-913

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

KONTAKT

Vijesti

arhiv vijesti

 Gradske vijesti

Krpanje rupa na gradskim prometnicama

Metković, 31.3.2011. - Nakon svake zime na gradskim prometnicama pojave se oštećenja koja treba sanirati. Tako su djelatnici firme Dubrovnik ceste danas iskoristili topao dan da bi na više mjesta nanijeli novi sloj asfalta. To se posebno odnosilo na poklopce šahtova koji su nakon višekratnog asfaltiranja prometnica ostali uniže.

 

 Obrana od poplave

Javni uvid geodetskog elaborata još tri dana

Metković, 31.3.2011. - Već drugi dan za redom u Galeriji GKS-a Metković održava se javni uvid geodetskog elaborata vezan za izgradnju objekata za obranu od poplave Grada Metkovića. Elaborat je napravila splitska tvrtka Geodata d.o.o. za potrebe Hrvatskih voda na temelju lokacijske dozvole koju je izdalo Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva.

 Obrazovanje

Haiku poezija u Srednjoj školi Metković

Metković, 30.3.2011. - Pod vodstvom prof. Nikoline Anković i metkovskog haiku pjesnika Ive Nodila danas je u restoranu Srednje škole Metković održana radionica haiku poezije u kojoj su sudjelovali učenici 2. b i 2. d razreda, smjerovi elektrotehnika i građevinski tehničar.

 Šport

Podjela bodova Iza vage

Metković, 30.3.2011. - Nogometaši Neretve danas su na igralištu Iza vage odigrali utakmicu protiv NK Zmaj (M) koja je završila neriješenim rezultatom. Najbolje prigode Neretva je imala u osmoj minuti kada je Kozina pucao sa šest, sedam metara, a gosti su loptu izbacili s gol crte te u 24. minuti kada je Curić s pet metara pucao pokraj gola.

 

 Projekti

Kako brinuti o zdravlju i higijeni

Metković, 30.3.2011. - Od ponedjeljka do danas u Dječjem vrtiću Metković provodio se pilot projekt čija je svrha bila potaknuti djecu da vode brigu o svom zdravlju kao preduvjetu zdravom životu.

 Gradske vijesti

Nema više platana na Platanu

Metković, 29.3.2011. - Jučer je uklonjeno staro stablo platana, prepoznatljiv simbol grada prema kojemu je naselje Platan dobilo ime. Za one koji ne znaju riječ je o stablu na križanju ulica Zvonimirove, Dubrovačke i Petra Krešimira IV koje je u posljednjih desetak godina u potpunosti prestalo vegetirati, a jedini „siguran“ oslonac bio mu je kiosk Slobodne Dalmacije.

 Obavijest

Umirovljenici na poštu po dodatak

Metković, 29.3.2011. - Iz Ureda za društvene djelatnosti Grada Metkovića stigla nam je obavijest koja se odnosi na umirovljenike čije mirovine ne prelaze 1500 kn pa imaju pravo na umirovljenički dodatak.

 Šport

Boćari na kraju peti u 1. ligi

Metković, 28.3.2011. - Evo i rezultata iz nogometa, rukometa i boćanja koje su prošloga vikenda postigli metkovski sportaši.

 Šport

Košarkaši na koncu šesti

Metković, 28.3.2011. - Košarkaši KK Metkovića u subotu su u sklopu 22. kola A2 lige jug, koje je ujedno bilo i posljednje u ovoj sezoni, rezultatom 98:80 savladali KK Jazine.

 Šport

Uspješni i veslači

Metković, 28.3.2011. - Na Drugoj regati KUP-a Dalmacije, koja se održala u prošlu subotu na stazi u Skradinu kraj Šibenika, veslači metkovskog VK Neretvanski gusar nastupili su u četiri utrke s pet posada. U utrci samac za mlađe juniore veslač Mateo Vidović osvojio je zlato.

 Šport

Boksači se vratili s medaljama

Metković, 28.3.2011. - Nove sportske uspjehe ostvarili su borci metkovskog Kluba tajlandskog boksa Tigar koji su u proteklih mjesec dana nastupili na dva značajna natjecanja.

 Kultura

Mladi Dubrovčani koncertirali u Metkoviću

Metković, 27.3.2011. - U organizaciji Osnovne glazbene škole Metković u Galeriji GKS-a Metković sinoć je održan koncert učenika Umjetničke škole Luke Sorkočevića iz Dubrovnika. Nastupilo je 14 mladih pijanista od kojih njih 10 pohađa osnovnu, a četvero srednju glazbenu školu.

 Vjerski život

Prijenos mise iz Vida

Metković, 26.3.2011. - Sutra, u nedjelju, na 2. programu HRT-a u 10,50 započet će izravni prijenos mise iz crkve Gospe Snježne u Vidu.

 

 Akcija

Ždralovi i srca za Japan

Metković, 25.3.2011. - Učenici Srednje škole Metković pokrenuli su akciju pomoći za japanske srednjoškolce. U sklopu akcije izradit će 1000 ždralova od papira tehnikom origamija, a u suradnji s Udrugom osoba s invaliditetom Prijatelj dovršit će i stotinjak srca od gipsa koje će izraditi članovi Prijatelja.

 Internet

ONK Metković na mreži

Metković, 24.3.2011. - Da Internet svakim danom jača i u nekadašnjoj Paganiji dokaz je i novo mrežno sjedište ONK Metković. Stranica je rađena prema tipskom predlošku i za sada je redovito održavana pa ljubitelji lokalnoga nogometa na njoj mogu saznati sve što im treba. Nadamo se da početni entuzijazam neće brzo splasnuti, a na vama je da svojim redovnim posjetima autore održite aktivnima.

 

 Narona

Mali 'Rimljani' posjetili AM Narona

Metković, 23.3.2011. - Ove školske godine OŠ Stjepana Radića ostvaruje projekt Narona koji su osmislili učenici i učitelji. Naime, neposredna blizina antičkoga arheološkog nalazišta i muzeja učenicima je poslužila kao izvrsna prilika da nauče nešto više o bogatoj prošlosti svoga kraja, a da istovremeno i u široj lokalnoj zajednici probude što veći interes i zanimanje za Naronu.

 Obrana od poplave

Poziv na javni uvid

Metković, 22.3.2011. - Hrvatske vode pozivaju vlasnike parcela na kojima će se graditi objekti za obranu od poplave da počevši od 30. ožujka 2011. pa narednih pet radnih dana dođu na javni uvid geodetskog elaborata br. 310013. Javni uvid bit će u prostorijama Gradskog kulturnog središta na adresi S. Radića 1 u vremenu od 9 do 15 sati. Ovdje pogledajte o kojim česticama je riječ.

 

 Priroda

Kudravi nesit na Ušću

Metković, 22.3.2011. - Pojava kudravog nesita ili dalmatinskoga pelikana na ušću Neretve izazvala je veliko zanimanje ornitologa i ljubitelja ptica. Mi smo ga jučer u svitanje potražili na Ušću i imali sreću da ga pronađemo.

 Šport

Iza Vage ostala tri boda

Metković, 21.3.2011. - Donosimo rezultate utakmica koje su tijekom protekloga vikenda ostvarili metkovski sportski klubovi.

 Predstavljanje knjige

Žao mi je naroda

Metković, 21.3.2011. - U Gradskom kulturnom središtu Metković u petak je u organizaciji Udruge Narenta predstavljena knjiga Žao mi je naroda s podnaslovom Biskupovih deset godina na medijskom poprištu autora gospićko-senjskoga biskupa mons. Mile Bogovića. Riječ je o djelu koje na 624 stranice donosi biskupove tekstove objavljene u javnim medijima, najvećim dijelom u vremenu njegova dosadašnjeg obnašanja biskupske službe.

 Poljoprivreda

Predavanje za poljoprivrednike

Metković, 21.3.2011. - U Zgradi političkih stranaka u petak je održana obavezna i neophodna edukacija za sve poljoprivrednike upisane u Upisnik poljoprivrednih proizvođača i u ARKOD upisnik.

 Šport

Zlato i bronca za KK Metković

Metković, 21.3.2011. - Na Prvenstvu Dalmacije u katama, koje se 19. ožujka održalo u Sukošanu kraj Zadra, Karate klub Metkovic nastupio je s pet natjecateljica koje su se u Metković vratile s jednom zlatnom i jednom brončanom medaljom.

 Priroda

Senzacija na Ušću

Metković, 20.3.2011. - Posljednje zimsko jutro proveli smo na ušću Neretve u proljetnom ugođaju. Razlog odlasku na Ušće bila je vijest koju nam je javo metkovski zaljubljenik u ptice Bariša Ilić.

 Zanimljivosti

Noć punog mjeseca

Metković, 19.3.2011. - Večeras je pun Mjesec, ali i najbliži Zemlji u posljednjih nekoliko godina pa je zbog toga svjetliji i prividno veći. Vjerojatno su ga mnogi večeras pokušali fotografirati, što baš i nije lako. Urane li ujutro imaju „popravni“. Mi smo ga sačekali kada je povirio nad Predolcem te koji minut kasnije kada je odskočio nad kampanjel Sv. Ilije.

 Rad udruga

Godišnja skupština HPD 'Gledavac'

Metković, 18.3.2011. - Hrvatsko planinarsko društvo Gledavac sinoć je u Zgradi političkih stranaka održalo redovnu godišnju Skupštinu koja je zbog smrti dosadašnjeg dopredsjednika prof. Tomislava Zubčića Zupe imala i izborni karakter. Na prijedlog Izvršnog odbora za novog dopredsjednika izabran je Mario Ivanković, a novi član Izvršnog odbora postao je Jadran Kapović.

 Popis stanovništva

Poznati popisivači u Metkoviću

Metković, 18.3.2011. - Poznati su popisivači koji će na području grada Metkovića u travnju obaviti popis stanovništva. Imenovao ih je župan i to na prijedlog Ispostave Metković koja pokriva popisne centre Metković, Opuzen i Kula Norinska.

 Izvan pameti

Vladi se upalila lampica

Metković, 17.3.2011. - Vladi se upalila lampica kako smanjiti sivu ekonomiju. Pri tome možete stradati pravi-zdravi. Prema pisanju portala index.hr u hitni postupak u Sabor je danas poslan zakon kojim se zabranjuje pomaganje poznanicima u popravku kućanskih aparata, berbi, svinjokolji i drugim sitnim radovima. Nemojte se odmah uzrujati. Dopušteno vam je pomagati susjedima koji su od vas udaljeni 500 metara te rođacima do četvrtog koljena. Pazite samo, prvo koljeno su već brat i sestra.

 Zanimljivosti

Liberanovi

Metković, 17.3.2011. - Ne da li vam se iz kuće po ovoj južini evo kako možete provesti sljedeći sat vremena. Na stranici www.vidonjac.com postavljen je videozapis TV drame Liberanovi koja je 1979. po scenariju Stjepana Šešelja i u režiji Zorana Tadića snimana u Vidu. Tema je sukob svjetonazora u seoskoj obitelji. Otac (Zvonko Torjanac) sanja kako će mu se barem sin Grga (Zdenko Jelčić) iz Njemačke vratiti na svoje jer je drugi sin (Ivo Gregurević) zaposlen član Partije, živi u gradu, a u svome selu pokušava progurati neke nove projekte kojima se tradicionalna sredina odupire… Nama će ova drama biti zanimljiva jer je snimana na Ledenu Gospu pa se kao statisti vide mnogi mještani Vida, ali i to kako je Vid izgledao te, ne baš daleke, 1979.

 

 Rad udruga

Vrtićanima televizor na dar

Metković, 16.3.2011. - Danas su članovi Udruge osoba s invaliditetom Prijatelj na prigodnoj svečanosti uručili televizor, digitalni prijamnik i manju količinu edukativnih igračaka Dječjem vrtiću Radost. U ime Prijatelja ravnatelju vrtića Frani Vištici donaciju je simbolično predala Ines Dominiković.

 Rad udruga

Šetnja Rujnicom

Metković, 16.3.2011. - Nakon jednomjesečne stanke Hrvatsko planinarsko društvo Gledavac iz Metkovića u nedjelju je organiziralo jednodnevni izlet na Rujnicu.

 Rad udruga

Vježbanje orijentacije u Novim Selima

Metković, 14.3.2011. - Izviđači Udruge izviđača Neretvanski gusari subotu su proveli na Novim Selima gdje su kroz različite aktivnosti svladavali izviđački program. Najviše pozornosti posvećeno je orijentaciji u prirodi.

 Gradske vijesti

Natjecanje mladeži Crvenoga križa

Metković, 14.3.2011. - U organizaciji GD Crvenoga križa Metković u subotu je u Srednjoj školi Metković održano natjecanje ekipa mladeži Hrvatskog Crvenog križa na kojem su sudjelovali učenici osnovnih i srednjih škola Metkovića, Opuzena i Kule Norinske.

 Šport

Najnoviji sportski rezultati domaćih klubova

Metković, 14.3.2011. - Donosimo pregled rezultata sa sportskih natjecanja  na kojima su prošli vikend sudjelovali metkovski sportaši:

 Zanimljivosti

Ne daj se Gadafi

Metković, 14.3.2011. - Katastrofalan potres u Japanu medijski je zasjenio nimalo manje katastrofalna događanja u Libiji koja se, sudeći prema grafitiju što je prije koji dan osvanuo pod kazalištem na Neretvi, u Metkoviću, ipak, pomno „prate“.

 

 Gradske vijesti

Natječaj za radove na obrani od poplave

Metković, 14.3.2011. - Danas je u Elektroničkom oglasniku javne nabave Narodnih novina objavljen Natječaj za radove na projektu Obrana od poplava Grada Metkovića-desna obala rijeke Neretve. Naručitelj su Hrvatske vode, a Natječaj se odnosi na izgradnju obrambenog nasipa i dovodnih kanala s pratećim objektima, crpnih stanica, regulacijskih ustava, kabelske trase i objekata na kruni nasipa. Natječaj je otvoren 52 dana.

 

 Maškare

Točka na maškare

Metković, 13.3.2011. - Sinoćnjom podjelom nagrada najboljim maskama na ovogodišnjoj Gala zabavi i formalno su završene ovogodišnje Pokladne svečanosti.

 Šport

KK 'Metković' – KK 'Šibenka 4' 98:73

Metković, 12.3.2011. - U 20. kolu košarkaške A2 lige – jug u Metkoviću je domaći KK Metković uvjerljivo svladao KK Šibenka 4 rezultatom 98:73 (po četvrtinama 35:23, 26:15, 18:21, 19:14).

 Obrazovanje

Započeo Ciklus malih koncerata

Metković, 12.3.2011. - Osnovna glazbena škola Metković u Galeriji GKS-a Metković održala je prvi koncert iz Ciklusa malih koncerata. Riječ je o internom koncertu učenika Škole kroz koji mladi glazbenici stječu potrebno iskustvo u sviranju pred publikom.

 Šport

Kako ispravno koristiti teretanu

Metković, 12.3.2011. - U organizaciji Udruge lađara Domagojevi gusari i Kajak-kanu kluba Sveti Vid jučer je u Vidu održano predavanje na temu Primjena određenih sprava u teretani za razvoj pojedinih mišićnih skupina.

 Potres

Katastrofa u Japanu

Metković, 11.3.2011. - Jutros smo objavili vezu prema prvim videosnimkama katastrofe u Japanu. Evo još jedna na vijest koju donosi Al Jazeera.

 

 Izložba

Otvoren LIK 2011.

Metković, 11.3.2011. - Danas je u atriju GKS-a Metković otvorena Županijska izložba LIK 2011. na kojoj je prema izboru Prosudbenog povjerenstva odabrano i izloženo 79 učeničkih radova od kojih je 50 predloženo za Državno natjecanje. LIK je natjecanje u likovnoj kulturi, a na 13. županijsko natjecanje prispjelo je ukupno 271 rad iz 19 osnovnih škola.

 župske vijesti

Zbor mladih Sv. Ilije vratio se iz Münchena

Metković, 11.3.2011. - Pjevači Zbora mladih župe Sv. Ilije predvođeni župnikom fra Petrom Gulićem, zajedno s Zborom mladih župe Gospe od Zdravlja iz Splita, od 4. do 6. ožujka gostovali su u Hrvatskoj katoličkoj misiji München koju je fra Petar vodio punih 14 godina.

 Potres

Stravična snimka tsunamija

Metković, 11.3.2011. - Potres koji je danas pogodio Japan proizveo je tsunami koji ruši sve pred sobom. Na internetu smo pronašli snimku koja pokazuje val koji kuće i vozila pretvara u smrvljenu masu koja plavi polja i ceste. Neki ljudi automobilima spašavaju u posljednji čas.

 

 Vjerski život

Pepelnicom započela Korizma

Metković, 9.3.2011. - Danas je Čista srijeda ili Pepelnica i prvi dan Korizme koja traje šest tjedana ili 40 dana (bez nedjelja). Korizma je vrijeme kada nas Crkva poziva da se molitvom, odricanjem i dobrim djelima što bolje pripremimo za proslavu Uskrsa, najvećeg kršćanskog blagdana.

 Maškare

Krivac je osuđen, lakše se diše

Metković, 8.3.2011. - Na Trgu kralja Tomislava večeras se okupilo dosta svijeta kako bi pratilo suđenje Marku Krnjevalu kojega je ove godine predstavljao gorila u čijoj ruci iz banane iskače Hrvatska.

 Maškare

Mačkari u Vidu i Prudu

Metković, 8.3.2011. - Danas su Vidonjce i Pruđane obilazili tzv. Veliki mačkari. Kako to nalaže tradicija odrasli muškarci jednog i drugog mjesta okupljaju se u ranim jutarnjim satima kako bi se namaškarali i krenuli u obilazak mjesta – Pruđani Vida i obrnuto.

 Požar

Gorjelo na Unki

Metković, 8.3.2011. - Jutros oko 8 sati izbio je požar u poslovnom objektu na Unki. Vatra, potpomognuta burom brzo je zahvatila prednji dio zgrade te dva vozila koja su bila parkirana ispred zgrade. Na mjesto događaja izašli su djelatnici JVP Metković koji su požar uspjeli lokalizirati u roku od petnaestak minuta. Požarište su obišli i djelatnici PP Metković koji će utvrditi uzrok požara. Materijalna šteta je velika, ali na svu sreću nije bilo ozlijeđenih.

 

 Šport

Neretvom zaplovili veslači

Metković, 8.3.2011. - Kao što je uobičajeno za ožujak na pripreme u Metković stigli su veslači. Sezonu su otvorili Mađari, a prije četiri dana stigla je i Hrvatska reprezentacija u kajaka i kanuu na mirnim vodama. Desetak dana bazičnih priprema odradit će 18 veslača među kojima su dvije kajakašice te sedam kanuista.

 Maškare

Fotoreportaža s Velikih poklada

Metković, 7.3.2011. - Kao što smo jučer obećali, danas smo zgotovili fotoreportažu s jučerašnje velike maškarane povorke. Pogledajte!.

 

 Posao

Poticajne mjere za zapošljavanje

Metković, 7.3.2011. - Danas je u Zgradi političkih stranaka pročelnik HZZ-a – Područne službe Dubrovnik mr. sc. Dasen Jasprica predstavio Nacionalni plan za poticanje zapošljavanja za 2011. i 2012. Riječ je o Programu koji je Vlada RH prihvatila na sjednici održanoj 3. veljače, a koji će provoditi Hrvatski zavod za zapošljavanje.

 Šport

Polovičan uspjeh metkovskih klubova

Metković, 7.3.2011. - Prikupili smo rezultate sa sportskih natjecanja na kojima su protekli vikend sudjelovali metkovski klubovi.

 Maškare

Masovan prosvjed protiv Marka Krnjevala

Metković, 6.3.2011. - Velika maškarana povorka, koja se u ranim poslijepodnevnim satima kretala ulicama grada, u najmanju je ruku bila na tragu dviju prošlih. Ukupno je svoje kreacije pokazalo 26 maškaranih skupina od koje su četiri brojale više stotina sudionika.

 Šport

Anti Matiću srebro iz Splita

Metković, 6.3.2011. - Jučer je se na stazi u splitskom Spinutu održala 1. kup regata Veslačkoga saveza Dalmacije. Veslači VK Neretvanski gusar iz Metkovića nastupili su sa šest posada u pet utrka.

 Maškare

Maškare u Naroni

Metković, 5.3.2011. - Od večeras pa sve do utorak na večer, kada su završne maškare, u metkovskom Hotelu Narona organizirat će se maškarani ples uz svirku Gusara. Tko je to propustio večeras ima još tri popravna.

 

 Obavijest

Želi li tko ovoga psa?

Metković, 5.3.2011. - Evo i jedne obavijesti koja može usrećiti dijete koje žarko želi psa (a o psu da se i ne govori). Traži se udomitelj ovoga smišnoga mješnca. Više doznajte na 091 5601591, 091 5341639 i 020 741406.

 

 Šport

Košarkaši sve bliže sigurnoj luci

Metković, 5.3.2011. - Danas su se košarkaši KK Metkovića iz Solina vratili s dva vrijedna boda. U 19. kolu A2 lige – jug s 68:72 svladali su domaći KK Solin i nakon treće uzastopne pobjede povećali šanse za opstanak pa čak i za solidan plasman. Raspoloženih strijelaca bilo je više. Lovrić je postigao 21 koš, Marin 14, Menalo 13 itd.

 

 Maškare

Sutra velika maškarana povorka

Metković, 5.3.2011. - Usred smo maškara, a sutra nas očekuje velika maškarana povorka koja će nakon okupljanja u Športskoj ulici gradom krenuti u 14,30. Mada je danas tmuran, siv dan, sutra bi maškarama moglo zasjati i sunce. Mi smo jučer u gradskome parku slikali vrtićane iz DV Leut kako se već zagrijavaju za povorku.

 

 Vrijeme

Bit će još zime

Metković, 5.3.2011. - Da se zima još ne dâ svjedoči i ovo jato divljih guska koje još uvijek boravi u dolini Neretve. Snimili smo ga kao se nakon jutarnje paše negdje na ušću vraća u mirnije predjele Hutova blata.

 

 Maškare

Gala mrak

Metković, 4.3.2011. - Večeras je u metkovskom Restoranu Adria održana maškarana Gala zabava, koja je nekada davno zamišljena kao skup najboljega što metkovske maškare mogu dati. Gala je dugo bila prvoklasan društveni događaj i nešto po čemu je Metković bio poznat no, na žalost, u ratnim i poratnim godinama gotovo je nestala da bi joj se posljednje dvije godine ponovno bio vratio barem dio staroga sjaja.

 Poljoprivreda

Prezentacija o potporama u 2011.

Metković, 4.3.2011. - Djelatnici Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) jučer su u Zgradi političkih stranaka održali prezentaciju za poljoprivrednike na kojoj je predstavljen način provedbe izravnih plaćanja u ovoj godini, sukladno novom zakonodavstvu. Predstavljeni su i rezultati dosadašnjih IPARD natječaja i najavljeni termini raspisivanja novih kako bi svi zainteresirani za korištenje sredstava iz predpristupnih fondova EU na vrijeme obavili potrebne pripreme.

 Iz susjedstva

Očišćen 'Ruski put'

Metković, 3.3.2011. - Nedavno je skupina od 14 ljubitelja prirode i članova Eko-udruge Život na Rujnici izvela akciju čišćenja staroga Ruskoga puta koji je zbog promjene načina života bio podosta zarastao.

 Gradske vijesti

Komuniciram – ne živim u tišini

Metković, 3.3.2011. - Hrvatsko logopedsko društvo će 6. ožujka 2011. već petu godinu za redom obilježiti Europski dan logopedije. Teme Europskog dana logopedije 2011. su Oštećenja sluha i Rehabilitacija slušanja, a moto je Komuniciram - ne živim u tišini.

 Gradske vijesti

Radovi u Mostarskoj ulici

Metković, 2.3.2011. - U Mostarskoj ulici u tijeku su radovi na zamjeni zračnog dijela električnog voda koji je do sada prelazio preko stambenih kuća. Spomenutim radovima kabel je spušten pod zemlju i zamijenjen odgovarajućim 10 (20) kv.

 Obavijest

U tijeku prijave za Turnir 'Ante Taslak'

Metković, 2.3.2011. - U subotu 12. ožujka počinje ovogodišnje izdanje 15. po redu Memorijalnog malonogometnog turnira Ante Taslak. Ekipe koje žele sudjelovati mogu se prijaviti do 11. ožujka, a izvlačenje parova obavit će se istog dana u prostorijama MO Vid s početkom u 20 sati. Turnir završava u nedjelju 27. ožujka kada se između utakmice za treće mjesto i finalnog ogleda planira odigravanje revijalne utakmice između djelatnika Hrvatske pošte i ekipe sastavljene od Vidonjaca.

 

 Obavijest

Akcija Caritasa župe Sv. Nikole

Metković, 2.3.2011. - Iz župe Sv. Nikole dobili smo obavijest da se u subotu 5. ožujka provodi akcija prikupljanja odjeće. Odjeća se može donijeti u prostorije župnog Caritasa u vremenu od 8 do 12 sati te od 15 do 18 sati.

 

 Gradske vijesti

Vježba s vatrogasnom opremom

Metković, 1.3.2011. - U krugu JVP Metković danas smo zatekli članove DVD-a Kula Norinska kako vježbaju rad s vatrogasnim aparatom. Spomenuta vježba dio je tečaja za dobrovoljne vatrogasce koji je za potrebe DVD-a Kula Norinska provela JVP Metković.

 Gradske vijesti

O Ante Gabrić duhovna pustolovna poveznica

Metković, 1.3.2011. - Jučer su u Metkoviću boravili predstavnici zagrebačke Udruge Misijska Europska Katolička Inicijativa Kristov Stol predvođeni predsjednicom Drinom Ćavar. Njihov dolazak u Metković dio je priprema za novi projekt Udruge pod nazivom O Ante Gabrić duhovna pustolovna poveznica Travnik – Metković koji bi se trebao održati od 1. do 3. srpnja.

 

Vijesti iz 3. 2011.
ukupno 67

Krpanje rupa na gradskim prometnicama

Javni uvid geodetskog elaborata još tri dana

Haiku poezija u Srednjoj školi Metković

Podjela bodova Iza vage

Kako brinuti o zdravlju i higijeni

Nema više platana na Platanu

Umirovljenici na poštu po dodatak

Boćari na kraju peti u 1. ligi

Košarkaši na koncu šesti

Uspješni i veslači

Boksači se vratili s medaljama

Mladi Dubrovčani koncertirali u Metkoviću

Prijenos mise iz Vida

Ždralovi i srca za Japan

ONK Metković na mreži

Mali 'Rimljani' posjetili AM Narona

Poziv na javni uvid

Kudravi nesit na Ušću

Iza Vage ostala tri boda

Žao mi je naroda

Predavanje za poljoprivrednike

Zlato i bronca za KK Metković

Senzacija na Ušću

Noć punog mjeseca

Godišnja skupština HPD 'Gledavac'

Poznati popisivači u Metkoviću

Vladi se upalila lampica

Liberanovi

Vrtićanima televizor na dar

Šetnja Rujnicom

Vježbanje orijentacije u Novim Selima

Natjecanje mladeži Crvenoga križa

Najnoviji sportski rezultati domaćih klubova

Ne daj se Gadafi

Natječaj za radove na obrani od poplave

Točka na maškare

KK 'Metković' – KK 'Šibenka 4' 98:73

Započeo Ciklus malih koncerata

Kako ispravno koristiti teretanu

Katastrofa u Japanu

Otvoren LIK 2011.

Zbor mladih Sv. Ilije vratio se iz Münchena

Stravična snimka tsunamija

Pepelnicom započela Korizma

Krivac je osuđen, lakše se diše

Mačkari u Vidu i Prudu

Gorjelo na Unki

Neretvom zaplovili veslači

Fotoreportaža s Velikih poklada

Poticajne mjere za zapošljavanje

Polovičan uspjeh metkovskih klubova

Masovan prosvjed protiv Marka Krnjevala

Anti Matiću srebro iz Splita

Maškare u Naroni

Želi li tko ovoga psa?

Košarkaši sve bliže sigurnoj luci

Sutra velika maškarana povorka

Bit će još zime

Gala mrak

Prezentacija o potporama u 2011.

Očišćen 'Ruski put'

Komuniciram – ne živim u tišini

Radovi u Mostarskoj ulici

U tijeku prijave za Turnir 'Ante Taslak'

Akcija Caritasa župe Sv. Nikole

Vježba s vatrogasnom opremom

O Ante Gabrić duhovna pustolovna poveznica

Tražite u vijestima

 

Kalendar

2020

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2019

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2018

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2017

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2016

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2015

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2014

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2013

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2012

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2011

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2010

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2009

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2008

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2007

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2006

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2005

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2004

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2003

 12   11   10   09   08   07   05   04   03   02   01