ptici radi, o kakvoj je ozlijedi riječ te više o svemu ispričao nam je Ilić.

 Mediji

Stotinjak prosvjednika u Sisku:
Želimo ostavku i pritvor Lovrić Merzel te građansku vlast kao u Metkoviću

Metković, 8.2.2014. - "Želimo ostavku i istražni zatvor Marine Lovrić Merzel!", "Želimo izvanredne izbore u roku od dva mjeseca u županiji i gradu Sisku!", "Želimo promjenu politike u gradu i županiji prema principu Metkovića, Omiša i Primoštena!", samo se neke od poruka ogorčenih građana – piše index.hr

 

 Turizam

Metković dobio još jedno turističko odredište

Metković, 8.2.2014. - Jučer je metkovski gradonačelnik Božo Petrov presijecanjem vrpce na ulazu u Jamu u Predolcu svečano otvorio Edukativni centar 'Congeria' pa je tako Jama, uz popratne sadržaje, postala dostupna i turistima te, vjerujemo, budućim školskim ekskurzijama. U programu otvorenja sudjelovale su članice KUD-a Metković, a blagoslov je novom turističkom odredištu udijelio fra Petar Gulić.

 Kazalište

'Brat Franjo i zao čovjek' u izvedbi metkovske Frame

Metković, 8.2.2014. - Članovi franjevačke mladeži (FRAMA) sinoć su u Gradskom kulturnom središtu Metković u režiji Vatroslava Markotića izveli predstavu Brat Franjo i zao čovjek koja je napravljena prema jednom od igrokaza iz zbirke Igrokazi Božjeg igrača autora fra Ive Perana.

 Anketa

Što mislite o prosvjedima u susjednoj BiH?

Metković, 8.2.2014. - Trenutna događanja u susjednoj BiH, s kojom imamo granicu od tisuću kilometara, sigurno većinu nas ne ostavljaju ravnodušnima, time više što Metković leži tik uz tu granicu. Stoga smo, u svjetlu tih događanja, postavili novu anketu koja traje do 15. veljače u ponoć.

 

 Politika

Metkovski SDP analizirao Proračun Grada Metkovića i iznio smjernice svoga budućeg djelovanja

Metković, 8.2.2014. - Budući rad GO SDP Metković temeljiti će se na pomoći Gradu Metkoviću u izradi i dobivanju projekata od važnosti za Grad Metković. Mi nemamo predstavnika u gradskom vijeću i ne obnašamo vlast u gradu Metkoviću, ali imamo svoje simpatizere i naše birače, radi kojih smo obavezni raditi na napretku ovog grada kao i na poboljšanju kvalitete života u gradu, rekao je na tiskovnoj konferenciji predsjednik GO SDP Metković Krešimir Kuran, dok je Ivica Parmać za Proračun Grada Metkovića rekao kako je „svaki proračun izraz želja, ali ovaj put prilično realnih želja, za razliku od prije i smatramo kako je ovo napredak“.

 

 Šport

Branko Ivanković održao seminar za trenere

Metković, 7.2.2014. - Poznati hrvatski nogometni stručnjak, trener brojnih klubova i reprezentacija, Branko Ivanković danas je u Hotelu Narona održao nogometni seminar za trenere kojem su se odazvali treneri iz cijele regije. Njegov dolazak u Metković inicirao je Metkovac Jurica Popović, poznati hrvatski glazbenik i zaljubljenik u nogomet, a seminar je održan u organizaciji NK Neretva uz podršku Županijskog nogometnog saveza.

 Izložba

Krajobraz i biološka raznolikost delte Neretve

Metković, 7.2.2014. - Sutra, 8. veljače u 11 sati u organizaciji Udruge Divina Natura bit će u Gradskoj knjižnici Metković otvorena izložba Krajobraz i biološka raznolikost delte Neretve.

 

 Obavijest

Poziv na testiranje kandidatima za direktora Turističkoga ureda

Metković, 7.2.2014. - Povjerenstvo za provedbu Natječaja Turističkog vijeća Turističke zajednice Grada Metkovića utvrdilo je da su na Natječaj za direktora Turističkoga ureda pristigle 23 prijave (jedna dvostruka) i da će sukladno uvjetima na dodatno testiranje biti pozvani slijedeći kandidati:
  • Magdalena Medar-Ujdur, Mlinska 57, Metković
  • Jasminka Dominiković, Predolac 3, Metković
  • Zdenko Dragović, Mlinska 12, Metković
  • Luca Veraja, Petra Krešimira IV 181, Metković
  • Filipa Srzentić, Vladimira Nazora 4, Ploče
   Dodatno testiranje iz aktivnog poznavanja stranog jezika i poznavanja rada na računalu održat će se u petak, 14. veljače 2014. u 11 sati u prostorijama Učilišta Mijoč.

 

 Elektroopskrba

Sutra bez struje u Pojezerju i Slivnu

Metković, 6.2.2014. - Zbog modifikacije trafostanica TS 10/0.4 kV Otrići 2 (Pisak) i TS 10/0.4 kV Kobiljača, 1 dana 7. veljače u vremenu od 8 do 13 sati bit će obustavljeno napajanje električnom energijom u naseljima: Otrić Seoci, Mracir, Kobiljača i Mali Prolog te na gradilištu Viadukt - tunel Mali Prolog.
    Istoga dana će u vremenu od 12 do 16 sati zbog planiranih radova modifikacije TTS 10/0.4 kV Raba biti prekid elektroopskrbe u naseljima: Klek, Radalj, Repić, Duboka, Komarna, Raba, Kremena, Lovorje, Tuštevac, Lučina, Mihalj, Otok i Trn.
    U slučaju prijevremenog završetka radova napon će biti pušten ranije.

 

 Izdavaštvo

Metkovski prezimenski mozaik

Metković, 6.2.2014. - Uskoro u nakladi Gradskoga kulturnog središta Metković izlazi knjiga Metkovski prezimenski mozaik autora dr. sc. Domagoja Vidovića iz Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje. Vidović u knjizi na znanstvenopopularan način iznosi manje poznate činjenice o jezičnome postanju i povijesnome razvoju ne samo metkovskih, nego i ostalih neretvanskih i susjednih hercegovačkih rodova. Knjiga se sastoji od članaka uglavnom objavljenih u Metkovskome vjesniku te jednoga dijela članaka objavljenih u hercegovačkim glasilima Vrutak i Glas Hutova.

 

 Obavijest

Voda iz Pruda ispravna za piće

Metković, 5.2.2014. - Prema današnjim rezultatima Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije (Služba za zdravstvenu ekologiju Odjel za vode) u uzorcima vodovodne vode iz izvorišta Prud (uzorci vode uzeti iz vodovodnih mreža u Prudu i Opuzenu) vrijednosti mutnoće vode su u normalnim vrijednostima, te kao takvi udovoljavaju Pravilniku o zdravstvenoj ispravnosti vode za piće (NN 125/13) – javlja voditelj Službe za epidemiologiju dr. med. Miljenko Ljubić.

 

 Reakcija

Provjerite odgovara li vam koji termin za rekreaciju

Metković, 5.2.2014. - Ustanova Športski objekti obavještava građane o slobodnim terminima za rekreaciju u Gradskoj športskoj dvorani Metković po cijeni od 250 kn/sat, odnosno 300 kn/sat, ovisno o vremenu korištenja termina. Također, slobodni su i termini za rekreativno igranje stolnoga tenisa po cijeni od 20 kn/sat. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na brojevima telefona 681 060 i 680 338, na e-mail: uso-metkovic@h-1.hr, ili izravno u Gradskoj športskoj dvorani Metković.

 

 Gradske vijesti

Osnovano Ornitološko društvo 'Brkata sjenica'

Metković, 4.2.2014. - Na inicijativu Bariše Ilića, voditelja Ornitološke postaje Metković Hrvatskog ornitološkog društva i suradnika Zavoda za ornitologiju HAZU, sinoć je u Metkoviću osnovana udruga Ornitološko društvo Brkata sjenica.

 Gradske vijesti

Započela rekonstrukcija i sanacija Velike rive i Trga kralja Tomislava

Metković, 4.2.2014. - Konačno je suho vrijeme omogućilo rad asfaltnoj bazi pa je danas asfaltiran dio Velike rive, a radovi će se nastaviti i na saniranju rupa po gradskim ulicama te na mjestima na kojima se u posljednje vrijeme nešto radilo pa je bio skinut asfaltni sloj.

 Obrana od poplave

Uklonite trajne nasade i predmete s trase nasipa

Metković, 4.2.2014. - Započeli su radovi na središnjem dijelu nasipa za obranu od poplave kraj kanala Struga, no izvođači su naišli na nepredviđene probleme jer na trasi ima još dosta trajnih nasada drugih stvari. Stoga su Hrvatske vode, kao investitor, uputile sljedeći poziv građanima:

 Šport

Pregled sportskih rezultata

Metković, 3.2.2014. - Nikica Medak poslao nam je pregled sportskih natjecanja domaćih klubova protekloga vikenda, iz kojega donosimo rezultate.

 Elektroopskrba

Obavijest o prekidima u elektroopskrbi

Metković, 3.2.2014. - Zbog planiranih radova na modifikaciji DV 10 kV Borovci, dana 4. veljače (utorak) u vremenu od 9 do 15 sati bez električne energije bit će naselja: Borovci, Nova Sela, Čarapine, Šiljegi, Jakići, Dominikovići i Pozla Gora. Istoga dana u vremenu od 9.00 do 9.10 sati i u vremenu od 14.50 do 15.00 sati bite će prekidi u naseljima: Matijevici, Momići, Podrujnica i Rastočići. U slučaju prijevremenog završetka radova napon će biti pušten ranije

 

 Obrazovanje

Nije tako samo kod nas

Metković, 3.2.2014. - Nerijetko se u društvima, naročito starijih, povede razgovor o obrazovanju, školi danas, odnosu učenika prema nastavi i nastavnicima, ali i o tome kao roditelji sami svojoj djeci daju loš primjer štiteći ih zbog njihovih propusta ili nerada. Izgleda da se radi o planetarnoj pojavi, a dokaz nam stiže iz Australije.

 Šport

Kakav gol Darija Srne

Metković, 2.2.2014. - Ovome ne treba nikakav komentar. Samo pogledajte.

 Maraton lađa

Marušić ostaje predsjednik ULN-a, a Marević izabran za direktora Maratona

Metković, 2.2.2014. - Tri i pol sata trajala je Izborna skupština Udruge lađara Neretve na kojoj birani predsjednik Udruge i direktor Maratona. Za predsjednika je ponovno izabran Marko Marušić, a novi direktor Maratona lađa na Neretvi je Jakov Marević iz Staševice.

 Gradske vijesti

Skupština DVD-a odgođena za 15 dana

Metković, 2.2.2014. - Sinoć se u prostorijama JVP Metković trebala održati Izvanredna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Metković koja je sazvana kako bi se popunila upražnjena mjesta nekolicine članova koji su na vlastiti zahtjev napustili DVD.

 Televizija

Petrov danas u NU2

Metković, 2.2.2014. - Samo za one koji to još ne znaju, a takvih vjerojatno gotovo i nema, danas na Prvome programu HRT-a u emisiji Nedjeljom u 2 gostuje metkovski gradonačelnik Božo Petrov. Da ne bude - nismo znali.

 

 Šport

Prijateljski susret završio pobjedom Splita

Metković, 1.2.2014. - Na igralištu Iza Vage Neretva je danas odigrala prijateljsku utakmicu protiv prvoligaša RNK Split koja je završila pobjedom Splićana rezultatom 0:1. Utakmica je odigrana u okviru priprema za predstojeću sezonu, ali i proslave 95. rođendana NK Neretva.

 Manifestacije

'Noć muzeja' posvećena
šišmišima i populariziranju znanosti

Metković, 1.2.2014. - Ove je godine Noć muzeja Prirodoslovni muzej Metković obilježio dvjema zanimljivim poučnim radionicama za djecu i izložbom fotografija posvećenoj šišmišima. Radionice naziva Slasna DNA i Skrivene boje lišća su u okviru projekta Bioteka u pokretu provele članice Udruge Bioteka iz Zagreba Kristina Duvnjak, prof. biologije i Behija Salkić, mag. biol. exp.

 Manifestacije

Veliko zanimanje za
'Noć muzeja' u AM Narona u Vidu

Metković, 1.2.2014. - Kako je to bilo širom Hrvatske i u dvama muzejima na području Grada Metkovića sinoć je bilo iznimno živo. Manifestaciji Noć muzeja 2014. pridružili su se Arheološki muzej Narona u Vidu i Prirodoslovni muzej Metković.

 Predstavljanje knjige

Spašavanje zločinačke budućnosti

Metković, 1.2.2014. - U do posljednjega mjesta ispunjenoj Galeriji metkovskoga GKS-a sinoć je u organizaciji Ogranka Matice hrvatske Metković i Braniteljske udruge Zavjet iz Ploča održano predstavljanje knjige Slučaj Perković – spašavanje zločinačke budućnosti, na kojem je sudjelovao i sam autor prof. dr. sc. Josip Jurčević.

 

Vijesti iz 2. 2014.
ukupno 94

Sport u Metkoviću sljedeće subote i nedjelje

Dječji vrtić Metković bio domaćin stručnome skupu

Maškarane note ispunile Galeriju GKS-a

RK 'Metković 1963' u četvrtfinalu Hrvatskoga rukometnog kupa

Juniori MNK Metkovića u borbi za prvaka Dalmacije

Novi Hrvatski neretvanski zbornik bit će predstavljen na Noći Neretvana

Oprez pri spaljivanju korova i otpada

Kreativne igraonice za djecu

Prva pobjeda metkovskih košarkaša

'Hrvatski domobran' pokrenuo inicijativu za spomenik žrtvama komunističkoga terora

Filipu Kežiću prva nagrada u Subotici

Ojkonimija Neretvanske krajine

Predolac – koridor za ilegalan prijelaz granice

RK 'Metković 1963' u Sinju pobijedio RK 'Kamičak'

Male maškare u slici i riječi

Nebo se smilovalo Malim maškarama

Danas započinju metkovske Pokladne svečanosti

Konoba 'Pržun' otvorila vrata gostima

Metkovski se klubovi iz Opuzena vratili sa 22 medalje

Petrov: Pomogli smo Makarskoj pet dana dok nisu našli privremeno rješenje

I 'Metkovke' pokrenule akciju za prikupljanje pomoći poplavljenima

Jambo: Petrov je dozvolio odlaganje makarskog otpada u Metkoviću

Naći će se rješenje i za kuće na kraju Duvrata

Politički uhljebi, učite od gradonačelnika Petrova

Poplavljivani za poplavljene

Matija i Jurica objavili novi singl

Prvenstvo Dalmacije u karateu

Veslači iz Bohinja pripremaju se na Neretvi

RK 'Metković 1963' na proslavi u Visokom

Za tri dana znat ćemo tko je Marko Krnjeval

Život između kamena i močvare

Na GP Karasovići zaplijenjeno 4,5 kg heroina

ONK Metković – HNK Hajduk 0:1

Hajdukovci posjetili 'Prijatelje'

Mi bismo mogli deset puta bolje, samo ne znamo ili nećemo, a ni državu nije briga

Nasip gotov do kraja 2016. godine?

Istočna Afrika i narod Maasai

Predstavljanje Programa bespovratnih poticaja

Poduzetnički impuls za 2014. godinu

'Tikvići' oduševili vrtićane

Cijela Klada pod asfaltom

Grad poziva mnogobrojne obitelji da se upišu u evidenciju

Istočna Afrika i narod Maasai

Rastjeraj to!

Veterani održali Izvještajnu skupštinu

95 godina organiziranoga igranja nogometa u Metkoviću

Marko Veraja predsjednik DVD-a Metković

Velika većina podržava prosvjede, ali na bitno različite načine

Novo vodstvo VK Neretvanski gusar

Krešić oduševio malobrojnu publiku

Gimnazijalci vrtićanima izveli 'Vuka i sedam kozlića'

'U čijim je rukama naša sreća?'

Natječaj za školovanje budućih policjaca

Kubanske zgode i nezgode dviju Pločanki

Petrov gimnazijalcima uručio zahvalnice

Turistički vodiči s Korčule upoznali se s turističkim potencijalima Metkovića

Sutra ponovno neka naselja bez struje

Metkovci putuju na državni LiDraNo

Tako se promiče svoja zemlja

Tko šljivi Hrvate u BiH

Istina o uvođenju reda:
Iživljavanje nad malima i protivnicima vlasti

Pri kraju radovi u Ulici Petra Zoranića

Gimnazija Metković u Njemačkoj predstavila DNŽ

Prava veljača

Fotografije delte Neretve trajno izložene u Gradskoj knjižnici

'Versi' objavili novi glazbeno-slikokazni uradak

Gori li baš cijela Bosna (i Hercegovina)?

Cvito Matić spasio škanjca

Stotinjak prosvjednika u Sisku:
Želimo ostavku i pritvor Lovrić Merzel te građansku vlast kao u Metkoviću

Metković dobio još jedno turističko odredište

'Brat Franjo i zao čovjek' u izvedbi metkovske Frame

Što mislite o prosvjedima u susjednoj BiH?

Metkovski SDP analizirao Proračun Grada Metkovića i iznio smjernice svoga budućeg djelovanja

Branko Ivanković održao seminar za trenere

Krajobraz i biološka raznolikost delte Neretve

Poziv na testiranje kandidatima za direktora Turističkoga ureda

Sutra bez struje u Pojezerju i Slivnu

Metkovski prezimenski mozaik

Voda iz Pruda ispravna za piće

Provjerite odgovara li vam koji termin za rekreaciju

Osnovano Ornitološko društvo 'Brkata sjenica'

Započela rekonstrukcija i sanacija Velike rive i Trga kralja Tomislava

Uklonite trajne nasade i predmete s trase nasipa

Pregled sportskih rezultata

Obavijest o prekidima u elektroopskrbi

Nije tako samo kod nas

Kakav gol Darija Srne

Marušić ostaje predsjednik ULN-a, a Marević izabran za direktora Maratona

Skupština DVD-a odgođena za 15 dana

Petrov danas u NU2

Prijateljski susret završio pobjedom Splita

'Noć muzeja' posvećena
šišmišima i populariziranju znanosti

Veliko zanimanje za
'Noć muzeja' u AM Narona u Vidu

Spašavanje zločinačke budućnosti

Tražite u vijestima

 

Kalendar

2020

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2019

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2018

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2017

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2016

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2015

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2014

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2013

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2012

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2011

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2010

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2009

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2008

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2007

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2006

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2005

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2004

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2003

 12   11   10   09   08   07   05   04   03   02   01