-913

Nije namijenjeno rješavanju problema kao što su:

- problematično ponašanje pojedinaca, nesporazumi sa
  susjedima i/ili bilo kojom skupinom ljudi

- bilo kakva hitna intervencija (poplava u stanu i sl.)

- psi koji ometaju lavežom ili nisu na uzici ili nemaju brnjicu

- požari, zagađenja zraka i vode

- buka

- prijedlozi za postavljanje novih posuda za otpad, novih
  rasvjetnih tijela, semafora i slično

- žalbe na rad gradskih tijela ili bilo kojih tijela javne uprave

- bespravna gradnja

- divljanje po cestama, konzumiranje droga, javna opijanja,
  nasilje nad životinjama, preprodaja i sl.

Za to postoje nadležna tijela kojima se uvijek možete obratiti.

SLUŽBENA STRANICA

POGLEDAJTE

POPIS ULICA

GRAD METKOVIĆ

TISAK

OSMRTNICE

KONTAKT

Vijesti

arhiv vijesti

 Rad udruga

Aktivnosti u Lovištu Norin

Metković, 28.2.2011. - Po završetku lovne sezone lovci iz LD Muflon nastavili su aktivnosti odrađujući različite poslove u Lovištu Norin. Jučer su upriličene dvije akcije u kojima je sudjelovalo 25 lovaca.

 Maškare

Započele Poklade 2011.

Metković, 28.2.2011. - Pokladne svečanosti 2011. započele su jučer s maškaranom povorkom u kojoj je bilo oko 250 djece iz metkovskih vrtića maskirane u četiri godišnja doba. Povorka je predvođena Markom Krnjevalom, velikim King Kongom, i Gradskom glazbom Metković od Središnjeg vrtića krenula gradskim ulicama do Gradske športske dvorane u kojoj je kao i obično malim maškarama upriličen maskenbal koji je organiziralo Metkovsko pokladno društvo.

 Rad udruga

Redovna godišnja Skupština LD Liska

Metković, 27.2.2011. - Lovačko društvo Liska iz Metkovića održalo je redovnu godišnju Skupštinu tijekom koje su podnesena izvješća o radu i financijsko izvješće za proteklo razdoblje, financijski plan za 2011., odluka o planu gospodarenja lovištem te izvješće o radu lovočuvarske službe.

 Maškare

Posljednje pripreme za maškare

Metković, 26.2.2011. - Na Trgu kralja Tomislava prije nekoliko dana montirana je pozornica, a jutros je postavljena i tenda. Time se završavaju posljednje pripreme kako bi sve bilo spremno za ovogodišnje Pokladne svečanosti koje sutra počinju Malim pokladama.

 Predstavljanje knjige

Predstavljena knjiga Dinka Jonjića

Metković, 26.2.2011. - U organizaciji Udruge Narenta sinoć je u Galriji GKS-a Metković predstavljena knjiga imotskog odvjetnika Dinka Jonjića Goli na Golom otoku - od imotske gimnazije do Golog otoka. Knjiga donosi autentično i dokumentarno svjedočenje imotskog odvjetnika Dinka Jonjića koji je svoju četverogodišnju robiju na Golom otoku u knjizi opisao preciznim izrazima, jednostavnim rječnikom, laganim stilom i rečeničnim izričajima koji ne opterećuju i kada opisuju teške i dramatične događaje.

 Koncert

Bralić i Intrade napunili dvoranu

Metković, 26.2.2011. - I drugi put u ovaj mjesec metkovska Gradska športska dvorana bila je ispunjena do posljednjeg mjesta. Nakon košarkaškog spektakla All Stars napuniti dvoranu uspjelo je Tomislavu Braliću i klapi Intrade.

 Dolina Neretve

Horizonti gornji i Neretvani donji...

Metković, 25.2.2011. - Taman je prošlo dvije godine otkako sam igrom slučaja imao prigodu obići područje Republike Srpske od Trebinja do Dabarskoga polja koje spada u srednji dio famoznog projekta Gornji horizonti o kojem naš neretvanski seljak vodi računa kao o lanjskome snijegu. Sukladno tome ponaša se i Hrvatska vlada jer nitko ne prosvjeduje, a prosvjeda joj je ionako navrh glave. Za napomenuti je ovdje da donji dio toga projekta završava u Platu kraj Dubrovnika. Svoje skromno viđenje problema koji će sigurno pogoditi dolinu Neretve iznio sam u reportaži u Metkovskom vjesniku br. 11 od 13. ožujka 2009. na stranici 19. Od tada se ništa u našoj svijesti nije promijenilo pa ovdje donosim tekst „Horizonti gornji i Neretljani donji...“ autora dr. sc. Marija Šiljega, tehnologa za vode i člana međunarodnog istraživačkog tima „Pure Water“. Tekst je preuzet s portala poskok.info, jednoga u nizu izvanrednih hercegovačkih portala kojemu je, izgleda, više stalo do Neretve nego nama koji od nje živimo, ali i s njome tonemo kada se to nekome uzvodno hoće.

 Rad udruga

Mala škola keramike

Metković, 25.2.2011. - U Udruzi osoba s invaliditetom Prijatelj ponovo se održava tečaj keramike. Ovaj put održat će ga predsjednica Udruge žena Prospero iz Gračaca Slavica Miličić i članica Prospera Tatjana Tomić čime se nastavljena suradnja dviju udruga koja je započela kroz projekt Mala škola keramike prije dvije godine.

 Posao

Seminar iz računovodstva

Metković, 25.2.2011. - U sklopu projekta Od ideje do realizacije kojega Dubrovački centar za poduzetništvo kao jedan od partnera provodi u sklopu Dešinog projekta Novim vještinama do novih mogućnosti jučer je započeo i treći edukacijski seminar za nezaposlene žene iznad 40 godina.

 Zanimljivosti

Metkovac na putu u Australski parlament

Metković, 25.2.2011. - Prošle godine pisali smo o Antoniju Krstičeviću, podrijetlom iz Borovaca, koji je član Parlamenta Zapadne Australije. Ove nam godine iz Australije, samo s druge strane toga kontinenta iz države Novi Južni Wales (glavni grad Sydney) stiže slična vijest. Tamo će se 26. ožujka održati parlamentarni izbori na kojima je kandidat naš Karlo Šiljeg, kao i Krstičević član Liberalne stranke.

 Tisak

Metkovski vjesnik broj 42

Metković, 25.2.2011. - Iako je bio gotovo spreman za tisak, 42. broj Metkovskoga vjesnika u kojem je treći put trebao „gostovati“ Maškarani vjesnik, nije stigao do tiskare. Razlog tomu je odluka metkovskoga gradonačelnika kojom Grad zbog teške materijalne situacije privremeno obustavlja financiranje Metkovskoga vjesnika. Kako izdavač Gradsko kulturno središte nema vlastita novca za tiskanje tako list do daljnjega neće izlaziti.

 

 Gradske vijesti

Gotovi radovi na fasadi

Metković, 24.2.2011. - Završena je sanacija kamene fasade na zgradi Vage nakon čega su na sve prozore postavljene bijele drvene škure. Radnici tvretke MGA uskoro bi trebali potpuno dovršiti i radove na krovu.

 Gradske vijesti

Nastavak radova uz Neretvu

Metković, 24.2.2011. - Djelatnici tvrtke Neretvanski sliv nastavili su uređivati pokos nasipa i čistiti smeće koje je za prosinačkih poplava zaostalo na stablima uz obalu Neretve. Radovi se trenutno obavljaju u blizini Restorana Adria na samom izlazu iz grada.

 Predstavljanje knjige

Goli na Golom otoku

Metković, 24.2.2011. - Iz Udruge Nareta stigla nam je obavijest da će u petak, 25. veljače u 18,30 u Gradskom kulturnom središtu Metković biti predstavljena knjiga Goli na Golom otoku – od Imotske gimnazije do Golog otoka autora Dinka Jonjića.

 Obavijest

Ne zovite tri osmice

Metković, 24.2.2011. - Mada nije nešto novo, vjerujemo da postoje i oni koji još nisu čuli za ovu telefonsku prijevaru koja vam može dobro olakšati novčanik. Sve je dosta jednostavno i logično pa ljudi nasjedaju. Problem je u tome što je i legalno pa vam novac nitko neće vratiti.

 Akcija

Pomoć obiteljima Purda i Marić

Metković, 23.2.2011. - Agonija nepravedno zatočenih hrvatskih branitelja Tihomira Purde i Veljka Marića te njihovih obitelji okupila je veliki broj braniteljskih i građanskih udruga Metkovića, Opuzena i Ploča u zajedničku inicijativu za pomoć njihovim obiteljima.

 Obrazovanje

Uz glazbu rastemo sretnije

Metković, 23.2.2011. - Na natječaju tvrtke DM i Nove TV pod nazivom Uz glazbu rastemo sretnije učenici 4. c razreda OŠ Stjepana Radića iz Metkovića osvojili su gitaru.

 Promet

Radovi na magistrali prema Opuzenu

Metković, 23.2.2011. - Na dionici državne ceste D9 od Metkovića do Kule Norinske u tijeku su radovi na uređenju cestovnoga pojasa u koje je uključeno i postavljanje zaštitne ograde. Promet koji se odvija naizmjenično jednim trakom reguliraju semafori.

 

 Fotovijest

Podrška Tihomiru Purdi

Metković, 22.2.2011. - Jučer je na ogradu meteorološke stanice na Velikoj rivi u Metkoviću postavljen znak podrške Tihomiru Purdi ispisan bojom na maskirnom platnu šatorskoga krila. Koliko znamo o slučaju Purda još se nije oglasila nijedna braniteljska udruga s područja grada.

 

 Šport

Košarkašima dva vrijedna boda

Metković, 21.2.2011. - U potpuno neizvjesnoj utakmici 17. kola A2 lige – jug KK Metković na domaćem je terenu uspio pobijediti omiški KK Galeb, jednoga od rivala za opstanak u ligi.

 Rad udruga

Osposobljeni za vođe patrola

Metković, 21.2.2011. - Izviđači Udruge izviđača Neretvanski gusari Andrea Talajić i Josip Volarević uspješno su završili tečaj za vođe patrola koji je od 20. studenoga do 30. siječnja održan u organizaciji Splitskog skautskog zbora.

 Posao

Učenjem do novoga posla

Metković, 21.2.2011. - I druga skupina nezaposlenih žena završila je četrdesetosatni seminar iz osnova informatike. Kako smo već pisali riječ je o jednom od tri edukacijska seminara iz projekta Od ideje do realizacije.

 Šport

Rukometom protiv nasilja

Metković, 19.2.2011. - U ponedjeljak 21. veljače započinje 2. prvenstvo OŠ Don Mihovila Pavlinovića u rukometu i mini rukometu za dječake i djevojčice koje se održava u sklopu Projekta Rukometom protiv nasilja. Prvenstvo se održava na inicijativu Rukometne škole Jerkovac, a kao i prošle godine potporu održavanju prvenstva dali su Rukometni savez Dubrovačko-neretvanske županije i Športska zajednica grada Metkovića.

 Obavijest

Izložba fotografija posvećena o. A. Gabriću

Metković, 18.2.2011. - Ako ćete danas put Splita, ili tamo već jeste, ne propustite prigodu otići na izložbu fotografija Zvonimira Atletića pod nazivom Sveti Ante Neretvanski posvećenu metkovskom misionaru o. Anti Gabriću.

 Rad udruga

5. noć Neretvana

Metković, 18.2.2011. - Od Dragana Jurkovića iz Zagreba stiglo nam je izviješće o nedavno održanoj 5. noći Neretvana koja je prošloga petka održana u zagrebačkom Hotelu Westin.

 Kazalište

Muka Gospodina našega Isusa Krista

Metković, 17.2.2011. - Tijekom korizme će se pod redateljskom palicom fra Paviše Norca Keve na daskama metkovskog kazališta uprizoriti posljednji dan Isusova života. Riječ je o pasionskoj tročinki pod nazivom Muka Gospodina našega Isusa Krista za koju se probe već dvadesetak dana održavaju u kazališnoj dvorani GKS-a Metković, a na sinoćnjoj smo iskoristili priliku da o svemu više saznamo od fra Paviše.

 Rad udruga

Metkovci na vrhu Matokita

Metković, 16.2.2011. - Najnoviji uspjeh metkovskih planinara je osvajanje vrha Sv. Rok, visokog 1063 metra nadmorske visine na Matokitu iznad Vrgorca. Matokit je dio Vrgorskog gorja koji prati karakterističan dinarski smjer sjeverozapad – jugoistok. Usporedan je Biokovu, odnosno Riliću koji su Metkovci osvajali tijekom dva izleta u proteklih mjesec dana.

 Zanimljivosti

Približava se sezona plovidbe

Metković, 16.2.2011. - Iako smo kalendarski još debelo u zimi, toplo vrijeme i nizak vodostaj Neretve potaknuli su neke od metkovskih vlasnika brodova da se pripreme za ljetnu sezonu. Prizor izvlačenja broda na Malu rivu uz pomoć autodizalice zapeo nam je za oko dok smo se jučer vozili Ulicom Andrije Hebranga. Očigledno uigrana ekipa bila je brža od nas pa smo dolaskom na mjesto događaja uspjeli snimiti samo već brod izvučen iz Neretve.

 

 Gradske vijesti

Javni uvid

Metković, 14.2.2011. - U Galeriji GKS-a Metković danas je u održan Javni uvid - predočavanje geodetskog elaborata za formiranje čestice u svrhu izgradnje uređaja za pročišćavanje otpadnih voda grada Metkovića na Duvratu.

 Rad udruga

Izvještajna skupština Udruge lađara

Metković, 14.2.2011. - Udruga lađara Neretve jučer je u Zgradi političkih stranka održala Izvještajnu skupštinu na kojoj je podneseno izvješće o radu Udruge i financijsko izvješće za 2010. Skupštini su uz članove Udruge bili nazočni i metkovski gradonačelnik Stipo Gabrić i zamjenik gradonačelnika Ploča Goran Kovač.

 Šport

KK Metković izgubio u produžetku

Metković, 14.2.2011. - U sjeni košarkaškoga spektakla što, se u subotu igrao u Metkoviću, ostala je utakmica između KK Metkovića i Hrvatske juniorske reprezentacije koju su mladi reprezentativci uspjeli dobiti tek u produžetku sa 94:79, ponajprije koševima Darija Šarića.

 Šport

Tri zlata s Prvenstva Dalmacije

Metković, 13.2.2011. - Na Prvenstvu Dalmacije u borbama u pojedinačnim i ekipnim nastupima nastupila su i dva karate kluba iz Metkovića. U konkurenciji 20 klubova s preko 450 natjecatelja Metkovci su se iz Ploča doma vratili s 25 medalja od čega su tri zlatne.

 Šport

Metkovska Torcida u čast Hajduku

Metković, 13.2.2011. - S dvanaestim otkucajem sata sa Sv. Ilije tristotinjak najvatrenijih torcidaša iz Metkovića noćas je na Lučkom mostu priredilo bakljadu, pridruživši se tako svima onima koji će ovaj dan provesti proslavljajući Hajdukov 100. rođendan. Ni naša Neretva nije puno mlađa. Osam godina do njena 100. rođendana proći će za čas.

 

 Šport

Sjeveru pobjeda u košarkaškom spektaklu

Metković, 12.2.2011. - U revijalnoj utakmici All stars koja se večeras igrala u Metkoviću pred oko tri tisuće gledatelja momčad Sjevera nadigrala je Jug s 130:102.

 Šport

Osvojite ulaznice za 'All stars'

Metković, 11.2.2011. - Osvojite ulaznice za sutrašnji sportski spektakl. U Gradskoj sportskoj dvorani odigrat će se 18. All stars susret najboljih košarkaša (domaćih i stranih) koji igraju u Hrvatskoj. Za razliku od američke podjele na istok i zapad u hrvatskom All stars susretu momčadi nose nazive Sjever i Jug.

 Gradske vijesti

Uređenje cestovnog pojasa uz D9

Metković, 11.2.2011. - Djelatnici Dubrovnik cesta posljednjih dana u sklopu redovnog održavanja čiste cestovni pojas uz državnu cestu D-9.

 Gradske vijesti

Radovi na CS Rep

Metković, 11.2.2011. - Lijepo vrijeme i nizak vodostaj u lateralnom kanalu iskoristili su djelatnici Neretvanskog sliva za obavljanje radova na crpnoj stanici Veraja na Repu.

 Obavijest

SUO za izgradnju kanalizacijskog sustava

Metković, 11.2.2011. - Poziv za dostavu komentara za Plan upravljanja okolišem (EMP) i sažezak Studije utjecaja na okoliš za izgradnju kanalizacijskog sustava grada Metkovića

 Gradske vijesti

Uređuje se i oko Sv. Nikole

Metković, 10.2.2011. - Danas je živo bilo i ispred crkve Sv. Nikole u Metkoviću. Komunalci su lijepo vrijeme koristili za sadnju jednogodišnjeg ukrasnog bilja, a dvojica župljana nastavila su klesarske i zidarske radove kako bi završili kolone na zidu kojim je s lijeve strane ograđeno crkveno dvorište.

 Gradske vijesti

Radovi oko crkve u Vidu

Metković, 10.2.2011. - Zahvaljujući lijepom vremenu nastavljeni su radovi na uređenju okoliša oko crkve Snježne Gospe u Vidu. U tijeku su radovi na obnavljanju zida kojim je naznačena naronitanska kula čiji su temelji uz samu crkvu, a koji se vremenom urušio.

 Gospodarstvo

NTL u Metkoviću

Metković, 9.2.2011. - Predstavnici Narodnog trgovačkog lanca (NTL) jučer su u prostorijama metkovske hladnjače održali konferenciju za medije na kojoj su predstavljeni novi razvojni projekti Grupe NTL koja okuplja 16 tgovačkih kuća.

 Akcija

41 doza krvi za OB Dubrovnik

Metković, 9.2.2011. - Gradsko društvo Crvenog križa Metković jučer je organiziralo prvu ovogodišnju akciju dobrovoljnog darivanja krvi. Akciji se odazvalo 65 dobrovoljnih darivatelja, od čega šest novih, a prikupljena je 41 doza krvi za OB Dubrovnik. Odaziv darovatelja bio je više nego zadovoljavajući s obzirom da je u tijeku sezona gripe. Slijedeća akcija održat će se 17. veljače u Opuzenu.

 

 Računala

Tečaj informatike za nezaposlene žene

Metković, 9.2.2011. - U organizaciji Dubrovačkog centra za poduzetništvo ovaj tjedan provodi se edukacijski seminar pod nazivom Osnove informatike. Riječ je o drugom od ukupno tri koja se provode u sklopu projekta Od ideje do realizacije.

 Šport

Košarkašima izmakla šesta pobjeda

Metković, 8.2.2011. - Metkovski košarkaši u 15. kolu A2 lige – jug nisu uspjeli doći do šeste ovosezonske pobjede. U tome su ih je spriječila trenutno trećeplasirana momčad KK Kaštela pobjedom u gostima 67:74.

 Gradske vijesti

Usvojeni DPU za Pržine i Dubravicu

Metković, 8.2.2011. - Na Sjednici Gradskoga vijeća, održanoj jučer pod predsjedavanjem dr. Darke Volarević, jednoglasno su usvojeni prijedlozi Odluka o donošenju Detaljnih planova uređenja za  Stambeno-poslovni kompleks i pastoralni centra Pržine i Poslovnu zonu Dubravica. Oba DPU-a prezentirali su prof. Jure Marić i dr. sc. Zrinka Rudež iz IGH-ova dubrovačkoga Odsjeka za urbanizam koji je planove izradio.

 Manifestacije

Dani života

Metković, 8.2.2011. - U organizaciji Udruge Narenta prošli vikend je Gradskom kulturnom središtu Metković  održana manifestacija Dani života kojom se željelo popularizirala kulturu života i obitelji otvorene životu, ali i utjecati na državnu i lokalnu politiku da veću pozornost posveti demografskim mjerama i da  u središte općih i posebnih interesa stave dobrobit obitelji, djece i mladih.

 Zanimljivosti

Može biti i niže

Metković, 7.2.2011. - Nebesko-plava voda Neretve koja jedva teče rezultat su lijepa vremena, ali i iznimno niska vodostaja od samo 50 cm, što je niže i od prosječna ljetnoga vodostaja. Iako nam se to čini jako nisko posegnuli smo u arhivu i vidjeli da je to još uvijek relativno visoko u odnosu na najniže zabilježene vodostaje.

 Gospodarstvo

Posljednje pripreme

Metković, 7.2.2011. - U krugu hladnjače u Metkoviću obavljaju se posljednje pripreme za sutrašnje predstavljanje javnosti kupnje, kako kažu u NTL-u, najveće hladnjače na Jadranu. Grupa NTL, koju sačinjava 16 hrvatskih trgovačkih lanaca, time namjerava razviti otkupnu mrežu voća i povrća, što će, svakako, dobro doći neretvanskim poljoprivrednicima.

 

 Šport

Kadeti NK Neretve na turniru u Čapljini

Metković, 6.2.2011. - Kako su nam javili kolege s caportal.info kadeti NK Neretve nastupili su na Prvom međunarodnom kadetskom nogometnom turniru Čapljina 2011. gdje su u skupini B jednu utakmicu odigrali neriješeno, a drugu izgubili.

 Gradske vijesti

Sanacija lučke obale

Metković, 5.2.2011. - Lučka uprava Ploče raspisala je natječaj za hitnu sanaciju dijela obale u luci Metković koji se urušio 19. prosinca prošle godine.

 Projekti

Razvoj ljudskih potencijala

Metković, 5.2.2011. - U organizaciji Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva u Zgradi političkih stranaka održan je treći krug regionalnih konzultacija o Operativnom programu Razvoj ljudskih potencijala.

 Vrijeme

Prerano proljeće

Metković, 4.2.2011. - Danas u podne toplomjer je pokazivao 15 oC, što se na suncu činilo još toplijim. Rane naznake proljeća izvukle su i pokoji list na stablima kao što je ova stara vrba. Ipak, sudeći prema svemu sigurno nas čeka još leda, a ni pokoja pahulja nije baš tako rijedak gost u našim krajevima u veljači i ožujku.

 

 Zanimljivosti

Na most u lignje

Metković, 4.2.2011. - Već pomalo proljetno vrijeme bez oborina već danima niskim drži vodostaj Neretve u Metkoviću koji se spušta i ispod 70 cm. U odnosu na katastrofalne poplave prošle godine vijest izgleda dobrom, ali i ova krajnost ugrožava dolinu jer je moru put otvoren, stručnjaci kažu, sve do Čapljine.

 

 Gradske vijesti

Pretproljetna rezidba

Metković, 4.2.2011. - Dok su metkovski vatrogasci na obali Neretve u Orašini uklanjali veliki jablan koji je rastao preblizu visokonaponskom dalekovodu, na Trgu kralja Tomislava komunalci su ispilili cedar koji je ostao stiješnjen između dvije lipe.

 Šport

Poznati sastavi 'Sjevera' i 'Juga'

Metković, 3.2.2011. - Danas je u prostorijama Hrvatskoga košarkaškog saveza održana tiskovna konferencija na kojoj su objavljeni sastavi momčadi 'Sjevera' i 'Juga' koje će svoje snage odmjeriti na All stars utakmici koja će se 12. veljače igrati u Metkoviću.

 Manifestacije

'Dani života' u Metkoviću

Metković, 3.2.2011. - U petak i subotu (4.i 5. veljače) po prvi put će se u Metkoviću održati manifestacija „Dani života“ u organizaciji Udruge Narenta.

 Gradske vijesti

Kontejneri za tekstil i obuću

Metković, 3.2.2011. - U dogovoru s gradskim Uredom za gospodarstvo i Komunalnim poduzećem tvrtka Iwona d.o.o. iz Podstrane kod Splita postavila je na području grada četiri kontejnera za reciklažu tekstila.

 Obavijest

Izgradnja pročišćivaća na Duvratu

Metković, 3.2.2011. - 14. veljače 2011. (ponedjeljak) u vremenu od 9 do 15 sati u prostorijama Gradskog kulturnog središta na adresi S. Radića 1, Metković održat će se javni uvid u dokumentaciju koja pripada parcelacijskom elaboratu vezanom uz izgradnju uređaja za pročišćavanje otpadnih voda Grada Metkovića, (UPOV) u Metkoviću, na predjelu Jerkovac-Duvrat. Pozivaju se vlasnici, suvlasnici, posjednici i nositelji drugih stvarnih prava uz predočenje pravnog interesa na česticama zemljišta na kojima se planira zahvat, a koje nose oznake navedene u ovom dokumentu.

 

 Obavijest

Peta Noć Neretvana u Zagrebu

Metković, 2.2.2011. - Društvo Neretvana i prijatelja Neretve u Zagrebu i ove godine u zagrebačkom Hotelu Westin organizira tradicionalnu Noć Neretvana.

 Gradske vijesti

Nove škure i prozori na Vagi

Metković, 2.2.2011. - Jučer je započela montaža prozora i škura na zgradi Vage u Metkoviću, a sve je spremno i za završnu fazu krovopokrivačkih radova, tj. postavljanje crijepa na korovnu konstrukciju.

 

 Šport

Završna faza priprema za 'All stars'

Metković, 2.2.2011. - Sinoć je ju Hotelu Narona održan sastanak proširenoga organizacijskog odbora košarkaškoga spektakla All stars, koji će su u Metkoviću odigrati 12. veljače, na kojem je utvrđen konačan organizacijski tim koji će tu manifestaciju sprovesti u djelo.

 Rad udruga

Godišnja skupština pčelara

Metković, 1.2.2011. - Pčelarska udruga Kadulja iz Metkovića održala je u Restoranu Adia Redovnu godišnju skupštinu na kojoj su podnesena izvješća o radu u protekloj godini, nakon čega je usvojen Prijedlog plana rada Udruge u 2011.

 Šport

Oslabljeni Metkovci poraženi u Podstrani

Metković, 1.2.2011. - Iz Podstrane metkovski košarkaši vratili su se s porazom. U 14. kolu A2 lige – jug izgubili su od domaćeg KK Mislava rezultatom 71:64.

 Maškare

Maškare od 27. veljače do 9. ožujka

Metković, 1.2.2011. - U Hotelu Narona sinoć je održana radna sjednica sudionika u organizaciji i provedbi pokladnih svečanosti 2011., a organizirali su je Grad Metković, TZ grada Metkovića i Pokladno društvo Metković.

 

Vijesti iz 2. 2011.
ukupno 64

Aktivnosti u Lovištu Norin

Započele Poklade 2011.

Redovna godišnja Skupština LD Liska

Posljednje pripreme za maškare

Predstavljena knjiga Dinka Jonjića

Bralić i Intrade napunili dvoranu

Horizonti gornji i Neretvani donji...

Mala škola keramike

Seminar iz računovodstva

Metkovac na putu u Australski parlament

Metkovski vjesnik broj 42

Gotovi radovi na fasadi

Nastavak radova uz Neretvu

Goli na Golom otoku

Ne zovite tri osmice

Pomoć obiteljima Purda i Marić

Uz glazbu rastemo sretnije

Radovi na magistrali prema Opuzenu

Podrška Tihomiru Purdi

Košarkašima dva vrijedna boda

Osposobljeni za vođe patrola

Učenjem do novoga posla

Rukometom protiv nasilja

Izložba fotografija posvećena o. A. Gabriću

5. noć Neretvana

Muka Gospodina našega Isusa Krista

Metkovci na vrhu Matokita

Približava se sezona plovidbe

Javni uvid

Izvještajna skupština Udruge lađara

KK Metković izgubio u produžetku

Tri zlata s Prvenstva Dalmacije

Metkovska Torcida u čast Hajduku

Sjeveru pobjeda u košarkaškom spektaklu

Osvojite ulaznice za 'All stars'

Uređenje cestovnog pojasa uz D9

Radovi na CS Rep

SUO za izgradnju kanalizacijskog sustava

Uređuje se i oko Sv. Nikole

Radovi oko crkve u Vidu

NTL u Metkoviću

41 doza krvi za OB Dubrovnik

Tečaj informatike za nezaposlene žene

Košarkašima izmakla šesta pobjeda

Usvojeni DPU za Pržine i Dubravicu

Dani života

Može biti i niže

Posljednje pripreme

Kadeti NK Neretve na turniru u Čapljini

Sanacija lučke obale

Razvoj ljudskih potencijala

Prerano proljeće

Na most u lignje

Pretproljetna rezidba

Poznati sastavi 'Sjevera' i 'Juga'

'Dani života' u Metkoviću

Kontejneri za tekstil i obuću

Izgradnja pročišćivaća na Duvratu

Peta Noć Neretvana u Zagrebu

Nove škure i prozori na Vagi

Završna faza priprema za 'All stars'

Godišnja skupština pčelara

Oslabljeni Metkovci poraženi u Podstrani

Maškare od 27. veljače do 9. ožujka

Tražite u vijestima

 

Kalendar

2020

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2019

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2018

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2017

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2016

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2015

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2014

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2013

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2012

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2011

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2010

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2009

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2008

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2007

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2006

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2005

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2004

 12   11   10   09   08   07   06   05   04   03   02   01 


2003

 12   11   10   09   08   07   05   04   03   02   01