-914

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

KONTAKT

Vijesti

arhiv vijesti

 Šport

Rezultati prošloga vikenda

Metković, 30.4.2012. - Prošloga vikenda prvenstvene utakmice u ligama u kojima se natječu odigrali su metkovski nogometaši, rukometaši i rukometašice. Kod kuće igrali su jedino nogometaši Neretve, a jedini koji su došli do pobjede su nogometaši MNK Metkovića. Evo rezultata:

 Šport

10 medalja za KK 'Knez Domagoj'

Metković, 30.4.2012. - Članovi Karate klub Knez Domagoj u prošlu subotu nastupili su na 4. međunarodnom karate turniru Međugorje open 2012. Na turniru je sudjelovalo 285 natjecatelja iz 27 klubova iz BiH i Hrvatske. Domagoja je predstavljalo 13 natjecatelja koji su osvojili 10 medalja, od čega sedam u borbama i tri u katama.

 Tradicija

Jeste li spremili crveni gariful?

Metković, 30.4.2012. - Sutra je 1. svibnja/maja, dan koji će starijima buditi sjećanja na mladenaštvo kada je jedan janjac na ražnju (a baš su ovih dana najbolji) mogao u trans baciti desetine. Sve to negdje u prirodi, po mogućnosti uz kakvu vodu.

 Povijest

Spomen na Zrinskoga i Frankopana

Metković, 30.4.2012. - Jedna od najduljih metkovskih ulica je Ulica Zrinskih i Frankopana koja je dobila naziv u spomen na te dvije hrvatske povijesne velikaške obitelji čija se sudbina često isprepletala. Današnji nadnevak, 30. travnja, bio je prije 341 godinu koban za Petra Zrinskoga i Frana Krstu Frankopanom koji su dekapitirani u Bečkome Novom Mjestu zato što su se odupirali nastojanjima bečkoga dvora da Hrvatskoj nametne centralizam i apsolutizam.

 

 Zanimljivosti

S plus 30 u 16

Metković, 30.4.2012. - Sezonu kupanja na Neretvi obično otvore metkovski osmaši zadnjega dana nastave, no ove godine neki su požurili. Koliko god to bilo simpatično može biti i opasno jer je naglo zatopljelo, a Neretva je jutros imala samo 16 ºC. Opasnost da ih doma prepoznaju otklonili smo (na njihovu zamolbu) pikselizacijom njihovih lica.

 

 Poljoprivreda

Anketa o navodnjavanju

Metković, 30.4.2012. - Javni sustav navodnjavanja Koševo-Vrbovci provodi se u okviru Nacionalnog pilot projekta navodnjavanja Donja Neretva koji je Vlada RH odredila kao jedan od četiri nacionalna pilot projekta.

 Rad udruga

Planovi 'Prijatelja' za 2012.

Metković, 30.4.2012. - Prošle je subote Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj iz Metkovića održala Desetu skupštinu na kojoj je podneseno izviješće o radu Udruge tijekom proteklih godinu dana te izneseni planovi za 2012. Skupština je jednoglasno potvrdila mandat predsjedniku Antiši Puljeviću.

 Fotografija

Proljetno nedjeljno jutro

Metković, 29.4.2012. - Izgleda da je pola grada jučer bilo u gostima jednomu od krizmanika ili novopečenome bračnome paru, što je vjerojatno bio uzrok tome da su gradske ulice jutros dugo bile gotovo prazne. Dio naših sugrađana vikend je proveo u svome starome kraju pa je jutarnja šetnja gradom podsjećala na dane kada je prije 40 godina useljena zgrada s posljednje fotografije, a čiju fasadu upravo čeka face lifting.

 Tisak

Kako je Pél Monostor postao Beli Manastir

Metković, 28.4.2012. - Vjerojatno je malo onih, uglavnom s gradske periferije ili izvan Metkovića, koji će za svoj odlazak u središte grada još uvijek reći – Idem u Metkoviće. Metković – Metkovići – Metković, je li to bila stvar mode, politike ili čega drugoga (prozivamo Domagoja) ne možemo sa sigurnošću potvrditi, ali s obzirom na neke druge gradove, kao što su naše Ploče, dobro smo prošli. Mrežno izdanje Vjesnika (a drugoga, na našu sramotu, ni nema) donosi zanimljiv članak o gradovima koji su mijenjali imena. Kada su u pitanju Ploče vidi se da autor nikada u njima bio nije, ali to ne umanjuje zanimljivost članka.

 

 Gradske vijesti

LD 'Muflon' održao Skupštinu

Metković, 27.4.2012. - Lovačko društvo Muflon iz Metkovića održalo je redovnu godišnju Skupštinu tijekom koje su podnesena izvješća o radu i financijsko izvješće za proteklo razdoblje te plan aktivnosti i financijski plan u lovnoj sezoni 2012/2013. Na dnevnom redu bile su i članarine i lovni kalendar za narednu lovnu sezonu.

 Gradske vijesti

Mali Korčulani posjetili Ornitološku zbirku

Metković, 27.4.2012. - Vjesnici turističke predsezone u Metkoviću kao i obično su učenici osnovnih škola s područja naše županije. Oni već desetak dana, skoro svakodnevno, posjećuju Ornitološku zbirku u Metkoviću (budući Prirodoslovni muzej), a danas smo u razgledanju zatekli učenike iz Smokvice na otoku Korčuli. Mali Korčulani u okviru jednodnevnog izleta u Neretvu još su obišli Vid, posjetili Arheološki muzej Narona , a na kraju su se u neretvanskoj lađi provozali Norinom.

 

 Fotografija

Mliječna posla

Metković, 27.4.2012. - Iako smo u proljeću već više od mjesec dana nismo se baš nauživali lijepa vremena, no izgleda da su pred nama topliji dani.

 Gradske vijesti

Medo Štedo posjetio metkovske predškolce

Metković, 26.4.2012. - Danas je predškolce Dječjeg vrtića Metković posjetio Medo Štedo Erste banke koji im je darovao poklon bonove u vidu Medo Štedo promotivnog bona, nominalne vrijednosti 200 kuna. Riječ je o promotivnoj akciji koju je Erste banka upriličila povodom otvaranja poslovnice u Metkoviću.

 Vjerski život

Udjeljen blagoslov polju

Metković, 26.4.2012. - U povodu blagdana Sv. Marka, jučer je na Gradskom groblju Sv. Ivana služena misa. Prije misnog slavlja na prostoru ispred Središnjega križa održan je obred proljetnog blagoslova polja. Za okupljene vjernike blagoslov polja i koncelebriranu misu predvodio je župnik župe Sv. Ilije fra Petar Gulić.

 

 Akcija

Oprezno za volan

Metković, 25.4.2012. - Policijski službenici za prevenciju Policijske postaje Metković, u suradnji s predavačima Auto škole Žabac, tijekom mjeseca travnja provode preventivnu akciju Oprezno za volan. Ciljana skupina su budući vozači pa se jednosatna predavanja održavaju maturantima Srednje škole Metković i Srednje poljoprivredne škole Opuzen.

 Fotografija

U Norilj š njin

Metković, 25.4.2012. - O akciji čišćenja Norina već smo pisali, a Branko Markota poslao nam je fotografiju koju smo proglasili fotografijom mjeseca.

 

 Obavijest

Natjecanja orača

Metković, 25.4.2012. - Obavijest za sve poljoprivrednike koji su zainteresirani za sudjelovanje u radu Udruge natjecatelja u oranju Dubrovačko-neretvanske županije. Udruga okuplja članove koji se natječu u raznim disciplinama oranja, na natjecanjima na razini županija i države.

 Obavijest

Voda iz Pruda ispravna

Metković, 24.4.2012. - Od dr. Miljenka Ljubića, voditelja Službe za epidemiologiju Zavoda za javno zdravstvo DNŽ, dobili smo obavijest da je voda za piće u vodoopskrbnom sustavu NPKL-a zdravstveno ispravna i može se koristiti za piće te da Zavod redovito prati kretanje pokazatelja zdravstvene ispravnosti.

 

 Gradske vijesti

Natjecanje iz prve pomoći

Metković, 24.4.2012. - U organizaciji GD Crvenog križa Metković i Srednje škole Metković prošlu subotu u Metkoviću je održano Međužupanijsko natjecanje iz prve pomoći podmlatka i mladeži Hrvatskog Crvenog križa na kojem su se natjecale ekipe iz Dubrovačko-neretvanske i Splitsko-dalmatinske županije. Ekipa podmlatka iz OŠ Stjepana Radića Metković zauzela je deveto mjesto, a ekipa mladeži Gimnazije Metković bila je četvrta.

 Akcija

'Zelena čistka' nastavljena i u nedjelju

Metković, 23.4.2012. - Zelena čistka na desnoj strani grada Metkovića, točnije na rijeci Norin i uz njega nastavljena je i jučer.

 Potres

Potres od 4° prema Richteru

Metković, 22.4.2012. - Sinoć u 23,47 sati Metković je zatresao jak potres. Seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su da je epicentar potresa bio 21 km istočno od Metkovića, točnije kod Stoca u BiH. Magnituda potresa prema Richteru iznosila je 4 stupnja, a u epicentralnom se području osjetio intenzitetom V. - VI. stupnja Mercalli–Cancani-Siebergove ljestvice. Potres se osjetio i u zapadnom dijelu Dubrovačko-neretvanske županije, a podataka o eventualnim lakšim štetama nema.

 

 Šport

Neretvi samo bod protiv Primorca

Metković, 21.4.2012. - Unatoč vodstvu od 3:0 koje je imala do 75. minute, Neretva je u utakmici 27. kola 3. HNL jug protiv NK Primorca odigrala neriješeno 3:3.

 Turizam

U Metkoviću tjelesna, a u Međugorju duhovna obnova

Metković, 21.4.2012. - Jučer smo se zatekli na Trgu kralja Tomislava kada su na nj upravo stizala tri autobusa puna španjolskih turista koji su na putu za Međugorje zastali na ručku u Hotelu Narona. Stižu ljepši dani s kojima će rasti vjerski turizam u Međugorju pa će ovakve slike sigurno biti češće.

 

 Akcija

Očišćeno 30 tona smeća

Metković, 21.4.2012. - Kao što je i najavljeno, danas se veći broj volontera s područja Metkovića priključilo globalnom pokretu World Cleanup koji se u Hrvatsko održava pod nazivom Zelena čistka.

 Komentar

Ključ u bravu nakon sedam desetljeća

Metković, 21.4.2012. - Malobrojni vjesnikoljuopci sutra će poljubiti vrata. Nakon 72 godine Vjesnik prestaje izlaziti. Rezultat je to nemilosrdne tržišne logike, ali i svih politika koje su na Vjesniku držale svoju šapu i tako ga omrazile među čitateljima. Ipak, nije to glavni razlog njegovomu kraju.

 Akcija

Zelena čistka

Metković, 20.4.2012. - Sutrašnjoj akciji naziva Zelena čistka priključit će se i ljubitelji prirode s područja grada Metkovića i doline Neretve. Riječ je o akciji koja se u Hrvatskoj organizira po prvi put, a koja je dio svjetske kampanje nazvane Let's do it – World cleanup. U tom svjetski važnom eko-projektu čišćenja divljih odlagališta ove godine sudjelovat će čak 91 država.

 Obavijest

Kino pobjeda ne postoji od 2006.

Metković, 20.4.2012. - Ovih dana su se po gradu pojavili plakati koji za večeras najavljuju kinopredstavu u metkovskome Kinu Pobjeda. Na žalost Poduzeće za prikazivanje filmova Kino Pobjeda brisano je iz sudskog registra Trgovačkog suda u Dubrovniku 10. svibnja 2006., a u GKS-u o projekciji ništa ne znaju. Dakle, projekcije večeras nema.

 Obavijest

Zamućen izvor u Prudu

Metković, 19.4.2012. - Zbog velikih kiša voda za piće s izvorišta Prud zamutila se preko propisanih vrijednosti. Za sada je pojačana mutnoća prisutna u mjestima koja se opskrbljuju vodom iz vodovoda NPKL, a to su Prud, Vid, dio općine Kula Norinska, grad Opuzen, i općina Slivno.

 Gradske vijesti

DVD Metković ponovo aktivan

Metković, 18.4.2012. - Sinoć je u prostorijama JVP Metković održana izvještajno-izborna skupština Dobrovoljnog vatrogasnog društva Metković čime je ponovo aktiviran njegov rad.

 Predstavljanje knjige

Nove knjige o Gotovini i Markaču

Metković, 18.4.2012. - Sinoć je u Gradskom kulturnom središtu Metković u organizaciji Udruge veterana 4. gardijske brigade – Podružnice za Dubrovačko-neretvansku županiju i Ogranka Matice hrvatske Metković održano predstavljanje knjiga General pukovnik Ante Gotovina i General pukovnik Mladen Markač autora Mladena Pavkovića, ratnog dragovoljca, novinara i publicista iz Koprivnice.

 Gradske vijesti

Novi uspornici

Metković, 18.4.2012. - Danas je započelo postavljanje uspornika (ležećih policajaca) u Ulici kralja Zvonimira. Stari uspornici uništeni su u akciji čišćenja snijega pa je Županijska uprava za ceste na zahtjev triju škola, Upravnog odjela za gospodarstvo, ali i samih građana odlučila postaviti nove.

 

 Predstavljanje knjige

Da se ne zaboravi

Metković, 17.4.2012. - Danas u 20 sati u Gradskom kulturnom središtu Metković u organizaciji Udruge veterana 4. gardijske brigade – Podružnice za Dubrovačko-neretvansku županiju i Ogranka Matice hrvatske Metković bit će predstavljena knjiga General pukovnik Ante Gotovina da se ne zaboravi.

 Zdravstvo

Metkovsko rodilište – prijatelj djece

Metković, 16.4.2012. - Na prigodnoj svečanosti u Domu zdravlja Metković danas je metkovskom rodilištu službeno dodijeljen prestižni naslov Rodilište – prijatelj djece. Riječ je o istoimenoj globalnoj inicijativi koju je 1991. pokrenuo UNICEF zajedno sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom, a kojoj je svrha poticanje rodilišta širom svijeta na promociju i podršku pri dojenju.

 Gradske vijesti

Otvorena poslovnica Erste banke

Metković, 16.4.2012. - Danas je u Metkoviću, na adresi Matice hrvatske 2, s redovnim radom započela poslovnica Erste banke. Poslovnica zapošljava sedam djelatnika, a u prostoru površine 230 četvornih metara klijentima će omogućiti sve vrste financijskih usluga za građane, ali i za srednja i mala poduzeća.

 Energetika

Lijeva ne zna što radi desna

Metković, 15.4.2012. - Prema usvojenoj Strategiji energetskog razvoja RH, potaknutom europskom Direktivom o poticanju dobivanja energije iz obnovljivih izvora (uključujući i hidroelektrane), država se obvezla da će do 2020. udio obnovljivih izvora u proizvodnji el. energije biti čak 35%. Taj vrlo ambiciozan cilj sigurno nećemo ostvariti. Dokaz je tomu i najnoviji Tarifni sustav za proizvodnju električne energije iz obnovljivih izvora, za koji je odgovoran Čačić, dok se ministrica Holy istovremeno slika po raznim forumima koji se zalažu za alternative izvore energije.

 Folklor

KUD 'Metković' proslavio 35. obljetnicu

Metković, 15.4.2012. - Sinoćnjim svečanim koncertom povodom 35. obljetnice svoga osnutka Metkovcima su se predstavili plesači i svirači KUD-a Metković kojima su u goste došli KUD Koprivnica i Folklorni ansambl Broda. Tijekom raznovrsna programa svaki se ansambl predstavio pjesmama i plesovima svoga kraja, a na kraju koncerta svi su zajedno otpjevali jedan od najpoznatijih neretvanskih napjeva Na Neretvu misečina pala, prema kojemu je poznata smotra folklora i dobila ime.

 Šport

Uskoku pet golova i tri nova boda

Metković, 15.4.2012. - Nakon uspjeha na gostovanju u Opuzenu nogometaši Neretve zabilježili su i vrijednu domaću pobjedu. Ugostili su Uskoka i ispratili ga s pet golova u mreži. Pri tome su i sami primili tri gola, ali ih je novih šest bodova iz posljednje dvije utakmice podiglo na peto mjesto na tablici.

 

 Rukomet

Mali rukometaši otputovali u Karlovac

Metković, 15.4.2012. - Jučer je iz Metkovića u Karlovac otputovalo četrdesetak malih rukometašica i rukometaša koji će se danas natjecati na Dvanaestom otvorenom prvenstvu Hrvatske u mini i super mini rukometu za djevojčice i dječake. Metković će u super mini rukometu predstavljati dvije ekipe dječaka i dvije ekipe curica, rođenih 2001. i kasnije, iz Rukometne škole RK Metković i ŽRK Metković.

 

 Komentar

Vikovični terpećemu naslidovati pogrda Balkanike

Metković, 14.4.2012. - Nikada neću zaboraviti to zagrebačko jutro 1977. kada sam ušao u Namu na Remizi. Znam samo da je bila zima i nisam siguran da sam trebao išta kupiti. Name su nama studentima iz provincije često znale služiti za ogrijati se i namiriti osjetila vida, sluha i mirisa, jer Trst, ipak, nije bio naš. Na našu sreću ili nesreću.

 Akcija

Odgođena prezentaciju policijske opreme

Metković, 13.4.2012. - Za sutra najavljena prezentaciju policijske opreme, koju su djelatnici PP Metković namjeravali provesti na Trgu kralja Tomislava, zbog lošega vremena odgađa se za subotu 21. travnja. Radi se o akciji kojom se želi sudionicima u prometu, ponajviše vozačima, skrenuti pozornost na motocikliste i mopediste kojih će s lijepim vremenom sve više biti na prometnicama.

 

 Šport

Različiti uspjesi nogometaša

Metković, 11.4.2012. - U proteklih tjedan dana od metkovskih sportaša na sportska borilišta izašli su samo nogometaši.

 Poziv

Povrat zemlje u 'Lukama'

Metković, 11.4.2012. - Općina Kula Norinska suradnji s Udrugom građana Luke poziva sve vlasnike zemalja na predjelu Luke da u nedjelju, 15. travnja u 19 sati dođu na javni skup koji će se održati u krvavačkom Domu kulture. U pozivu stoji sljedeće:

 Komentar

Jednaki uvjeti svima

Metković, 11.4.2012. - Predsjednik Josipović rekao je da svi učenici moraju imati jednake uvjete u školi. Izvrsno, ali zaboravio je dodati da bi i svi učenici u svim školama trebali imati jednake uvjete obrazovanja. To bi bilo pravo uvažavanje potreba manjine (ili, možda, većine).

 Akcija

Mopedi i motocikli u prometu

Metković, 10.4.2012. - Policijski službenici PP Metković će 14. travnja (subota) u vremenu od 9 do 13 sati na Trgu kralja Tomislava održati prezentaciju policijske opreme koja se koristi u svakodnevnom radu u nadzoru cestovnog prometa.

 Obljetnice

35. rođendan KUD-a 'Metković'

Metković, 10.4.2012. - Iz Kulturno-umjetničkoga društva Metković pozivaju sve sugrađane i ljubitelje tradicijske baštine, posebno sve naraštaje kudovaca da zajedno s njima proslave 35. rođendan Društva. Svečani koncert održat će se u GKS-u 14. travnja u 19,30 i na njemu će osim domaćina nastupiti članovi Folklornog ansambla Broda i članovi KUD-a Koprivnica .

 

 Obrazovanje

Mala zemlja za velike eksperimente

Metković, 10.4.2012. - Trseći se biti većim katolicima od Pape svojedobno smo štiklom zdušno ugazili u tzv. Bolonjski proces i tako postali zamorcima paneuropskoga obrazovnog eksperimenta, nimalo ne razmišljajući o drugoj strani medalje. Važno je bilo da smo europravocrtni. Nekada, u komunizmu, to bi se kazalo "biti na liniji".

 

 Tradicija

Osamdesetero djece u barabanu

Metković, 7.4.2012. - Danas smo u starom dijelu Metkovića zatekli osamdesetak djece predvođenih Ferdom Jakićem i Vinkom Vukovićem Liskom što su bambusovim štapovima lupali o tlo i proizvodili buku okretanjem čevtralja, kako se drvene čegrtaljke ili štropotaljke kod nas zovu. Radi se o starome običaju koji u različitim krajevima nosi različito ime, a u Dalmaciji je poznat kao baraban.

 Karikatura

Nasmijmo se gorko

Metković, 7.4.2012. - Nik Titanik najčešće pogodi oko sride, mada mu ruka zna zadrhtati pa koplje prozuji u ništa. Ovoga je puta čista srida.

 

 Vjerski život

Tisuće vjernika na procesiji

Metković, 6.4.2012. - Katolici Uskrs slave uvijek prve nedjelje nakon prvoga punog mjeseca iza proljetnoga ekvinocija. Ove godine taj pun mjesec bio je točno danas u 21 sat 18 minuta i 42 sekunde, otprilike devet minuta prije nego što smo fotografirali vjetrokaz na crkvi sv. Ilije pod koji nam se mjesec podmetnuo.

 Tisak

Preduskrsni Metkovski

Metković, 6.4.2012. - Stigli smo i do 54. broja Metkovskoga vjesnika u kojem se pridružujemo proslavi 100. obljetnice djevovanja naših časnih sestara u gradu. Domagoj i dalje istražuje naša prezimena, a mi smo istraživanjem došli do rezultata da Metkovke (i Neretvanke) žive čak 11 godina duže od svojih muževa i braće. Vjesnik danas očekujemo u gradu, a ako ste nestrpljivi kliknite ovdje.

 

 Gradske vijesti

Deseta banka u gradu

Metković, 6.4.2012. - Koliko smo nabrzinu mogli izbrojiti, svoja vrata će u Metkoviću uskoro otvoriti deseta banka. A da bi banka bila što sigurnija služe i posebna vrata čije smo postavljanje jučer zabilježili svjetlosnim zapisom. Znači li to da nam slijede neka bolja vremena, jer banke nisu baš sklone rizicima?

 

 Internet

Pauziraj malo, đes navro

Metković, 6.4.2012. - Svi će vas hrvatski jezični savjetnici, razlikovni rječnici i slična izdanja tiskana posljednjih dvadesetak godina uputiti na to da umjesto pauze rabite stanku. Nije to nikakva novost. I prije četrdesetak i više godina znao se na nacionalnoj televiziji (najvjerojatnije iz tehničkih razloga) na ekranu pojaviti natpis „kratka stanka“.

 Akcija

Neka Uskrs bude svima

Metković, 4.4.2012. - Učenici-volonteri Srednje škole Metković danas su ispred trgovačkih centara Konzum i Tommy te u prostoru TC Mercatora, prikupljali namirnice za potrebe sugrađana - korisnika Caritasa.

 Obavijest

Sutra bez struje od 12 do 15 sati

Metković, 3.4.2012. - Zbog hitne intervencije na postrojenju TS 110/35 kV Opuzen 4. travnja (srijeda) bit će u vremenu od 12 do 15 sati obustavljena isporuka električne energije potrošačima na području gradova Metković i Opuzen, općina Kula Norinska, Slivno i Zažablje te u naseljima Gabela Polje, Put Doljana i Crnići u susjednoj BiH. U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije.

 

 Rad udruga

Stiglo 14 medicinskih kreveta

Metković, 2.4.2012. - Danas je u Udrugu osoba s invaliditetom Prijatelj stigla još jedna vrijedna donacija. Riječ je o 14 medicinskih kreveta koje je Prijatelju donirao Crveni križ iz Münchena.

 Akcija

Svjetski dan svjesnosti o autizmu

Metković, 2.4.2012. - Puštanjem plavih balona danas je i u Metkoviću obilježen Svjetski dan svjesnosti o autizmu. Balone su ispred radionice UOSI Prijatelj točno u podne, kao i diljem Hrvatske, u zrak pustili učenici 5. c iz OŠ Stjepana Radića.

 Kazalište

Muka gospodina našega Isusa Krista

Metković, 2.4.2012. - Oko 45 glumaca amatera iz župe sv. Ilije i ove su godine uprizorili Muku gospodina našega Isusa Krista čija se ovogodišnja premijera prošloga petka održala u Metkovskom GKS-u.

 Zanimljivosti

Pronađen kamen star 10 mil. godina

Metković, 1.4.2012. - Tijekom nedavnih radova na uređenju kolektora u Mobinama bageri su iskopali neobičan kamen pa su u pomoć pozvani stručnjaci Hvarskoga geološkoga instituta.

 

Vijesti iz 4. 2012.
ukupno 58

Rezultati prošloga vikenda

10 medalja za KK 'Knez Domagoj'

Jeste li spremili crveni gariful?

Spomen na Zrinskoga i Frankopana

S plus 30 u 16

Anketa o navodnjavanju

Planovi 'Prijatelja' za 2012.

Proljetno nedjeljno jutro

Kako je Pél Monostor postao Beli Manastir

LD 'Muflon' održao Skupštinu

Mali Korčulani posjetili Ornitološku zbirku

Mliječna posla

Medo Štedo posjetio metkovske predškolce

Udjeljen blagoslov polju

Oprezno za volan

U Norilj š njin

Natjecanja orača

Voda iz Pruda ispravna

Natjecanje iz prve pomoći

'Zelena čistka' nastavljena i u nedjelju

Potres od 4° prema Richteru

Neretvi samo bod protiv Primorca

U Metkoviću tjelesna, a u Međugorju duhovna obnova

Očišćeno 30 tona smeća

Ključ u bravu nakon sedam desetljeća

Zelena čistka

Kino pobjeda ne postoji od 2006.

Zamućen izvor u Prudu

DVD Metković ponovo aktivan

Nove knjige o Gotovini i Markaču

Novi uspornici

Da se ne zaboravi

Metkovsko rodilište – prijatelj djece

Otvorena poslovnica Erste banke

Lijeva ne zna što radi desna

KUD 'Metković' proslavio 35. obljetnicu

Uskoku pet golova i tri nova boda

Mali rukometaši otputovali u Karlovac

Vikovični terpećemu naslidovati pogrda Balkanike

Odgođena prezentaciju policijske opreme

Različiti uspjesi nogometaša

Povrat zemlje u 'Lukama'

Jednaki uvjeti svima

Mopedi i motocikli u prometu

35. rođendan KUD-a 'Metković'

Mala zemlja za velike eksperimente

Osamdesetero djece u barabanu

Nasmijmo se gorko

Tisuće vjernika na procesiji

Preduskrsni Metkovski

Deseta banka u gradu

Pauziraj malo, đes navro

Neka Uskrs bude svima

Sutra bez struje od 12 do 15 sati

Stiglo 14 medicinskih kreveta

Svjetski dan svjesnosti o autizmu

Muka gospodina našega Isusa Krista

Pronađen kamen star 10 mil. godina

Tražite u vijestima

 

Kalendar

2020

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2019

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2018

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2017

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2016

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2015

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2014

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2013

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2012

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2011

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2010

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2009

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2008

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2007

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2006

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2005

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2004

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2003

 12   11   10   09   08   07   05   04   03   02   01