-914

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

KONTAKT

Vijesti

arhiv vijesti

 Akcija

Sat za planet Zemlju

Metković, 31.3.2012. - WWF poziva građane Hrvatske da se pridruže najvećoj svjetskoj volonterskoj akciji te ugase svjetla u kućanstvima i tvrtkama danas, 31. ožujka u 20,30.

 Koncert

'Odmaraj se sine'

Metković, 30.3.2012. - Sinoć je u metkovskom Gradskom kulturnom središtu pred malobrojnom publikom održan korizmeni koncert pod nazivom Odmaraj se sine. Nastupili su mezzosopranistica Nada Sumić i Aleksandar Srzić na orguljama i engleskom rogu.

 Tradicija

Neretvanski pučki pjevači u Splitu

Metković, 30.3.2012. - U konkatedrali sv. Petra u Splitu predstavljena je pasionska baština doline Neretve.

 Zanimljivosti

Multitasking u pravom smislu riječi

Metković, 30.3.2012. - Znamo da niste baš „pri pari“ i da svome ocu nećete za rođendan kupiti iPad, ali ako vam to, ipak, padne na pamet, objasnite mu čemu služi.

 

 Posao

Nacionalni plan poticanja zapošljavanja

Metković, 29.3.2012. - Danas je u Zgradi političkih stranaka predstavljen Nacionalni plan za poticanje zapošljavanja u 2012. koji je u primjeni od 6. ožujka. O Planu i mjerama koje su u nadležnosti HZZ govorio je pročelnik HZZ – Područne službe Dubrovnik mr. sc. Dasen Jasprica, a svaku mjeru iscrpno je predstavio rukovoditelj Odjela za posredovanje pri zapošljavanju Područne službe Hrvatske zavoda za zapošljavan Dubrovnik Ivan Mandušić.

 Upozorenje

Iz policije upozoravaju. Oprezno s vatrom!

Metković, 29.3.2012. - Zbog iznimno velike opasnosti od izbijanja požara na otvorenom prostoru, ponajprije šumama, poljoprivrednim i močvarnim površinama, upozoravamo građane da je zabranjeno bilo kakvo loženje vatre u blizini šumskih površina, stambenih naselja, željezničkih pruga, vodova, dalekovoda i sl.

 Šport

MNK Vid Turnir 'Ante Taslak'

Metković, 28.3.2012. - U Vidu je odigrana završnica 15. memorijalnoga malonogometnog turnira Ante Taslak koji se igra u spomen na Vidonjaca Antu Taslaka, pripadnika 116. brigade HV koji je 1991. pao u obrani domovine. Na Turniru je sudjelovalo je 28 ekipa iz doline Neretve i susjedne Hercegovine, a u finale su se plasirali domaći MNK Vid (trenutno vodeći sastav u ligi UMA Metković) i ekipa Šuškovo naselje iz istoimenog mjesta između Čapljine i Stoca.

 Šport

Maja Žderić državna viceprvakinja

Metković, 28.3.2012. - Prošle nedjelje se u Sukošanu kraj Zadra održalo Državno prvenstvo u karateu u borbama za mlađe kadete i kadetkinje na kojem su nastupila 63 kluba s 221 natjecateljem. KK Metković je tamo imao četiri predstavnika i uspio osvojiti medalju.

 Šport

Bronca Neretvanskim gusarima

Metković, 26.3.2012. - Na II. kup regati Veslačkoga saveza Dalmacije, održanoj 24. ožujka na stazi u Zatonu kraj Šibenika, nastupio je i VK Neretvanski gusar iz Metkovića. Iako su metkovskim veslačima ove zime pripreme bile poremećene zbog vremenskih neprilika ipak su se u Metković vratili s jednom medaljom. Broncu je u utrci samaca KA osvojio veslač Božo Jovanović-Bartulović. Iduća regata veslat će se 21. travnja u Dubrovniku.

 

 Akcija

Obilježen Dan narcisa

Metković, 25.3.2012. - Prigodnom prodajom narcisa i dijeljenjem edukativnih materijala članice pločanske Udruge Vita za solidarnost među građanima – žene liječene od raka dojke jučer su u Metkoviću obilježile Dan narcisa, svjetski i nacionalni dan borbe protiv raka dojke.

 Gradske vijesti

Zeko Uško posjetio Martinine prijatelje

Metković, 25.3.2012. - U Dječjem vrtiću Metković uvijek je zanimljivo, a u prošli petak posebno zabavno bilo je u skupini tete Neđe Vuice na čiji smo poziv posjetili Središnji vrtić Metković. Poziv smo dobili kako bismo zabilježili dolazak zeke Uška među mališane, ali i da bismo vidjeli kako se metkovski vrtićani zajedno sa svojim tetama pripremaju za Uskrs, najveći kršćanski blagdan.

 Gradske vijesti

Seminar o Izjavi o fiskalnoj odgovornosti

Metković, 24.3.2012. - U organizaciji tvrtke Eko-vet proizvodnja d.o.o. iz Vukovara jučer je u Zgradi političkih stranaka održan seminar na temu popunjavanja i obrade Izjave o fiskalnoj odgovornosti za proračunsku godinu 2011. koju su svi proračunski obveznici dužni sastaviti i poslati nadležnoj instituciji do 2. travnja.

 Predstavljanje knjige

Predstavljena brošura 'Jama u Predolcu'

Metković, 23.3.2012. - Povodom Svjetskoga dana voda Udruga Baštinik sinoć je u Galeriji GKS-a Metković predstavila brošuru Jama u Predolcu – susret svjetova koju je izradila u suradnji s Hrvatskim biospeleološkim društvom.

 Prirodne nepogode

Svjetski je dan voda, ali koga briga

Metković, 22.3.2012. - Ono što svakodnevno imaš ne znaš cijeniti – jedna je od inačica stare poslovice. Svima su nam još u strašnom sjećanju dvije poplave iz 2010. i jedva čekamo 2015., kada bi grad na desnoj strani trebao dobiti obrambeni nasip. Kako sada stvari stoje bit će prije da ćemo vapiti za vodom nego se od ne braniti. Znaju to najbolje neretvanski poljoprivrednici koje nakon snijega i leda pogađa suša. Stotinjak kilometara uzvodno presušilo je Jablaničko jezero, a Neretva se oko 10 sati u Metkoviću spustila na samo 40 cm.

 

 Vrijeme

Gotovo 20 stupnjeva razlike

Metković, 22.3.2012. - Nalazimo se u razdoblju kada nam u istome danu treba i zimska i ljetna odjeća. Jutros je u Metkoviću bilo oko 6ºC, a prema podnevu termometar se bližio dvadeset i petom stupnju. O razlici govore i ove dvije fotografije, jedna iz Metkovića, a druga iz Vida gdje smo zatekli male izletnike. Počeli su županijski školski izleti.

 Priroda

Svjetski Dan voda

Metković, 22.3.2012. - Povodom 22. ožujka, Svjetskog Dana voda, Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatske vode i Državni zavod za zaštitu prirode RH izradili su plakat s temomVoda i sigurnost hrane, na kojemu je fotografija južnog dijela delte Neretve.

 Šport

'Domagojima' osam medalja

Metković, 21.3.2012. - Metkovski Karate klub Knez Domagoj u prošlu nedjelju sudjelovao je na karate turniru Kup Jadrana 2012. u Splitu. Riječ je o međunarodnom tradicionalnom turniru koji se prvi put održao 1969. Na turniru je sudjelovalo oko 600 natjecatelja među kojima i 16 članova KK Knez Domagoj koji su se kući vratili sa osam osvojenih medalja.

 Predstavljanje knjige

Brošura o Jami u Predolcu

Metković, 21.3.2012. - Udruga Baštinik je u suradnji s Hrvatskim biospeleološkim društvom izradila brošuru Jama u Predolcu – susret svjetova čije će predstavljanje biti sutra, 22. ožujka, na Svjetski dan voda, u 19 sati u Gradskom kulturnom središtu.

 

 Šport

Nova pobjeda Neretve

Metković, 21.3.2012. - U 21. kolu 3. HNL-jug Neretva je jučer na domaćem terenu savladala NK Velebit rezultatom 2:0.

 Rad udruga

Uspon na Viter

Metković, 20.3.2012. - Nakon duže pauze metkovski planinari ponovo su bili u osvajanju vrhova. Jednodnevni izlet na predio Rilića iznad Zaostroga i Podace upriličen je u prošlu nedjelju, a krajnji cilj bilo je osvajanje 769 metara visokoga Vitera.

 Šport

Sportski rezultati

Metković, 19.3.2012. - Donosimo pregled rezultata sa sportskih natjecanja na kojima su prošli vikend sudjelovali metkovski sportaši:

 Zdravstvo

Najveći interes do sada

Metković, 19.3.2012. - U Domu zdravlja Metković završen je i treći tečaj za trudnice. Tečaj je trajao dva dana, a kao i prethodna dva puta održan je u organizaciji Patronažne službe Doma zdravlja Metković.

 Politika

Komparacija imenica po hrvatski

Metković, 19.3.2012. - Imenice se ne kompariraju, barem tako kaže gramatika, ali hrvatska stranačka scena ne priznaje pravila. Ovih su dana pod medijskim sitnozorom unutarstranački izbori u HDZ-u, ali ni u drugim strankama nije ništa bolje. Tako izbore u HNS-u komentira Stiv Cinik na portalu dnevno.hr. A, evo i komparacije imenice neprijatelj: neprijatelj – ljuti neprijatelj – stranački prijatelj.

 

 Vjerski život

Križni put predmolili mladi

Metković, 18.3.2012. - Kao i svakoga petka kroz korizmeno vrijeme i ovoga se u crkvi Sv. Ilije prije večernje mise molio Križni put. Ono što je drugačije nego inače je da su Križni put predmolili mladi. Riječ je o članovima Frame i glumcima-amaterima iz predstave Muka Gospodina našega Isusa Krista koja će se i ove godine odigrati u metkovskom Gradskom kulturnom središtu.

 Gradske vijesti

Kako pošta putuje?

Metković, 17.3.2012. - U sklopu promotivnog projekta pod nazivom Kako pošta putuje? predškolce Centralnog vrtića jučer su posjetili djelatnici Hrvatske pošte, Poštanskog ureda Metković koji su sa sobom donijeli velike kutije prepune iznenađenja.

 Zanimljivosti

Izgubljeni kontakti

Metković, 17.3.2012. - Jedan neuobičajen, ali ne i neobičan e-mail stigao nam je iz Češke. Javili su se Helen i Miroslav Juchelka iz Hradeca na Moravici koji su preko www.metkovic.hr doznali da je nedavno umrla gđa Danica Kozina.

 Gradske vijesti

Novosti iz HBOR-a

Metković, 16.3.2012. - U organizaciji Dubrovačkog centra za poduzetništvo jučer je u prostorijama Autoškole Žabac voditeljica HBOR-ovog područnog ureda za Dalmaciju Mira Krneta predstavila novosti u programima kreditiranja HBOR-a. Okupljenima je iznijela podatke o broju i vrijednosti odobrenih kredita, s posebnim osvrtom na četiri dalmatinske županije.

 Rad udruga

'Prijatelji' na Sajmu poslova 2012.

Metković, 14.3.2012. - Na Sajmu poslova 2012. koji se krajem prošloga tjedna održao na Sveučilištu u Dubrovniku predstavila se i metkovska Udruga osoba s invaliditetom Prijatelj.

 Gradske vijesti

U tijeku asfaltiranje

Metković, 12.3.2012. - Kao što je prošli tjedan najavljeno, danas je započelo asfaltiranje Ulice Petra Krešimira IV. Radove izvode djelatnici tvrtke Dubrovnik ceste, a investitor je Županijska uprava za ceste. Zbog asfaltiranja promet spomenutom ulicom je otežan.

 

 Šport

Sportski rezultati

Metković, 12.3.2012. - Donosimo pregled rezultata sa sportskih natjecanja na kojima su prošli vikend sudjelovali metkovski sportaši.

 Rad udruga

Pripreme za natjecanja

Metković, 12.3.2012. - Izviđači Udruge izviđača Neretvanski gusari subotu su proveli u svom uređenom izletištu u predjelu Glave. Boravak u prirodi iskoristili su za pripreme za natjecanja koja ih uskoro očekuju.

 Pčelarstvo

Ocjenjivanje meda

Metković, 10.3.2012. - Jučer je u Hotelu Merlot u Opuzenu održano četvrto ocjenjivanje meda Dubrovačko-neretvanske županije. Ocjenjivanje meda održano je u organizaciji Zajednice županijskih pčelarskih udruga i Dubrovačko-neretvanske županije.

 Poljoprivreda

Pričekati s rezidbom oštećenih agruma

Metković, 9.3.2012. - Ekstremno visok snijeg u kombinaciji s ledenom kišom i iznimno niskim temperaturama koje su zabilježene tijekom veljače uzrokovale su ogromne štete na agrumima, što je iz dana u dan sve vidljivije. Intenzitet šteta razlikuje se ovisno o vrsti agruma, starosti i kondiciji nasada. Najviše su stradali limuni, a slijede ih naranče, grejp i klementine te mandarine, koje su od svih agruma najotpornije (stablo promrzne na -10° C).

 Turizam

Hrvatska 'Oda radosti' najbolji turistički film

Metković, 9.3.2012. - Na Međunarodnom festivalu turističkog filma koji se svake godine održava u Berlinu, promidžbeni film Hrvatske turističke zajednice „Oda radosti“ u kategoriji turističkih filmova osvojio je prestižnu nagradu Turistički oskar „Das goldene Stadttor“ – piše Index.hr – na čijim stranicama možete i pogledati film.

 

 Televizija

14 programa za samo 2,5 vingda

Metković, 8.3.2012. - Danas je Iskon objavio da omogućuje gledanje TV programa preko računala svima u Hrvatskoj! Znači, putem računala omogućeno je gledanje čak 14 domaćih i inozemnih TV kanala, među kojima su: Eurosport, CNN, RTL Plus, CMC, MTV Adria, Baby TV, 24 sata TV i Travel Channel.

 Gradske vijesti

Čišćenje slivnika

Metković, 8.3.2012. - Zahvaljujući lijepom vremenu djelatnici Čistoće nastavili su s čišćenjem slivnika u kojima se tijekom zime nakupilo svega i svačega Nastavak je to radova započetih početkom tjedna. Prvi na redu bili su slivnici na glavnoj metkovskoj prometnici, odnosno u Splitskoj ulici te ulicama Ivana Gundulića i Stjepana Radića. Čišćenje se obavlja specijalnim vozilom koje usisava nakupljeni otpad iz slivnika.

 

 Gradske vijesti

Rezidba u Ulici Ante Starčevića

Metković, 8.3.2012. - Danas su djelatnici Čistoće i JVP Metković obavili rezidbu palmi u Ulice Ante Starčevića. Palme su oštećene za vrijeme nedavnoga snježnog nevremena, a hoće li ponovno ozelejnjeti ili ne, znat će se za koji dan. Posao je obavljen u suradnji sa Upravnim odjelom za gospodarstvo Grada Metkovića.

 

 Rad udruga

Travama do zdravlja

Metković, 8.3.2012. - U Dnevnom boravku Metković danas je predstavljena knjiga Kate Pranić Hrvatski travari. U sklopu predstavljanja prikazan je i DVD s promocije spomenute knjige koja je 10. listopada prošle godine održana u Europskom domu u Zagrebu.

 Komentar

24:28

Metković, 7.3.2012. - Kada je svojedobno na YouTubeu objavljen video clip iz Haaške sudnice u kojemu Šešelj poziva sve pripadnike „Sekretarijata Haaškoga tribunala“ da mu „popuše kurac“ (nećemo se točkati i praviti finima, jer fino nije) pomislio sam da se radi o vještoj montaži. Na žalost (ili na svu sreću) nije. Oće Vojkan, oće, a kada Vojkan nešto oće – to i može.

 Potres

Potres u Metkoviću

Metković, 7.3.2012. - Danas u 12,42 Metković je zatresao jak potres magnitude 3,9 po Richteru i intenziteta u epicentru V. stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice. Seizmografi Seizmološke službe RH zabilježili su da je epicentar potresa bio oko 16 kilometara sjeverno od Metkovića, između Čapljine i Žitomislića u BiH. U gradu nije bilo štete.

 

 Gradske vijesti

Radovi na spojnom kanalu

Metković, 7.3.2012. - Djelatnici tvrtke Neretvanski sliv nastavili su radove na spoju Neretve s kanalom Nokat. Spojni kanal je proširen, a na dijelu prema Neretvi izgrađena je ustava.

 Obrazovanje

Dan otvorenih vrata

Metković, 7.3.2012. - Metkovski logopedi u sklopu aktivnosti podružnice HLD-a Dubrovačko-neretvanske županije, a povodom obilježavanja Europskog dana logopedije jučer su od 13 do 14 sati napravili Dan otvorenih vrata.

 Gradske vijesti

Asfaltiranje idući tjedan

Metković, 6.3.2012. - Nakon niza najava, prema najnovijoj asfaltiranje Ulica Petra Krešimira IV. trebalo bi se obaviti sljedeći tjedan. Danas smo na terenu zatekli djelatnike tvrtke Dubrovnik ceste kako od Platana do trgovine Studenac na Pojstružu obavljaju pripremne radove.

 Gradske vijesti

Radovi u Ulici Mobine

Metković, 6.3.2012. - Radovi na izgradnji kolektora za odvodnju oborinskih voda u Ulici Mobine, koji su započeli 18. siječnja, odvijaju se prema planu.

 Šport

Pregled rezultata

Metković, 6.3.2012. - O pobjedi Neretve nad Konavljaninom već smo pisali, a kako su uz nogometaše Neretve protekli vikend natjecanja nastavili i drugi metkovski sportski klubovi donosimo rezultate:

 Komentar

Pronađimo pupoljke

Metković, 4.3.2012. - Tragajući za nekim materijalima vezanima uz naš kraj naletio sam na digitaliziranu knjigu poznatoga britanskog, tj. škotskog arhitekta Roberta Adama (1728.-1792.) Ruins of the palace of the Emperor Diocletian at Spalatro in Dalmatia iz 1764. Mada se ne radi o dolini Neretve nego o Splitu, na komentar me potaknula činjenica da je digitalizirani materijal objavljen na stranicama Sveučilišta Wisconsin, tj. njegove digitalne knjižnice u odjeljku Digital Library for the Decorative Arts and Material Culture. Vjerojatno se može naći i drugdje, ali sumnjam i na ijednoj .hr stranici.

 Šport

Pobjeda Neretve

Metković, 3.3.2012. - Na startu proljetnog dijela prvenstva, u 18. kolu 3. HNL-jug na igralištu Iza vage NK Neretva pobijedila je NK Konavljanin rezultatom 3:1.

 Predavanje

Hrana kao lijek

Metković, 3.3.2012. - Sinoć je u Galeriji GKS-a predavanje pod nazivom Hrana kao lijek održala prvostupnica nutricionizma Lana Nikolić. Predavanje je organizirala Patronažna služba Doma zdravlja Metković, a svrha mu je bila okupljenima približe objasniti kako se hranom može preventivno djelovati na neke bolesti, ali i koju hranu izabrati ako je bolest nastupila.

 Virusi

Još jedan hoax s bradom

Metković, 3.3.2012. - Hoaxi se ciklički ponavljaju. Tako se ovih dana elektroničkom poštom ponovno širi lažno upozorenje, ovaj put umotano u priopćenje PU Brodsko-posavske, a na dnu PU Varaždinske, da ni slučajno ne otvarate e-mail naziva Idemo dalje. Učinite li to na ekranu će vam se ispisati poruka It is too late now, your life is no longer beautiful i dogoditi „strašne“ stvari.

 Zanimljivosti

Lijepo je biti pismen, ali…

Metković, 3.3.2012. - Lijepo je biti pismen, ali račune plaća matematika. Tako Daily Mail prenosi istraživanje provedeno na radno sposobnom stanovništvu u Velikoj Britaniji koje pokazuje kako su njegove matematičke sposobnosti na razini djeteta.

 

 Komentar

Prijatelj prijatelju friend

Metković, 2.3.2012. - Ako je točna ona poslovica Koliko prijatelja imaš toliko vrijediš, Hrvati su među najvrjednijima na Planetu. Gotovo da nema Hrvata, Hrvatice, građanina Hrvatske, koji nema barem tisuću Facebook prijatelja.

 EU

Dolina Neretve kao Schengenska utvrda

Metković, 2.3.2012. - Od sedam budućih velikih graničnih prijelaza čak dva se grade u neretvanskoj dolini – kopneni granični prijelaz Metković 2 te pomorski EU-ov granični prijelaz u Luci Ploče. Radovi na najvećem kopnenom graničnom prijelazu na jugu zemlje s 1,5 kilometara spoja do graničnog prijelaza BiH procjenjuju se na 61,4 milijuna kuna – piše Vjesnik u jučerašnjem broju.

 

 Gradske vijesti

Komunikacija je više od tečnoga govora

Metković, 2.3.2012. - Povodom obilježavanja Europskog dana logopedije 6. ožujka 2012. metkovski logopedi, članovi Hrvatskog logopedskog društva – Podružnice Dubrovačko-neretvanske županije, već tradicionalno imaju Dan otvorenih vrata.

 Priroda

Zima napučila Ušće pticama

Metković, 2.3.2012. - Prije nekoliko dana pratili smo na ušće Neretve Bariću Ilića koji je išao provjeriti kakva je trenutna populacija divljih guska koje su veliki ledovi u unutrašnjosti potjerali bliže moru.

 Tisak

Metkovski br. 53

Metković, 2.3.2012. - Po uzoru na stare Rimljanje, koji veljaču nisu smatrali nikakvim mjesecom pa im je godima počinjala ožujkom, preskočila ju je i redakcija Metkovskoga vjesnika koji se danas u gradu pojavljuje u svome 53. izdanju. Mjesta na kojima ga možete naći ostaju ista, kao i ovo njegovo elektronsko sjedište.

 

 Internet

GoogleRoga kruži internetom

Metković, 2.3.2012. - Nemate li tzv. Googleov račun, a imate ako ste svojedobno nasjeli na otvaranje gmaila ili neke druge Googleove usluge, googlajte mirno. A ako i nije tako, nema veze. Ionako, sve što radite na internetu prati Veliki brat.

 Budućnost

Svijet 2050.

Metković, 1.3.2012. - Okruženi smo informacijama. Kao nikada prije dostupni su nam najraznovrsniji izvori podataka u vidu interneta (i svega onoga što s njim ide), TV kanala koji se nude putem različitih tehnoloških platforma i ne znam već kojih ne telekomunikacijskih navlakuša kojima ćemo se, za nemale novce, podičiti u društvu.

 Šport

Sedam medalja i za KK 'Knez Domagoj'

Metković, 1.3.2012. - Na Prvenstvu Dalmacije 2012. u karateu u borbama za razne uzraste, koje je održano prošle nedjelje u Splitu, nastupio je i drugi metkovski karate klub.

 Šport

Iz Splita sa sedam medalja

Metković, 1.3.2012. - Prošle nedjelje u Splitu je održano Prvenstvo Dalmacije 2012. u karateu u borbama za razne uzraste. Nastupilo je preko 350 natjecatelja, odnosno 51 ekipa iz 21 kluba. Na natjecanju je nastupilo i 12 natjecatelja Karate kluba Metković koji su osvojili pojedinačno tri zlata, dva srebra i jednu broncu te broncu ekipno.

 Obavijest

Voda iz Pruda ispravna

Metković, 1.3.2012. - Voda za piće u vodoopskrbnom sustavu NPKL-a zdravstveno je ispravna i može se koristiti za piće. Zavod za javno zdravstvo redovito prati kretanje pokazatelja zdravstvene ispravnosti vode za piće.

  Voditelj Službe za epidemiologiju
   Miljenko Ljubić, dr. med. spec. epidemiologije

 

 Obavijest

Pomaknut rok za obilježavanje zemljišta

Metković, 1.3.2012. - Zbog vremenskih neprilika tijekom veljače petnaestak dana kasne pripremni radovi potrebni za početka nove katastarske izmjere koja će se provesti na području grada Metkovića za dio K.O. Metković, a izvest će je splitska tvrtka GEODATA d.o.o. i Geodetski zavod iz Splita.

 

Vijesti iz 3. 2012.
ukupno 61

Sat za planet Zemlju

'Odmaraj se sine'

Neretvanski pučki pjevači u Splitu

Multitasking u pravom smislu riječi

Nacionalni plan poticanja zapošljavanja

Iz policije upozoravaju. Oprezno s vatrom!

MNK Vid Turnir 'Ante Taslak'

Maja Žderić državna viceprvakinja

Bronca Neretvanskim gusarima

Obilježen Dan narcisa

Zeko Uško posjetio Martinine prijatelje

Seminar o Izjavi o fiskalnoj odgovornosti

Predstavljena brošura 'Jama u Predolcu'

Svjetski je dan voda, ali koga briga

Gotovo 20 stupnjeva razlike

Svjetski Dan voda

'Domagojima' osam medalja

Brošura o Jami u Predolcu

Nova pobjeda Neretve

Uspon na Viter

Sportski rezultati

Najveći interes do sada

Komparacija imenica po hrvatski

Križni put predmolili mladi

Kako pošta putuje?

Izgubljeni kontakti

Novosti iz HBOR-a

'Prijatelji' na Sajmu poslova 2012.

U tijeku asfaltiranje

Sportski rezultati

Pripreme za natjecanja

Ocjenjivanje meda

Pričekati s rezidbom oštećenih agruma

Hrvatska 'Oda radosti' najbolji turistički film

14 programa za samo 2,5 vingda

Čišćenje slivnika

Rezidba u Ulici Ante Starčevića

Travama do zdravlja

24:28

Potres u Metkoviću

Radovi na spojnom kanalu

Dan otvorenih vrata

Asfaltiranje idući tjedan

Radovi u Ulici Mobine

Pregled rezultata

Pronađimo pupoljke

Pobjeda Neretve

Hrana kao lijek

Još jedan hoax s bradom

Lijepo je biti pismen, ali…

Prijatelj prijatelju friend

Dolina Neretve kao Schengenska utvrda

Komunikacija je više od tečnoga govora

Zima napučila Ušće pticama

Metkovski br. 53

GoogleRoga kruži internetom

Svijet 2050.

Sedam medalja i za KK 'Knez Domagoj'

Iz Splita sa sedam medalja

Voda iz Pruda ispravna

Pomaknut rok za obilježavanje zemljišta

Tražite u vijestima

 

Kalendar

2020

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2019

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2018

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2017

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2016

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2015

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2014

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2013

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2012

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2011

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2010

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2009

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2008

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2007

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2006

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2005

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2004

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2003

 12   11   10   09   08   07   05   04   03   02   01