-914

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

KONTAKT

Vijesti

arhiv vijesti

 Projekti

Projekt MoST predstavljen u Zagrebu

Metković, 28.2.2020. - U Zagrebu je u organizaciji Hrvatskog društva za odvodnju i navodnjavanje predstavljen projekt MoST koji za cilj ima ublažavanje prodora slane vode u poljoprivredna zemljišta, a pilot područje je dolina Neretve.

 

 Šport

Metkovski DPH poziva na učlanjenje

Metković, 28.2.2020. - Iz metkovskoga Društva prijatelja Hajduka javljaju da nastavljaju s učlanjivanjem u NK Hajduk. Učlaniti se možete u subotu od 10 do 16 sati u njihovim prostorijama u zgradi Gradske glazbe Metković. Članarina za odrasle je 100 kn a, a za djecu 50 kn. Napominju i to da im u subotu stiže maskota kluba Rico te da će s njima biti od 10 do 11 sati.

* izrada članskih iskaznica NA LICU MJESTA

* upis (mjesečnih) donatora u projekt "Za sva vrimena"

* zajedničko gledanje utakmice Osijek - Hajduk (15 h)

* besplatna spiza (roštilj)

 

 Projekti

Znatna ulaganja u kulturu i sport

Metković, 27.2.2020. - Ustanova za kulturu i sport Metković u posljednje vrijeme ulaže znatna sredstva u kulturno-sportske objekte o kojima ona u gradu skrbi.

 Predstavljanje knjige

Predstavljena 'Izabrana djela' Ivana Slamniga

Metković, 27.2.2020. - Prije nekoliko dana u nakladi Matice hrvatske iz tiska je izašla knjiga Ivan Slamnig 'Izabrana djela', a njezino je prvo predstavljanje hrvatskoj javnosti u organizaciji metkovskoga ogranka MH upriličeno u Galeriji GKS-a Metković.

 Šport

Umjesto u Metkoviću igra se u Pločama

Metković, 27.2.2020. - Zbog potopljenoga terena na Igralištu 'Iza Vage', utakmica ženskih nogometnih reprezentacija U19 između Hrvatske i BiH iz Metkovića se prebacuje u Ploče u 11 sati.

 

 Vrijeme

Zabijeljelo oko Metkovića

Metković, 27.2.2020. - Prodor hladnoga i vlažnoga zraka donio nam je i snijeg koji ja zabijelio vrhove masivā Žabe i Rujnice te vrh Velike Mitruše.

 

 Obavijest

Ul. V. Nazora zatvara se od Trga do Verajina guvna

Metković, 26.2.2020. - Metković d.o.o. obavještava građane u Ulici Vladmira Nazora, od Trga do raskrižja s Ulicom Orašina, da će sutra 27. veljače od 8 do 15 sati ulica biti zatvorena za sav promet.

 

 Zdravlje

Preporuke za zaštitu od infekcije novim coronavirusom

Metković, 26.2.2020. - Zavod za javno zdravstvo DNŽ na svojoj je web-stranici objavio mjere opreza i upute za zaštitu od koronavirusa.

 

 Priopćenje za javnost

Priopćenje za javnost povodom boravka učenika i profesora Gimnazije Metković u Italiji

Metković, 26.2.2020. - Dvoje profesora i četvero učenika Gimnazije Metković boravili su u sklopu Erasmus+ projekta „Maths routes around Europe“ od 17. do 22. veljače 2020. godine u Italiji, u pokrajini Ferrara. Pri povratku u Hrvatsku nisu od službenih osoba na graničnom prijelazu dobili nikakve upute u vezi eventualne izolacije.

 Maškare

Spaljivanjem Marka Krnjevala završilo pokladno doba

Metković, 26.2.2020. - Ni koronavirus nije spriječio mnoge Metkovce da sinoć dođu na Trg kralja Tomislava čuti za što je sve kriv Marko Krnjeval, saslušati njegovu oporuku i ispratiti na njegovu posljednjem putovanju do Velike rive uz posmrtni marš Gradske glazbe.

 Javni poziv

Županija objavila javne pozive za predlaganje programa u 2020.

Metković, 24.2.2020. - Dubrovačko-neretvanska županija objavila je javne pozive za predlaganje programa/projekata za 2020. godinu iz područja skrbi o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji, iz područja skrbi o udrugama proisteklim iz II. svjetskog rata i poraća, iz područja zdravstva, socijalne skrbi i skrbi o osobama s invaliditetom te poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi.

 Obavijest

Bez vode M. Marulića i S. S. Kranjčevića

Metković, 24.2.2020. - Metković d.o.o. obavještava korisnike vodnih usluga u ulicama Marka Marulića i S. S. Kranjčevića da će danas, 24. veljače od 9 do 12 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

 

 Maškare

Vidonjskim 'Piratima s Kariba' prva nagrada

Metković, 24.2.2020. - U velikoj maškaranoj povorci, koja je jučer je prošla gradskim ulicama, sudjelovalo je više stotina djece iz metkovskih vrtića i osnovnih škola, učenika Gimnazije Metković te nekoliko maškaranih skupina. Uvjerljivo najbolju masku napravili su mladi iz Vida pa im je za 'Pirate s Kariba' pripala prva nagrada od 7000 kn.

 Maškare

'Disco divama' prva nagrada na 'Gali'

Metković, 23.2.2020. - Sinoć je u metkovskome Hotelu 'Narona' održana tradicionalna maškarana Gala-zabava na kojoj se šest maškaranih skupina natjacalo za najbolju masku i koreografiju. Najboljom se pokazala skupina ' Disco dive'.

 Zabava

Zvončići ukupni pobjednici MTKviza

Metković, 23.2.2020. - Nakon 16 odigranih kola i 1632 pitanja iz 35 različitih kategorija, polako, ali sigurno, došli smo do kraja 5. MTKviz lige. U posljednjem kolu pobjedu je odnijela ekipa Brondies sa 740 bodova. Drugo mjesto zauzela je ekipa Ćaćini sinovi sa 700 bodova, a treći su bili Aufwiedersehen sa 695 – stoji na FB profilu MTKviza.

 Rukomet

Dobar start RK Metković Mehanika

Metković, 23.2.2020. - U 13. kolu I. HRL jug Metkovci su u dvorani Gimnazije ugostili RK Mornar iz Crikvenice, posljednju momčad na ljestvici te je uvjerljivo pobijedili s 32:17.

 Šport

Neretvanac bodove 'Iza Vage' odnio u Opuzen

Metković, 23.2.2020. - U prvome kolu proljetnoga nastavka prvenstva u vječnome neretvanskom derbiju NK Neretvanac je s uspio s 1:2 pobijediti domaćina NK Neretva i tako mu još više unajmio šanse za opstanak u III. HNL jug.

 Elektroopskrba

U ponedjeljak bez struje dio M. Marulića

Metković, 23.2.2020. - Zbog rekonstrukcije mreže niskog napona s GTS 10(20)/0,4 kV Metković 34, u ponedjeljak, 24. veljače od 9 do 11 sati bez električne energije bit će potrošači u Ulici Marka Marulića na kućnim brojevima 19 do 23. U slučaju prijevremenog završetka radova, napon će biti pušten ranije.

 

 In memoriam

Umro je šjor Mate Kaleb

Metković, 21.2.2020. - Primili smo tužnu vijest da je jučer u 85. godini umro mag. ing. agronomije Mate Kaleb, jedan od najvećih poznavatelja agruma, koji je gotovo cijeli život posvetio tome voću istražujući i prateći najnovije sorte i trendove u njihovu uzgoju, no na njegovu se oglednom nasadu u Metkoviću našlo i drugih egzotičnih voćaka.

 Obrazovanje

Volonteri SŠ Metković putuju u Indiju

Metković, 21.2.2020. - U srednjoj školi Metković sretan put u Indiju poželjeli su školskoj pedagoginji Violeti Oršulić te učenicama Lani Batinović i Mariji Glavinić, koje će iduća dva tjedna provesti u Indiji volontirajući u župi Mariapoli koju je osnovao otac Ante Gabrić.

 Obavijest

Zatvaraju se dijelovi ulica A. Stračevića i o. A. Gabrića

Metković, 21.2.2020. - Iz gradskoga Odsjeka za komunalne poslove, prostorno planiranje, gospodarstvo i fondove EU obavještavaju građane da će od 24. do 28. veljače zbog radova na gradilištu doći će do potpunog zatvaranja dijelova ulica Ante Starčevića i oca Ante Gabrića. Građani se mole za strpljenje kako bi se ključni radovi na gradilištu mogli izvesti uz najveću sigurnost svih sudionika u prometu.

 

 Kazalište

Mucalov mjuzikl „Što ću biti kad odrastem“ oduševio metkovske mališane

Metković, 21.2.2020. - U organizaciji Ustanove za kulturu i sport sinoć je u kazališnoj dvorani GKS-a izveden lutkarski mjuzikl „Što ću biti kad odrastem“, staroga znanca metkovskih mališana Duška Mucala.

 Predstavljanje knjige

Vugdelijine „Glasne misli“ predstavljene domaćoj publici

Metković, 21.2.2020. - Neretvanski Cetinjanin Vatroslav Vugdelija sinoć je u Gradskoj knjižnici Metković javnosti predstavio svoju knjigu „Glasne misli“, u kojoj su sabrani njegovi tekstovi u formi kolumne što su proteklih 12 godina čitani u istoimenoj emisiji na Radiju Delta te objavljeni na portalu radiodelta.hr.

 Obavijest

Bez vode dio Ul. Zrinskih i Frankopana

Metković, 20.2.2020. - Metković d.o.o. obavještava korisnike vodnih usluga u dijelu Ulice Zrinskih i Frankopana (od raskrižja s Putom Narone do raskrižja s Ulicom A. Stepinca) da će danas, 20. veljače od 9 sati do 11 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

 

 Šport

Festival ženskoga nogometa u dolini Neretve

Metković, 19.2.2020. - Pod domaćinstvom ŽNK Neretva Metković te u organizaciji Hrvatskoga nogometnog saveza i suorganizaciji Športske zajednice grada Metkovića, NK Neretva, NK Neretvanac, NK Jadran LP Ploče i ONK Metković, u Metkoviću, Opuzenu i Pločama od 25. do 27. veljače igrat će se prijateljske nogometne utakmice hrvatskih ženskih nogometnih reprezentacija. Raspored je na gornjemu plakatu.

 

 Šport

Nakon zlata i bronce, veterani Neretve šesti put na Završnici dvoranskog prvenstva Hrvatske

Metković, 19.2.2020. - U organizaciji Hrvatskog nogometnog saveza u Donjoj Stubici se od 21. do 23. veljače održava završnica 18. Dvoranskog prvenstva Hrvatske za veterane. Veterani NK Neretve šesti put zaredom sudionici su završnica.

 Obavijest

Doljani danas kratko bez vode

Metković, 19.2.2020. - Metković d.o.o. obavještava korisnike vodnih usluga u naselju Doljani da će danas, 19. veljače od 11 sati do 14 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

 

 Predstavljanje knjige

Puna Galerija GKS-a na Raspudićevu 'Kratkom espressu'

Metković, 17.2.2020. - Poznati hrvatski kolumnist i profesor na Katedri za talijansku književnost Filozofskoga fakulteta u Zagrebu Nino Raspudić sinoć je i Galeriji GKS-a predstavio svoju dvotomnu knjigu 'Kratki espersso' u kojoj su sabrane njegove kolumne iz Večernjega lista objavljene od 2016. do 2019. godine.

 Obrazovanje

Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković

Metković, 17.2.2020. - U sklopu provedbe projekta „Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković“ UP.02.2.2.08.0020, prvom modulu edukacije Stručno-razvojnog centra Dječji vrtić Cvit Mediterana (Split) za provedbu programa odgojno obrazovnog rada za poticanje darovitosti djece rane i predškolske dobi, održanom 7. veljače, nazočile su pedagogica, psihologinja i odgojiteljica Dječjeg vrtića Metković.

 Obrazovanje

Gimnazijalci na Valentinovo u Strasbourgu

Metković, 17.2.2020. - Učenici Gimnazije Metković koji sudjeluju u programu "Škole ambasadori Europskog parlamenta" u pratnji profesorica Branke Vladimir i Ane Bebić sudjelovali su u nagradnom putovanju na događaj Euroscola u Strasbourgu, koji su osvojili svojim radom na promicanju EU u protekloj školskoj godini.

 Maškare

Male maškare otvorile ovogodišnje Pokladne svečanosti

Metković, 17.2.2020. - Da tradicija maškaranja u Metkoviću nije ugrožena još jednom su pokazale tete iz metkovskih vrtića, koje su s pomoći roditelja maškarale stotine vrtićana te ih jučer u povorci provele gradom do Sportske dvorane Gimnazije Metković, u kojoj je za mališane priređen ples pod maskama.

 Šport

Dodig na pripremama ponovno u Metkoviću

Metković, 16.2.2020. - Već smo se nekako naviknuli da nekadašnji član TK Metković Ivan Dodig, uoči turnirā koji se igraju na tvrdoj podlozi, iz svoga Međugorja dođe na pripreme u Metković.

 Poljoprivreda

Poziv na radionicu Uzimanje uzoraka tla za analizu

Metković, 16.2.2020. - Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede i ribarstva organizira kratki tečaj: uzimanje uzoraka tla za analizu 20. veljače s početkom u 16 sati u Gradskoj vijećnici u Opuzenu, Trg kralja Tomislava 2.

 Policija

Razriješena krađa bicikla na području Metkovića i okolice

Metković, 14.2.2020. - Policijski su službenici Policijske postaje Metković 12. veljače temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku izvršili pretragu obiteljske kuće u Metkoviću, kojom se koristi 33-godišnjak osumnjičen za veći broj kaznenih djela teške krađe i jedno kazneno djelo krađe.

 Posao

Osposobljavanje žena za pomoćne kuharice

Metković, 13.2.2020. - U tijeku je stručno osposobljavanje treće godine provedbe trogodišnjeg Programa Od obrazovanja do zapošljavanja, kojemu je svrha smanjenje socijalne isključenosti drugih socijalno osjetljivih skupina, kao što su žene starije od 40 godina i/ili nezaposlene žene s područja doline Neretve te s ruralnih područja Dubrovačko-neretvanske i Splitsko-dalmatinske županije.

 Obavijest

Zatvoren dio Ulice A. Stepinca

Metković, 11.2.2020. - Obavještavaju se građani da će danas, 11. veljače zbog postavljanja završnoga sloja asfalta za promet biti zatvoren dio Ulice Alojzija Stepinca od trgovine Tommy do raskrižja sa Zagrebačkom ulicom. Građani se mole za razumijevanje i korištenje obilaznih smjerova.

 

 Zanimljivosti

Domaća pamet nasuprot Googleove

Metković, 11.2.2020. - Nedavno je predstavljen EU Council Presidency Translator, višejezični strojni prevoditelj što su ga uz pomoć informatičara izradili stručnjaci s Filozofskoga fakulteta u Zagrebu. Mi smo ga 'testirali' dijelom svoga teksta koji smo objavili na ovim stranicama i usporedili s Googleovim prevoditeljem.

 Naši u svijetu

Matija Vuica modna zvijezda na dodjeli Oscara

Metković, 11.2.2020. - „Dok su oči cijelog svijeta bile uprte u Los Angeles, gdje se pripremala još jedna dodjela Oscara, naša dizajnerica Matija Vuica imala je posebnog razloga za uzbuđenje, ali i sreću.“ – piše današnji Večernji list o senzacionalnom uspjehu metkovsko-zagrebačke modne dizajnerice.

 Natječaj

Učenici, prijavite se na Natječaj 'Perom o Neretvi'

Metković, 10.2.2020. - Ogranak Matice hrvatske Metković u suradnji s OŠ don Mihovila Pavlinovića objavljuje Poziv za sudjelovanje na III. Literarnom natječaju Perom o Neretvi povodom 22. travnja, Dana hrvatske knjige i Dana planeta Zemlje. Pozivaju se učenici osnovnih škola doline Neretve da se odazovu na Natječaj.

 Rekreacija

Cerović postavio rekord staze na XCM 'Stipe Čamber'

Metković, 10.2.2020. - U okviru VIII. kola rekreativne XC zimske lige Dalmacije u sezoni 2019/2020. BK Metković organizirao je biciklističku XCP utrku u Vidu na kojoj je nastupilo 160 natjecatelja svim kategorijama, a ukupni pobjednik je Goran Cerović iz BK Pljevlja (Crna Gora).

 

 Zdravlje

Dan crvenih haljina

Metković, 8.2.2020. - Zdravstveno osoblje Doma zdravlja Metković jučer se pridružilo svjetskoj promociji zdravlja tako što je u svojim prostorijama organiziralo zdravstveno-edukativnu akciju Dan crvenih haljina. Njome se svakoga prvog petka u veljači nastoji podići svijest o specifičnostima moždanog udara kod žena te upozoriti na pogubne posljedice zanemarivanja simptoma i potrebu promjena načina života.

 Rekreacija

Sutra biciklističke utrke u Vidu

Metković, 8.2.2020. - Sutra će Vid biti u znaku biciklista. Naime tamo će se u organizaciji BK Metković održati Rekreativna utrka Cross country XCP i 8. kolo XC zimske lige u Dalmacije. Evo pojedinosti.

 Priroda

U Ornitološkom rezervatu Prud izgorjelo 50 % tršćaka

Metković, 7.2.2020. - Puno puta do sada, pa tako i ove zime, s pojavom bure počinju požari izazvani namjernim paljenjem tršćaka i problemi u vlažnim staništima širom delte Neretve. O tome se očitovala Ornitološka udruga 'Brkata sjenica'.

 Vinarstvo

Premijera zajedničke etikete Komarna 7 isključivo za američko tržište

Metković, 7.2.2020. - Croatian Premium Wine Imports, Inc. (CPWI), www.croatianpremiumwine.com, u suradnji s Udrugom Komarna 7, objavio je prvu zajedničku etiketu između uvoznika i vinara.

 Obrazovanje

Stručno osposobljavanje i zapošljavanje hrvatskih branitelja

Metković, 6.2.2020. - U svrhu provedbe Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji za razdoblje 2018. – 2020., Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo je Javni poziv za sufinanciranje troškova obrazovanja i Javni poziv za dodjelu potpora za novo zapošljavanje koji su otvoreni u razdoblju od 30. siječnja do 28. veljače 2020. godine.

 Lov i ribolov

Poziv na izobrazbu novih lovaca

Metković, 6.2.2020. - Hrvatski lovački savez putem Lovačkog saveza Dubrovačko-neretvanske županije dugi niz godina obavlja izobrazbu novih lovaca uz teoretsku i praktičnu obuku. Tako će se i ove godine predavanja izvesti u Dubrovniku i Metkoviću.

 

 Obavijest

Bez vode dio Zrinskih i Frankopana

Metković, 6.2.2020. - Metković d.o.o. obavještava korisnike vodnih usluga u ulici Zrinskih i Frankopana, od raskrižja s Jerkovačkom do Duvrata, da će danas, 6. veljače od 8 do 12 sati doći do prekida isporuke vode radi sanacije cjevovoda čije su puknuće prouzročile vremenske nepogode.

 

 Promet

Most otvoren za promet

Metković, 5.2.2020. - Djelatnici JVP Metković večeras su nešto prije 20 sati uspjeli ukloniti nekoliko opasnih grana na prelomljenom jablanu uz Lučki most pa je on otvoren za promet. Vozače i pješake upozorava se na poseban oprez pri stupanju na most i silasku s njega na lijevoj obali Neretve.

 Nevrijeme

Lučki most zatvoren za promet

Metković, 5.2.2020. - Jaki udari bure predvečer su prelomili veliki jablan pokraj Lučkoga mosta na lijevoj obali Neretve. Stoga je zbog sigurnosnih razloga most do daljnjega zatvoren za promet, dok pješaci uz naročit oprez mogu koristiti pješačku stazu s nizvodne strane mosta. Čim se bura smiri, djelatnici JVP Metković pristupit će uklanjanju stabla.

 Obavijest

Sutra ujutro bez vode Svačićeva i o. A. Gabrića

Metković, 5.2.2020. - Metković d.o.o. obavještava korisnike vodnih usluga u ulicama Petra Svačića i oca Ante Gabrića da će sutra, 6. veljače od 9 do 12 sati zbog radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

 

 Šport

Uspješan start Metkovaca u Karate-ligi regije Hercegovina

Metković, 4.2.2020. - Karate-klub Metković u nedjelju je nastupio u Ljubuškom sa šest natjecatelja, koji su izborili pet finala, te u borbama osvojili dva zlata i tri srebra.

 In memoriam

Gimnazija se oprostila od svoga profesora Grgića

Metković, 3.2.2020. - U školskoj knjižnici Gimnazije Metković danas je držana komemoracija preminulome profesoru engleskoga jezika Tomislavu Grgiću, koji je tijekom svoga rada u toj školi postao jedan od stupova njezine prepoznatljivosti i daleko izvan Metkovića.

 Obavijest

Jadranska jutros kratko bez vode

Metković, 3.2.2020. - Metković d.o.o. obavještava korisnike vodnih usluga u Jadranskoj ulici da će danas, 3. veljače od 9 do 11 sati zbog iznenadnih radova na vodoopskrbnoj mreži doći do prekida u isporuci vode.

 

 

Vijesti iz 2. 2020.
ukupno 53

Projekt MoST predstavljen u Zagrebu

Metkovski DPH poziva na učlanjenje

Znatna ulaganja u kulturu i sport

Predstavljena 'Izabrana djela' Ivana Slamniga

Umjesto u Metkoviću igra se u Pločama

Zabijeljelo oko Metkovića

Ul. V. Nazora zatvara se od Trga do Verajina guvna

Preporuke za zaštitu od infekcije novim coronavirusom

Priopćenje za javnost povodom boravka učenika i profesora Gimnazije Metković u Italiji

Spaljivanjem Marka Krnjevala završilo pokladno doba

Županija objavila javne pozive za predlaganje programa u 2020.

Bez vode M. Marulića i S. S. Kranjčevića

Vidonjskim 'Piratima s Kariba' prva nagrada

'Disco divama' prva nagrada na 'Gali'

Zvončići ukupni pobjednici MTKviza

Dobar start RK Metković Mehanika

Neretvanac bodove 'Iza Vage' odnio u Opuzen

U ponedjeljak bez struje dio M. Marulića

Umro je šjor Mate Kaleb

Volonteri SŠ Metković putuju u Indiju

Zatvaraju se dijelovi ulica A. Stračevića i o. A. Gabrića

Mucalov mjuzikl „Što ću biti kad odrastem“ oduševio metkovske mališane

Vugdelijine „Glasne misli“ predstavljene domaćoj publici

Bez vode dio Ul. Zrinskih i Frankopana

Festival ženskoga nogometa u dolini Neretve

Nakon zlata i bronce, veterani Neretve šesti put na Završnici dvoranskog prvenstva Hrvatske

Doljani danas kratko bez vode

Puna Galerija GKS-a na Raspudićevu 'Kratkom espressu'

Za skladnije i ugodnije predškolske dane u Dječjem vrtiću Metković

Gimnazijalci na Valentinovo u Strasbourgu

Male maškare otvorile ovogodišnje Pokladne svečanosti

Dodig na pripremama ponovno u Metkoviću

Poziv na radionicu Uzimanje uzoraka tla za analizu

Razriješena krađa bicikla na području Metkovića i okolice

Osposobljavanje žena za pomoćne kuharice

Zatvoren dio Ulice A. Stepinca

Domaća pamet nasuprot Googleove

Matija Vuica modna zvijezda na dodjeli Oscara

Učenici, prijavite se na Natječaj 'Perom o Neretvi'

Cerović postavio rekord staze na XCM 'Stipe Čamber'

Dan crvenih haljina

Sutra biciklističke utrke u Vidu

U Ornitološkom rezervatu Prud izgorjelo 50 % tršćaka

Premijera zajedničke etikete Komarna 7 isključivo za američko tržište

Stručno osposobljavanje i zapošljavanje hrvatskih branitelja

Poziv na izobrazbu novih lovaca

Bez vode dio Zrinskih i Frankopana

Most otvoren za promet

Lučki most zatvoren za promet

Sutra ujutro bez vode Svačićeva i o. A. Gabrića

Uspješan start Metkovaca u Karate-ligi regije Hercegovina

Gimnazija se oprostila od svoga profesora Grgića

Jadranska jutros kratko bez vode

Tražite u vijestima

 

Kalendar

2020

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2019

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2018

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2017

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2016

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2015

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2014

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2013

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2012

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2011

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2010

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2009

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2008

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2007

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2006

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2005

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2004

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2003

 12   11   10   09   08   07   05   04   03   02   01